Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
- soflodoras
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Φετος ειναι ο καλυτερος.Με τεραστια διαφορα.Αλλα νομιζω οτι χρειαζεται το κατι παραπανω στη θεση του ο ΠΑΟΚ του μελλοντος. Το ροτεισον βεβαια ειναι δεδομενο.Με πιο ανοικτες αμυνες ο Λουκας θα ειναι βασικος.Αλλα με κλειστες ο ΠΑΟΚ χρειαζεται κατι διαφορετικο. Αποψη μου βεβαια,η οποια μπορει να ειναι και εντελως λανθασμενη.
Ειναι 1000% το Μακεδονια palace.ABALAEA2 έγραψε:
Ξέρει κανένας από Macedonia Palace να μας πει αν είναι αυτό το ξενοδοχείο ή την πήρανε από κανα 5 άστερο στη Ντόχα του Κατάρ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Μπαρκαρούτσος
Με ξέφυγε ο Necid.trelopaoki444 έγραψε:RoMaN έγραψε:Οι μεταγραφές επί Σαββίδη:
Maarten Martens: πρώην αντίπαλος
Mikael Gspurning: πρώην αντίπαλος
Biribas Natkho: πρώην αντίπαλος
Chinedu Obasi: πρώην αντίπαλος
Μη μιλήσω για καλοκαίρι...a bunch of players:
Miroslaw Stoch: πρώην αντίπαλος
Αλέξανδρος Τζιόλης: πρώην αντίπαλος
Νίκος Σπυρόπουλος: πρώην αντίπαλος
Γιάννης Σκόνδρας: πρώην αντίπαλος
Γιώργος Τζαβέλλας: πρώην αντίπαλος
Σωτήρης Νίνης: πρώην αντίπαλος
Lucas Perez: πρώην αντίπαλος
Πάμε και νωρίτερα;
Sanz Jacobo: πρώην αντίπαλος
Κώστας Κατσουράνης: πρώην αντίπαλος
Sekoudinho: πρώην αντίπαλος
Έτσι κάνω κι εγώ μεταγραφές. Πάρτε με scouter στον Π.Α.Ο.Κ. να ξύνω τα *ρχίδια μου. Άιντε να πούμε, τζάμπα πληρώνονται, αντί να φέρουν κανένα όνομα της προκοπής.
Άι σιχτίρ πρωινιάτικα!!!
Ψιτ, δημοσιογράφε που κοιτάς...μόλις σε έδωσα τροφή!
Και Ω! του θαύματος...
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=1 ... 7&id=37360
Πραγματικα δεν παιζονται
Πάντως δεν ανέφεραν πολλούς από αυτούς που ανέφερα εγώ..ερασιτέχνες!
Ψιτ, PAOK24, θέλω ποσοστά!!!
Πάρε Μπούντου να 'khεις.Sick Bastard έγραψε:Ποιές είναι αυτές;
[youtube]S16l38jV53c[/youtube]
Μα ο λουκας σε κλειστές άμυνες κάνει διάφορα... Σε ανοιχτές υπερενθουσιαζεται κ τα κάνει μαντάρα...soflodoras έγραψε:Φετος ειναι ο καλυτερος.Με τεραστια διαφορα.Αλλα νομιζω οτι χρειαζεται το κατι παραπανω στη θεση του ο ΠΑΟΚ του μελλοντος. Το ροτεισον βεβαια ειναι δεδομενο.Με πιο ανοικτες αμυνες ο Λουκας θα ειναι βασικος.Αλλα με κλειστες ο ΠΑΟΚ χρειαζεται κατι διαφορετικο. Αποψη μου βεβαια,η οποια μπορει να ειναι και εντελως λανθασμενη.
- VictorAK47
-
- zarathustra79
Τι ξέρεις από μπάλα εσύ...soflodoras έγραψε:Αποψη μου βεβαια,η οποια μπορει να ειναι και εντελως λανθασμενη.
- GiorgosAtha
Κοντεύει 24ωρο χωρίς να γκρινιάξει κανείς για το οτιδήποτε!
ΑΙΣΧΟΣ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!
ΦΟΡ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ??? ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ??? ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΥΜΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ!!! ΡΩΣΣΕ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!!

ΦΟΡ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ??? ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ??? ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΥΜΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ!!! ΡΩΣΣΕ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!!

Άκου κανα Καμόρα .. Όλο κ για κατι θα γκρινιάζει...GiorgosAtha έγραψε:Κοντεύει 24ωρο χωρίς να γκρινιάξει κανείς για το οτιδήποτε!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Aigle_Noir
Γιατί δεν έχει τελίτσες το έμβλημά μας;;; Γιατί έχει χρυσό περίγραμμα;;; Γιατί το Κ μοιάζει Κυριλλικό;;;GiorgosAtha έγραψε:Κοντεύει 24ωρο χωρίς να γκρινιάξει κανείς για το οτιδήποτε!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Τόσο καιρό πραγματικά τρωγόμασταν με τα ρούχα μας! Αφορμή ψάχναμε για να πλακωθούμε μεταξύ μας και να ειρωνευτούμε την ΠΑΕ. Μακάρι με αφορμή την περίπτωση Νάτχο, να ηρεμήσουμε λίγο και να συσπειρωθούμε έναντι του κοινού εχθρού, το χοντρόπετσο μαμόθρεφτο του Πειραιά.

παιδιά αυτό που ακούνε τα αυτιά μου είναι απίστευτο....
ο george buzos λεει οτι στα ερτζιανα ακούγεται ότι ο κόσμος αντιδρά για την μεταγραφή γιατί περιμένει επιθετικό και έχουμε αμυντικούς κλπ κλπ αλλα αυτός δεν συμφωνεί και ανταπαντά ο stelios ότι ετσι είναι τα πραγματα οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ δεν έχουν κανένα σχεδιασμό και είναι ότι να ναι αλλα τετοια ευκαιρία δεν την αφήνεις....και κλείνει ότι πρεπει να χειροκροτησουμε μια κίνηση δεν ειναι ολα μαυρα.....ε φτανει ρε φτανει.
ο george buzos λεει οτι στα ερτζιανα ακούγεται ότι ο κόσμος αντιδρά για την μεταγραφή γιατί περιμένει επιθετικό και έχουμε αμυντικούς κλπ κλπ αλλα αυτός δεν συμφωνεί και ανταπαντά ο stelios ότι ετσι είναι τα πραγματα οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ δεν έχουν κανένα σχεδιασμό και είναι ότι να ναι αλλα τετοια ευκαιρία δεν την αφήνεις....και κλείνει ότι πρεπει να χειροκροτησουμε μια κίνηση δεν ειναι ολα μαυρα.....ε φτανει ρε φτανει.
- thanos-xanthi
εγω αναμενω τις κωλοτουμπες για τα καβουρια του Ιβαν
με την ομαδα με χρεη, και παλι τα σταζει!!!
για τον Τσιστιακοφ, τον οποιον τον ξεσκισαν
μπορει να μην εχει μυρωδια απο μπαλα, αλλα τουλαχιστον απο γνωριμιες και κονε αρκετα
χρειαζονται κι αυτα στο συγχρονο ποδόσφαιρο
οπως να αποκτας ονομα, να σε ξερουν, να κυκλοφορεις στις αγορες
δεν ειναι μονο ο επομενος που θα ερθει πιο ευκολα, στον ΠΑΟΚ του Στεφενς, του Νατχο, του Μαρτενς, Μαντουρο, Στοχ κτλ αλλα ειναι και οτι κανεις γνωριμιες με μανατζερ
ακουγεσαι οτι πληρωνεις, οτι εισαι συνεπης
βαλε και το περιβαλλον ,που στο χερι μας ειναι να το κανουμε και στο γηπεδο καλυτερο
γιατη στην πολη ζωη και κοτα περνουνε ολοι

με την ομαδα με χρεη, και παλι τα σταζει!!!
για τον Τσιστιακοφ, τον οποιον τον ξεσκισαν
μπορει να μην εχει μυρωδια απο μπαλα, αλλα τουλαχιστον απο γνωριμιες και κονε αρκετα
χρειαζονται κι αυτα στο συγχρονο ποδόσφαιρο
οπως να αποκτας ονομα, να σε ξερουν, να κυκλοφορεις στις αγορες
δεν ειναι μονο ο επομενος που θα ερθει πιο ευκολα, στον ΠΑΟΚ του Στεφενς, του Νατχο, του Μαρτενς, Μαντουρο, Στοχ κτλ αλλα ειναι και οτι κανεις γνωριμιες με μανατζερ
ακουγεσαι οτι πληρωνεις, οτι εισαι συνεπης
βαλε και το περιβαλλον ,που στο χερι μας ειναι να το κανουμε και στο γηπεδο καλυτερο
γιατη στην πολη ζωη και κοτα περνουνε ολοι

- navigator11

Leftis,τέκνον μου,είσαι σοβαρός ... νέος.Δεν το πιστεύω πως ασχολείσαι με τις σαβούρες αυτές.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τετ 29 Ιαν 2014, 13:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οποιος τους ακουει αυτος φταιει...lefis έγραψε:παιδιά αυτό που ακούνε τα αυτιά μου είναι απίστευτο....