Τεο, απο Θεσσαλονικη και γω. Μπαινω αρκετα χρονια αλλα δεν ...αξιωθηκα να φτιαξω ενα account
παππους κ γω ειμαι αλλα οχι και σαν τους προηγουμενους χαχαχα
Τη δυναμη του ΠΑΟΚ την καταλαβα οταν βρεθηκα φοιτητης εκτος της πολης ( Γιαννενα ) και οπως ειναι αναμενομενο εκανα παρεα με αρκετα ατομα απο ολη την Ελλάδα που παει να πει αρκετους ΓαυροΒαζελους. Ως τοτε αν και ασχολιομουν αρκετα με τον αθλητισμο ημουν σχετικα ουδετερος. Σε αλλους ελεγα ΠΑΟΚ, σε αλλους ΑΕΚ... αναλογα την παρεα κιολας...ουδετερος σας λεω δεν τραβαγα κανα ζορι - οκ φυσικα κ ημουν αντι-Γαυρος αλλα δεν εκανα και καμια "φασαρια" για αυτο!
Μεχρι που ειδα με ποσο κομπλεξ ( αντιπαθεια? για να μην πω καμια βαρυτερη εκφραση ) μας αντιμετωπιζαν. Μιλαω γενικα οχι μονο σαν ΠΑΟΚ αλλά σαν Θεσσαλονικείς. Τα κλασικα μην τα αναφερω εδω δεν ειναι αυτο το θεμα μας. Ουτε εχω ορεξη να ξεκινησω flame ακομα στο πρωτο μου ποστ ειμαι
E, που λετε για ολα αυτα μια ηταν η απαντηση, μονο κατι υπηρχε σε αυτη την πολη που τους "φοβιζε" ( μην παρεξηγηθω παλι δε μιλαω για πολεμους και τσαμπουκαδες. Για τη δυναμικη της πολης μας απο αθλητικο μεχρι πολιτικο και πολιτιστικο επιπεδο ).
Μην το ψαχνετε μια ειναι η απαντηση...ο ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ ακουγαν και ξεραν πως εχουν να κανουν με δυσκολο αντιπαλο.
Εεε ΠΑΟΚ εδω ΠΑΟΚ εκει ... ΠΑΟΚαρα ρε παιδια αρχισα απο τοτε να νιωθω πως ειναι Ιδέα, ειναι κατι πολυ μεγαλυτερο απο μας, πολυ αγνό και με μεγαλη δυναμική εξαιτιας και των συμβολισμων του.
Καλη χρονια με την ευκαιρια.
ΠΑΟΚ παντου αυτο εχω να πω μονο