Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
psykoman

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από psykoman »

joshua έγραψε:Θα στο πω και διαφορετικα.Αυτα που ειχα δει απο τον Μπολονι μεχρι να αρχισουν να του διαλυουν την ομαδα δεν τα εχω δει μεχρι τωρα απο τον Στεφενς.Ο Μπολονι αυτη την πιεση ψηλα που εσυ λες οτι ορθως σπαει με σεντρες θυμασαι μηπως πως την εσπασε μεσα στη Τοτεναμ και την εκανε κουδουνια για ενα μισαωρο κανωντας τον γεωργιαδη να μοιαζει Νειμαρ; Ε δεν εχω δει τετοια πραγματα μεχρι τωρα,πραγματ που περιμενεις απο εναν πραγματικα μεγαλο προπονητη οπως ο Στεφενς.
Οταν σου επαιρναν διπλα τα χωρια επι Μπολονι στην Τουμπα τι εβλεπες;;;;
Και για να μην παρεξηγηθω...
Το χρονικο διαστημα που εμεινε ο Μπολονι δν ειναι ικανο για να κριθει....
Το χρονικο διαστημα που βρισκετε ο Χουμπ στην ομαδα παλι δν ειναι αρκετο για να κριθει...
Αλλα φαινετε ασχημο η θεοποιηση του ενος και το κραξιμο του αλλου...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

apo SPORTDOG :twisted: :twisted:

Η κακή εικόνα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στην Άλκμααρ φόρτωσε τον ουρανό της σύννεφα.
Και τα σύννεφα έφεραν βροχή ... συνθημάτων υπέρ του Πάμπλο Γκαρσία. Άρα, κατά του Χούουμπ Στεφενς. Κι ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται αποφασισμένος, να ανοίξει ομπρέλα πάνω από τον ΠΑΟΚ!
Ο «τσάρος» της Τούμπας φυσικά, κι αποδέχεται την «εν λευκώ» διαχείριση της ομάδας του από τον Ολλανδό προπονητή. Δεν παραβλέπει όμως την αντίδραση των φίλων του «δικέφαλου». Μία αντίδραση με την οποία απομακρύνεται περισσότερο ο κόσμος του ΠΑΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη.
Μετά την απομάκρυνση των οργανωμένων οι οποίοι δεν αποδέχθηκαν το ραντεβού μαζί του.Καθώς λοιπόν, υπάρχει και το πάθημα της κόντρας του Πάμπλο Γκαρσία με τον Γιώργο Δώνη, ο Ιβάν Σαββίδης θέλει, να αποφύγει μία νέα.
Παράλληλα με την αίσθηση του – κόντρα σε εισηγήσεις συνεργατών του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ – για απόδοση τουλάχιστον, σεβασμού στον λαοφιλή Ουρουγουανό.
Ο Χούουμπ Στέφενς ενοχλήθηκε πολύ, πάρα πολύ από το σύνθημα υπέρ του Πάμπλο Γκαρσία. Δεν το έκρυψε αντιδρώντας άκομψα και σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα. Αποχωρώντας, τον κάλεσε στην προπόνηση, για να δει εκεί τον Πάμπλο Γκαρσία. Και φεύγοντας από την Τούμπα, τα άκουσε εξ αποστάσεως αλλά εντόνως από μερικούς φίλους του «δικέφαλου» για τον Πάμπλο Γκαρσία.Με λίγα λόγια; «Έχει θέματα ... Να λύσει ...», κατά πως άδει και ο Σταμάτης Γονίδης ο Ολλανδός προπονητής.
Με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να απορεί εάν κι εφ όσον ο Πάμπλο Γκαρσία είναι σε τόσο κακή αγωνιστική κατάσταση, ώστε να μην μπορεί, να βοηθήσει την τόσο κακή αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ.Παραπέμποντας στην προπόνηση για να εξηγήσει την εμμονή του – επειδή περί τέτοιας πρόκειται – με τον Πάμπλο Γκαρσία, δεν αποκλείεται να έχει δίκιο ο Χούουμπ Στεφενς. Τι εννοούμε; Να είναι τόσο κακός στις προπονήσεις ο Ουρουγουανός.
Εάν είναι έτσι, γιατί τόσο καιρό κρύβουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ – μία υπόθεση κάνουμε – το θέμα; Το πάθημα την προηγούμενη φορά που το έκαναν αυτό, δεν έγινε μάθημα σε αυτήν και το κάνουν πάλι;
Ως εκ τούτων αναμένεται η παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη για τον Πάμπλο Γκαρσία. Πυροσβεστική παρέμβαση, για να μην επεκταθεί η φωτιά η οποία άναψε χθες, στην Τούμπα ...

έτσι. να δίνουμε πατήματα σε κάθε μαλάκα για να μας πουλάει τρέλα και να ψαρώνουμε. σαν γαυράκια.

και μέσα σε όλα και η κίνηση των 3 συνδέσμων. μπράβο και σε αυτούς.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Διαπιστώνω μετά λύπης ότι η προπαγάνδα του Κόλκα και των άλλων ΑΡΔ ότι ο Στέφενς δεν κάνει τακτική, έχει βρει στέρεο έδαφος. Κρίμα, θα πίστευε κανείς ότι μετά απ αυτά τα αίσχη που έγιναν με τον Μπόλονι, κάποιοι θα έβαζαν μυαλό.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Sick δεν εχω διαθεση να μπω σε αντιπαραθεση μαζι σου αλλα οχι τετοιες λαλακιες pls,μπορεις καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από eorptol »

Sick Bastard έγραψε:Διαπιστώνω μετά λύπης ότι η προπαγάνδα του Κόλκα και των άλλων ΑΡΔ ότι ο Στέφενς δεν κάνει τακτική, έχει βρει στέρεο έδαφος. Κρίμα, θα πίστευε κανείς ότι μετά απ αυτά τα αίσχη που έγιναν με τον Μπόλονι, κάποιοι θα έβαζαν μυαλό.
Συμφωνω επηρεαζονται πολυ σχεδον copy/paste τα λογια του μεταφερουν εδω
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Sick Bastard έγραψε:Διαπιστώνω μετά λύπης ότι η προπαγάνδα του Κόλκα και των άλλων ΑΡΔ ότι ο Στέφενς δεν κάνει τακτική, έχει βρει στέρεο έδαφος. Κρίμα, θα πίστευε κανείς ότι μετά απ αυτά τα αίσχη που έγιναν με τον Μπόλονι, κάποιοι θα έβαζαν μυαλό.
κάθαρμα, οι ΑΡΔ είναι μια ανοιχτή πληγή που δυστηχώς εκμεταλεύονται το πάθος και την χαμηλή κριτική σκέψη αρκετών συνοπαδών μας :? :? για να κάνουν το κομμάτι τους. άν αγαπούσαν τον ΠΑΟΚ, δεν θα κοιτούσαν να βγάζουν φράγκα απο κλικ και σμσ γράφοντας και λέγοντας παπαριές,.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Ε μα τι θες να πω; Τα λόγια τους αναπαράγονται. Συνονθύλευμα λέει ο ένας, δεν βλέπω τίποτα λέει ο άλλος,που πάμε έτσι όπως παίζουμε ο τρίτος. Είπαμε, αυτή η στάνη αυτό το τυρί. Έχει ψηθεί ο κόσμος ότι ο Στόχ είναι κάτι το εξαιρετικό, ότι ο Λούκας κάνει παπάδες και δεν ξέρω γω τι. Ε, δεν είναι έτσι. Ο ΠΑΟΚ παίζει με ένα κεντρικό αμυντικό κι έχει αυτά τα αποτελέσματα. Παίζει συνέχεια με το πιο αργό κέντρο της ιστορίας του επειδή δεν έχει άλλους.
Πάλι καλά να λέμε που βλέπουμε και λίγη μπαλίτσα, με αυτούς τους υπερτιμημένους που έχουμε.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

joshua έγραψε:Αληθεια ντεσπε τι εννοουσες οταν ελεγες οτι φοβασαι μην δικαιωθει οΜπουσαιντι;Επισης μιλησες για την δυσκολη προκριση επι της καρπατι,εγω δεν ειμαι πολυ σιγουρος αν και εμεις φετος θα περναγαμε ευκολα την μακαμπι τελ α βιβ αν δεν ειχε την τιμωρια η μεταλιστ.Τελος οσον αφορα το υλικο των ΖΖ γιατι γιαυτο μιλησα οχι για υλικο Σαντος νομιζω οτι μια χαρα τα καταφερε 2 χρονιες στην ευρωπη απεναντι σε πολυ πιο δυσκολους αντιπαλους τερματιζοντας συγχρονως σε σαφως πιο ανταγωνιστηκο πρωταθλημα με την ιδιανπανω κατω διαφορα απο τον πρωτο που θα τερματισουμε και φετος.Ειναι αστειο να μπαινουν σε συγκριση τα δυο υλικα.
δεν χρειαζεται διευκρινιση αυτο,ο μπουσαιντι ειπε καποια πραγματα και απλα ευχηθηκα να μην δικαιωθει.
ακομα και ο μουρινιο να ερθει θα εχω επιφυλαξεις,ετσι και με τον στεφενς.αλλα θα τον κρινω στο τελος της σεζον.
οσον αφορα την βαθμολογικη διαφορα που ειχαμε και την βαθμολογικη διαφορα που θα εχουμε,δεν ξερω αν θα ειναι η ιδια αλλα ξερω οτι η οποια διαφορα θα οφειλεται περισσοτερο στο οτι ο γαυρος απαγορευεται να χασει βαθμους καιοχι τοσο στο οτι εγω θα χασω υπερβολικους.
θα συμφωνισω οτι το πρωταθλημα τοτε ηταν πιο δυνατο,αλλα οχι γιατι ο εργοτελης ή τα γιαννενα ειχαν καλυτεερη ομαδα απλα γιατι υπηρχε η αεκ και ο βαζελος.
και απ οτι ειδες με αυτα που εγραψα παραπανω τα κλαρινα μας με μικρομεσαιες ομαδες ηταν παρα πολλα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να δω ποτε καποιοι που προφανως περνιουνται και για φωστηρες, θα βαλουν μυαλο και θα σταματησουν να σχολιαζουν προσωπα και οχι αποψεις, κρατωντας προφανως για τον εαυτο τους το δικαιωμα στη γνωση,την αληθεια και την σοφια.Ξερετε τι λενε, συνηθως οποιος νοιωθει την αναγκη να ασκησει κριτικη στον αλλο ειναι για να κρυψει την δικη του γυμνια.

Υ.Γ Ντεσπε για αναφερθεις μετα απο παιχνιδι στις δηλωσεις Μπουσαιντι προφανως κατι ειδες και σε προβληματισε,ε και εγω προβληματισμενος ειμαι γιατι οσο και αν εχω επισημανει τις ελλειψεις του ροστερ πιστευω οτι το συγκεκριμενο υλικο μπορει να παιξει πολυ καλυτερο ποδοσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

με εναν πιο Σαντικο τροπο ισως καποιοι παικτες να ειχαν ψηλοτερο μεσο ορο.
αν αυτο που γινεται τωρα ομως γινεται γιατι ο στεφενς θελει μακροπροθεσμα να φτιαξει μια ομαδαα ετσι οπως την ονειρευεται αυτος,εγω ειμαι μαζι του και θα ηθελα να δω που θα μας οδηγησει
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το οτι βρισκει ο καθε πικραμενος πατημα να μιλαει για ΠΑΟΚ οπως γουσταρει και να διαστρεβλωνει πραγματα και καταστασεις δυστυχως το εχουμε επιτρεψει εμεις και ολοι ασχολουνται με τον ΠΑΟΚ.Αυτο λεω απο το πρωι και στο τοπικ του αγωνα.Ξεκινωντας απο την ομαδα,επεκτεινεται η μουρμουρα στον προπονητη, καλα διοικηση και σαββιδης ειναι συνεχεια στο στοχαστρο..
Ετσι δημιουργειται το κλιμα η γκρινια η μουρμουρα και ολα τα συναφη.

Αν δεν αποβαλλουμε τη μιζερια που υπαρχει μεσα μας,στο μυαλο μας "γιατι ο στεφενς ετσι""γιατι ο σαββιδης αλλιως""γιατι η θεια μου παραλλιως"δε θ παμε μπροστα.
Δε λεω να μην υπαρχει κριτικη αλλα να μην υπαρχει διαστρεβλωση,καχυποψια στα παντα κακοπιστη κριτικη και κατ επεκταση λασπη.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αμα βρουμε τροπο και τον ξενερωσουμε θα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας. Αυτα
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

τον σαλπι τον βουκιτς και τον ολισε τους κρατησε εκτος για να ειναι φρεσκοι με την καλλονή?
ελεος ρε στεφενς πειραματιστηκες σε κρισιμο παιχνιδι? ποζογλου που δεν εβαλες ποτε ουτε σαν αλλαγη στο πρωταθλημα και κωνσταντινιδη χαφ? μαλλον πρεπει να δωσεις εξηγησεις στο αφεντικο..
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Καλά τώρα, θα πούμε για τον Ολίσε και πόσο μας έλειψε την Πέμπτη;
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Sick Bastard έγραψε:Καλά τώρα, θα πούμε για τον Ολίσε και πόσο μας έλειψε την Πέμπτη;
εμενα δεν μου ελειψε καθολου απλα ηταν μια επιλογη που χρησιμοποιουσε ο στεφενς...
οσον αφορα τους αλλους τραγικα λανθασμσνη επιλογη να τους αφησει εξω για να ειναι φρεσκοι στην σουπερ λιγκα που ουτως ή αλλως ειναι χαμενη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”