Αν.Καρδίτσας-Π.Α.Ο.Κ. 0-1, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Αν.Καρδίτσας-Π.Α.Ο.Κ. 0-1, σχόλια & παραλειπόμενα
Πολύ αρνητικοί είστε ρε παιδιά.
Ομάδα που δεν έχει παίξει έτσι καθόλου, παίχτες που έχουν κάνει μόνο δυο παιχνίδια όλα κι όλα, τι περιμένετε;
Ο παίχτης που δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του χρειάζεται αρκετό καιρό για να αποκτήσει το αίσθημα της μπάλας. Εντάξει ήρεμη κριτική, αλλά οχι μηδενισμούς.
Συγκρατηθήτε και λίγο.

Ομάδα που δεν έχει παίξει έτσι καθόλου, παίχτες που έχουν κάνει μόνο δυο παιχνίδια όλα κι όλα, τι περιμένετε;
Ο παίχτης που δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του χρειάζεται αρκετό καιρό για να αποκτήσει το αίσθημα της μπάλας. Εντάξει ήρεμη κριτική, αλλά οχι μηδενισμούς.
Συγκρατηθήτε και λίγο.

- hasio_john
.......CCCP έγραψε:Εχει και συνεχεια?

Εντάξει παιδιά, το ξεχνάμε με συνοπτικές διαδικασίες και προχωράμε μπροστά! ΠΑΟΚΑΡΑ ....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Τετ 30 Οκτ 2013, 22:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Ό,τι και να λέτε ο Oliseh, αν παίζει πιο συχνά, πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Ο Κατσικάς νομίζω ότι είναι έτοιμος. Ο Garcia απογοήτευση.
Εντάξει κλασικό ματς-αγγαρεία κυπέλλου.Τίποτα συναρπαστικό.Λίγα πράγματα άξια αναφοράς:
-Ο Κατσικάς μπορεί να δώσει λύσεις.
-Ο Γκαρσία δεν μπορεί δυστυχώς.
-Ο Λόρενς ανεξήγητα κακός.
-Ποδοσφαιριστής Γεωργιάδης δεν υπάρχει.
Με βάση την σημερινή εικόνα βλέπω πιο πιθανό το Σάββατο το δίδυμο Κατσουράνη-Λάζαρ στον άξονα και Κατσικά πίσω ή το δίδυμο Νίνη-Λάζαρ,ακόμη και Λόρενς-Λάζαρ παρά να παίξει ο Γκαρσία.
-Ο Κατσικάς μπορεί να δώσει λύσεις.
-Ο Γκαρσία δεν μπορεί δυστυχώς.
-Ο Λόρενς ανεξήγητα κακός.
-Ποδοσφαιριστής Γεωργιάδης δεν υπάρχει.
Με βάση την σημερινή εικόνα βλέπω πιο πιθανό το Σάββατο το δίδυμο Κατσουράνη-Λάζαρ στον άξονα και Κατσικά πίσω ή το δίδυμο Νίνη-Λάζαρ,ακόμη και Λόρενς-Λάζαρ παρά να παίξει ο Γκαρσία.
- sourmenetes
- Moderator
Για το λορενς δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορεις να το εξηγησεις..
Διστυχώς στοίχισε πολύ στον Γκαρσία και λόγω ηλικίας η περσυνή χαμένη χρονιά!!!
Πάντως όσο περνάει η ώρα στο ματσ γενικά καλητερέυει... Του λέιπουν παιχνίδια... του τελειώνει όμως και ο χρόνος
Κατα τα άλλα μόνο οι πιτσιρικάδες εκτός από τους βασικούς (α΄αναπληρωματικούς) (Σκόνδρα, Βούκιτσ, Κατσικά και Γλύκο) διασώθηκαν!!!! Μπράβω Τσαλδάρη, Πόζογλου λίγο ακόμα.
Ο Ολίσε μόνο το Γκόλ... Στα άλλα μηδέν!!! Σπυρόπουλος ... φιλότιμος, αλλα μου φάνηκε λίγος!
Ποιός Γεωργιάδης;;; Κατορθώνει την ταχύτητα και την τρίπλα που 'εχει να την χαραμίζει στο τέλος!!!!
Λώρενς!!! Συμπαθώ τους Κέλτες ρε φίλε αλλά δεν πίνουμε πριν τη δουλειά!!! Μετά όσο θές και εγώ παρέα!!!!
Αυτά!!! Α! ο Λόπεθ δεν εντόπισα τραγικό λάθος απλά μέτρια καλός!!!!
Πάμε παρακάτω!!!

Πάντως όσο περνάει η ώρα στο ματσ γενικά καλητερέυει... Του λέιπουν παιχνίδια... του τελειώνει όμως και ο χρόνος

Κατα τα άλλα μόνο οι πιτσιρικάδες εκτός από τους βασικούς (α΄αναπληρωματικούς) (Σκόνδρα, Βούκιτσ, Κατσικά και Γλύκο) διασώθηκαν!!!! Μπράβω Τσαλδάρη, Πόζογλου λίγο ακόμα.

Ο Ολίσε μόνο το Γκόλ... Στα άλλα μηδέν!!! Σπυρόπουλος ... φιλότιμος, αλλα μου φάνηκε λίγος!
Ποιός Γεωργιάδης;;; Κατορθώνει την ταχύτητα και την τρίπλα που 'εχει να την χαραμίζει στο τέλος!!!!
Λώρενς!!! Συμπαθώ τους Κέλτες ρε φίλε αλλά δεν πίνουμε πριν τη δουλειά!!! Μετά όσο θές και εγώ παρέα!!!!
Αυτά!!! Α! ο Λόπεθ δεν εντόπισα τραγικό λάθος απλά μέτρια καλός!!!!
Πάμε παρακάτω!!!
- john4serres
Κι εγώ αγγαρεία έκανα βλέποντάς το. Μου την έσπασε κι όλο αυτό το πορτοκαλί. Και να πω και την αμαρτία μου, κι αυτός ο Γκαρσία με έχει κουράσει πολύ. Όχι ο ίδιος. Η όλη φάση.
Τέτοια πτώση σε ένα χρόνο ρε Σούρμε;Πέρυσι περιμέναμε να μπει για να δούμε κάτι και φέτος ούτε με την Καρδίτσα;sourmenetes έγραψε:Για το λορενς δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορεις να το εξηγησεις..
Βέβαια αυτό δείχνει και την αλλαγή επιπέδου της ομάδας,αλλά και πάλι τόσο χάλια;
Επίσης διαφωνώ και με την άποψη του αδερφού πιο πάνω.Όσο περνούσε η ώρα,τόσο πιο αόρατος γινόταν ο Γκαρσία.
- kataramenos5
Odi οταν σε βάζουν αγγαρεία ε δε τρελαίνεσαι κιολας απ τη χαρά σου.Ναι μεν πρέπει να δείξεις διάθεση αλλα ψυχολογικά ξερεις οτι είσαι β.
Αδερφέ,αγγαρεία ή όχι αν θέλεις κάτι,δίνεις το 100%.
Κ εγώ στην πρακτική που κάνω αρχειοθέτησα παραστατικά από το 2007 μέχρι σήμερα,αλλά τί να κάνουμε..Δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και περιμένεις.
Κ εγώ στην πρακτική που κάνω αρχειοθέτησα παραστατικά από το 2007 μέχρι σήμερα,αλλά τί να κάνουμε..Δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και περιμένεις.
Οχι ρε Odi πρόσεξέ το στην αρχή ήταν σαν τη μύγα μέσα στο γάλα, σαν να μην είχε πάιξει ποτέ με αυτή την ομάδα!!!
Οσο περνούσε η ώρα τόσο ξεψάρωνε... Μην το συγχέεις με την κούραση!!! Πάντως είναι δεδομένο δεν έχει την ταχύτητα και την αντίδραση για να κόβει, έχει όμως αντίληψη και ικανότητα ακόμα στην δημιουργία... Απλά τώρα έχουμε και άλλους εκεί πιο νέους και λίγο πιο γρήγορους!!!!
Θα ήθελα να δω τον Γκαρσία πιο προωθημένο για να δημιουργεί με ένα κόφτη πίσω του αλλά αυτό δεν πρόκειτε να γίνει ποτέ στον γρήγορο ΠΑΟΚ του Στέβενς... οπότε μάλλον ο Παύλος θα μας τελέι'ωσει σύντομα
Οσο περνούσε η ώρα τόσο ξεψάρωνε... Μην το συγχέεις με την κούραση!!! Πάντως είναι δεδομένο δεν έχει την ταχύτητα και την αντίδραση για να κόβει, έχει όμως αντίληψη και ικανότητα ακόμα στην δημιουργία... Απλά τώρα έχουμε και άλλους εκεί πιο νέους και λίγο πιο γρήγορους!!!!
Θα ήθελα να δω τον Γκαρσία πιο προωθημένο για να δημιουργεί με ένα κόφτη πίσω του αλλά αυτό δεν πρόκειτε να γίνει ποτέ στον γρήγορο ΠΑΟΚ του Στέβενς... οπότε μάλλον ο Παύλος θα μας τελέι'ωσει σύντομα

Δεν ξέρω..Σίγουρα έχεις δίκιο στα υπόλοιπα που γράφεις πάντως..