Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικά

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Re: Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικ

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

Φυσικα και μπορουμε να κανουμε ενσταση οταν λογω του μπουρδελου τους εχουνε κανει νιμου τον προγραμματισμο μιας ομαδας.ο γαυρος εχει παρει πρωταθλημα με ενσταση και εμεις το συζηταμε ακομα?
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Έχοντας αναλώσει σήμερα πολύ από το χρόνο μου, όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα, διαβάζοντας δημοσιεύματα με τη προσδοκία μιας καλής είδησης, διαπίστωσα ότι τα περισσότερα μέσα συνεχώς το μόνο που κάνουν είναι να αναδημοσιεύουν τα ουκρανικά και να κάνουν το συνήγορο της Μεταλιστ. Τέτοιο άχτι με τον ΠΑΟΚ;
Η φοβερή gazzetta; Σιγά μη πάθετε κάτι. Ο σκύλος για μερικά κλίκ και για την αγωνία μας χρησιμοποιεί τη γυναικεία ομάδα και βγάζει τίτλο τέλος το Τσάμπιονς Λιγκ για τον ΠΑΟΚ http://www.sportdog.gr/article/184924/t ... k-gia-paok.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να δούμε πολλές κωλοτούμπες, καθώς από ότι φαίνεται δεν τους παίρνει τους Ουκρανούς και θα αναγκαστούν να συμβιβαστούν για να αποφύγουν τα χειρότερα. Τα λοιπά μόνο για λαϊκή κατανάλωση και σανό στους οπαδούς τους.
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Το σχόλιο της ημέρας

Από Σταύρος Κόλκας

Εικόνα

Θα το πάω λίγο πιο προσωποκεντρικό το σχόλιο σήμερα. Το κεφάλι μου καζάνι, ο Τσορμπατζόγλου με παράτησε μόνο για να πάει διακοπές και ο Μοσχοβίτης είναι κάπου στη Ζάκυνθο.

Περνάω μόνος αυτό το μαρτύριο, δεν έχω με ποιον να μιλήσω.

Της δουλειάς, γιατί το τηλέφωνο δε σταματά να χτυπά. Η φράση «ρε μλκς θα το βάλω στο σάιτ, θα το πω στο ραδιόφωνο, για πάρτη μου θα το κρατήσω»; έχει ειπωθεί πάνω από εκατό φορές.

Καταλαβαίνω τους φίλους μου, είμαι ακριβώς στη θέση τους, απλά έχω την δυνατότητα να μάθω περισσότερα. Και πιστέψτε με, σε αυτή την υπόθεση δεν είναι καλό.

Το κεφάλι σου γίνεται διπλάσιο. Στο τέλος όλοι μαζί θα το μάθουμε. Με κάποια δευτερόλεπτα διαφορά, ας είναι καλά το ίντερνετ.

Προσπαθείς να βγάλεις άκρη, να κάνεις μετάφραση τα ρώσικα, να κατανοήσεις ποια ακριβώς είναι η επικοινωνιακή τους πολιτική και τι θέλουν να περάσουν. Καταλαβαίνεις μετά από ώρα, πως τα μηνύματα που έχουν λάβει οι Ουκρανοί, δεν είναι ευχάριστα για αυτούς.

Η απόφαση θα βγει αύριο. Μέχρι να μπω στην εκπομπή θα ξέρουμε αν τιμωρήθηκαν ή όχι.

Νομίζω πως θα ξημερώσει της Παναγιάς και θα ξέρουμε που ταξιδεύουμε. Το Κας δεν είναι λύση για αυτούς. Έτσι πιστεύω.

Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω τι μπορεί να στραβώσει. Τα μηνύματα που λαμβάνω είτε εντός των τειχών, είτε εκτός, είναι θετικά. Όμως ποτέ – ακόμη και στις μεταγραφές – αν δεν δω υπογραφή δεν πιστεύω τίποτα.

Και αύριο μέχρι να δω ανακοίνωση, επίσης δεν πιστεύω τίποτα.

Μη περιμένετε άλλο στον υπολογιστή, αύριο θα γίνουν όλα. Μόνο εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν σήμερα αλλά και αυτές με μέτρο.

Η ΟΥΕΦΑ θα τους τιμωρήσει, έτσι λέω. Δεν υπάρχει αναστολή ποινής σε στημένο παιχνίδι. We care about football είναι το μοτό της, όχι για στημένο football.

Υπομονή άλλη μία μέρα… τι άλλο να πεις

paok24
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΣΤΑ Π@ΠΑΡΙΑ ΜΑΣ Η ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ

Ξεκολλατε Εχουμε αγώνα το Σαββατο. ;)
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

ετσι...ετσι...η παλιοσειρες ξερουν πια ειναι η ουσια του θεματος..

ολος ο καλος ο κοσμος :mrgreen: ξανα μαζι στα τσιμεντα ;)

αιωνια καψουρα ....αυτος ο ΠΑΟΚ :pano: :opaokara:

Υ.Γ. Κατ5 ασε τα χαζα,και παρε και τον μικρο μαζι σου...αντε πια...το σκασες το Παοκτσακι ..
..ΦΕΡΤΟ ΣΤΟΝ ΝΑΟ..να γουσταρει το αλανι :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:lol: :lol:Οντως . Γυρισα απ το φιλικό προχτές κι η γυναίκα μου ηταν μεσ τα νεύρα.Σκοτωθήκανε λεει γιατι δε τον πήρα στο γήπεδο κι ελεγε στη μάνα του να τον φέρει αυτή.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Για να πω την αλήθεια, περιμένω να δικαιωθούμε για να πέσει το κλάμα της αρκούδας από κάθε αλλόθρησκο, σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας. Βασικά μόνο γι' αυτό θέλω να δικαιωθούμε.

Ούτως ή άλλως η φετινή μας πορεία θα είναι στο Γιουρόπα, είτε δικαιωθούμε είτε όχι. Και από οικονομικής άποψης είτε παίξουμε τα 2 παιχνίδια με τη Σάλκε είτε όχι, η διαφορά είναι αμελητέα.

Ούτε πιστεύω ότι σε περίπτωση που δικαιωθούμε περιμένει με τις αποσκευές ανά χείρας ο υπέρλαμπρος αστέρας, ο οποίος τώρα δε θέλει και κάνει το δύσκολο, αλλά αν μάθει ότι θα παίξει ΔΥΟ ματς με τη Σάλκε θα ξετρελαθεί και θα γουστάρει σαν τρελός.

Εύχομαι να δικαιωθούμε για να πέσει πόνος αβάσταχτος σε κάθε αντίπαλο και κάθε παράρτημα.
niks

Δημοσίευση από niks »

kataramenos5 έγραψε::lol: :lol:Οντως . Γυρισα απ το φιλικό προχτές κι η γυναίκα μου ηταν μεσ τα νεύρα.Σκοτωθήκανε λεει γιατι δε τον πήρα στο γήπεδο κι ελεγε στη μάνα του να τον φέρει αυτή.
:lol: :lol: ωραίος!!
hitman έγραψε: Και από οικονομικής άποψης είτε παίξουμε τα 2 παιχνίδια με τη Σάλκε είτε όχι, η διαφορά είναι αμελητέα.
/quote]

νομιζω οχι ακριβώς
κοντά στα +2εκ είναι η διαφορά αν παιξουμε με Σαλκε
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

@hitman Πολυ υποτιμας τις δυνατοτητες της ομαδας ενα αυτο και δευτερο κανενας αστερας δεν περιμενει την αποφαση εμεις περιμενουμε για να φερουμε τον αστερα.

Υ.Γ Αυριο το πρωι ο ΠΑΟΚ λογικα θα μαθει οτι η επομενη αντιπαλος του θα ειναι η σαλκε και οχι η εβραια.
Πεμπτη παρασκευη το αργοτερο σκαει το μπαμ.
Μηπως θα ειναι καλυτερα με τρεις τσεχοσλοβακους?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τρί 13 Αύγ 2013, 23:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

niks έγραψε:
kataramenos5 έγραψε::lol: :lol:Οντως . Γυρισα απ το φιλικό προχτές κι η γυναίκα μου ηταν μεσ τα νεύρα.Σκοτωθήκανε λεει γιατι δε τον πήρα στο γήπεδο κι ελεγε στη μάνα του να τον φέρει αυτή.
:lol: :lol: ωραίος!!
hitman έγραψε: Και από οικονομικής άποψης είτε παίξουμε τα 2 παιχνίδια με τη Σάλκε είτε όχι, η διαφορά είναι αμελητέα.
/quote]

νομιζω οχι ακριβώς
κοντά στα +2εκ είναι η διαφορά αν παιξουμε με Σαλκε
Ξεχασες την απευθειας προκριση στους ομιλους του γιουροπα που δεν εχουμε ακομα εξασφαλισει οποτε στα 2 προσθεσε αλλα 4.5 και εισαι μεσα.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Δηλαδή παίρνουμε 2 εκ. για 2 ματς;;; Χώρια τα χρήματα των ομίλων;; Δεν το ήξερα. Αν είναι έτσι πάσο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

2.1 παιρνουμε αυτοματα παιζοντας στα play-offs του C.L και 4.5 αν αποκλειστουμε απο τους γερμανους και οδηγηθουμε στο γιουροπα.
Αν τωρα περασουμε στους ομιλους του C.L κοψε τα 21 του γαυρου στη μεση ισως λιγα λιγοτερα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Ch.L δεν παίρνουμε κατιτίς παραπάνω λόγω 1ης συμμετοχής;;;; :? :? :?
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Πόνεσε το κεφάλι μου να ψάχνω όλη μέρα...
Το δικό μου συμπέρασμα είναι:
1. Η μεταλιστ δε γλιτώνει με την καμία (ολόκληρα κατεβατά έχει για το στήσιμο το σάιτ της ουεφα... έλεος)
2. Θα φάει μόνο ένα χρόνο αποκλεισμό, λόγω της ιδιαιτερότητας της υπόθεσης (παλιά ιστορία - 2008, φράγκα ουκρανών κ.λπ.)
3. το αν θα αντικατασταθει από εμάς ή από επιλαχούσα ουκρανική (έχουν προκριθεί όλες νομίζω στα πλευ οφ του ευρώπα) είναι το θέμα... πάντως η σάλκε θα παίξει αγώνες...
4. η εκτίμηση μου είναι ότι τελικά θα πάμε εμείς στο γκεζελκίρχεν...
5. δεν θα το πάει παραπέρα η μέταλιστ...
6. Αυτό που αναφέρεται για πρόστιμο είναι γελοίο... στηνω τα ματς και απ τα κέρδη πληρώνω το πρόστιμο... δεν υπάρχει καμία περίπτωση...

ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ... ΠΑΟΚΑΡΑ!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

πολυ αισιοδοξια....μακαρι....φυσει δυσπιστος δεν περιμενω κτ... :D μακαρι να αποφυγουμε εβραιους(πλην ενος :mrgreen: ) και να παιξουμε με σαλκε ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”