Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευσηαπό karl » Σάβ 01 Φεβ 2014, 01:28

john4serres έγραψε:βλεπω οτι η φουλαμ πηρε ως ελευθερο τον John Heitinga

εφικτη μεταγραφη , θα μπορουσαμε να τον τσιμπησουμε


Δε νομίζω πως ο κάθε διαθέσιμος παίκτης αποτελεί και ρεαλιστικό στόχο.

Υπάρχει πάντα μια ακτίνα που ορίζεται από τις συγκεκριμένες προσβάσεις που έχεις στην αγορά. Η ποδοσφαφιρικη υφήλιος κάθε αλλα παρα σαν σουπερμάρκετ λειτουργεί. Το ότι κάθε παίκτης έχει μια ταμπέλα όπου αναγράφεται η τιμή του δε σημαίνει ότι μπορείς να τον πάρεις από το ράφι και να τον αγοράσεις.
Η μπάλα είναι στρογγυλή για να αλλάζει η τροπή του παιχνιδιού
Άβαταρ μέλους
karl
 
Δημοσιεύσεις: 2267
Εγγραφή: Δευτ 24 Ιαν 2011, 23:32
Τοποθεσία: Αμβούργο

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευσηαπό Kourdos » Σάβ 01 Φεβ 2014, 01:30

Kourdos έγραψε:
guardian4 έγραψε:Μαλλον ξερω ποιος θα ειναι ο επομενος επιθετικος του ΠΑΟΚ.
Δεν λεω αν εχει γραφτει ή όχι μην γινει καμια μαλ@κια. Αυτο που θα πω είναι οτι όλοι τον ξερετε. Πρωην ομαδα του εχει σχεση με γνωστη ελληνικη παροιμια, η οποια θα μπορουσε να ταιριαξει με την πρωην διοικηση του βαζελου.


Ο καλος ο καπετανιος στην ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ φαινεται.


Ονομα: Dany Hoesen, προηγουμενη ομαδα: FΟRTUNA Sittard

Ενα μεγαλο μπραβο στον Guardian4 που ηξερε τι ελεγε στις 29/01 και ενα μικρο μπραβο σε μενα που πετυχα την παροιμια αλλα οχι τον παικτη :-)
Hai Răzvan!_____ Πринц Ivic_____Εν Tudor νίκα!_____Άγγελος εξάγγελος_____In Huub we trust_____FC Bölöni
Άβαταρ μέλους
Kourdos
 
Δημοσιεύσεις: 2957
Εγγραφή: Πέμ 23 Σεπ 2010, 08:25
Τοποθεσία: Αιγιαλούσα, Νομός Αμμοχώστου

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευσηαπό angelheart » Σάβ 01 Φεβ 2014, 01:42

Ρεζουμέ μεταγραφών

1 Περίμενα να πάρουμε 4 παίκτες. Πήραμε 6 (δλδ πολλούς). ΟΚ, ο Νάτχο είναι "ειδική περίπτωση" και συνεπώς δεν πρέπει καν να τον μετρήσεις σε πιθανούς "σχεδιασμούς". Ο Νάτχο by the way ούτε στο μάνατζερ έρχεται στον ΠΑΟΚ.

2 Σε αντίθεση με αυτά που διαβάζω από "επαγγελματίες" φιλάθλους (κάποιοι έχουν και μικρόφωνα τρομάρα τους), στόχος ΔΕΝ είναι το κύπελλο. Απλά το κύπελλο ΒΟΛΕΥΕΙ πάρα πολύ ώστε να υπάρχει ΚΙΝΗΤΡΟ για πιο βραχυπρόθεσμο δέσιμο της ομάδας. Είναι δλδ κάτι σαν το καρότο στο γαϊδούρι. Θα μας κάνει να προσπαθήσουμε περισσότερο, πράγμα που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει. Στόχος Νο1 αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα που θα παίξει προκριματικά ΤσουΛου το καλοκαίρι.
Ξέρω ΠΟΛΥ καλά ότι ο Κος Σαββίδης θέλει το κύπελλο, ότι ο Στέφενς "πρέπει να πάρει το κύπελλο" κτλ κτλ. Μη (μου) το επαναλαμβάνετε. Στόχος για όποιον βλέπει μακρυά είναι οι ΟΜΙΛΟΙ. Και λεφτά θα φέρουν πολλά, ΚΑΙ θα "κόψουν" πολλά. Πράγμα που θα δημιουργήσει αναταράξεις μεγάλες στους "άλλους".

3 ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα δεν έχω με τους δανεικούς. Όλοι έχουν το χρόνο και το κίνητρο (πχ κύπελλο, ΤσουΛου καλά συμβόλαια κτλ) να παίξουν και να "δέσουν", ενώ εκτός του Νάτχο (είπαμε ειδική περίπτωση) όλοι έχουν ρήτρες. Αν βγουν λακαμάδες, γραψ@@ κουτσάλογα κτλ, πολύ απλά θα φύγουν. Αν "δέσουν" και αποκτηθούν δεν θα υπάρχει ούτε προσαρμογή ούτε τίποτα. ΖΑΧΑΡΗ.

4 Μεταγραφές=ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ όπως έχω πει και άλλες φορές. Κονέ δλδ. Και τάισμα βεβαίως βεβαίως. Όποιος νομίζει ότι οι παίκτες έρχονται για τη φανέλα της ΠΑΟΚάρας, ας αγοράσει (επιτέλους) ένα από τα καινούρια ημερολόγια. Αυτά που ξεκινάνε από το 2000.

5 Η δική μου διαίσθηση (δεν έχω ΚΑΜΙΑ εσωτερική πληροφόρηση) λέει ότι τα μέλη της ομάδας σκάουτινγκ που έχουμε ΔΕΝ συνεργάστηκαν ομαλά. Έχω δλδ αντίθετη γνώμη με αυτό που "πέρασε" προς τα έξω. Το οτι αυτό που παρατήρησα (είπαμε τη γνώμη μου λέω και ΔΕΝ ξέρω τίποτα) δεν φάνηκε οφείλεται για μένα στο ότι έχουμε τον Στέφενς. Ναι μεν θα ακούσει και γνώμες, αλλά θα κάνει το δικό του στο τέλος.

Τέλος να πω και ένα ΜΕΓΑΛΟ μπράβο στον Τσιστιάκοφ, για τα πετυχημένα κονέ που μας έφεραν τον Νάτχο. Ελπίζω και ο ίδιος σε κάποια στιγμή να καταλάβει ότι όταν κάνει αυτό για το οποίο πληρώνεται, και δεν μπλέκεται "εκεί που δεν τον σπέρνουν" μόνο καλό κάνει, Και στον εργοδότη του, αλλά κυρίως στον εαυτό του.
ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΜΑΣ Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Αν σας έσβησα αυτό που γράψατε διαβάστε αυτό

Ζητάμε pc parts για σχολεία
Άβαταρ μέλους
angelheart
 
Δημοσιεύσεις: 1826
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:38
Τοποθεσία: Άνω Τούμπα και Άνω Περαία

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευσηαπό tzelas » Σάβ 01 Φεβ 2014, 02:03

Η μεταγραφική περίοδος αφήνει πίσω της την καλύτερη αίσθηση και ικανοποίηση των τελευταίων ετών.

Θα προσπαθήσω να δώσω κάποιο απολογισμό και οφέλη της νέας κατάστασης που δημιουργείται μετά τις μεταγραφές σε σύγκριση με τον βασικό αντίπαλο μας για τον τίτλο του πρωταθλήματος. Μιλάω για τον τίτλο γιατί θεωρώ ότι με το υπάρχον ρόστερ μας και το ρόστερ του gay η διαφορά θα αρχίσει να μειώνεται και στο ποδόσφαιρο μεγάλο ρόλο παίζει και η ψυχολογία. Όσο αυτοί θεωρούν βέβαιο τον τίτλο και εμείς παίζουμε ελεύθερα χωρίς την πίεση για τον τίτλο, όταν οι 11 αρχίσουν να ψαλιδίζονται έστω και λίγο, θα αρχίσει η αμφιβολία και η διεκδίκηση να εμφανίζεται και θα τους φεύγει η γη κάτω από τα πόδια με αποτέλεσμα είτε οι γκέλες να έρχονται μόνες τους από άγχος είτε να υποχρεωθεί το σύστημα να υπερμεγεθύνει την έκθεση ξεφτυλισμού για να τους στηριξει. Οπότε δεν θεωρώ ότι έχει τελειώσει τίποτα. Αρα :
Όφελος 1: Μείωση βαθμολογικής διαφοράς και βλέπουμε, πανίσχυροι πλέον στο κύπελο και playoff

Αν έχω μειώσει την βαθμολογική διαφορά μπορώ στο τέλος τις ουστιές του gay (δανεικοί, διαιτησίες, επο, κεδ, κλπ) να τις χρησιμοποιήσω ως στοιχεία για αλλοίωση πρωταθλήματος και να διεκδικήσω ότι μπορώ όπου μπορώ με αυτά, και ο νοών νείτω. Αν η διαφορά μεγαλώσει τότε εξασθενούν σημαντικά τα επιχειρήματα μου. Άρα:
Όφελος 2: Διεκδικήσεις εκτός γηπέδου

Η μεγάλη αλλαγή έρχεται στην ψυχολογία του αντιπάλου η οποία δέχεται τρυπήματα από μας και αρχίζει ήδη να δείχνει όλα τα σημάδια εσωστρέφειας με σημάδια δυσπιστίας, οργής και εύχομαι κατάρρευσης. Τα στοιχεία είναι αδυσώπητα εις βάρος τους. Έχουν έσοδα 25Μ από CHL, 15 mitro, 5.5 veis, 4.5 feija, 4 fetfa, 2 Abdoun, 1.5 Djebour, κατι ψιλά δανεικών Σύνολο 60 Μ όσο αναλογικά δηλαδή κοστίζει η ομάδα τους ή η δικιά μας. Και τι πετύχαν με αυτά (ή καλύτερα τι χάσανε ως τώρα από μας;):

Παίκτες με μεγαλύτερη αξία στο πρωτάθλημα:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/super ... b_GR1.html
1. Natcho 12M
2. Stoch 6.5M
3. Jimenez 5.6M

Αξία Ομάδων :
http://www.transfermarkt.co.uk/en/super ... b_GR1.html
1. olympiakos 66.15M από 72.4Μ στις 31.12 (-9%)
2. PAOK 61M από 46.25Μ στις 31.12 (+31%)
κάλυψη του 80% της διαφοράς της χρηματιστηριακής αξίας σε ένα μήνα (από διαφορά 26Μ σε μόλις 5Μ)

Οι προτροπές του βαγγελάκη να ρίξουν οι άλλοι λεφτά να τον φτάσουν γυρίζουν μπούμεραγκ και βάλλεται πλέον από τους οπαδούς του.

Τρύπημα είναι και η κατάληξη των υποθέσεων των κοινών διεκδικήσεων Pele, Kolovos, Maduro, Natcho που τους αφήνει εκτεθειμένους. Εδώ πρέπει να τους ευχαριστήσουμε κιόλας που μας πήραν τον πελέ και το έγω ξαναγράψει ότι αποτελεί υπέρτατη ικανοποίηση να επιχειρούν να μας κλέβουν παίκτη και να παίρνουμε καλύτερο καθώς εμείς ισχυροποιούμαστε περισσότερο στην θέση από αυτούς και αυτοί φορτώνονται παίκτη στο ρόστερ που υπολείπεται από τον δικό μας.
Αρα:
Όφελος 3: Τρυπήματα, τρυπήματα, τρυπήματα :mrgreen: :mrgreen:

Ήδη όμως το μεγάλος όφελος το βλέπω στην δικιά μας ψυχοσύνθεση. Λες και όλα αυτά λειτούργησαν καταλυτικά για την μείωση της μίρλας και την δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης προς την ομάδα. Παραδεχόμαστε πλέον ότι οι άνθρωποι στην ΠΑΕ λειτούργησαν με σχέδιο και αποτελεσματικά, νιώθουμε γκ@βλα, είδαμε τις τελευταίες μέρες μεταγραφές χωρίς γκρίνια και όλα αυτά απέδωσαν στον αγώνα κυπέλου βγάζοντας άλλη θετική ενέργεια σε όλους μας και στην ομάδα. Ο κόσμος νιώθει την γιγάντωση που πραγματοποιείται και την χαίρεται ενώ την γιγάντωση νιώθουν και οι αντίπαλοι με φόβο.
Όφελος 4: Ανεκτίμητο

Το θρεατ των μεταγραφών ήταν συναρπαστικό, απολαυστικό και το καταχάρηκα που μοιράστηκα σκέψεις, προτάσεις, και αγωνία με συνφορμήτες μου και ευχαριστώ τους υπεύθυνους που άνοιξαν έγκαιρα τις εγγραφές. Συνεχίζουμε με αγώνες τώρα. Ευτυχώς έχουμε συνεχόμενα δύο μάτς την εβδομάδα γιατί δεν μπορώ να περιμένω να περάσουν οι μέρες να δώ την ομαδάρα μας και πάλι. :D
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
tzelas
 
Δημοσιεύσεις: 9803
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 23:27
Τοποθεσία: Καστοριά

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευσηαπό tzelas » Σάβ 01 Φεβ 2014, 02:31

Btw αφήστε το thread ανοιχτό. Οι μεταγραφές δεν τελείωσαν, έχει ελεύθερους μέχρι 10 Φεβρουαρίου.

Το άλλο με τον Τοτό (Ταμουζ) που σας έγραφα το θυμάστε :lol: :lol: :lol: :lol:

Olivarez ήσουν απολαυστικός τόσο στον τρόπο γραφής σου όσο και στην δημιουργία προσμονής να σε διαβάσω. Thnx.
Άβαταρ μέλους
tzelas
 
Δημοσιεύσεις: 9803
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 23:27
Τοποθεσία: Καστοριά

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευσηαπό slidar » Σάβ 01 Φεβ 2014, 03:27

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
slidar
 
Δημοσιεύσεις: 3994
Εγγραφή: Σάβ 19 Ιαν 2008, 22:53

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευσηαπό guardian4 » Σάβ 01 Φεβ 2014, 04:07

Kourdos έγραψε:
guardian4 έγραψε:Μαλλον ξερω ποιος θα ειναι ο επομενος επιθετικος του ΠΑΟΚ.
Δεν λεω αν εχει γραφτει ή όχι μην γινει καμια μαλ@κια. Αυτο που θα πω είναι οτι όλοι τον ξερετε. Πρωην ομαδα του εχει σχεση με γνωστη ελληνικη παροιμια, η οποια θα μπορουσε να ταιριαξει με την πρωην διοικηση του βαζελου.


Ο καλος ο καπετανιος στην ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ φαινεται.



Θα μπορουσα να κανω τον μαγκα, και να πω οτι ηξερα για τον χοσεν, που η πρωην του ομαδα ειναι η φορτουνα, και να σας το παιζω μοικαν και ολι.
Κι ομως... Δεν το ηξερα.

Δεν ειμαστε τσαμπα μαγκες.ΠΑΟΚ εισαι.

Εγω ελεγα για τον δημητριο μπερμπατοφ, που τελικα δεν κλεισαμε.
Νικητης λοιπον για μενα ητανε ο ασσιμος περι πετεινων.

Με το "οπου λαλουν πολλοι κοκοροι αργει να ξημερωσει".

Απολογουμαι απο ολους που με αναζητουσανε και "εξαφανιστηκα τετοιες μερες που ητανε", (σας διαβαζα ΟΛΟΥΣ ομως :lol: ), γιατι δεν ηθελα να ναυαγησει του δημητριου καθως πραγματικα το παλεψαμε, και ηθελα να τον δω στο ΟΑΚΑ, και να μην την χαλασει κανας ΑΡΔ την μεταγραφη.

Επισης γουσταρα ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ που δημιουργηθηκε εντυπωση για παβλιτσενκο απο το πουθενα με το R.P. :lol: :lol:
Ειχα λιωσει στο γελιο λαιμαι. :opaokara:

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΛΑΝΙΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ !!!! :opaokara:

Εν κατακλειδι, πουλησαμε τρελα στους ΑΡδ ακομα μια φορα, και αυτο ειναι που μετραει σε αυτα τα θεματα.

ΠΑΟΚ ΛΕ, ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από guardian4 και Σάβ 01 Φεβ 2014, 04:42, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ

-------------------------
ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ, ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ.
Άβαταρ μέλους
guardian4
 
Δημοσιεύσεις: 4141
Εγγραφή: Δευτ 11 Ιαν 2010, 20:23

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευσηαπό guardian4 » Σάβ 01 Φεβ 2014, 04:16

Kourdos έγραψε:
Kourdos έγραψε:
guardian4 έγραψε:Μαλλον ξερω ποιος θα ειναι ο επομενος επιθετικος του ΠΑΟΚ.
Δεν λεω αν εχει γραφτει ή όχι μην γινει καμια μαλ@κια. Αυτο που θα πω είναι οτι όλοι τον ξερετε. Πρωην ομαδα του εχει σχεση με γνωστη ελληνικη παροιμια, η οποια θα μπορουσε να ταιριαξει με την πρωην διοικηση του βαζελου.


Ο καλος ο καπετανιος στην ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ φαινεται.


Ονομα: Dany Hoesen, προηγουμενη ομαδα: FΟRTUNA Sittard

Ενα μεγαλο μπραβο στον Guardian4 που ηξερε τι ελεγε στις 29/01 και ενα μικρο μπραβο σε μενα που πετυχα την παροιμια αλλα οχι τον παικτη :-)



Τωρα το ειδα αυτο :lol: Σορυ αδερφε :lol:

Δεν πειραζει ρε, θα σας ξαναβαλω παροιμια. Μονο 5 μηνες υπομονη.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ

-------------------------
ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ, ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ.
Άβαταρ μέλους
guardian4
 
Δημοσιεύσεις: 4141
Εγγραφή: Δευτ 11 Ιαν 2010, 20:23

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευσηαπό guardian4 » Σάβ 01 Φεβ 2014, 04:23

Odi έγραψε:Guardian,αυτή την μεταγραφική περίοδο Μίλαν (Taarabt),Γιουβέντους(Osvaldo),Λεβερκούζεν (Guardado) και Ατλέτικο Μαδρίτης (Diego),απέκτησαν τους ποδοσφαιριστές που έβαλα σε παρένθεση δανεικούς με option αγοράς το Καλοκαίρι.
Έτσι λειτουργούν πλέον οι ομάδες.



Demir έγραψε:Αδερφέ σε όλες τις ομάδες της Ευρώπης Γενάρη μήνα το 80% των μεταγραφών ειναι δανεικοι.. Δεν γινόταν να κανείς 6 αγορές παικτών τέτοιας ποιότητας.. Κ πιστεύω στην τελική η ιστορία έδειξε οτι στο τέλος όλοι παρακαλάμε να μείνουν... Δες καμάρα ,όλισε ,σιφό,Ελ ζαρ,σορλεν...κ.α... Μακάρι να παίξουν μπάλα κ να πετύχουμε στόχους κ ας μην μείνουν....
Το λαχείο natcho ειναι άλλη υπόθεση... Μακάρι να γίνει ένα θαύμα κ να καραγουσταρει κ να μείνει εδώ...



eorptol έγραψε:Η Μίλαν δανεικό με 6μηνο συμβόλαιο πηρε ρε φρουρέ



Απλα εμεις περαν των πρωτων δυο, οι αλλοι τεσσερις ειναι ολοι δανεικοι, με εξαμηνα συμβολαια τελοσπαντων.
Αν αξιζει τοσο καποιος πιστυεω θα τον παρουμε. Παντα μπορει να βρεθει ενας αλλος βιτολο, να τους τραυματισει και να τους παρουμε σε ενα χρονο 300 000 :D .

Πιστευω οτι θα ζησουν ενα ΚΑΛΟ, ΓΕΜΑΤΟ, ΠΑΟΚτσηδικο εξαμηνο αυτοι οι παικτες και θα τους επηρεασει σε μεγαλο βαθμο.
Παντα ομως για να αποκτηθουν,πρεπει προτιστως να παιξουν το τοπι που ξερουν, και δευτερον και δυστυχως απαραιτητο ο σαβινσκι πρεπει να βαλει το χερι στη τσεπη.

Ας ελπισουμε να ρυθμισουν τα χρεη μεχρι τοτε να ηρεμισουμε επιτελους.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ

-------------------------
ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ, ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ.
Άβαταρ μέλους
guardian4
 
Δημοσιεύσεις: 4141
Εγγραφή: Δευτ 11 Ιαν 2010, 20:23

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευσηαπό Dimg4 » Σάβ 01 Φεβ 2014, 05:39

Μπερμπατοφ στη Μονακο με 6 ΜΗΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ....
Dimg4
 

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευσηαπό angelheart » Σάβ 01 Φεβ 2014, 05:47

Δλδ θα έρθει το καλοκαίρι σε μας ; αυτό λες ; :lol: :lol:
ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΜΑΣ Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Αν σας έσβησα αυτό που γράψατε διαβάστε αυτό

Ζητάμε pc parts για σχολεία
Άβαταρ μέλους
angelheart
 
Δημοσιεύσεις: 1826
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:38
Τοποθεσία: Άνω Τούμπα και Άνω Περαία

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευσηαπό Dimg4 » Σάβ 01 Φεβ 2014, 07:21

χαχα ε ναι! Ρε τον Ιβαν τον "τσιγκουνη" και ποσο μικραινει τον ΠΑΟΚ και πως εξυπηρετει συμφεροντα με αυτο το εξαμηνο (ναι το διαβασα και αυτο εδω μεσα)
Dimg4
 

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευσηαπό Sick Bastard » Σάβ 01 Φεβ 2014, 08:42

angelheart έγραψε:Ρεζουμέ μεταγραφών

1 Περίμενα να πάρουμε 4 παίκτες. Πήραμε 6 (δλδ πολλούς).


Πω, σκέτη παραπληροφόρηση είσαι. :mrgreen:

1.Nατχο
2.Ινσουτέτοιος
3.Χοσεν
4.Γκξρξωλςη;σπιρνιγκ
5.Μαδουρο
6.Μαααααααααααρτενς
7. Γιαννούλης
ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard
 
Δημοσιεύσεις: 11465
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 11:00

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευσηαπό maceio » Σάβ 01 Φεβ 2014, 09:04

FMC UNLOCKABLES :ALL PLAYERS INTERESTED …….Already purchased :twisted:
''Η φαντασια ειναι πιο σημαντικη απο τη γνωση γιατι δεν εχει ορια " Aινσταιν
maceio
 
Δημοσιεύσεις: 1488
Εγγραφή: Τρί 11 Μάιος 2010, 18:57

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευσηαπό blondman » Σάβ 01 Φεβ 2014, 09:31

http://olapaok.gr/podosfairo/metagrafes ... 21903.html πιστευω το καλοκαιρι να τον παρουμε αν και 8α 8ελει η γενκ 6 με 7 μυρια παλι και 8α εχουμε και να ενεργοποιησουμε και ρητρες.8α πρεπει να τα χωσει πολυ βα8ια ο σαββιδης, :mrgreen: :mrgreen: :opaokara:
ας ειμαστε ειλικρινεις !!
Άβαταρ μέλους
blondman
 
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: Κυρ 12 Ιαν 2014, 18:53

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μεταγραφολογία

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες