Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
- ace79grpaok
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Εγω πιστευω οτι οι ηλικίες που κινουμαστε ειναι βαρια 30 για αυτο πιστεύω οτι δεν μιλαμε με αυτους τους παικτες , ο σερβος της ναντ ειναι πολυ καλος
- paokovios1974
Ονοματαρες ακουστηκαν που ζαλιζουν,δηλαδη αν καταλαβα καλα μεχρι στιγμης εχουμε αποριψει Πετριτς και Μαξι λοπεζ και σκεφτομαστε Μπερμπατοφ,Μιλιτο,Πιζαρο,Κλοζε,Σαμαρα
.Για να δουμε τι θα γινει στο τελοιτς

λιγη σοβαροτητα ρε φιλε δεν βλαπτει...απο που και ως που βγαινει αυτη η πληροφορία...?
οχι τιποτα αλλο αλλα αν στο τελος βγει οτι μιλαμε με
δημητρη παπαδοπουλο
και
βαγγελη μαντζιο
ονοματα που κυκλοφορουσαν μεχρι περσι θα βριζουμε ολοι ολους...
Milito??? Klose??
Φέρτε την αξίνα να αρχίζω να γκρεμίζω αν έρθει ένας από τους 2.. έστω και στα 35.
Barberis μη μας φουσκώνεις τα μυαλά... γιατί εμένα οι πληροφορίες μου λένε για Torres της Chelsea..
Φέρτε την αξίνα να αρχίζω να γκρεμίζω αν έρθει ένας από τους 2.. έστω και στα 35.
Barberis μη μας φουσκώνεις τα μυαλά... γιατί εμένα οι πληροφορίες μου λένε για Torres της Chelsea..

Απο πουθενα δεν βγαίνουν αυτα τα ονόματα, ο πιζαρο καταρχην δεν πωλείται, γιατι χωρίς αυτόν η μπαγιερν μένει με τον ματζουκιτς μόνο
- john4serres
- GiorgosAtha
Συμφωνώ μαζί σου ace... Δεν νομίζω, με βάση τις ως τώρα μεταγραφές και με τη λογική οτι χτίζεις ομάδα για ο κοντινό μέλλον, ότι θα κινηθούμε για παίχτη άνω των 32 ετών, λίγα γκόλ τα 2-3 τελευταία χρόνια -Maxi- και με μάκρα απουσία από αγώνες -Petric-... άρα αμεσως απορρίπτουμε Milito, Pizarro λόγω ηλικίας (του χρόνου θα είναι 36-37!)... Kloze θεωρείται βασικός (και αναντικατάστατος) άρα άκυρο και απο εκεί. Όσο αναφορά το "μαύρο (κουτσό) άτι" απλά το πέρνω σαν ανέκδοτο γιατί απλά δεν απορρίπτεις Maxi και Petric για αυτό!
ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ λοιπόν...
ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ λοιπόν...
- paokovios1974
- Barberis1926
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ!ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΛΙΤΟ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΙΝΑ Κ ΕΜΙΡΑΤΑ ΚΑΙ Η ΙΝΤΕΡ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ!ΣΤΑ 1,9-2,2 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!Ο ΚΛΟΖΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΣΤΕΦΕΝΣ ΚΑΙ Η ΛΑΤΣΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ!Ο ΠΙΖΑΡΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ BAYERN ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ ΠΙΕΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΤΕΛΟΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΠΑΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΕΦΕΝΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΕΣΧΑΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡ!ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!
Αυτο με τις ηλικιες εχει καταντησει γελοιο λες και ειναι κανονας. Αρα ο Λινο θα επρεπε ηδη να παιζει ζαρια στο καφενειο με τραγιασκα και κομπολοι.
- GiorgosAtha
Ο Forlan είναι 34, είναι με φούλ χρονίες και στην τελική ο Diego ο αληταράς (με την καλή έννοια) μπροστά στους άλλους -πλήν Klose-είναι ένα επίπεδο πάνω... και σαν τεχνική και σαν ταχύτητα...paokovios1974 έγραψε:Και ο φορλαν στα 35 ειναι αρα δεν μας κανει
Πάντως εγώ με οποιαδήποτε περίπτωση που αναφέρεις θα είμαι απογοητευμένος γιατί θα αποδειχτεί ότι δεν βλέπουμε μπροστά καθόλου ... Κ θα πετάξουμε 2 μυρια για παππούδες 35 !!!!!!!! Κ σακατιδες που δεν είναι φορ αλλά κυρίως εξτρεμ... Ελπίζω πραγματικά να μην ισχύει.... Που είμαι σίγουρος δηλαδή....Barberis1926 έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ!ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΛΙΤΟ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΙΝΑ Κ ΕΜΙΡΑΤΑ ΚΑΙ Η ΙΝΤΕΡ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ!ΣΤΑ 1,9-2,2 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!Ο ΚΛΟΖΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΣΤΕΦΕΝΣ ΚΑΙ Η ΛΑΤΣΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ!Ο ΠΙΖΑΡΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ BAYERN ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ ΠΙΕΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΤΕΛΟΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΠΑΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΕΦΕΝΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΕΣΧΑΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡ!ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!
Το συμβόλαιο του πιζαρο τελειώνει το καλοκαίρι και ο λεβαντοφσκι παει εκει το καλοκαίρι, δεν στεκει το Ρεπορτάζ σου , ο κλοζε εχει συμβολαιο σε οποία μεγαλομεσαια ομάδα θελει σε οποιοδήποτε μεγάλο πρωτάθλημα,
Όταν λες θα το δούμε σε λίγες μέρες στο ρεπορτάζ , εννοείς οτι θα ρο γράψουν οι ίδιοι που γράψανε οτι ο μαρτενς δεν έρχεται σε εμάς?
Όταν λες θα το δούμε σε λίγες μέρες στο ρεπορτάζ , εννοείς οτι θα ρο γράψουν οι ίδιοι που γράψανε οτι ο μαρτενς δεν έρχεται σε εμάς?
- ace79grpaok
Barberis1926 έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ!ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΛΙΤΟ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΙΝΑ Κ ΕΜΙΡΑΤΑ ΚΑΙ Η ΙΝΤΕΡ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ!ΣΤΑ 1,9-2,2 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!Ο ΚΛΟΖΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΣΤΕΦΕΝΣ ΚΑΙ Η ΛΑΤΣΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ!Ο ΠΙΖΑΡΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ BAYERN ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ ΠΙΕΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΤΕΛΟΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΠΑΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΕΦΕΝΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΕΣΧΑΤ
Εγώ το ξανά λέω δεν πιστεύω οτι θα ερθει παίκτης τέτοιας ηλικιας ,οι κινησεις που εχουν γινει μεχρι τωρα ειναι για να φτιαχτει ομαδα που θα ειναι ετοιμη για το τσουλου ,με παιχτες που με προοπτοκη τουλαχιστον 2 ετιας και οχι νεκροταφειο ελεφαντων 35+.Εγω πιστεύω οτι θα είναι παικτης με 3 ετες συμβολαιο μέχρι 31 χρονων
ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡ!ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!