Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από The_Stalker »

Ο γιατρός είναι ο Λευτέρης Δούκας, ο οποίος διετέλεσε και υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ επί Ζαγοράκη (τη δεύτερη περίοδο). Για την εποχή Ζαγοράκη έχει βγάλει βιβλίο, το οποίο θεωρώ ότι αξίζει να το διαβάσετε όλοι (με κρτιτική ματιά πάντα). Κυρίως για όσα γράφονται για διάφορους ΑΡΔ και για τον εμπαιγμό με το Φλωρίδη. Δεν είμαι "Δουκικός" και ελπίζω να μη νομίσετε ότι κάνω διαφήμιση, εξάλλου κομμάτια του βιβλίου μπορείτε να βρείτε και στο δίκτυο.
Ο Δούκας είναι με το Ζαγοράκη, τα έχει χώσει στον Κόλκα και είναι φιλικά προσκείμενος στον Κουβεντίδη. Του Ζαγοράκη είναι κ ο Μαυροφρύδης, αφού αν θυμάστε αυτός τον είχε φέρει στην ΠΑΕ. Ο Κόλκας ως γνωστόν είναι με το Βρύζα. Θυμηθείτε λοιπόν όλα τα άρθρα που γράφτηκαν το καλοκαίρι και μετά, όπου ο Κόλκας τα χώνει στον "κυριούλη" (Μαυροφρύδη) για τα οικονομικά στις μεταγραφές και ο Κουβεντίδης στον Βρύζα για το συμβόλαιο του Λόπεθ αλλά και για τη συμφωνία με Τζαβέλλα. Βγαίνει κάποιο νόημα τώρα; Αυτά τα άρθρα που γράφτηκαν προς υπεράσπιση των εκάστοτε "υμέτερων" ή αντίστοιχα για το θάψιμο των "εχθρών", σε ποιον έκαναν κακό; Μήπως ΜΟΝΟ στον ΠΑΟΚ;
Επί του προκειμένου τώρα. Για κάθε ΑΡΔ, σημασία δεν έχει το γεγονός αυτό καθεαυτό, σημασία έχει ΠΟΙΑ γεγονότα θα επιλέξει να προβάλλει και με ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ θα το κάνει αυτό. Πχ μπορεί να διαλέξει μια συνηθισμένη μανούρα στην προπόνηση για ένα μαρκάρισμα, να την ξεχειλώσει και να την κάνει πρωτοσέλιδο με πηχαίους τίτλους. Σημασία για εμάς έχει να καταλάβουμε ποιά απ' όσα αναφέρονται είναι αληθινά, γιατί γράφεται αυτό που γράφεται την ώρα που γράφεται και να μην ψάχνουμε άρθρα αυτών που βρίζουμε για να επιβεβαιώσουμε μια ήδη διαμορφωμένη άποψή μας. Όπως είπα κ παραπάνω: κριτική ματιά. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι το συγκεκριμένο άρθρο λέει ψέμματα. Ωστόσο θεωρώ την παρουσίαση των γεγονότων πολωμένη και πολλά από τα συμπεράσματα αυθαίρετα.
Ο Χακόμπο, όπως καταλαβαίνω από τα ρεπορτάζ, δέκα κουμπάρους να έχει δεν σώζεται κ θα μας χαιρετήσει. Κι έτσι πρέπει, γιατί δεν νοείται ποδοσφαιριστής να επιτίθεται σε μέλος του προπονητικού τιμ. Αν ισχύει το "χυδαία" για τον Ποικιλίδη, τυχερός ο Ισπανός, αν τον έπιανε στα χέρια του χαλαρά θα τον έστιβε..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω χωρίς να τον ξέρω τον τύπο αυτό που καταλαβαίνω κυρίως είναι ότι έχει και άλλο λόγο ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (που διατείνεται) για να γράφει αυτά που γράφει, οπότε.....για τον μπέο...
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

προσωπικα δεν τον ξερω ουτε εγω αλλά οι κινήσεις του εντάσσονται στα πλαίσια του "πολέμου" ανθρώπων που εχουν ένα πληκτρολόγιο και γράφουν ή ένα μαρκούτσι και μιλάνε και υποστηρίζουν οι μεν την παρούσα διοικηση (βρυζικοι) και οι δε αυτους που ειναι στην απεξω (ζαγορακικοι). αυτό εύκολα μπορείς να το διαπιστώσεις όταν βλέπεις σε στατους φβ, σε άρθρα, σε απόψεις που λέγονται και γράφονται "γνωστών" ΠΑΟΚτσήδων όπως ο προαναφερόμενος, όπως ο λαγογιάννης, όπως ο κόλκας κλπ κλπ με μόνο χαμένο όπως είπε καποιος φίλος παραπάνω τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από eorptol »

K_geo έγραψε:εγω χωρίς να τον ξέρω τον τύπο αυτό που καταλαβαίνω κυρίως είναι ότι έχει και άλλο λόγο ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (που διατείνεται) για να γράφει αυτά που γράφει, οπότε.....για τον μπέο...
Σιγουρα ειναι λαθος η επιλογη του απο τον ζαγορ(ολοι ξερετε την αποψη μου για τον ζαγορακη) ,αρδ ειναι και αυτος μονο ο ΠΑΟΚ δεν τον νοιαζει πρωτα απο ολα η παρτυ τους
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ο ΠΑΟΚ δεν εκπεμπει υγεια και αυτο ειναι το κλου της υποθεσης...

λιγο με ενδιαφερει αν ο συγκεκριμενος ρουφιανευει και για αλλους λογους το δασος εχει σημασια...

για την υποθεση χακομπο(τον οποιο πηγαινω κιολας παικτικα) εγω θυμαμαι τον ειχαν τελειωμενο επι εποχη δωνη...μετα οταν τον κυ-δωνη τον ειχαν για σουταρισμα εγινε και το γυρισμα για χακομπο και στειλανε τον ιτανζ...μετα για να βολευτει ολο το παρεακι των πρωην διεθνων(καθως βρυζας εγινε προεδρας,πουρλιοτοπουλος μονιμως βολεμενος στις ακαδημιες,τον παντελη τον γυρισαμε πισω) πηραν και τον γχ που ουσιαστικα ειχε εναν αχαρο ρολο μεχρι εκεινη τη στιγμη στην παε και τον βαλανε διπλα στο στεφενς...

εγω θυμαμαι τον χακομπο να δηλωνει οτι αν δεν με θελει ο ΠΑΟΚ λυνω αμεσα το συμβολαιο μου χωρις προβλημα...μετα απο δυο σοβαρα πειθαρχικα παραπτωματα η παε βγαινει και δηλωνει νιπτω τας χειρας μου και ο στεφενς μενει ξεκρεμαστος ενω ο χακομπο ποζαρει με το χαμογελο στα αυτια στις προπονησεις...

για να μην αναφερθουμε στις υποθεσεις λοπεθ και τζαβελα και το μπαχαλο που εγινε λογω των στρατοπεδων στην παε...

και καπου εκει μπαινει και ο ιβαν που ειναι να απορεις δεν τα βλεπει ολα αυτα ρε φουστη μου??γιατι μενει ακομα αμετοχος?απλα περιμενει καποια ρυθμιση χρεων για να μπει και να τους καθαρισει ολους ή απλα σχεδιαζει μια νεα ταξη πραγματων απο πισω που δεν ειναι ακομα σε θεση να εφαρμοσει...

και στο τελος μενει ο ΠΑΟΚ ο οποιος ειναι ο μονος ζημιωμενος μονιμως...

το σηριαλ σιγουρα θα εχει ακομα αρκετα επεισοδια... :ugeek:

tad για ακομη μια φορα συμφωνω αδερφε μου...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

οκ. τώρα, που ανέλυσες το δέντρο. για πες και για το δάσος....

και έχω μπερδευτεί λιγο. τελικά γουστάρουμε το Χακόμπο που είναι τρελιάρης ή όχι επειδή έχει κουμπάρο τον κουμπάρο ώ κουμπάρε;;;;;

και εν τέλει πόσα είναι τα στρατόπεδα και γιατί δεν το λύνουν το θέμα με ένα Risk να τελειώνουμε;;;;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

α το δασος ειναι ο χακομπο...

δεν καταλαβα που μπερδευτηκες...ειπα ξεκαθαρα οτι τον χακομπο τον γουσταρω παιχτικα σαν ποδοσφαιριστη...απο τη στιγμη που εκανε τα δυο πειθαρχικα θα επρεπε να ειχε τελειωσει απο την ομαδα...

εσυ πες μου αυτη τη στιγμη και με τη σταση της παε ποιος μενει εκτεθειμενος στην ολη υποθεση??ω κουμπαρε κουμπαρια που λες και εσυ? 8-)

πιστευω καλυτερα θα ειναι να το λυσουν σε εναν αγωνα 5χ5...να εχει και λιγο ενδιαφερον ρε αδερφε με τακλιν σε καρωτιδες και αποβολες... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μα το κείμενο αναφέρεται σε ένα δέντρο προσπαθώντας να δώσει εικόνα για το δάσος. ;)

όσο για το ποιος μένει εκτεθειμένος; μα φυσικά ο εν λόγω αρθογράφος!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 20 Ιαν 2014, 12:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Αρα σωστά γράφω ότι προβληματίζομαι.... Δεν παίρνω κατά λέξη το άρθρο, αλλα δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι δίνει μια πειστική εξήγηση για την εικόνα της ομάας (πχ ασθένεια στα αποδυτήρια, όχι βέβαια καταλεξή τα γεγονότα). Πάντως κάτι δεν πάει καλά!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

το δασος ειναι ο ΠΑΟΚ γκεο μου...που ενω εχει ολες τις προυποθεσεις πλεον για να παει ψηλα δεν μπορει ακομα να σηκωσει κεφαλι γιατι καποιοι κοιτανε την παρτη τους...

οταν ο προπονητης ξεκαθαρα δεν υπολογιζει τον παιχτη και η παε αντι να του ληξει το συμβολαιο μετα τα δυο χοντρα πειθαρχικα παραπτωματα βγαινει και δηλωνει βρειτε τα μεταξυ σας εγω με το φτωχο μου το μυαλο λεω οτι εκετεθειμενος μενει ο προπονητης...ετσι λεω εγω βεβαια που αλλωστε δεν ειμαι παρα ενας ακομα ταπεινος και αμπαλος οπαδος αυτου του τεραστιου οργανισμου... 8-)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι δεν πάνε καλά τα...τελειώματα των φάσεων....αντε και η αμυντική μας συμπεριφορά σε συγκεκριμένες καταστάσεις...... ;)

Επίσης, δεν είδα καμια τέτοια ανακοίνωση της ΠΑΕ πάντως. τώρα, αν ο κολκας, ο ντοκτορ και σια είναι το γραφείο τύπου της ΠΑΕ, οκ. λάθος τα έμαθα τότε.....

Και στην τελική, ακόμα και αν κάτι τέτοιο ισχύει, ποιος αμέσως αποκλείει την πιθανότητα να υπόθηκε κάτι τετοιο γιατι δεν βρίσκουν αξιόλογο μπακ απ του ΓΛύκου; η δεν παίζει τέτοια πιθανότητα; ε; :? :? :? 8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 20 Ιαν 2014, 12:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

πιστεψε με αν φτιαξουν τα πραγματα στην παε ολα μεσα θα αρχισουν να γραφουν... ;)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τι; θα μεγαλώσουν και τα δοκάρια παράλληλα;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

και τα δοκαρια θα μεγαλωσουν και οι αντιπαλοι θα μικρυνουν και τα σουτ απο το κεντρο στις αραχνες θα γραφουν ακομα 8-)

ας εκπεμψει επιτελους υγεια ο ΠΑΟΚ και μετα ολα θα ερθουν μονα τους...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ας εκπέμψει επιτελους υγεία η κερκίδα και μετά όλα θα έρθουν μόνα τους....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”