ΥΓ: Αποστόλη έλα πες την αλήθεια...ποιανού παίκτη είσαι manager ??? ( εκτός του Σάκη

Ε τότε να πούμε εκει στη Μπαρτσα να το διώξει το παλτό το Μέσι που έχει 8 στις 34 και να πάρει τον Μητρομαν(κατα σουπερμαν)Τι σοι συμπέρασμα πας να βγάλεις στη αρχή της χρονιας?Κάποιος που είχε 2 στα 2 δηλαδή είναι ο καλύτερος σεντερφορ του κόσμου?Πρέπει να αξιολογήσουμε τις επιδόσεις τους στο σύνολο της χρονιάς και καλύτερα όχι μόνο μιας για να μας λέει κάτι.psykoman έγραψε:Επειδη αναφερονται καποια στατιστικα στοιχεια....
Πριν το ματς με τον λαγο ο Κλαους ειχε 1/13 και μετα το χθεσινο ματς κατεβηκε στο 1/8
Σε 16 τελικες εχει 2 γκολ...
Το αντιπαλο φορ της ομαδας που κυνηγαμε εχει 1/2
Σε 21 τελικες εχει 9 γκολ...
Μου λες τι σοι συμπερασμα παω να βγαλω....υπονοωντας να υποθεσω οτι βρισκεις καποιο ''δολο'' στα γραφομενα μου....και παντα οπως κανει το 95% για να επιχειρηματολογησει αναφερει την Μπαρτσελονα και τον Μεσι....kataramenos5 έγραψε:Ε τότε να πούμε εκει στη Μπαρτσα να το διώξει το παλτό το Μέσι που έχει 8 στις 34 και να πάρει τον Μητρομαν(κατα σουπερμαν)Τι σοι συμπέρασμα πας να βγάλεις στη αρχή της χρονιας?Κάποιος που είχε 2 στα 2 δηλαδή είναι ο καλύτερος σεντερφορ του κόσμου?Πρέπει να αξιολογήσουμε τις επιδόσεις τους στο σύνολο της χρονιάς και καλύτερα όχι μόνο μιας για να μας λέει κάτι.psykoman έγραψε:Επειδη αναφερονται καποια στατιστικα στοιχεια....
Πριν το ματς με τον λαγο ο Κλαους ειχε 1/13 και μετα το χθεσινο ματς κατεβηκε στο 1/8
Σε 16 τελικες εχει 2 γκολ...
Το αντιπαλο φορ της ομαδας που κυνηγαμε εχει 1/2
Σε 21 τελικες εχει 9 γκολ...
Παλικάρι μου 47 χρονών είμαι ,όχι 5.Αλλού αυτά, δεν πείθεις.Το γιατί σου απάντησα, το καταλαβαίνεις αν διαβάσεις μετά την πρώτη πρόταση .Αν δε καταλαβαίνεις (που δε με πείθεις) αστο .psykoman έγραψε: Ουτε καμια θεωρεια ανεπτυξα...ουτε συμπερασμα εβγαλα....απλος παρεθεσα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ....