Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Dinos_Liverpool έγραψε: Έτσι θέλω να το βλέπετε όλοι το θέμα και να μην επιτίθεστε αναίτια στον συνοπαδό σας. Εξηγείστε του με επιχειρήματα... Και εάν δεν καταλάβει, κομμάτια να γίνει, ρε αδελφέ! Διασκεδάστε, εκφραστείτε, αλλά μην αρπάζεστε για ψύλλου πήδημα.
Εγω είμαι ευαίσθητος κι εσύ πολύ ρομαντικός.
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αν και μαλλον πέφτεις έξω.Η πεθερα μου εχει άλλη άποψη οπότε δεν έχει και νόημα να το συζητάμε.Αυτη ΠΑΝΤΑ ξερει καλύτερα. :twisted:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Είναι πολλά παιδιά που δεν τους βλέπω άλλο. Το μόνο που τους εύχομαι να είναι καλά και ο Θεός να είναι μαζί τους. Αλλά θα γυρίσουν. Όπως και εγώ. Δεν ήμουν για χρόνο και εδώ. Το ΠΑΟΚμανια... Είναι κάτι μαγικό.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Αίρεται από σήμερα ο αποκλεισμός του LoverBoy που επιβλήθηκε στις 10/10/2013 . Ενδεχομένως να μην εννοούσε τον χαρακτηρισμό που μου απηύθυνε τόσο «βαριά» όσο εγώ τον εξέλαβα.

Ένας συγκεκριμένος χαρακτηρισμός του LoverBoy, που επαναλήφθηκε για δεύτερη φορά, παρά τη σχετική σύσταση που του έγινε, προς τον ποδοσφαιριστή μας Ergys Kace ήταν η δεύτερη αιτία για την οποία είχε αποκλειστεί ο φίλος.

Το εξάμηνο του αρχικού του αποκλεισμού, κρίνεται αυστηρό και αποσύρεται.

Επαναλαμβάνω, όμως, ότι χαρακτηρισμοί προς ανθρώπους του ΠΑΟΚ (παίκτες, τεχνικούς, διοίκηση) δεν είναι δυνατόν να γίνονται αποδεκτοί.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπράβο!
Καλόν είναι τώρα που διανύουμε περίοδο νηστείας να είμαστε περισσότεροι ευγενείς και λιγότεροι εγωιστές προς τους αδελφούς μας.
(αυτό ισχύει για όλους μας)
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δεν είναι θέμα εγωισμού. Όμως θεωρώ ότι ήμουνα πολύ αυστηρός γι' αυτό και επανορθώνω. Αυτό είναι όλο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η έκκληση που έκανα δεν ήταν προσωπική και αφορούσε βασικά στις μεταξύ μας αντιπαραθέσεις, όπου συνήθως εκφράζουμε την άποψή μας ως να είμαστε οι μόνοι κομιστές της αλήθειας και ως οι αδελφοί μας να είναι πτωχοί και αποροσανατολισμένοι, τους οποίους οφείλουμε να ξυπνήσουμε.
Άβαταρ μέλους
anger4a

Δημοσίευση από anger4a »

Δεν ήξερα που να το γράψω και θα το βάλω εδω.

Μπορεί να μην γράφω συχνά η τελος παντων οι απόψεις μου να μην αρέσουν σε πολλούς αλλά κρίνω σκόπιμο να αναφερθώ σε κάτι που πήρε το μάτι μου στο fb και έχει να κάνει σχέση με το σαιτ.Λογικά θα το έχουν πάρει χαμπάρι οι admins του σαιτ αλλά μόνο και μόνο που υπάρχει σελίδα που αλλάζει το ονομα του ΠΑΟΚ για μένα
είναι παραπάνω απο απαράδεκτο άσχετα αν συμφωνώ η οχι με αυτά που λέει.

Αποκαλεί το paokmania.gr .... και αναπαράγει διάφορα άρθρα και ποστ μελών τα οποία είναι μεν ''περίεργα''
αλλα τα κάνει με τέτοιο τρόπο ώστε να ακυρώνει-χαρακτηρίζει ένα ολοκληρο σαιτ και φορουμ,φυσικα ΟΛΑ τα μέλη και πάνω απ ολα να λειδωρεί μια σελίδα που είναι αφιερωμένη στον ΠΑΟΚ.
Για μένα οτι υπάρχει με το ονομα ΠΑΟΚ
δεν είναι κ ευαγγέλιο υπαρχουν ενα σωρο σκατα olapaok,paok24,inpaok αλλά μια τέτοια σελίδα με το φορουμ που χιλιαδες οπαδοι μας ενημερωνονται καθημερινα και
μπορουν να γραφουν την αποψη τους απο καθε μερος του πλανητη μονο προσβλητικο μπορώ να βρω να αποκαλουν μια
τετοια κοινοτητα με το ονομα ΦΥΤΟ...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Με τελειωμενους (και τα αντιστοιχα μυαλα τους) δεν χαλιομαστε αδερφε.
Οποιος διαφωνει ειναι ευπροσδεκτος.
Οποιος ομως απλα διαιωνιζει τη σαπιλα αυτης της πολης με τους "ημετερους" και τους "εχθρους", κακο του κεφαλιου του.
Μικρυνε πολυ ο ΠΑΟΚ τοσα χρονια με τετοια μυαλα.

ΥΓ. θα μου επιτρεψεις ομως να αφαιρεσω τον τιτλο της σελιδας. Δεν θα κανουμε και διαφημιση.
Άβαταρ μέλους
anger4a

Δημοσίευση από anger4a »

εσύ προσωπικά μπορεί να μην χαλιέσαι αλλά τα υπόλοιπα μέλη γνωρίζουν τι και πως;;εμένα εκεί είναι η ένσταση μου.
μπαίνει ο άλλος απο ένα απομακρο μέρος,μπαίνει απο εξωτερικό να διαβάσει το φορουμ,να δει αρθρα,δεν είναι τοσο μεσα στα πραγματα,θελει να πει την γνωμη του και υπάρχουν κάποιοι που θα χαρακτηρισουν ολον αυτον τον κοσμο
φυτο προβατα κλπ κλπ (οχι πως δεν υπάρχουν) αλλά προσβάλει τα μέλη και εσας τους ιδιους που τρεχετε για το σαιτ.
βγαζει πχ ενας ''φωτια στο φρατελι σφαγη στα προβατα που πινουν καφε'' μετα δε θα πειραξει ολους και ειδικα αυτους που συχναζουν εκει;;
είναι δεν ειναι τελειωμενοι δεν το γνωριζω,αλλα υπαρχουν...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δεν χαλιομαστε ειπα, οχι δεν ασχολουμαστε.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δυο συστάσεις-παρακλήσεις προς τους φίλους Hitman και Kranatos, σχετικά με την υπογραφή τους. Ο μεν Hitman, ας βάλει τουλάχιστον ένα @ στην επίμαχη λέξη (ή ας την αλλάξει τελείως την υπογραφή του, αν θέλει) και ο δε Kranatos, παρακαλώ πολύ, να την αλλάξει τελείως για ευνόητους λόγους.

Ευχαριστώ πολύ.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Ένα - δύο, ένα - δύο....ΟΚ!

( δοκιμαστικό πόστ :D )
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Εκινήθεις... είσαι και ακομβίωτος, βλέπω!

:lol: :lol: :lol:

ΥΓ. Ευχαριστώ πολύ, ρε παλίκαρε!
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

ωπ...τι εχουμε...
...Εκινήθεις... είσαι και ακομβίωτος,

μηπως πρεπει να '''επιληφθει επι του θεματος''' ο Ταγμα ;) :mrgreen: :opaokara: :opaokara:
....για να '''επανεθλει η ταξεις εις''' το φορουμ...
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Oι εγγραφές στο paokmania forum άνοιξαν και πάλι μετά από 2,5 χρόνια. Μπαίνεις στο forum κάνεις καινούρια εγγραφή και σου αποστέλλεται email ενεργοποίησης. Προσοχή μπορεί να έρθει σαν spam, να το ψάξεις κι εκεί.

Επίσης τα νέα μέλη θα δικαιούνται τις πρώτες μέρες 20 ποστ ανά μέρα και μετά τα 250 αποκτάς δικαιώματα πλήρους μέλους...

Εννοείται πως οι όροι και οι κανόνες του forum ισχύουν για όλους

Paokmania Admin Team
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”