εδω που τα λεμε οι μισες ομαδες της λιγδας εχουν χειροτερο ροστερ απο τη γρια.SePuLtUrA_4_ έγραψε:Δεν θα σου πω ακομα μπραβο. θελω να σε δω και στο πρωταθλημα με ποιο σοβαρες ομαδες. Διεψευσε με οτι εκανα μεγα λαθος για τα μπινελικια που σου ριχνω....δεν εχω προβλημα να κανω κωλοτουμπα....
11.Miroslav Stoch
Re: 11.Miroslav Stoch
Thano, mazi ta pinate me ton Stoch 'h ton exeis sogampro?thanos-xanthi έγραψε:δουλεια και δουλεια
κομμενα τα ξενυχτια
φαινεται παιχτης ψυχολογιας, αν δε του βγαινει κατι, απλα εξαφανιζεται
(sorry, no greek keyboard)
απλα σημερα η μπαλα εφτανε στα ποδια του γιατι καποιοι τοσο καιρο τον εβλεπαν ελευθερο και κοιταζαν απο την αλλη
- john4serres
- Ekatnetworkltd
Κορυφαίος σήμερα!Πρώτο στοίχημα η σταθεροποίηση τις αποδωσής σου!Μετά κάνε έξι μεγάλα μάτς της ζωή σου,μέχρι το τέλος της σεζόν!Και μετά αδειάζει η τσέπη του Ivan!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Sent from my iPad using Tapatalk HD
- PAOK_Antarctica
Να πω την αμαρτία μου, στο πρώτο γκολ του ήμουν σίγουρος πως θα το χάσει. Συνηθισμένος από την πρότερη αμπαλίαση γαρ
Ας ελπίσουμε πως πήρε μπρος γιατί σίγουρα οι ως τώρα εμφανίσεις του δεν αντιπροσωπεύουν το ταλέντο του

Ας ελπίσουμε πως πήρε μπρος γιατί σίγουρα οι ως τώρα εμφανίσεις του δεν αντιπροσωπεύουν το ταλέντο του
Εχω καταληξει για τον ποδοσφαιριστη στοχ. με μια λεξη ΤΕΜΠΕΛΗΣ. αυτο φαινεται στο οτι αν θελησει να παιξει οπως πρεπει , κανει παπαδες.Εγω αυτο καταλαβαινω , οτι αν δεν εχει ορεξη δεν τραβαει με τιποτα.. Δεν γινεται σε αλλα ματς να μην εχει την δυναμη να δωσει πασα στο 1 μετρο και σημερα να εχει 2 γκολ και 1 ασσιστ.. Κατι πρεπει να τον κανουμε , να του δωσουμε κανα κινητρο.. να του κολλησουμε καμια 'βασω' βρε παιδι μου απο διπλα να του ανυψωσουμε το ενδιαφερον!!
- ΑποστόληςΑ
Επιτέλους έπαιξες σαν κλασσικό εξτρέμ, αποτινάσσοντας το συνεχές "παίρνω τη μπάλα - συγκλίνω προς τον άξονα και κάνω σέντρα ή σουτ". Βέβαια, βρήκες και χώρους να ζωγραφίσεις, αλλά ομολογώ ότι το έκανες με επιτυχία. Έτσι σε θέλω πάντα, και κυρίως στις 20 και 27 Φλεβάρη με Benfica και στους τρεις αγώνες με Ολυμπιακό (9/3, 19 ή 20/3 και 16 ή 17/4).
- Μπαρκαρούτσος
Πρέπει να τον πιάσω κολλητό τον Stoch.karlat85 έγραψε:Μαλλον Τριτη βράδυ δεν είχε κανα καλο κλάμπακι
Βαριέμαι να βγω απ' το σπίτι μετά τις 10, club πάω μία ανά εξάμηνο και όταν βγαίνω με σκοπό να πληρώσω, πληρώνω 3 ευρώ για έναν χυμό κατά τις 19:00 ή 20:00 στο καλύτερο μαγαζί του κόσμου στη γειτονιά μου..
Ή εγώ θα τον παρασύρω και θα κάνει πιο ήρεμες εξόδους, ή αυτός εμένα και θα γίνω παιδί της νυκτός!

Πέρα από τη πλάκα, από τη στιγμή που δεν έχουμε δει φωτογραφία του σε clubάκι βράδυ και ο ίδιος έχει δηλώσει στο Π.Α.Ο.Κ. Magazine "Ειδικά στη Θεσσαλονίκη, στην οποία βρίσκομαι τέσσερις μήνες, βγήκα μόλις μια φορά. Στα γενέθλιά μου, μετά από νίκη μας και πριν από ρεπό. Δεν μπορώ να καταλάβω, λοιπόν, γιατί με ακολουθεί αυτή η φήμη…", εγώ τον πιστεύω..
μου έκανε εντύπωση ότι ειδικά στο 1ο ο Λίνο τον βρήκε αρκετές φορές με γρήγορη πάσα. Αντί να ανεβαίνει δηλαδή ο Λίνο στον κενό χώρο με τη μπάλα του έκανε πάσα όταν ήταν ακόμη πίσω από τη σέντρα.
-
Και με τον Απόλλωνα Σμύρνης τέτοια εμφάνιση να κάνεις... Σκόραρες μετά από καιρό μακάρι να συνεχίσεις έτσι
- paokovios1974
Eλα μωρη παιχτουρα ετσι ρε παλλικαρε πηρες τα πανω σου σε ειδα μολις πηρες ψυχολογια τι σπριντακια εκανες τι μαρκαρισματα και κλεψιματα εκανες τι σακουλες μοιρασες δεξια και αριστερα ανεβα και αλλο ρε παιχταρα και φτιαξε μαζι με μαρτενς και λουκας την καλυτερη τριαδα εκει μπροστα ολων των εποχων αντε μωρη παιχτουρα