Μια σύγκριση με πέρυσι τέτοια εποχή. Καλύτερα άκρα, ποιοτικότερο και πιο γεμάτο κέντρο.
Το καλοκαίρι θα έρθει επιθετικός, ενα-δυο κεντρικοι αμυντικοι και αριστερο μπακ.
Ξερει μπάλα για μπακ, καλές μακρινές κ κοντινές μεταβιβάσεις, καθαρίζει φάσεις δυναμικά, αλλα αργός. Αρκετά κιόλας.desperando έγραψε:το τελευταιο ματς του Insaurralde με την σπαρτακ στης 8 δεκεμβριου με αντιπαλο την ροστοφ
http://livefootballvideo.com/fullmatch/ ... tak-moskva
Lamosas, να την χαίρεσαι την κοράκλα, να την προσέχεις και να την καμαρώνεις όπως εκείνη επιθυμεί!!lamosas έγραψε:Παοκτσακι μου kgeo με μια μέρα διάφορα είναι οι κόρες μας!!!!! Γενναμε ρεεεεεεεεε
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
να σας ζησουν οι κορακλες!!!!lamosas έγραψε:Παοκτσακι μου kgeo με μια μέρα διάφορα είναι οι κόρες μας!!!!! Γενναμε ρεεεεεεεεε
Για να καταλάβω... υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να δούμε αυτή την 11αδα (έστω για 6 μήνες) στα ασπρόμαυρα στον ναό... ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΝΕ????paok kerkyra έγραψε:![]()
![]()
![]()
Να σου ζήσει!!! Να την καμαρώνεις όπως θες και θέλει!!!lamosas έγραψε:Παοκτσακι μου kgeo με μια μέρα διάφορα είναι οι κόρες μας!!!!! Γενναμε ρεεεεεεεεε