Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Το να κλειδωνουμε ενα τοπικ-Γκαρσια-,επειδη μπηκε καποιος γελοιος και αρχισε να βριζει,το θεωρω λαθος!
Εκτος και εαν δεν κλειδωσε γι'αυτο το λογο,οποτε ζηταω προκαταβολικα συγγνωμη.
- Dinos_Liverpool
Keep walking, CCCP, και από μένα, αλλά βρε συ, η ομάδα ακόμα χτίζεται... Λίγο λιγότερη γκρίνια και πολύ περισσότερη υπομονή.
Επικοινωνία στο articles@paokmania.gr, εάν υπάρχει κάποιο σοβαρό θέμα, παλίκαρε.
ΥΓ. Και που 'σαι... βάλε αυτό το ρημάδι τον ορθογράφο, pls!
Επικοινωνία στο articles@paokmania.gr, εάν υπάρχει κάποιο σοβαρό θέμα, παλίκαρε.
- Dinos_Liverpool
Κλείδωσε προσωρινά, εννοείται, για να ηρεμήσουμε όλοι μετά τα χθεσινά και για να δούμε πιο ψύχραιμα που οφείλονταν αυτά που έγιναν. Δεν μπορούσα να ξέρω πόσα νταμπλ και τριπλ account έχουν ορισμένοι ηλίθιοι και γι' αυτό το κλείδωσα, αφού πρώτα τους "σούταρα" άπαξ δια παντός.Είπα και το πρωί ότι απολογούμαστε για την αναστάτωση, αλλά, βέβαια, δεν πάνε πάντα όλα τα πράγματα όπως θα θέλαμε.mpafos4 έγραψε:Το να κλειδωνουμε ενα τοπικ-Γκαρσια-,επειδη μπηκε καποιος γελοιος και αρχισε να βριζει,το θεωρω λαθος!
Είναι, φυσικά, από το πρωί "ελεύθερο" το θέμα του Garcia.
Δεν αντελήφθην το παραμικρό
. Το θέμα Γκαρσία προσωπικά το έχω κλείσει. Είχα γράψει κάποια στιγμή την "αιρετική" μου άποψη και από τότε δεν το ξανασκάλισα το τόπικ. Είναι θέμα που καίει και θα μας καίει για καιρό.

Rain το δικο μου προβλημα ειναι οτι γραφω οπως μου ερχεται κ δε βαζω σαλτσες.το δικο σου προβλημα ειναι οτι με σουταρες κρινοντας με γενικα.τετοιες τακτικες ξερεις που παραπεμπουν.η κοντρα ηταν αναμεσα στο μπαφο κ το μητσοτακη.εγω μια λεξη εγραψα επι του θεματος.
Το θεμα ειναι οντως ανοητο.η τακτικη που ακολουθησες οχι.
Επισης λαθος μπορει ναψειναι οτι δεν ειμαι απο αυτους που θα ριξουν τους τονους.δεν τουςωανεβαζω συνηθως εγω ομως.σε ηδη ανεβασμενους αντιδραω.κ ο μητσοτακης ειχε ξεφυγει τελειως.
Το θεμα ειναι οντως ανοητο.η τακτικη που ακολουθησες οχι.
Επισης λαθος μπορει ναψειναι οτι δεν ειμαι απο αυτους που θα ριξουν τους τονους.δεν τουςωανεβαζω συνηθως εγω ομως.σε ηδη ανεβασμενους αντιδραω.κ ο μητσοτακης ειχε ξεφυγει τελειως.
1. O Mitsotakis ΔΕΝ είχε ξεφύγει τελείως. Για όσο είχε ξεφύγει, δέχθηκε παρατήρηση.
2. ΔΕΝ είσαι εδώ ούτε εσύ ούτε κάποιο άλλο μέλος για να κρίνετε τον Mitsotaki ή όποιο άλλο μέλος.
3. Το γεγονός ακριβώς οτι πετάχτηκες για να την πεις στο Mitsotaki ήταν ακριβώς η επιθετική συμπεριφορά, κι ενώ μάλιστα είδες οτι υπήρχε mod που είχε εμπλακεί στον "καυγα" ήθελες να πεις τα δικά σου. Για την ακριβεία, πριν καν τα μισά είχες στρέψει τα βέλη σου εναντίον μου ακολουθώντας την πορεία άλλου μέλους που έλεγε οτι οι υπεύθυνοι του φόρουμ ανέχονται όσους ρίχνουν λάσπη στον Πάμπλο κλπ κλπ
4. ΑΚΡΙΒΩΣ το γεγονός οτι λες ο,τι σου κατέβει όπως σου κατέβει, είναι λόγος παρατηρήσεων και ΕΝ ΤΕΛΕΙ ποινής. Σε -διαδικτυακή- κοινότητα βρίσκεσαι, υπάρχουν κανόνες. Καταλαβαίνω οτι ΠΑΟΚ είμαστε, αλλά και είμαστε φόρουμ. Το γεγονός ο,τι πρέπει να το ζυγίσεις λίγο αυτό, ήταν που με ώθησε για το ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ ban.
5. Ποιός σου είπε οτι ποινές πέφτουν μόνο εν βρασμώ ή την ώρα του "εγκλήματος"; ΟΛΑ τα μέλη πρέπει να προσέχουν την πρακτική, την τακτική και την πορεία τους για να μη δημιουργούν αρνητική εικόνα τόσο των ιδίων όσο και του φόρουμ
6. Σταμάτα να διογκώνεις ένα τόσο απλό θέμα. Για να ηρεμήσεις ήταν η ποινή, οχι για να γυρίσεις δριμύτερος. Μια μέρα αποχή δεν σε στιγμάτισε για πάντα. Τι να πουν κι άλλοι, δηλαδή...
2. ΔΕΝ είσαι εδώ ούτε εσύ ούτε κάποιο άλλο μέλος για να κρίνετε τον Mitsotaki ή όποιο άλλο μέλος.
3. Το γεγονός ακριβώς οτι πετάχτηκες για να την πεις στο Mitsotaki ήταν ακριβώς η επιθετική συμπεριφορά, κι ενώ μάλιστα είδες οτι υπήρχε mod που είχε εμπλακεί στον "καυγα" ήθελες να πεις τα δικά σου. Για την ακριβεία, πριν καν τα μισά είχες στρέψει τα βέλη σου εναντίον μου ακολουθώντας την πορεία άλλου μέλους που έλεγε οτι οι υπεύθυνοι του φόρουμ ανέχονται όσους ρίχνουν λάσπη στον Πάμπλο κλπ κλπ
4. ΑΚΡΙΒΩΣ το γεγονός οτι λες ο,τι σου κατέβει όπως σου κατέβει, είναι λόγος παρατηρήσεων και ΕΝ ΤΕΛΕΙ ποινής. Σε -διαδικτυακή- κοινότητα βρίσκεσαι, υπάρχουν κανόνες. Καταλαβαίνω οτι ΠΑΟΚ είμαστε, αλλά και είμαστε φόρουμ. Το γεγονός ο,τι πρέπει να το ζυγίσεις λίγο αυτό, ήταν που με ώθησε για το ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ ban.
5. Ποιός σου είπε οτι ποινές πέφτουν μόνο εν βρασμώ ή την ώρα του "εγκλήματος"; ΟΛΑ τα μέλη πρέπει να προσέχουν την πρακτική, την τακτική και την πορεία τους για να μη δημιουργούν αρνητική εικόνα τόσο των ιδίων όσο και του φόρουμ
6. Σταμάτα να διογκώνεις ένα τόσο απλό θέμα. Για να ηρεμήσεις ήταν η ποινή, οχι για να γυρίσεις δριμύτερος. Μια μέρα αποχή δεν σε στιγμάτισε για πάντα. Τι να πουν κι άλλοι, δηλαδή...
ένας ο Κεν στο ΠΑΟΚμάνια και μια η Ντεμι Μουρ στο Αλικό Γραμμα να 'ούμε!

Ε! μετά τον Στέφενς θα αρχίσω να γράφω και "Κάτω τα χέρια απο τον Μπάρλοου!"

ΥΓ:rain....πρόσεχε γιατί είπες 3 φορές την....απαγορευμένη λέξη.....
φαντάσου αντί για τον Κάντι μαν, να σου έρθει ο Μητσοτάκης.....

Ε! μετά τον Στέφενς θα αρχίσω να γράφω και "Κάτω τα χέρια απο τον Μπάρλοου!"

ΥΓ:rain....πρόσεχε γιατί είπες 3 φορές την....απαγορευμένη λέξη.....

Βρε ντινο, αν θεωρουμαι φοβερα γκρινιαρης και απαισιοδοξος μαλλον δεν διαβαζετε προσεκτικα αυτα που γραφω. Φυσικα και θα βγαλω καποια γκρινια και απογοητευση, φορουμ ειναι και βγαζουμε αυτα που εχουμε μεσα μεσα οσο να ειναι. Αλλα δεν εχω κανει στην ουσια τιποτα παραπανω απο την απλη διαπιστωση που εχουν κανει ΟΛΟΙ οτι για ενα υψηλοτερο επιπεδο οι περισσοτεροι παικτες δεν κανουν. Ενταξι, θα συμφωνησω οτι δεν χρειαζεται να επαναλαμβανουμε συνεχεια τα ιδια αλλα ρε γαμοτο το επιπεδο του πρωταθληματος στην Ελλαδα ειναι τραγικο και τα ματς δε βλεπονται, ειναι δυσκολο να μη σου βγει... δυσκοιλιοτητα κατα τη διαρκεια του ματς. Αλλα προσπαθω τουλαχιστον να μη βριζω, να μην αποκαλω παικτες αδερφες και αλλα τετοια (συγνωμη αν μου εχει ξεφυγει κατι). Μου ειναι δυσκολο να δεχτω οτι ειμαι απο του γκρινιαρηδες του φορουμ. Δε μπορω να μου λεγεται οτι δε λεω ΠΟΤΕ κατι θετικο οταν ειναι ΨΕΜΑ το οποιο αποδυκνειεται ευκολα.Dinos_Liverpool έγραψε:Keep walking, CCCP, και από μένα, αλλά βρε συ, η ομάδα ακόμα χτίζεται... Λίγο λιγότερη γκρίνια και πολύ περισσότερη υπομονή.
ΒΡΕ ΕΔΩ ΜΑΛΛΩΣΑ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΩΤΕΡΗ ΠΕΡΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΦΟΒΕΡΗΣ ΜΠΑΛΑΣ. Οποτε μου φενεται λιγο υποκριτικο...
Τωρα απο εκει και περα, το προβλημα μου και να μη κρυβωμαστε πισω απο το δαχτυλο μας, ειναι ο Καταραμενος και οι προσωπικη επιθεση που μου εχει κανει δυο φορες τωρα και ουτε καν εν μεσω συζητησης μαζι του. Την δευτερη φορα μαλιστα εφτασε σε σημειο να μου βαλει ΠΑΟΚομετρο, να μου κανει παρατηρηση για το πως γραφω ομαδες και τι λεω για αυτες και να μου λεει στην ουσια οτι "με παρακολουθει" και αυτα που γραφω το οποιο ειναι και λιγο creepy. Δεν ξερω αν ειναι συγγενης του Κλαους και δε του εχει κατσει καλα οτι του εκανα πολυ κριτικη φετος στην αρχη και επικεντροθηκα πολυ στο προσωπο του αλλα δε μπορει να συμπεριφερεται ετσι και δεν εχει δεχτει ουτε καν παρατηρηση. Ειληκρινα, δεν με πειραζει να μου πει καποιος οτι δεν με γουσταρει ακομα και οτι δε με θελουν στο φορουμ. Δικαιωμα σας. Ουτε ειμαι καποιος σουπερ ευαισθητος. Αλλα με πειραζει να μου λενε οχι σε θελουμε, αλλα να αφηνουν καποιον να κανει το μαγκα και να βαζει ΠΑΟΚομετρα και...φορουμομετρα με αυτον το τροπο.
ΥΓ. @Γιαννης, κανενα προβλημα οπως ειπα ειναι εν γνωση μου η κακη ορθογραφεια μου και αδικαιολογητα δεν ειχα κανει κατι για αυτο οποτε ειχες και το δικαιωμα να μου την πεις

Μπορει να μου πει καποιος πια ειναι η γκρινια και απαισιοδοξια μου?
Στηριζω τον Στεφενς
Δεν περιμενω πρωταθληματα αμεσως και τον Σαββιδη να ριξει εκατομυρια
Δεν περιμενω να δω φοβερη μπαλα και δεν κραζω τους παικτες για κακη ΑΠΟΔΟΣΗ αφου θεορψ οτι ειναι θεμα εικανοτητας οχι προσπαθειας.
Αυτο που εχω κανει ειναι η απλη διαπιστωση οτι για μεγαλυτερα πραγματα χρειαζωντε και καλυτεροι παικτες...με το οποιο δε νομιζω να διαφωνει κανεις.
Τωρα, οσο αφορα το ποσταρισμα μου ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ του ματς...εκει δε με ενδιαφερει να κανω τον οπαδο και την cheerleader. Εκει μιλαω απλα για αυτα που βλεπω. Αν παιζουμε σκατα θα πω παιζουμε σκατα. Απλο γεγονος ειναι. Δεν ηξερα οτι υπαρχει κανονας οτι...απαγορευεται να λεμε οτιδηποτε αρνητικο κατα τη διαρκεια του ματς επειδη ενοχλει μερικους.
Στηριζω τον Στεφενς
Δεν περιμενω πρωταθληματα αμεσως και τον Σαββιδη να ριξει εκατομυρια
Δεν περιμενω να δω φοβερη μπαλα και δεν κραζω τους παικτες για κακη ΑΠΟΔΟΣΗ αφου θεορψ οτι ειναι θεμα εικανοτητας οχι προσπαθειας.
Αυτο που εχω κανει ειναι η απλη διαπιστωση οτι για μεγαλυτερα πραγματα χρειαζωντε και καλυτεροι παικτες...με το οποιο δε νομιζω να διαφωνει κανεις.
Τωρα, οσο αφορα το ποσταρισμα μου ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ του ματς...εκει δε με ενδιαφερει να κανω τον οπαδο και την cheerleader. Εκει μιλαω απλα για αυτα που βλεπω. Αν παιζουμε σκατα θα πω παιζουμε σκατα. Απλο γεγονος ειναι. Δεν ηξερα οτι υπαρχει κανονας οτι...απαγορευεται να λεμε οτιδηποτε αρνητικο κατα τη διαρκεια του ματς επειδη ενοχλει μερικους.
κοίτα, το αρνητικό ποστάρισμα κατά την διάρκεια του ματς μπορεί να επηρεάζει την εξέλιξή του, όπως και το θετικό. Πως κατάφερε και σκόραρε ο Δέλλας με την Εθνική το 2004 στο κόρνερ με την Τσεχία;; τον έσπρωξε η ομαδική επιθυμία και το ψυχικό κύμα εκατομυρρίων Ελλήνων που παρακολουθούσαν. 

Αδερφέ μην το παίρνεις στραβά και αδικείς κι εσύ με τη σειρά σου ένα άλλο μέλος του forum. Το να διαβάσεις τις δημοσιεύσεις κάποιου μέλους πριν του καταλογίσεις ο,τιδήποτε, όχι απλώς δεν είναι «creepy», αλλά είναι πιστεύω υγειής και συνετή συμπεριφορά και θα πρέπει να υιοθετηθεί από όλους μας, ώστε να μην χαρακτηρίζεται άσχημα κάποιος λόγω ενός μεμονωμένου περιστατικού, δηλαδή μιας ατυχούς και μη αντιπροσωπευτικής δημοσίευσης που ήταν αποτέλεσμα κατάστασης εκνευρισμού.CCCP έγραψε:Βρε ντινο, αν θεωρουμαι φοβερα γκρινιαρης και απαισιοδοξος μαλλον δεν διαβαζετε προσεκτικα αυτα που γραφω. Φυσικα και θα βγαλω καποια γκρινια και απογοητευση, φορουμ ειναι και βγαζουμε αυτα που εχουμε μεσα μεσα οσο να ειναι. Αλλα δεν εχω κανει στην ουσια τιποτα παραπανω απο την απλη διαπιστωση που εχουν κανει ΟΛΟΙ οτι για ενα υψηλοτερο επιπεδο οι περισσοτεροι παικτες δεν κανουν. Ενταξι, θα συμφωνησω οτι δεν χρειαζεται να επαναλαμβανουμε συνεχεια τα ιδια αλλα ρε γαμοτο το επιπεδο του πρωταθληματος στην Ελλαδα ειναι τραγικο και τα ματς δε βλεπονται, ειναι δυσκολο να μη σου βγει... δυσκοιλιοτητα κατα τη διαρκεια του ματς. Αλλα προσπαθω τουλαχιστον να μη βριζω, να μην αποκαλω παικτες αδερφες και αλλα τετοια (συγνωμη αν μου εχει ξεφυγει κατι). Μου ειναι δυσκολο να δεχτω οτι ειμαι απο του γκρινιαρηδες του φορουμ. Δε μπορω να μου λεγεται οτι δε λεω ΠΟΤΕ κατι θετικο οταν ειναι ΨΕΜΑ το οποιο αποδυκνειεται ευκολα.Dinos_Liverpool έγραψε:Keep walking, CCCP, και από μένα, αλλά βρε συ, η ομάδα ακόμα χτίζεται... Λίγο λιγότερη γκρίνια και πολύ περισσότερη υπομονή.
ΒΡΕ ΕΔΩ ΜΑΛΛΩΣΑ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΩΤΕΡΗ ΠΕΡΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΦΟΒΕΡΗΣ ΜΠΑΛΑΣ. Οποτε μου φενεται λιγο υποκριτικο...
Τωρα απο εκει και περα, το προβλημα μου και να μη κρυβωμαστε πισω απο το δαχτυλο μας, ειναι ο Καταραμενος και οι προσωπικη επιθεση που μου εχει κανει δυο φορες τωρα και ουτε καν εν μεσω συζητησης μαζι του. Την δευτερη φορα μαλιστα εφτασε σε σημειο να μου βαλει ΠΑΟΚομετρο, να μου κανει παρατηρηση για το πως γραφω ομαδες και τι λεω για αυτες και να μου λεει στην ουσια οτι "με παρακολουθει" και αυτα που γραφω το οποιο ειναι και λιγο creepy. Δεν ξερω αν ειναι συγγενης του Κλαους και δε του εχει κατσει καλα οτι του εκανα πολυ κριτικη φετος στην αρχη και επικεντροθηκα πολυ στο προσωπο του αλλα δε μπορει να συμπεριφερεται ετσι και δεν εχει δεχτει ουτε καν παρατηρηση. Ειληκρινα, δεν με πειραζει να μου πει καποιος οτι δεν με γουσταρει ακομα και οτι δε με θελουν στο φορουμ. Δικαιωμα σας. Ουτε ειμαι καποιος σουπερ ευαισθητος. Αλλα με πειραζει να μου λενε οχι σε θελουμε, αλλα να αφηνουν καποιον να κανει το μαγκα και να βαζει ΠΑΟΚομετρα και...φορουμομετρα με αυτον το τροπο.
ΥΓ. @Γιαννης, κανενα προβλημα οπως ειπα ειναι εν γνωση μου η κακη ορθογραφεια μου και αδικαιολογητα δεν ειχα κανει κατι για αυτο οποτε ειχες και το δικαιωμα να μου την πεις
Όταν λοιπόν κάποιος πριν σε κρίνει μπαίνει στον κόπο να διαβάσει σχεδόν όλα όσα έχεις γράψει, το κάνει για να μην σε αδικήσει κρίνοντας μόνον από ένα ποστ. Εξάλλου είναι παράλογο να θεωρείς διεστραμμένο το να διαβάσει κάποιος όσα εσύ έγραψες και γράφεις ακριβώς για να διαβαστούν και ενδεχομένως να απαντηθούν από τους υπόλοιπους χρήστες.
Όσον αφορά στην γκρίνια, ομολογώ πως κι εγώ έχω δυσφορήσει κάποιες φορές με την ας πούμε «αρνητικότητα» που εκπέμπουν τα δημοσιεύματά σου όπως έχω δυσφορήσει και με δημοσιεύματα άλλων χρηστών, αλλά από όσο τουλάχιστον θυμάμαι τα δικά σου είναι σε κόσμιο ύφος και σίγουρα είναι δικαίωμά σου να εκφράζεσαι όπως αισθάνεσαι, ακόμα κι αν αυτό δεν αρέσει σε άλλους (συνήθως κι εγώ μεταξύ αυτών

Στο θέμα της ορθογραφίας μπορείς να ζητήσεις βοήθεια ακόμα και μέσω του forum. Προσωπικά ξέρω πως υπάρχει δωρεάν λεξικό που μπορείς να προσθέσεις στον firefox, αλλά δεν έχω ψάξει αν υπάρχει αντίστοιχο για τους υπόλοιπους browser. Είμαι σίγουρος όμως, πως αν το ζητήσεις, θα βρεθεί κάποιο τσακαλάκι να σε βοηθήσει. Το πρόβλημα είναι πως πραγματικά κουράζει η ανάγνωση ενός πολύ ανορθόγραφου μηνύματος, επειδή ο αναγνώστης συχνά αναγκάζεται να διαβάζει λέξη προς λέξη δύο φορές και κάνοντας υποθέσεις σε κάθε πρόταση ώστε να συνάγει το νόημα.
Εντελώς φιλικά κι ελπίζω πως δεν θα με παρεξηγήσεις
ΥΓ Αυτό το περί υποστήριξης του βλογιοκομμένου το προσπερνάω, γιατί ... θα μαλώσουμε

- kataramenos5
Συ ειπας.Κατα τη δική σου λογική κάτι κρύβεις κι εσύDigitalFan έγραψε:"Ο Κάτσε είναι μια απάτη...! Είναι πολύ κρίμα που χαραμίζεται ο Παναγιωτούδης! Ο Κάτσε φαίνεται ότι δεν είναι καμιά σπουδαία προσωπικότητα ούτε έχει πολύ ποδοσφαιρικό μυαλό... Ας πάει να κάνει στίβο... Αφού έχει αντοχή... Στο ποδόσφαιρο θέλει ΜΥΑΛΟ-ΕΞΥΠΝΑΔΑ-ΔΥΝΑΜΗ!!! Δεν τα έχει, δεν θα προκόψει...!
Η ομάδα είναι αδύναμη και γίνεται ακόμη πιο αδύναμη όταν χρησημοποιούνται τέτοιοι παίκτες όπως ο Κάτσε, ο Ρομπέρ και ο Γιάννου.."
ΑΠΑΝΤΗΣΗ CCCP
Τι λες ρε φιλε να πουμε εισαι σοβαρος? Πατερας του Παναγιωτουδη εισαι?
Και ταλεντο εχει δειξει ο Κατσε, και καλα τα εχει παει μεχρι τορα και που τον ειδες κι ολας τον Παναγιωτουδη?
Πολυ υποπτος ο τροπος με τον οποιο απαξιωνεις τον Κατσε, κατι κρυβει. 16/09/12
------
Μεχρι και 7 ποστ σε ένα αγώνα έκανες μονο για τον αμπαλο που παιζει φορ ,που τοσο μπορει, που...Και σε αυτους που λενε "μα καλα δε μπορω να κανω κριτικη?". Κριτικη ναι.Αλλα οταν ασχολεισε συνεχεια και ΜΟΝΟ με τον προπονητη που ειναι ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ προβλημα του ΠΑΟΚ, κατι δειχνει.
-----
Εν ολίγοις και μπρος και πισω τίποταΗ ομαδα εχει μια καλη λειτουργεια και προσπαθει να παιξει ποδοσφερο. Αλλα οταν σου λειπει η πιοτητα μπροστα και δε μπορεις να κανεις φαση και σου λειπει η ποιοτητα και η χημεια πισω και πανικοβαλεσε με το παραμικρο, ευκολα θα γινει η γκελα. 22/09/12
-----
Το σχόλιο μετα την τεσσάρα στον ΑρηΓαμω τα Ελληνικα που εχω ξεχασει μεσα
Παντως εγω δεινω και κρεντιτ στον Αρη. Ο τροπος με τον οποιο στηθεικε πειρε το κεντρο απο τον αντιπαλο.
ΥΓ. Α ρε Κλαους ελεος να πουμε...noob misses τελειως... 30/9/12 παοκ αρης 4-1

Το μονο του ποστ μια μέρα μετά την Τοτεναμ.Φιλε Αποστολη, για διασπαση κλειστης αμυνας θελεις και παιχταραδες...π.χ. παικτες που να μπορουν να τριπλαρουν παικτη ωστε να γινουν ανοιγματα στην αμυνα. Τετοιους παικτες δεν εχεις.

Χωρίς σχόλιαΕγω προσωπικα εδω που εχουν φτασει τα πραγματα και αυτη η χωρα, ουτε τον... ΠΑΟΚ δεν προκειτε να λυπηθω αν πεσει καποτε. Τα δακρυα στερεψανε και δεν εχει για κανεναν, ποσο μαλλον για αυτους που δε το αξιζουν. 14/4/13
Το συνεχόμενο ύφος σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια και για όλους σχεδόν τους παίκτεςΕχω πεθανει απο τα γελια με αυτο το συνοθηλευμα παλτων. 29/5/13
Στο δια ταύτα όταν μιλάς έτσι για τον digitalf μπορούμε κι εμείς να υποθέσουμε το ίδιο για σένα μιας και δίνεις πολύ περισσότερες αφορμές.Ακόμα και στην περίπτωση που εχω λάθος, ΤΩΡΑ καταλαβαίνεις πως είναι να ξεσκίζεις κάποιον άδικα ποσο μάλλον ένα παίκτη που δε μπορεί να σου απαντήσει όπως κανεις εσύ.
Δε μ ενδιαφέρει τι ομάδα δηλώνεις τον ΠΑΟΚ πάντως δε τον αγαπάς.
ΥΓ Συγνώμη αν στεναχώρησα ενόχλησα κούρασα κάποιους πχ Σωτος,Ντινος κλπ
- Dinos_Liverpool
Kat5, σε παρακαλώ πολύ, να τελειώνουμε με την ανούσια κόντρα σου με τον CCCP... Όποιος από τους δύο το συνεχίσει θα του... "καταραστώ" το σχόλιο και θα το ρίξω στον Καιάδα...
- Dinos_Liverpool
Ken, ξέρεις, φαντάζομαι, πόσο σε εκτιμώ. Πραγματικά είσαι ένα από τα άτομα που απολαμβάνω να διαβάζω τις απόψεις τους. Όταν όμως, μπαγάσα, σου κολλήσει κάτι στραβά τότε πετάγεσαι πολλές φορές και απαντάς υπερβολικά και με ειρωνείες. Τρολάρεις κανονικά και με το νόμο. Έκανα και γω τον «πυροσβέστη» σε κόντρες σου πολλές φορές. Καταλαβαινόμαστε, πιστεύω.barlow4 έγραψε:Ωραια τα λες ντινο αλλα εγω την εφαγα γιατι τον ρεινμεικερ τον ενοχλουσαν αυτα που εγραφα στο παρελθον. δεν ειπα οτι αποψεις του ειναι ανεκδοτα κ το εξηγησα οτι η προταση ηταν αστεια-χιουμοριστικη κ οχι η αποψη.Ο αλλος λογος ηταν οτι ο τροπος γραφης μου ειναι προσεκτικα επιθετικος (ακουσον ακουσον ).λες κ ειμαι ο μονος η λες κ το κανω επιτηδες.τον κ-γεο ας πουμε τον ξερω απο μικρο παιδι ,με τον ιδιο τροπο του γραφω ,ας το επιβεβαιωσει. κ ο τριτος λογος ηταν οτι οποτε μιλαω για πολιτικα ξεφευγω.δεν την εφαγα δλδ οταν επρεπε κ ξηγηθηκε αναδρομικα.ευγε.μπαν για τρεις λογους για ποστ δυο γραμμων που το επεξηγησα κιολας.Dinos_Liverpool έγραψε: Αυτό που θέλω από όλους σας εδώ μέσα είναι να είστε ήπιοι και να σέβεστε την γνώμη του συνομιλητή σας και τον ίδιο σαν άτομο. Όχι τα χθεσινά τα αίσχη! Τι να πω; Σαν αληταρία πεζοδρομίου ένα πράγμα! Ρε σεις, έχουμε τις διαφορές μας, αλλά τουλάχιστον έχουμε ένα κοινό: την ίδια καψούρα. Ε, δεν μπορούμε να διαφωνούμε πιο ήρεμα γμ το κέρατό μου το βερνικομένο;
Δεν ξερω γιατι καθομαι κ τα εξηγω αλλα ο τυπος ειναι απαραδεκτος κ μου την εχει δωσει.
Τελος μου ειπε μαζεψου η αποχωρησε.με το αποχωρησε τι εννοουσε ακριβως.
Και η δική μου γνώμη είναι ότι ορθώς έγινε προχθές το μονοήμερο μπαν σου για να ηρεμήσεις λίγο. Μίλησες με περισσό θράσος, καλέ μου φίλε. Το ότι κάποιοι είναι mods και έχουν μπλε γράμματα δεν το είπες για καλό, το είπες για να μας την πεις, όπως προχθές που μου “επιτεθήκατε” μαζί με ένα φίλο για κάποιο άλλο μπαν.
Κοίταξε να δεις. Προσπαθούμε να κρατούμε τις ισορροπίες στο μέτρο του δυνατού, όταν αντιλαμβανόμαστε ότι η κατάσταση πάει να ξεφύγει. Προσπαθούμε να το κάνουμε αυτό όσο πιο δίκαια μπορούμε. Δεν τα καταφέρνουμε πάντα, αλλά δεν το κάνουμε από πρόθεση. Μην μας αδικείς! Το κάνεις αρκετές φορές αυτό.
Σε πληροφορώ ότι και μεις στεναχωριόμαστε όταν αναγκαζόμαστε να καταφύγουμε στην έσχατη λύση. Και με τον Sick και με τον Kranato και με τον dimbar έφτασα στα όριά μου λόγω του θράσους τους. Το ίδιο έγινε και με σένα προχθές.
Η ευγένεια και η σωστή συμπεριφορά δεν είναι κάτι το οποίο είναι υπό διαπραγμάτευση. Το φόρουμ μας φιλοξενεί όλους και πρέπει όλοι να σεβόμαστε τον άλλο και την άλλη άποψη. Όπως εσύ μας τιμάς με την παρουσία σου, έτσι μας τιμούν και τα περισσότερα παιδιά εδώ μέσα, που μπαίνουν για να διασκεδάσουν και για να ανταλλάξουν απόψεις με συνοπαδούς τους. Θέλουμε να τον σέβεστε ο ένας τον άλλο. Ο σεβασμός είναι πολιτισμός. Δεν είναι ωραίο να ειρωνεύεσαι και να χλευάζεις τον άλλο. Έχει μια άλλη άποψη, τι να κάνουμε τώρα; Να «σκοτωθούμε» χωρίς λόγο; Διαφωνήσετε όσο θέλετε... κόσμια, ρε γμτ! Ούτε εμείς είναι δυνατόν να είμαστε συνέχεια πάνω από ένα πληκτρολόγιο όλη την ώρα για να βάζουμε σε τάξη κάποια «μικρά» παιδάκια. Λίγη υπευθυνότητα παραπάνω και όλοι θα περάσουμε καλύτερα εδώ μέσα.
Μην μας κρατάς κακία για ότι έγινε. Συνεχίζουμε και προσπαθούμε να βελτιωθούμε όλοι μας σε κάποια πράγματα.
Κανω quote, μερος αυτου που εγραψε ο rainmaker, ενας μοντ δηλαδη, απευθηνομενος σε αλλο μελος.
"2. ΔΕΝ είσαι εδώ ούτε εσύ ούτε κάποιο άλλο μέλος για να κρίνετε τον Mitsotaki ή όποιο άλλο μέλος.
3. Το γεγονός ακριβώς οτι πετάχτηκες για να την πεις στο Mitsotaki ήταν ακριβώς η επιθετική συμπεριφορά, κι ενώ μάλιστα είδες οτι υπήρχε mod που είχε εμπλακεί στον "καυγα" ήθελες να πεις τα δικά σου. Για την ακριβεία, πριν καν τα μισά είχες στρέψει τα βέλη σου εναντίον μου ακολουθώντας την πορεία άλλου μέλους που έλεγε οτι οι υπεύθυνοι του φόρουμ ανέχονται όσους ρίχνουν λάσπη στον Πάμπλο κλπ κλπ"
Εγω με τον Καταραμενο προσωπικα δεν ειχα ουτε εχω προβλημα. Αυτος απο οτι φενεται εχει μεγαλο προβλημα με εμενα. Το θεμα γιατι ενω ξεκαθαρα μου κανει επιθεση κανωντας τουλαχιστον τα παραπανω για τα οποια αλλο μελος μπαναριστικε, δεν εχει δεχθει ουτε καν παρατηρηση εξω απο "ελα μωρε σταματα".
Θελω μια ξεκαθαρη επαντηση για το αν θεωρεις η οχι να εχει δικαωμα να λεει τετοια πραγματα.
Και λεει ΞΑΝΑ το ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΛΥΠΕΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ. (που φυσικα σχετικο ειναι με τον πυχη που βαζεις)
Κοιτα για τι πραγμα με κατηγορει "Η ομαδα εχει μια καλη λειτουργεια και προσπαθει να παιξει ποδοσφερο. Αλλα οταν σου λειπει η πιοτητα μπροστα και δε μπορεις να κανεις φαση και σου λειπει η ποιοτητα και η χημεια πισω και πανικοβαλεσε με το παραμικρο, ευκολα θα γινει η γκελα." Βρισκεις εσυ κατι επιλυψιμο η και ακομα αρνητικο σε αυτο?
Με κατηγορει ΞΑΝΑ για ενα ΑΓΩΝΗΣΤΙΚΟ σχολιο που εκανα για τον Αρη, μια ομαδα για γελια που κρινετε με αλλα κριτηρια, το οποιο ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΩ.
Επαναλαμβανω, το θεμα δεν ειναι οτι δεν γουσταρει την αποψη μου. Το ερωτημα μου ειναι γιατι ανεχετε αυτη η συμπεριφορα, το να κανει επιθεση σε αλλο μελος και να του λεει τι μπορει να πει και τι οχι, ειδικα οταν αλλος μοντ λιγο πιο πανω εξηγει το γιατι αλλο μελος εφαγε μπαν για παρομοιους λογους.
Και φυσικα δεν ειναι περιεργο το να κανεις search παλιο ποστ αλλα ο ανθρωπος μου εχει κολησει ΠΑΟΚομετρο και κραταει σκορ για την αρνητικοτητα μου. Επιδη απαγορευται να εχουμε αρνητικη αποψη για τους παικτες του ΠΑΟΚ.
Φυσικα αν αποφασισουμε οτι δεν γουσταρουμε καποιοω τοτε ας πεσουν και φαπες εξω απο το γηπεδο δε τρεχει τιποτα.
Τοσα ατομα εδω μεσα εχουν πει για τατουαζ, εχουν πει παικτες αδερφες κτλ εγω μονο ποδοσφαιρικα με ενδιαφερει να σχολιασω και ΟΥΤΕ ΚΑΝ ειχα ποτε προβλημα με το Κλαους. Απλα θεωρουσα και θεωρω οτι ειναι λιγος για το επομενο επιπεδο. Αλλα φενεται οτι ειναι εγκλημα αυτο.
Αλλα δεν ειναι εκει το προβλημα επαναλαμβανω. Ουτε με πειραζει να με κατηγορησει για αρνητισμο, αν το κανει με ωραια τροπο.Το θεμα μου ειναι γιατι αφηνεται μελος να να κανει επιθεση σε αλλους για τις αποψεις τους. Και ηταν επιθεση ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ που εγινε δυο φορες.
"2. ΔΕΝ είσαι εδώ ούτε εσύ ούτε κάποιο άλλο μέλος για να κρίνετε τον Mitsotaki ή όποιο άλλο μέλος.
3. Το γεγονός ακριβώς οτι πετάχτηκες για να την πεις στο Mitsotaki ήταν ακριβώς η επιθετική συμπεριφορά, κι ενώ μάλιστα είδες οτι υπήρχε mod που είχε εμπλακεί στον "καυγα" ήθελες να πεις τα δικά σου. Για την ακριβεία, πριν καν τα μισά είχες στρέψει τα βέλη σου εναντίον μου ακολουθώντας την πορεία άλλου μέλους που έλεγε οτι οι υπεύθυνοι του φόρουμ ανέχονται όσους ρίχνουν λάσπη στον Πάμπλο κλπ κλπ"
Εγω με τον Καταραμενο προσωπικα δεν ειχα ουτε εχω προβλημα. Αυτος απο οτι φενεται εχει μεγαλο προβλημα με εμενα. Το θεμα γιατι ενω ξεκαθαρα μου κανει επιθεση κανωντας τουλαχιστον τα παραπανω για τα οποια αλλο μελος μπαναριστικε, δεν εχει δεχθει ουτε καν παρατηρηση εξω απο "ελα μωρε σταματα".
Θελω μια ξεκαθαρη επαντηση για το αν θεωρεις η οχι να εχει δικαωμα να λεει τετοια πραγματα.
Και λεει ΞΑΝΑ το ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΛΥΠΕΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ. (που φυσικα σχετικο ειναι με τον πυχη που βαζεις)
Κοιτα για τι πραγμα με κατηγορει "Η ομαδα εχει μια καλη λειτουργεια και προσπαθει να παιξει ποδοσφερο. Αλλα οταν σου λειπει η πιοτητα μπροστα και δε μπορεις να κανεις φαση και σου λειπει η ποιοτητα και η χημεια πισω και πανικοβαλεσε με το παραμικρο, ευκολα θα γινει η γκελα." Βρισκεις εσυ κατι επιλυψιμο η και ακομα αρνητικο σε αυτο?
Με κατηγορει ΞΑΝΑ για ενα ΑΓΩΝΗΣΤΙΚΟ σχολιο που εκανα για τον Αρη, μια ομαδα για γελια που κρινετε με αλλα κριτηρια, το οποιο ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΩ.
Επαναλαμβανω, το θεμα δεν ειναι οτι δεν γουσταρει την αποψη μου. Το ερωτημα μου ειναι γιατι ανεχετε αυτη η συμπεριφορα, το να κανει επιθεση σε αλλο μελος και να του λεει τι μπορει να πει και τι οχι, ειδικα οταν αλλος μοντ λιγο πιο πανω εξηγει το γιατι αλλο μελος εφαγε μπαν για παρομοιους λογους.
Και φυσικα δεν ειναι περιεργο το να κανεις search παλιο ποστ αλλα ο ανθρωπος μου εχει κολησει ΠΑΟΚομετρο και κραταει σκορ για την αρνητικοτητα μου. Επιδη απαγορευται να εχουμε αρνητικη αποψη για τους παικτες του ΠΑΟΚ.
Φυσικα αν αποφασισουμε οτι δεν γουσταρουμε καποιοω τοτε ας πεσουν και φαπες εξω απο το γηπεδο δε τρεχει τιποτα.
Τοσα ατομα εδω μεσα εχουν πει για τατουαζ, εχουν πει παικτες αδερφες κτλ εγω μονο ποδοσφαιρικα με ενδιαφερει να σχολιασω και ΟΥΤΕ ΚΑΝ ειχα ποτε προβλημα με το Κλαους. Απλα θεωρουσα και θεωρω οτι ειναι λιγος για το επομενο επιπεδο. Αλλα φενεται οτι ειναι εγκλημα αυτο.
Αλλα δεν ειναι εκει το προβλημα επαναλαμβανω. Ουτε με πειραζει να με κατηγορησει για αρνητισμο, αν το κανει με ωραια τροπο.Το θεμα μου ειναι γιατι αφηνεται μελος να να κανει επιθεση σε αλλους για τις αποψεις τους. Και ηταν επιθεση ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ που εγινε δυο φορες.