Ανέκδοτα

Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
Άβαταρ μέλους
stathis73

Re: Ανέκδοτα

Δημοσίευση από stathis73 »

-Πάμε για καφέ;
-Δεν έχω λεφτά ρε συ!
-Θα τα βάλω εγώ.
-Απλά θέλω και τσιγάρα με τον καφέ.
-Θα σου πάρω εγω.
-Θενξ ρε είσαι φίλος...θα τσιμπήσουμε και κάτι;; :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
RRYihaaa

Δημοσίευση από RRYihaaa »

Ανταλλάσω χαρτί Α4 με audi ίδιου τύπου. Μόνο σοβαρές προτάσεις :pano:
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

guardian4 έγραψε::lol: :lol: :lol: ωραιος potamanda
Επειδή μπερδεύοντας το όνομά μου, μου θύμισες την Αμάντα (αχ!) στέλνω τα παρακάτω για να μαθαίνουν και οι νέοι:

Μήπως έχετε βαρεθεί τις χυλόπιτες; Με τις παρακάτω φράσεις ΚΑΜΙΑ δε θα σας απορρίψει. Αλλά και εσείς πρέπει να κάνετε σκληρή προπόνηση, να παίρνετε το ανάλογο αισθησιακό ύφος και κυρίως αυτοπεποίθηση:

01. Μήπως είσαι κουρασμένη; Ερχόσουν στο μυαλό μου όλη μέρα.

02. Ωραίο φόρεμα! Θα έδειχνε πολύ πιο όμορφο κρεμασμένο στο δωμάτιό μου.

03. Συγγνώμη, έχασα τον αριθμό του τηλεφώνου μου, μήπως μπορείτε να μου δανείσετε τον δικό σας;

04. Γ@μησέ με αν κάνω λάθος, αλλά Ανδρομέδα δεν λέγεσαι;

05. Αν ήμασταν σκιουράκια θα έβαζα ένα φουντούκι στην τρύπα σου.

06. Αυτό το φόρεμα φαίνεται σπουδαίο επάνω σου! Επίσης και εγώ επάνω σου καλά θα έδειχνα!

07. Ε, μωρό, θες να φάμε πίτσα και μετά να πάμε να τη βρούμε; Όχι; Γιατί δεν σου αρέσει η πίτσα;

08. Θες να κάνουμε μαθηματικά; Θα προσθέσουμε εμένα και σένα, θα αφαιρέσουμε τα ρούχα μας και θα πολλαπλασιαστούμε!

09. Ξέρεις τι μου αρέσει γύρω από σένα; Τα χέρια μου!

10. Είμαι δωρητής οργάνων σώματος, μήπως σου χρειάζεται τίποτα;

11. Είσαι τόσο γλυκιά, ώστε μόλις σε είδα έπαθα τερηδόνα! Πού να σε δοκιμάσω κιόλας...

12. Α, ώστε εσύ προκαλείς το φαινόμενο της παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας.

13. Μήπως έχεις κινητό; Θέλω να πάρω την μητέρα μου και να της πω ότι μόλις τώρα βρήκα την γυναίκα των ονείρων μου.

14. Πιστεύεις στον Θεό; Καλά κάνεις, γιατί εγώ είμαι η απάντηση στις προσευχές σου.

15. Μοίαζεις με την τρίτη γυναίκα μου. Τι; Πόσες φορές παντρεύτηκα; Δύο!

16. Λέγομαι και "καφές" γιατί θα σε κρατήσω ξύπνια όλη νύχτα.

17. Ο πληθωρισμός δεν είναι το μόνο πράγμα που σηκώνεται εδωπέρα!

18. Έχω και μια ρομαντική πλευρά. Πάμε στο δωματιό μου να δούμε αν θα την βρεις;

19. Μήπως λέγεσαι "Gillette"; Γιατί; Μα είσαι ό,τι καλύτερο για τον άνδρα!

20. Έχασα το πάνινο αρκουδάκι μου. Θα κοιμηθείς εσύ μαζί μου;

21. Το χρώμα των μαλλιών σου ταιριάζει τέλεια με το χρώμα στο μαξιλάρι μου.

22. Μου φαίνεσαι γνωστή, εσύ δεν είσαι το κορίτσι στα όνειρά μου;

23. Πότε πρέπει να επιστρέψεις στον Παράδεισο;

24. Είμαι καινούργιος στην πόλη, μπορείς να μου δώσεις οδηγίες για να βρω το σπίτι σου;

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Μια κυρία, σχεδόν δυο μέτρα, ξανθιά, γαλανομάτα, πηγαίνει στον γιατρό…
-Κ. Γιατρέ ο άντρας μου αυτό τον καιρό πάσχει από ανικανότητα. Επειδή ο ίδιος ντρέπεται, αλλά κι εγώ αντιμετωπίζω σοβαρή σεξoυαλική στέρηση με το πρόβλημα του, αποφασίσαμε να έρθω εδώ και να μου δώσετε μια θεραπεία, ώστε ο άντρας μου να γίνει στο κρεββάτι ταύρο.
-Γ. Βγάλτε τα ρούχα σας!
-Κ. Μα γιατρέ ο άντρας μου αντιμετωπίζει το πρόβλημα!!!
-Γ. Βγάλτε τα ρούχα σας και ξαπλώστε… επιμένει.
Η κυρία τα βγάζει, ξαπλώνει και περιμένει τον γιατρό. Βγάζει τα ρούχα του κι εκείνος και αρχίζει χωρίς να χάσει χρόνο να κάνει έρωτα στην όμορφη κυρία.
-Κ. Μα γιατρέ, εγώ σας ζήτησα να κάνετε τον άντρα μου ταύρο.
-Γ. Αυτό κάνω κοπέλα μου, απλά άρχισα από τα κέρατα!!

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

"Έλα μωρε ποιος Γαύρος τώρα.." :twisted:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ο ΠΑΟΚ πάει να χτυπήσει το ματς στο Καραϊσκάκης.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Ο Βεζίρης βάζει γκολ μόνο στα "φιλικά"
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

"Ο ΠΑΟΚ χτυπάει το πρωτάθλημα"
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

sotos26 έγραψε:Ο Βεζίρης βάζει γκολ μόνο στα "φιλικά"
Ε φιλικό ήταν χθές..
Άβαταρ μέλους
stathis73

Aπο την ωρα που το ειδα κλαιω χαχαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , ειναι κατι σαν και εμας :mrgreen: ενω βλέπεις τι "ερχετε" συνεχίζεις παρα τις πτωσεις την αυτοκαταστροφή σου.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

http://topiato.blogspot.gr/2013/11/blog-post_3667.html
souniotis

Δημοσίευση από souniotis »

Ένα πρωί ένας ανθοπώλης πηγαίνει για κούρεμα. Όταν τελείωσε ζήτησε τον λογαριασμό. Τότε ο κουρέας του λέει: Ευχαριστώ αλλά δεν θα σας πάρω χρήματα για το κούρεμα. Ξέρετε αυτή την εβδομάδα προσφέρω δωρεάν υπηρεσία στην κοινότητα.

Ο ανθοπώλης ευχαρίστησε για την ευγένεια και έφυγε.
Το άλλο πρωί όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει είδε μια δωδεκάδα τριαντάφυλλα στην πόρτα με ένα ευχαριστήριο σημείωμα από τον ανθοπώλη.

Λίγο αργότερα έρχεται για κούρεμα ένας ζαχαροπλάστης. Την ώρα του λογαριασμού έκπληκτος ακούει τον κουρέα να εξηγεί: Ξέρετε αυτή την εβδομάδα προσφέρω δωρεάν υπηρεσία στην κοινότητα.
Το άλλο πρωί όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει είδε ένα κουτί με μια δωδεκάδα φρεσκότατα γλυκά στην πόρτα με ένα ευχαριστήριο σημείωμα από τον ζαχαροπλάστη.

Λίγο αργότερα καταφθάνει ένας βουλευτής. Μετά το κούρεμα η σκηνή επαναλαμβάνεται… Ο βουλευτής φεύγει ικανοποιημένος, ευχαριστώντας τον κουρέα.
Το ίδιο απόγευμα όταν ο κουρέας πηγαίνει να ανοίξει βρίσκει στην πόρτα του κουρείου μια δωδεκάδα βουλευτές να περιμένουν για κούρεμα.

Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ πολιτών και πολιτικών….
Και να θυμάστε!!!
Οι πολιτικοί και οι πάνες πρέπει να αλλάζονται τακτικά για τον ίδιο ακριβώς λόγο !!!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο ΑΤΕΡΜΟΝΑΣ ΒΡΟΓΧΟΣ

Ένα παράδειγμα για την κατανόηση της έννοιας του ατέρμονα βρόχου...

Σκηνή 1η: Παίρνει ο πορνόγερος την γραμματέα του τηλέφωνο. «Έλα μωρό μου, κανόνισα ένα επαγγελματικό" ταξίδι για τους δυο μας στο Παρίσι για μία εβδομάδα».
Σκηνή 2η: Παίρνει η γραμματέας τον άντρα της. «Έλα αγάπη μου θα χρειαστεί να λείψω για μια εβδομάδα από το σπίτι. Πρέπει να πάω σε ένα επαγγελματικό ταξίδι».
Σκηνή 3η: Παίρνει ο άντρας την γκόμενα. «Έλα μωρό μου η γυναίκα μου θα λείψει για μια εβδομάδα σε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Θα έχουμε το σπίτι δικό μας».
Σκηνή 4η: Παίρνει η γκόμενα τον μικρό Τάκη τηλέφωνο. «Έλα Τάκη. Μου έτυχε κάτι επείγον και για μια βδομάδα δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε μαθήματα».
Σκηνή 5η: Παίρνει ο μικρός Τάκης τον παππού του. «Έλα παππού. Θυμάσαι που μου είχες πει οπότε θέλω να περάσω μια εβδομάδα στο σπίτι σου. Ε λοιπόν αυτήν την εβδομάδα δεν θα έχω μαθήματα γιατί κάτι έτυχε στην δασκάλα μου και έτσι λοιπόν θα έρθω».
Σκηνή 6η: Παίρνει ο παππούς τη γραμματέα του. «Έλα μωρό μου τελικά άκυρο το "επαγγελματικό" μας ταξίδι γιατί θα έρθει ο εγγονός μου για να περάσουμε την εβδομάδα στο σπίτι μου».
Σκηνή 7η: Παίρνει η γραμματέας τον άντρα της. «Έλα αγάπη μου τελικά άκυρο το επαγγελματικό ταξίδι. Θα τα πούμε μετά».
Σκηνή 8η: Παίρνει ο άντρας την γκόμενα. «Έλα μωρό μου τελικά άκυρο το επαγγελματικό ταξίδι της γυναίκας μου οπότε δεν θα μπορέσουμε να βρεθούμε».
Σκηνή 9η: Παίρνει η γκόμενα τον μικρό Τάκη. «Έλα Τάκη τελικά ακυρώθηκε η δουλειά που είχα και θα κάνουμε κανονικά μαθήματα αυτή την βδομάδα».
Σκηνή 10η: Παίρνει ο μικρός Τάκης τον παππού του. «Έλα παππού. Τελικά δεν θα μπορέσω να έρθω στο σπίτι σου αυτήν την εβδομάδα γιατί τελικά θα έχω κανονικά μαθήματα με τη δασκάλα μου».
Σκηνή 11η: Παίρνει ο παππούς την γραμματέα του τηλέφωνο. «Έλα μωρό μου τελικά θα πάμε "επαγγελματικό" ταξίδι γιατί μου το ακύρωσε ο εγγονός μου».

Τα τηλέφωνα συνεχίζονται ακόμη…

Άβαταρ μέλους
stathis73

Γεια τους τρελούς εχει τρελοκομείο,
γεια τους αρρωστους εχει νοσοκομείο,

Μονο για τους Μαλακ@ς δεν εχει τοπο
Για αυτο ειναι παντού. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
stathis73

Ο Κώστας τσακώνεται για μια ακόμη φορά με την Χαρίκλεια.

Η Χαρίκλεια τηλεφωνεί στη μητέρα της κλαίγοντας και της λέει:

- Τσακώθηκε και πάλι μαζί μου. Δεν τον αντέχω άλλο, έρχομαι να μείνω μαζί σου !

Και η μητέρα:
- Όχι, κόρη μου, πρέπει να πληρώσει για το λάθος του, έρχομαι ΕΓΩ να μείνω μαζί σας... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Με κάνανε κι ανέκδοτο τώρα? :evil:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ανέκδοτα”