Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 10/11-19:30,NS1
Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 10/11-19:30,NS1
Ματς-ορόσημο για τη χρονιά , μετά από αυτό με τη Σάλκε.
Πολύ σωστή η σκέψη για Σαλπιγγίδη δεξιά και ΟΧΙ κορυφή. Αντίθετα δεν καταλαβαίνω γιατί προτιμά τον Νίνη από τον Λούκας, ελεύθερο πίσω από Κλάους (τον οποίο σωστά τον ξεκινάει). Ίδωμεν.
Πολύ σωστή η σκέψη για Σαλπιγγίδη δεξιά και ΟΧΙ κορυφή. Αντίθετα δεν καταλαβαίνω γιατί προτιμά τον Νίνη από τον Λούκας, ελεύθερο πίσω από Κλάους (τον οποίο σωστά τον ξεκινάει). Ίδωμεν.
- kataramenos5
Σαν πολύ δε χαλαρώσαμε?
Γ@μηστε τον π@@στη τον @@@@@@@@
ΥΓ Κυριακή!!!

Γ@μηστε τον π@@στη τον @@@@@@@@

ΥΓ Κυριακή!!!

-
δεν πιστευω να κοιμαστε ωρε παλληκαρια;
....εεεεεεεεεεεπππππππ........ο Ταγμα ειναι εδω
...
εγερθητι
.....
..εχουμε πολεμο σημερα
...
....εεεεεεεεεεεπππππππ........ο Ταγμα ειναι εδω

εγερθητι

..εχουμε πολεμο σημερα

- kataramenos5
-
κατα αρχην...
θα ξεκινησουμε με το κλασικο ...
...γ@μιεται ο θρυλος και ο Πειραιας...
συνεχιζουμε...με το μελοδικο..
....την ωρα που κοιματανεεε....η μανα του γαμιο....νεεεε....
και κλεινουμε με το αποκαλυπτικο..
...Τουρκος ειναι.... Τουρκος ειναι ο μπαμπας σας...

Υ.Γ.(1)Κατ5...το νιωθω.... το αισθανομαι....θα τον ξεσκισω τον μπινε...
Υ.Γ.(2)....ΙΒανεεεε....γαματς ουλς...
θα ξεκινησουμε με το κλασικο ...
...γ@μιεται ο θρυλος και ο Πειραιας...

συνεχιζουμε...με το μελοδικο..
....την ωρα που κοιματανεεε....η μανα του γαμιο....νεεεε....

και κλεινουμε με το αποκαλυπτικο..
...Τουρκος ειναι.... Τουρκος ειναι ο μπαμπας σας...

Υ.Γ.(1)Κατ5...το νιωθω.... το αισθανομαι....θα τον ξεσκισω τον μπινε...
Υ.Γ.(2)....ΙΒανεεεε....γαματς ουλς...
- kataramenos5
Μακάρι αδερφέ .Αν γίνει πάντως μιλάμε για επανάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.Για χρόνια μάθανε να κάνουν περίπατο, θα τους κλονίσει κατι τέτοιο και για 17 αγωνιστικές θα σκέφτονται με τρομο την Τούμπα.
Και να μή γίνει φέτος ταγματάρχη μου οι γαύροι (κι όλοι οι άλλοι) το ξέρουν πλέον Ο ΠΑΟΚ ΑΛΛΑΞΕ ΕΠΙΠΕΔΟ και έρχεται θυμωμένος να πάρει αυτά που του αξίζουν,αυτά που του κλεψαν τόσα χρόνια.
Μακάρι να δώσει ο θεός φώτιση σ αυτά τα παιδιά που δίνουν πνοή στη Τούμπα να επιστρέψουν, γιατι όταν επιστρέψουν δε μας σταματάει τίποτα.
Και να μή γίνει φέτος ταγματάρχη μου οι γαύροι (κι όλοι οι άλλοι) το ξέρουν πλέον Ο ΠΑΟΚ ΑΛΛΑΞΕ ΕΠΙΠΕΔΟ και έρχεται θυμωμένος να πάρει αυτά που του αξίζουν,αυτά που του κλεψαν τόσα χρόνια.
Μακάρι να δώσει ο θεός φώτιση σ αυτά τα παιδιά που δίνουν πνοή στη Τούμπα να επιστρέψουν, γιατι όταν επιστρέψουν δε μας σταματάει τίποτα.

18 ωριτσες ακομα ουφ ουφ..... ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
-
ετσι ρε ΚΑΤ5...ετσι...kataramenos5 έγραψε:Μακάρι αδερφέ .Αν γίνει πάντως μιλάμε για επανάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.Για χρόνια μάθανε να κάνουν περίπατο, θα τους κλονίσει κατι τέτοιο και για 17 αγωνιστικές θα σκέφτονται με τρομο την Τούμπα.
ολη η αληθεια σε 2 σειρες....
Υ Γ...ασχετο αλλα...μου ηρθε τωρα...
που σαι ρε Βιερινια ... Παοκτσακι μου αρρωστο...παικταρα μου...καψουρα μου μεγαλη....

Διπλό στον πειραια
Γ@μ#στε τα μ@@@@''α
ΛΙΓΕΣ ΩΡΙΤΣΕΣ ΑΚΟΜΑ!!!!!

Γ@μ#στε τα μ@@@@''α

ΛΙΓΕΣ ΩΡΙΤΣΕΣ ΑΚΟΜΑ!!!!!

[quote="ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4
που σαι ρε Βιερινια ... Παοκτσακι μου αρρωστο...παικταρα μου...καψουρα μου μεγαλη....
[/quote]
Το μισό τσαμπουκά του Βιέρι και του Παύλάρα να δείξουν άυριο τον πάτηασν τον gayro!!!

Το μισό τσαμπουκά του Βιέρι και του Παύλάρα να δείξουν άυριο τον πάτηασν τον gayro!!!
- Sick Bastard
- Dinos_Liverpool
Για ανεβάστε την ψυχολογία σας, παρακαλώ πολύ... Ούτε 3-0 ούτε αντίστροφες ψυχολογίες.
Έντεκα παθιασμένοι εναντίον έντεκα υπερκοστολογημένων, υπερεκτιμημένων, χαϊδεμένων και καλομαθημένων παίζουμε. Τι διάολο; Η εμπειρία μας λείπει, η δίψα, η όρεξη ή η ικανότητα;
Δυνατά και παθιασμένα, λίγη παραπάνω προσοχή στα ξεκινήματα των δύο ημιχρόνων και ΔΕΝ χάνουμε! Οι πστγαυροι είναι το φαβορί, αυτοί θα έχουν το άγχος, που όσο περνάει η ώρα και δεν σκοράρουν θα μεγαλώνει. Στρατηγική διαχείριση θέλει τα παιχνίδι που είναι ταμάμ για να το χτυπήσεις στην αντεπίθεση. Δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά νομίζω ότι έχουμε τρεις νίκες στο νέο καραϊτάβλι, σίγουρα τις περισσότερες από όλες τις άλλες ομάδες.
Μεταδώστε θετική ενέργεια παντού και όλα θα πάνε καλά το βράδυ.
0 - 1, Σάλπι στο 78'!
Γ@μήστε τον πστ τον κ@λόγαυρο!
Έντεκα παθιασμένοι εναντίον έντεκα υπερκοστολογημένων, υπερεκτιμημένων, χαϊδεμένων και καλομαθημένων παίζουμε. Τι διάολο; Η εμπειρία μας λείπει, η δίψα, η όρεξη ή η ικανότητα;
Δυνατά και παθιασμένα, λίγη παραπάνω προσοχή στα ξεκινήματα των δύο ημιχρόνων και ΔΕΝ χάνουμε! Οι πστγαυροι είναι το φαβορί, αυτοί θα έχουν το άγχος, που όσο περνάει η ώρα και δεν σκοράρουν θα μεγαλώνει. Στρατηγική διαχείριση θέλει τα παιχνίδι που είναι ταμάμ για να το χτυπήσεις στην αντεπίθεση. Δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά νομίζω ότι έχουμε τρεις νίκες στο νέο καραϊτάβλι, σίγουρα τις περισσότερες από όλες τις άλλες ομάδες.
Μεταδώστε θετική ενέργεια παντού και όλα θα πάνε καλά το βράδυ.
0 - 1, Σάλπι στο 78'!
Γ@μήστε τον πστ τον κ@λόγαυρο!
- sourmenetes
- Moderator
[youtube]iOeLyImtWHs[/youtube]
Φουριοζο το βλεπω το βουκιτς...Ολα μεσα...

Φουριοζο το βλεπω το βουκιτς...Ολα μεσα...

sourmenetes έγραψε:[youtube]iOeLyImtWHs[/youtube]
Φουριοζο το βλεπω το βουκιτς...Ολα μεσα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω γιατι παλι βλεπω να ξεκιναει βασικος ο Σερβος??