Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
τα μπερδευεις.εμεις εδω στο ΠΑΟΚμανια ψαχνουμε για δεκαρι.η παε ειναι ενα παραλληλο συμπαν.
Μάλλον τα πρωταθλήματα εννοείς φίλτατε κατά τα άλλα Hitman... η West Ham είναι ομάδα ασανσέρ και ψιλό ανέκδοτο στο Λονδίνο κάτι σαν Απ. Θεσσαλονίκης, Malaga και Chievo τώρα είναι οριακά στα μέτρα της Parma και στην Ιnter έκανε 10 συμμετοχές πάνω κάτω. Τέλος σου κράτησα το καλύτερο... Στον ΠΑΟ έκανε πρωταθλητισμό ρε αδέρφι και σήκωνε την ομάδα μαζί μα τον Cisse μη τρελαθούμε!hitman έγραψε:Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Τις ομάδες του Νιγηριανού δεν πρόκειται να τις δει ο Νίνης ούτε στον ύπνο του.sotos26 έγραψε:Αυτό ακριβώς εννοούσα ο Obinna έχει 246 συμμετοχές συνολικά και 66 γκολ και ασσίστ(0.27 περίπου ένα στα 4 ματς σκοράρει ή δίνει ασσίστ). Ο Νίνης έχει 197 με 52 γκολ και ασσίστ συνολικά(0.27 και αυτός) ο ένας είναι 23 και έλληνας ενώ ο άλλος 26 με τραυματισμό και ξένος μιας και είναι Νιγιριανός. Αλλά νόμιζα οτι τα ταλέντα μας τα τρώνε Βραζιαλιάνοι τώρα έμαθα οτι είναι χειρότεροι και απο Νιγιαριανούς. Εκτός και αν πάρει και τους δυο και πάω πάσο
Κακώς το συζητάμε και αδικούμε και το Σωτηράκη, που δεν είναι και άσχημη επιλογή.
Δεν είναι δεκάρι. Αλλά βάζεις αυτόν από τη μια, το Στοχ από την άλλη και το Λούκας στη μέση και δε σε πιάνει ούτε η κάμερα.
[youtube]VnR0eNvm0Tw[/youtube]
[youtube]VnR0eNvm0Tw[/youtube]
-
Η αξ'ια του?obanebane έγραψε:Armagedonas έγραψε:Kαι γιατί ρε φίλε Μπάνε,να προσπαθούν όλοι να "βρούνε τον εαυτό τους" στον ΠΑΟΚ????
έλεος πια...Κέντρο σωματικής και ψυχικής αποκατάστασης γίναμε
Διάβασα Νίνης και μου κόπηκε η όρεξη,δεν υπάρχει άλλη εξήγηση,το κάνουν επίτηδες!!!
Αυτός είναι ο επιτελικός που θα μας ανεβάσει επίπεδο?
Άντε φέρτε και τον Φορναρόλι να τελειώσουν αυτές οι φετινές μεταγραφές να ησυχάσουμε.
Εγω το μονο που θελω να μου πεις αν συμφωνουμε για την ποιοτητα του νινη?
Και αν τα 300 που θα στοιχησει ειναι καλο ντιλ για την αξια του.
Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε γιατι οπως ξερεις δεν αποφασιζουμε εμεις αλλα αυτος που πληρωνει.
Και οπως ξερεις αυτος ο κυριος εχει δηλωσει επανειλημενα οτι θελει ελληνες που να κανουν τη δουλεια και μονο αν δεν βρεθουν αυτοι τοτε να προχωρησουμε σε ξενες λυσεις.
Τι να κανουμε να τα βαψουμε μαυρα? η να δωσουμε πιστωση χρονου και καλη ενεργεια στην ομαδα?
κοίτα οι πιο πολλοί θυμούνται πώς ξεκίνησε και έχουν μείνει σε εκείνη την εντύπωση
η συνέχεια του ήταν ανάλογη κάθε Ελληναρά ποδοσφαιριστή(Γιούρκας κλπ)
μοντέλα,Βάσω Βιλέγκας,μπουζούκια και αντίο ποδοσφαιρική ζωή
είχε και τραυματισμούς
Δεν είναι κακός,αλλά δεν σε ανεβάζει με τίποτα επίπεδο.
Κοινώς ούτε κρύο ούτε ζέστη.
έχει μείνει ελεύθερος.joshua έγραψε:Την επιμονη με τον Μορα δεν την καταλαβαινω,δεν ειναι ελευθερος!!!
Sorry για την αρμενικη βίζιτα!kataramenos5 έγραψε:Αρκετά Καρλ, βγες απ το μυαλό μου επιτέλους.karl έγραψε:Μακάρι να πάρουμε το Τζαβέλλα. Πολύ ποιοτική προσθήκη, ίσως μετά το Stoch η καλύτερη.
Όσο για Νινή: για αυτό τον παίκτη δε κατάφερα να σχηματίσω ποτε μου ολοκληρωμένη εικόνα.

Aυτος επαιξε το σαββατο εναντιον της μιλαν και τωρα ειναι ελευθερος;K_geo έγραψε:έχει μείνει ελεύθερος.joshua έγραψε:Την επιμονη με τον Μορα δεν την καταλαβαινω,δεν ειναι ελευθερος!!!
- crabsody_in_blue
συμφωνώ.danirifle έγραψε:εγώ γιατί απ'όσο έχω δει τον ομπίνα, έχω καταλάβει ότι είναι απλά ένας δρομέας?
κάτι σε καβαρά.
τρέξιμο και ταχύτητα αλλά τίποτα ουσιώδες
Τζαβελας με 1000, δε ξερω γιατι αλλα μου κανει πολυ Π.Α.Ο.Κ!!!!
Νινης..... υπομονη κ θα δειξει αν ειναι καλη επιλογη, στο χορταρι!!
εγω παντως δεν τον θεωρω τελειωμενο, παλαιμαχο κτλ. αλλα οχι κ παικταρα!!!
Υ.Γ ας το δουμε κ αλλιως... μετα τον Μπαλαφα μπορει να ειναι ο Σωτηρακης που φταιει για ολα!!

Νινης..... υπομονη κ θα δειξει αν ειναι καλη επιλογη, στο χορταρι!!
εγω παντως δεν τον θεωρω τελειωμενο, παλαιμαχο κτλ. αλλα οχι κ παικταρα!!!
Υ.Γ ας το δουμε κ αλλιως... μετα τον Μπαλαφα μπορει να ειναι ο Σωτηρακης που φταιει για ολα!!

γράψε λάθος. δεν το έψαξα. Θυμάμαι κάτι παρόμοιο είχα διαβάσει εδω μέσα/./.....obanebane έγραψε:Aυτος επαιξε το σαββατο εναντιον της μιλαν και τωρα ειναι ελευθερος;K_geo έγραψε:έχει μείνει ελεύθερος.joshua έγραψε:Την επιμονη με τον Μορα δεν την καταλαβαινω,δεν ειναι ελευθερος!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Πέμ 29 Αύγ 2013, 23:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό το έχω και εγώ απορία. Αν ξέρει κάνεις κάτι ...crabsody_in_blue έγραψε:Ρε παιδια γι τον Μαλεζα γιατι δε γινεται καμμια κρουση;
- trel@menos