Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
G10RG0$

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από G10RG0$ »

Εικόνα

Μια σύγκριση με πέρυσι τέτοια εποχή. Καλύτερα άκρα, ποιοτικότερο και πιο γεμάτο κέντρο.
Το καλοκαίρι θα έρθει επιθετικός, ενα-δυο κεντρικοι αμυντικοι και αριστερο μπακ.
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

desperando έγραψε:το τελευταιο ματς του Insaurralde με την σπαρτακ στης 8 δεκεμβριου με αντιπαλο την ροστοφ
http://livefootballvideo.com/fullmatch/ ... tak-moskva
Ξερει μπάλα για μπακ, καλές μακρινές κ κοντινές μεταβιβάσεις, καθαρίζει φάσεις δυναμικά, αλλα αργός. Αρκετά κιόλας.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Επειδή κατα διαστήματα έχω διαβάσει πως όλη η 18αδα του ΠΑΟΚ ειναι αργή, ποιο ειναι το κριτήριο/όριο για εναν γρήγορο παίχτη;

Km/h; G επιτάχυνσης; 0-100/s;
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Δες το βίντεο και θα καταλάβεις.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

lamosas έγραψε:Παοκτσακι μου kgeo με μια μέρα διάφορα είναι οι κόρες μας!!!!! Γενναμε ρεεεεεεεεε

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Lamosas, να την χαίρεσαι την κοράκλα, να την προσέχεις και να την καμαρώνεις όπως εκείνη επιθυμεί!! :D
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

lamosas έγραψε:Παοκτσακι μου kgeo με μια μέρα διάφορα είναι οι κόρες μας!!!!! Γενναμε ρεεεεεεεεε

να σας ζησουν οι κορακλες!!!!

υγ τι εγινε ρε παιδια σε forum του ΠΑΟΚ μπήκα ή του γεννεσις??? :D :D
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

paok kerkyra έγραψε:Εικόνα :nairepaok: :opaokara: :pano:
Για να καταλάβω... υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να δούμε αυτή την 11αδα (έστω για 6 μήνες) στα ασπρόμαυρα στον ναό... ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΝΕ????
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ... Α Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ι Α ! ! ! ! :evil: :evil: :evil:
Αν δεν γουστάρετε... ο Robert παίζει στον Απολλών Λεμεσού και ο Torgele στην ΜΤΚ Budapest... Να πάτε να τους δείτε! :evil: :evil: :evil:

ΥΣ. Ο Μακέτας από που προκύπτει?

Να σου ζήσει!!! Να την καμαρώνεις όπως θες και θέλει!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στους αδελφούς που έκαναν κόρες τους εύχομαι κάθε ευτυχία!

...και μ' ένα καλό γαμπρό...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Να τους ζήσουν να τα χαρούν όπως θέλουν αλλα μόνο κορίτσια ; ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ γαμπρούς έχουμε ;
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Να σας ζησουν ρε αδερφια τα νεα ΠΑΟΚτσακια!!!

Χτες ο kgeo της ελεγε για μπιρμπας και εγινε...ρε αδερφε lamossas δεν αρχιζεις να της ψιθυριζεις για μπερμπατοφ να γινει εδω μεσα το ελα να δεις....

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

εγώ για τις κόρες μου δεν θέλω τους τέλειους γαμπρούς.
θέλω αρειανούς γαμπρούς για να μπορώ να τους την λέω νόμιμα.
on topic τώρα..
Αυτός ο αμυντικός μου φαίνεται ότι πρέπει.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

η γατα γραφει οτι ο μιτσελ ο μεγας κοουτς απερριψε τον μπερμπατοφ.....ειχε απορριψει και μαντουρο απο οσο θυμαμαι να γραφουν οι γελοιοι.....βρε λες

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PaokFiesta

Δημοσίευση από PaokFiesta »

Ο Χουάν Ινσαουράλδε εξηγεί πώς πήρε την απόφαση να έρθει στο "Δικέφαλο".

Η άφιξη του Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε στη Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένη για σήμερα.

Ο Αργεντινός στόπερ θα κάνει τελικές συζητήσεις του με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αν και μέχρι πριν λίγες ώρες προγραμμάτιζε να πάει στη Βαρκελώνη.

"Μέσα στην εβδομάδα μου φάνηκε ότι οι διαπραγματεύσεις με την Εσπανιόλ πηγαίνουν καλά, και ότι η μεταγραφή μου θα προχωρούσε.

Δεν έχω ιδέα γιατί αυτό δε συνέβη. Μου δόθηκε η εναλλακτική με τον ΠΑΟΚ και αποφάσισα να πάω στην Ελλάδα γιατί ο χρόνος μου εξαντλείται, καθώς η μεταγραφική περίοδος κλείνει την Παρασκευή" δήλωσε στη Ρωσία για την επιλογή που έκανε και πρόσθεσε: "Ήθελα να παίξω στην ισπανική ομάδα και ονειρευόμουν να κάνω καλές εμφανίσεις στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, δεν ξέρω όμως γιατί αυτό δε συνέβη τελικά.

Δεν έχω υπογράψει ακόμα με τον ΠΑΟΚ, αλλά την Πέμπτη (30/1) θα πάω στην έδρα του ελληνικού συλλόγου για να διευθετήσω τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας".

Το πιθανότερο είναι η συμφωνία ΠΑΟΚ - Ινσαουράλδε είναι να γίνει για έξι μήνες ως δανεικός από την Σπαρτάκ.

Ωραια όλα αυτά με τις μεταγραφες αλλα αν Ινσαουραλδε και Νατχο εξελιχτουν σε αρχηγούς τις ομαδας και φυγουν
μετα η ομαδα δεν θα χει που θα στηρικτει.

ΥΓ να σας ζησουν οι κορες σας! :pano:

Από sport24.gr
PaokFiesta

Δημοσίευση από PaokFiesta »

Ο Χουάν Ινσαουράλδε εξηγεί πώς πήρε την απόφαση να έρθει στο "Δικέφαλο".

Η άφιξη του Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε στη Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένη για σήμερα.

Ο Αργεντινός στόπερ θα κάνει τελικές συζητήσεις του με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αν και μέχρι πριν λίγες ώρες προγραμμάτιζε να πάει στη Βαρκελώνη.

"Μέσα στην εβδομάδα μου φάνηκε ότι οι διαπραγματεύσεις με την Εσπανιόλ πηγαίνουν καλά, και ότι η μεταγραφή μου θα προχωρούσε.

Δεν έχω ιδέα γιατί αυτό δε συνέβη. Μου δόθηκε η εναλλακτική με τον ΠΑΟΚ και αποφάσισα να πάω στην Ελλάδα γιατί ο χρόνος μου εξαντλείται, καθώς η μεταγραφική περίοδος κλείνει την Παρασκευή" δήλωσε στη Ρωσία για την επιλογή που έκανε και πρόσθεσε: "Ήθελα να παίξω στην ισπανική ομάδα και ονειρευόμουν να κάνω καλές εμφανίσεις στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, δεν ξέρω όμως γιατί αυτό δε συνέβη τελικά.

Δεν έχω υπογράψει ακόμα με τον ΠΑΟΚ, αλλά την Πέμπτη (30/1) θα πάω στην έδρα του ελληνικού συλλόγου για να διευθετήσω τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας".

Το πιθανότερο είναι η συμφωνία ΠΑΟΚ - Ινσαουράλδε είναι να γίνει για έξι μήνες ως δανεικός από την Σπαρτάκ.

Ωραια όλα αυτά με τις μεταγραφες αλλα αν Ινσαουραλδε και Νατχο εξελιχτουν σε αρχηγούς τις ομαδας και φυγουν
μετα η ομαδα δεν θα χει που θα στηρικτει.

ΥΓ να σας ζησουν οι κορες σας! :pano:

Από sport24.gr
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Μαζί με τον Αργεντίνο αμυντικό , δεν φέρνουμε και τον έτερο Αργεντίνο πιστολερο που ήταν και συμπαίκτες ?? :mrgreen: :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”