11.Miroslav Stoch

Dimg4

Re: 11.Miroslav Stoch

Δημοσίευση από Dimg4 »

KOSTAS54 έγραψε:Που είσαι ρε ΑΝΤΕΛΙΝΟ,!!!!!!!
Ουτε το δεξι @#$% του Αντελινο
ThanosKali

Δημοσίευση από ThanosKali »

Άστο ρε παιδάκι μου... αν δεν έχεις κέφι για τόπι ζήτα απο μόνος σου να μην παίξεις. Κρίμα να τρώς την θέση του "άχρηστου" Γεωργιάδη για να έχεις απλά +1 παιχνίδι... Κάνε ότι χτύπησες ρε παιδί μου, οτί σου έπεσε η πίεση στην φυσούνα, ότι πονάει ο πισινός σου επειδή έβγαλες τα θανατηφόρα πιτόγυρα της προηγούμενης νύχτας...
Αλλιώς ΣΤΑΜΑΤΑ να είσαι ο χειρότερος παίχτης της ομάδας!!!!!! Συχάθηκα να σε βλέπω ρε παιδί μου.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Μήπως πάμε να την φέρουμε στην fener ?Αλλιώς τα μπογαλάκια σου και δρόμο!Πολλά τα λεφτά για το τίποτα,Ελπίζω να ισχύει το πρώτο!

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Αυτό το κολπάκι που κωλοκάθεσαι και σαβουρντιέσαι ενώ πας απ την άλλη μεριά που πάει η μπάλα, πως το κάνεις ρε φίλε; Αυτό θέλει τεχνική όχι αστεία.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στο πρώτο ημίχρονο έδειξε μια διάθεση να συμμετάσχει στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας. Στο β΄ ημίχρονο όποτε του ερχόταν η μπάλα κατέληγε σε αντίπαλο. Ούτε μία τρίπλα, ούτε ένα σουτ της προκοπής. Νομίζω ότι αμοίβεται με 1 μύριο από εμάς και άλλα 800 από Fener ή κάνω λάθος;
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Παίρνει τόσα λεφτά και είναι μετανάστης, ούτε δύο ώρες από την πατρίδα του :shock: :shock: :shock:
Αυτά είναι. Εγώ είμαι 21 ώρες πτήση χωρίς να βάλω τα αεροδρόμια :cry:
Αυτά να τα βλέπεις εσύ K_geo, που σε έπιασε η ζήλια για τους 32 βαθμούς εδώ που εγώ θέλω $$ για μαγιό κι εσύ $$$ για πετρέλαιο. :lol: :lol:
Εδώ άνοιξε τα ματακιά σου. Σε θόλωσε το ρεβανί. Είναι ωραίο όμως το πεθύμησα :lol: :lol:

Να δούμε τώρα τη ψάρια θα πιάσουμε με της νέες ποιοτικές προσθήκες που κάναμε. Λόγια Στέφενς. Τώρα να σε δω Στοχ. Εύχομαι και πιστεύω ότι θα αλλάξει αυτό το κακό. Γιατί περί κακό πρόκειται. Βάλε μου γυαλιά Στοχ, Τα φοράω άνετα. Ο ΠΑΟΚ να βγει κερδισμένος και όλα τα άλλα... Πάω και αγοράζω γυαλιά Don't worry about it 8-)
Άβαταρ μέλους
Holypaok

Δημοσίευση από Holypaok »

Ο παιχτης σε εμενα εχει δημιουργησει το σύνδρομο Κουτσιανικουλη παλι.Οταν εχει έρθει ο μπιπ μπιπ απο Εργοτελη ημουν τόσο ενθουσιασμένος και περίμενα να ξεδιπλωσει το ταλέντο του και να εξελιχθεί μαζί με τον ΠΑΟΚ.Οσο περνουσε ο καιρός και σερνόταν προσπαθούσα να πεισω τους τριγύρω μου ότι απο αγωνα σε αγωνα θα ξεμπλοκαρει καο θα ενθουσιάσει και κυρίως προσπαθούσα να πεισω τον εαυτό μου ότι έλεγα την αλήθεια. ..Φευ...
Ο Μινο μου δημιουργεί ακριβως τα ίδια συναισθήματα. Υψηλές προσδοκίες μεγαλη απογοήτευση ολο και λιγότερη πίστη ότι τελικά θα μπορεσει...

Sent from my Note II while being in the toilet.
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Εισαι ενα πολυ μεγαλο τιποτα. Αυτο και τιποτε αλλο γιατι με βλεπω να τρωω αιωνιο μπαν αν πω αυτα που σκέφτομαι για σενα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Φυγε μονος σου.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Πραγματικά αγανάκτηση πλέον.. :?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

προσπαθεια βλεπω λλα δεν εισαι ο ποζογλου
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

απαραδεκτος
σκετη απογοητευση..
παρατα τα και κατσε προπονησου
κοψε ξενυχτια, δε κανεις ,σαν βετερανος παιζεις
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

διακοπή δανεισμου ή παγκος κ μεταγραφη εξτρεμ στυλ βιειρινια κ ελια..
Άβαταρ μέλους
wrathchild

Δημοσίευση από wrathchild »

Μέχρι σήμερα πίστευα ότι κάποια στιγμή θα ρεφαρει για τις κακές εμφανίσεις του. Πλέον νομίζω όταν είναι μέσα ο ΠΑΟΚ παίζει με 10 και οι αντίπαλοι με 12. Ειναι ανεξήγητο αυτο που συμβαίνει με αυτόν τον παίχτη. Δεν μπορεί να το εξηγήσει κανένας πλέον.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Συγκέντρωση μηδέν. Τα απλά ρε γαμωτο. Πέρα από αυτό δεν ήθελα να βγει καθώς είναι απο του ελάχιστους που δεν κρύβονται πίσω από αμυντικούς κ βγαίνουν έξω από την αντίπαλη περιοχή να πάρουν μπάλα κ να κάνουν παιχνίδι. Μολις μπήκε ο Λίνο από αριστερά περνούσαμε για πλάκα μέχρι να βγει κ να μπει ο κοντός που δεν πρόσφερε τίποτα.
Πάντως δείχνει να βρίσκεται σε διαρκή σύγχυση
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”