14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
univ1

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από univ1 »

αλλο αυτο που λες τωρα και ειναι αοριστο και ασαφες , και αλλο το

-τι εννοεις αυτοργανωση;
-αυτοοργανωση ;)

Γιατι αισθανθηκα χαζος πριν , γι αυτο.

Η οργανωση ενος οπαδικου κινηματος προυποθετει καυλα και τρελα. Αυτα μειωθηκαν τα τελευταια χρονια γιατι ευνουχιθηκαμε και εμεις σαν λαος , μαλακωσαμε , πατησαμε τις αξιες μας στον βωμο της επιτυχιας.(βλ. επιστροφη κοντου , γκαγκατσηδες κτλ)

Η τρελα ειναι καλη και κακη και ειναι χαρακτηριστικο που κουβαλουσε στο μαξ ο οπαδος του ΠΑΟΚ. Αυτο μειωθηκε , εφυγε σκασμενος και ενεργος κοσμος απο το γηπεδο που αντικατασταθηκε απο φιλαθλους παρα οπαδους ,εδεσε το γλυκο.

"φιδια" με την κοινωνιολογικη εννοια του πραγματος τι εννοεις ;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

univ1 έγραψε:Η οργανωση ενος οπαδικου κινηματος προυποθετει καυλα και τρελα. Αυτα μειωθηκαν τα τελευταια χρονια γιατι ευνουχιθηκαμε και εμεις σαν λαος , μαλακωσαμε , πατησαμε τις αξιες μας στον βωμο της επιτυχιας.(βλ. επιστροφη κοντου , γκαγκατσηδες κτλ)

Νομίζω είναι πολύ κακή δικαιολογία ... δε λέω ότι το λες επίτηδες ή δε θέλω να το πάρεις προσωπικά αλλά το ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ ευνουχήθηκε εξαιτίας οποιουδήποτα γκαγκατσοσαλπιγγιδη είναι κάτι που δε με πείθει.

Εγώ νομίζω η καύλα και η αγάπη είναι στα μυαλά του καθενός, στη προσωπικότητά του και στις αρχές με τις οποίες πορεύεται στις ζωή. Όσοι συνέδεσαν την ( αδιαμφισβήτητη) λατρεία τους για το ΠΑΟΚ με μπάχαλα , εκδρομές ,ντου και γενικά κουμάντα έχουν εκλείψει και θα συνεχίσουν να μένουν στην άκρη ιδίως τώρα που οι εποχές άλλαξαν.. Κόπηκαν οι μετακινήσεις, οι μπάτσοι μπουζουριάζουν για ψύλλου πήδημα , σε χώνουν μέσα για πλάκα και σε αφήνουν μήνες ολόκληρους και η γενικότερη μιζέρια της εποχής ( αλλά και της πόλης συγκεκριμένα) έχουν μετατρέψει την ιδιοσυγκρασία μεγάλης μάζας του λαού μας με τέτοιο τρόπο ώστε να σνομπάρει το οπαδιλίκι ...

Αυτό όμως δεν έχει να κάνει τίποτα με την αγνή αγάπη και τρέλα για την ομάδα. Εγώ προσωπικά όσο παθιαζόμουν στα 15 μου , άλλο τόσο κάνω και τώρα. Κι αν η 4 είναι άδεια θα χαλαστώ για τα "περασμένα" μεγαλεία αλλά ενδεχόμενη νίκη της ομάδας μου θα με κάνει να χαρώ και να το ξεπεράσω. Μακάρι να ήταν εκεί και η "τρέλα" αλλά δεν είναι... Η ομάδα πάει μπροστά και όσοι δε μπορούν/δε θέλουν μένουν πίσω. Για μένα είναι ξεκάθαρο αυτό και δε πρόκειται ποτέ να ασχοληθώ με όποιον μένει πίσω , παρά μόνο με όποιον συνεχίζει μπροστά.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

"....Αυτό όμως δεν έχει να κάνει τίποτα με την αγνή αγάπη και τρέλα για την ομάδα. Εγώ προσωπικά όσο παθιαζόμουν στα 15 μου , άλλο τόσο κάνω και τώρα. Κι αν η 4 είναι άδεια θα χαλαστώ για τα "περασμένα" μεγαλεία αλλά ενδεχόμενη νίκη της ομάδας μου θα με κάνει να χαρώ και να το ξεπεράσω. Μακάρι να ήταν εκεί και η "τρέλα" αλλά δεν είναι... Η ομάδα πάει μπροστά και όσοι δε μπορούν/δε θέλουν μένουν πίσω. Για μένα είναι ξεκάθαρο αυτό και δε πρόκειται ποτέ να ασχοληθώ με όποιον μένει πίσω , παρά μόνο με όποιον συνεχίζει μπροστά."
giapas

Όλο το ζουμάκι μάγκα, μπράβο! Λες και είσαι στο μυαλό μου...
Άβαταρ μέλους
jpm4_neo

Δημοσίευση από jpm4_neo »

Δεν μπορεις να πετυχεις την μπαλα? Ποσο αμπαλος μπορει να εισαι? :redcard: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

δε πειράζει ρε.. μας έστειλε μουντιάλ ο μητσάρας το σύμβολο!
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

φορα φανελα της εθνικης κατω απο του ΠΑΟΚ μπας και ρε μητσαρα...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

εισαι 32 χρονων πια δεν εισαι κανενα παιδακι,επιβαλεται να αδιασεις το κεφαλι σου απο αυτες τις ηλιθιες σκεψεις και να απελευθερωθεις
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

δε νομίζω να είναι θέμα απελευθέρωσης

είναι θέμα πρώτα ποιότητας και δεύτερον όρεξης-γουσταρίσματος
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εκατο ωρες ν κατεβασει τη μπαλα κλπ τραγικα...αν και ειχε κπς ωραιες συνεργασιες με κιτσιου
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ζεμπεκια αλφα αλφα.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ. (όσοι συμμετείχαν στο κράξιμο)

Το Αρης ακούστηκε περισσότερο από την λέξη ΠΑΟΚ.

Όπως και το ΚΡΑΞΙΜΟ στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Δεν με νοιάζει πως λέγεται ο παίκτης. Με νοιάζει ο ΠΑΟΚ. Αυτό δεν το είδα από τον υπέροχο ΛΑΟ του ΠΑΟΚ, που μοιάζει να είναι το φάντασμα του καλού του εαυτού στην εξέδρα, χρόνια τώρα.

Σημείωση. Ο χορευτής Σαλπιγγίδης, έβγαλε δυο ασίστ. Αν έμπαιναν τα γκολ... Εσείς απλά θα μένατε στον αέρα!!! Ο παίκτης δεν προστατεύτηκε με δυο παιχνίδια κρίσιμα της Εθνικής σε 4 μέρες + οι προπονήσεις.
Παίζει στο δεύτερο και όχι από την αρχή. Τζιόλης το ίδιο. Θέμα προπονητή και το σέβομαι. (άποψη μου)

Ολίσε. Δεν έπαιξε καλά. Φάτε τον!!! Απίστευτο, έβγαινε ο παίκτης λες και έβγαινε, ο μεγαλύτερος εχθρός!!!Αυτό το παιδί τώρα σε έναν τραυματισμό η κάρτα κάποιου που πρέπει να αντικαταστήσει, θα πρέπει να παρακαλά να μην είναι το παιχνίδι στην ΤΟΥΜΠΑ!!!!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!

Ξανά πείτε το σύνθημα πάλι να έχει μέσα ΑΡΗΣ!!! τον μεγαλώσατε τον ΑΡΗ από μόνοι σας ΛΑΕ του ΠΑΟΚ!!!

Με παιδάκια παίζαμε. Έλα πάλι και ξανά ΑΡΗΣ γιο και κόρη κτλπ...
Η φαντασία των συνθημάτων, πλέον είναι να ψάχνουμε στο youtube και αυτά παλιά. Αλλά το κράξιμο... Ε, σύννεφο.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!

Α και κάτι άλλο... Ζέλα, μέλα και την ίδια καραμέλα.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μέτριος χθες.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εως κακός ίσως.

και αυτός ξεκούραση. βδομαδούλα (την επόμενη ίσως :? ) άνευ αποστολής αγώνα για να ξαναγράψει αυτά που πρέπει, εκεί που πρέπει και να γυρίσει με καθαρό μυαλό.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Οι δύο φάσεις στο β΄ ημίχρονο που βρέθηκες σε καλή θέση μέσα στην περοχή και δεν μπόρεσες να κάνει ούτε σουτ είναι απαράδεκτες για διεθνή φορ.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Ελα μητσο παμε...

[youtube]vnVtky5pPT4[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”