Αν θέλετε να νιώσετε ευεξία
και ανεβασμένη διάθεση
δοκιμάστε νερο με ούζον.
Για να καταλάβω τώρα... τη λες στον Αποστόλη ΜΑΣ; Ποιος νομίζετε πως είστε κύριε;stathis73 έγραψε:Απόστολε παιδι μου καλό ηταν αλλά χιλιοειπωμένο, τίποτα καινούριο
έχουμε;;
Εγω οφείλω να του πω την αλήθεια, τώρα οσο για τα κρυα, παλιά και χιλιο ειπωμένα ανέκδοτα του.........το μονο κοινο που εχουν με τα δικα μου ειναι οτι φιλοξενούνται στο ιδιο τοπικ και η αλήθεια πρέπει να λέγετε.kataramenos5 έγραψε:Στάθη παλικάρι μου μη το παλεύεις.Εχει πέσει γραμμή άνωθεν ,τί δε καταλαβαίνεις?Δυο απειλητικά πμ έλαβα γιατί δε δίνω συν στα ανέκδοτα του ΑΑ.Βδομάδα είναι θα περάσει..
Ντινο αδελφε μου, καποιος πρεπει να του πει την αλήθεια και συνήθως η αλήθεια ειναι πικρή.Dinos_Liverpool έγραψε:Για να καταλάβω τώρα... τη λες στον Αποστόλη ΜΑΣ; Ποιος νομίζετε πως είστε κύριε;stathis73 έγραψε:Απόστολε παιδι μου καλό ηταν αλλά χιλιοειπωμένο, τίποτα καινούριο
έχουμε;;
Με έχεις φέρει στα όριά μου, για άλλη μια φορά... Παίζεις με τη φωτιά, θρασύτατον παιδάριον!
ΥΓ. Συγγνώμη Στάθη, θα επανορθώσω από Δευτέρα...
![]()
![]()
Να κερδίζει και η Man Utd (Φλεβάρη - Μάρτη)dim72 έγραψε:Λίγα λόγια για τον μετρ Αποστόλη! Γεια σου συνονόματε!!! Ο ΠΑΟΚ και η Λίβερπουλ να κερδίζουν και όλοι οι άλλοι να παν να γ@μ.....!!!