Επώνυμοι ΠΑΟΚτσήδες
-
paidia ego eimai tis apopsis oti sevomaste tous palioys opos ton trigono giati apo oti ksero ehei prosferei kai exei kanei polla gia thn paokara mas!!!ena apo ayta einai to oti ton eho dei se fotografeia to 81 na paizei mapes me gayrous sthn omonoia!!!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
PAOK SYNDESMOS PANNELHNIOY ATHINAS

ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ,ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΜΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΣ ΕΥΤΥΧΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ-ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΜΑΝΑΒΗ-ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ,Η 4 ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΚΛΠ.ΑΤΥΧΗΣΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΑΔΕΧΘΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ,ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑ Κ ΝΑ ΞΕΨΑΡΩΝΕΙ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ,ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ(ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ)ΚΑΛΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΙΑΚΟ ΚΙΝΗΜΑ,ΣΧΕΔΟΝ ΙΣΑΞΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ,ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΑΝ,ΠΟΛΛΑ ΑΛΑΝΙΑ ΦΑΓΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ,ΜΑΝΕΣ ΚΛΑΨΑΝΕ,ΤΑ ΚΟΖΙΑ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΚΥΨΑΝΕ.Π Ρ Ο Σ Ω Π Ι Κ Α ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ Π Α Ρ Ο Ν ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΦΟΥΡΝΙΑΣ-ΤΕΡΖΙΔΗ,ΚΑΝΑΡΑΚΗ,ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ,ΑΡΣΕΝΗ,ΣΑΛΙΚΑ ΚΛΠ- ΟΜΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ.ΣΥΘΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ<<ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΛΑΚΗ>> ΚΛΠ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟ,ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΛΛΑ,ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ.ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΤΡΑΒΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΠΕΤΙΣΤΑ ΤΟΝ ΚΟΤΟΥΛΑ ΣΤΑ ΤΣΑΡΤΕΡ ΤΟΥ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Μ' αυτό το σκεπτικό δεν πρέπει να κράζουμε κανέναν ..
Πώς βρίζεις τον Μπάτμαν που μας χρέωσε; Πριν από αυτόν είμασταν στην αφάνεια και στη διάλυση .. χωρίς όραμα και μόνο απαισιοδοξία για το μέλλον, ήρθε αυτός έχτισε δύο πολύ καλές ομάδες, πήρε 2 κύπελλα έκανε πορείες στην Ευρώπη, έφερε παιχταράδες .. κλπ κλπ κλπ!
Αυτό που θέλω να πω είναι .. ότι όλα πρέπει να λέγονται και όλοι να κρίνονται! Δεν υπάρχουν άγιοι! Μπορεί να κρατάμε τα θετικά γι' αυτούς που θέλουμε και τα αρνητικά γι' αυτούς που μισήσαμε, αλλά υπάρχει και κάποιο κριτήριο αντικειμενικότητας και η αναφορά σε αλήθειες μόνο καλό κάνει!
Πώς βρίζεις τον Μπάτμαν που μας χρέωσε; Πριν από αυτόν είμασταν στην αφάνεια και στη διάλυση .. χωρίς όραμα και μόνο απαισιοδοξία για το μέλλον, ήρθε αυτός έχτισε δύο πολύ καλές ομάδες, πήρε 2 κύπελλα έκανε πορείες στην Ευρώπη, έφερε παιχταράδες .. κλπ κλπ κλπ!
Αυτό που θέλω να πω είναι .. ότι όλα πρέπει να λέγονται και όλοι να κρίνονται! Δεν υπάρχουν άγιοι! Μπορεί να κρατάμε τα θετικά γι' αυτούς που θέλουμε και τα αρνητικά γι' αυτούς που μισήσαμε, αλλά υπάρχει και κάποιο κριτήριο αντικειμενικότητας και η αναφορά σε αλήθειες μόνο καλό κάνει!
Εγω τον Τασο δεν τον προλαβα τοσο πολυ. Ισως γιατι και τοσα χρονια δεν πηγαινα γηπεδο. Θυμαμαι ομως πριν απο 4-5 χρονια ειμασταν ολοι στη μαθητικη κερκιδα στην 7 με τον ιωνικο και αυτο που με εκανε εντυπωση ειναι οτι ηταν πολυ φιλικος προς ολους μας. Χαμηλων τονω. Τον κοιτουσες και φοβοσουν κι αυτος ερχοταν σου εδινε το χερι σε χαιρετουσε... Το καλο παιδι της κερκιδας. Επειδη ηταν παιδικη κερκιδα μας ελεγε να μην λεμε υβριστηκα συνθηματα για να μην ακουνε τα μικρα παιδια... Πραγματικα λεβεντης. Αυτα ειναι ΠΑΟΚΙΑ. ΤΑΣΟ ΓΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΞΑΝΑ
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΟΟ ΟΟ ΟΟ
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΟΟ ΟΟ ΟΟ
Παιδια ο Τασος ειναι απο την φουρνια της 4 που εμεις τοτε τους λεγαμε Μαναβοσκυλα!Και γω προσωπικα δεν τον εχω σε πολυ μεγαλη εκτιμηση οχι τοσο οπαδικα αλλα πιο πολυ διαφωνοντας σε καποιες αποψεις.Υπηρχαν πολλα καλυτερα ατομα οπως ο αειμνηστος Μπελλος απο την Νεαπολη ο Νακιου ο Καμελ ο Τζαμαλικος η Τζαμαλ απο Επταλοφο και απο την 4 στην μετα μαναβη εποχη ο Αντωνης ο Ξιφιας.Ακου και μια ιστορια ρε Παοκι απο Σουηδια:1992 αγωνας μπασκετ κυπελλο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο Γ.Μοσχος ενα γηπεδο πραγματικη παγιδα,διπλα ακριβως στο γηπεδο της ΑΕΚ στην Ν.Φιλαδελφεια.Ειμαστε 4 λεωφορεια απο Θεσνικη και καμια 200-250 Αθηναιοι ακομα.Στο γηπεδο του ποδοσφαιρου αγωνιζοταν εκεινη την ωρα η ΑΕΚ με την Κορινθο και το γηπεδο ηταν καταμεστο απο 30000 χανουμια καθως η ΑΕΚ ηταν πρωταθλητρια εκεινη την χρονια.Ο μονος δρομος για να πας στο κλειστο του μπασκετ ηταν εξω απο την θυρα 21.Για να καταλαβετε τις αποστασεις και τα δεδομενα ειναι κατι αναλογο σαν να παιζει ο ΠΑΟΚ στην ΤΟΥΜΠΑ και να περνανε 500 ατομα εξω απο την 4 για να πανε σε ενα κλειστο εκει που ειναι το σχολειο!!Με το που φτανουμε απο εξω οι μπατσοι τα χουν δει ολα με το εγχειρημα και μας λενε βουλγαροι τον σκασμο γιατι χαθηκαμε και μεις και σεις!!Οντως για λιγο επικρατησε ησυχια και μολις φτανουμε ακριβως εξω απο την θυρα τους 500 ατομα με ενα στομα φωναζουμε 1-2-3- την ΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!Σεισμος αλανια!!30000 κοσμος να χτυπανε τις πορτες σαν λυσσασμενοι για να βγουν εξω!!Δεν ξερω τι θα γινοταν αν καταφερναν να βγουν εξω τοτε αλλα αυτο που μου μεινε χαραγμενο στην μνημη επειδη ηταν η πρωτη μου εκδρομη στην Αθηνα ειναι οτι ουτες ενας αδερφος οχι δεν ετρεξε αλλα ουτε καν βημα ανοιξε!Και για να καταλαβετε ποσο μαγκια ηταν εκεινη η εκδρομη σας λεω μονο οτι οι βαζελοι και οι γαυροι δεν ειχαν καταφερει μεχρι τοτε να πανε σ'αυτο το γηπεδο.Μεχρι το δασακι φτανανε...
Επώνυμοι ΠΑΟΚτσήδες
Επώνυμοι ΠΑΟΚτσήδες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokpool την Σάβ 23 Αύγ 2008, 15:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- stefanos1965