33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Τον έχω κράξει πολλές φορές,αλλά χθες ήταν καλός.Πίεσε,έτρεξε,σκόραρε ήταν επικίνδυνος.
Εσύ λες 30 εγώ θα σου ζητήσω αν ήθελες να μου δώσεις 3 λάθη. Παίκτης περιοχής για να σου κάνει γκολ είναι Όχι να σου κάνει παιχνίδι. Αν είχε και αυτό το χάρισμα σήμερα η Ρεαλ θα είχε ένα μεγάλο ερωτηματικό σε ποιον να δωσει τα 100 στον Κλαους η τον Μπειλ της Τοτεναμ.Parolos έγραψε:Εμένα εκτός από το γκολ , μου φάνηκε τραγικός σε όλο το ματς..
Διαβάζω εδώ ματσάρα κλπ.. μάλλον άλλο παιχνίδι είδαμε.. εκτός αν με ένα γκολ του συγχωρούμε 30 λάθη που έκανε χτες.
Και το λέω με την έννοια της συζητήσεις ως προς τα λάθη. Χωρίς καμία ειρωνεία.
ειναι ο μοναδικος μας παίκτης που έχει το χάρισμα του γκολ...αν αυτο δεν μας αρκει,αυτό είναι αλλο θέμα...
Μετα απο τις ειρωνειες σου σε καθε τοπικ, κανεις δε μπορει να ξεχωρισει αν ειρωνευεσαι η οχι.Sick Bastard έγραψε:Κι εσύ το ίδιο, διότι δεν κατάλβες τι λεπτή ειρωνία, όχι προς τον παίχτη, αλλά προς αυτούς που μας έχουν πρήξει τα σκώτια με την ''εξωαγωνιστική'' του συμπεριφορά.
- navigator11
Δεν μπορούμε να'χουμε παράπονο για χτές νομίζω.Πίεσε,έβαλε γκόλ,ίσως αν παρέμενε στον αγώνα ...
- Sick Bastard
Στη συγκεκριμένη περίπτωση μόνο εσύ δεν το κατάλαβες.Dimg4 έγραψε:Μετα απο τις ειρωνειες σου σε καθε τοπικ, κανεις δε μπορει να ξεχωρισει αν ειρωνευεσαι η οχι.Sick Bastard έγραψε:Κι εσύ το ίδιο, διότι δεν κατάλβες τι λεπτή ειρωνία, όχι προς τον παίχτη, αλλά προς αυτούς που μας έχουν πρήξει τα σκώτια με την ''εξωαγωνιστική'' του συμπεριφορά.
- kataramenos5
τα ιδια με σαλπι,,,προτιμω αυτον βασικο αλλα ανεπαρκεις και οι δυο για τη θεση τοου βασικου φορ μας πιστευω...
- desperando
- Επικοινωνία:
μπραβο παλικαρι μου,αλλη μια αγωνιστικη που γραφεις νουμερο.συνεχισε ετσι και καλυτερα.και κλεισε τα αυτια σου
MANIAKOS έγραψε:τα ιδια με σαλπι,,,προτιμω αυτον βασικο αλλα ανεπαρκεις και οι δυο για τη θεση τοου βασικου φορ μας πιστευω...
Ασε μας ρε μανιακε,φαγωθηκατε γαμω το φελεκι μου.
- kataramenos5
ΚΛΕΙΣΕ Τ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ.ΚΛΕΙΣΕ Τ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ.desperando έγραψε:μπραβο παλικαρι μου,αλλη μια αγωνιστικη που γραφεις νουμερο.συνεχισε ετσι και καλυτερα.και κλεισε τα αυτια σου
ΚΛΕΙΣΕ Τ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ.ΚΛΕΙΣΕ Τ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ.
ΚΛΕΙΣΕ Τ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ.ΚΛΕΙΣΕ Τ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ
MANIAKOS έγραψε:αυτη ειναι η αποψη μου ρε συ..........απο περσι....
Ναι ρε συ το ξερω γιαυτο στο γραφω,το παλικαρι διαβαζει και επηρεαζεται δεν ειναι στα καλα του μετα τα περσινα μπινελικια.
Ας τον αφησουμε και εμεις να παιξει αυτο που μπορει οσο μπορει.
Εγω δηλαδη λιγα του εσουρα περσι?
- kataramenos5
Πρόσεχε παλικάρι μου γιατι και το προηγούμενο πουλέν που ήταν μεγάλο ΑΛΑΝΙ, απο κοιλιακούς την έπαθε.Υπουλος τραυματισμός.Φρόντισε να γίνεις τελείως καλά.
ότι πιο ύπουλο σε τραυματισμό. μόνο όταν νιώσει 100% έτοιμος να επιστρέψει.