Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από obanebane »

black death έγραψε:Ο Μπακάλ μου θυμίζει ζούλιο μπαπτίστα απ' ότι έχω δει. Είναι παίχτης που έρχεται από πίσω και κάνει γκολ, δεν πρέπει να το έχει και πολύ το δημιουργικό. Απ' αυτή την άποψη, δεν είναι αυτό που ψάχνουμε, όχι ότι θα με χάλαγε.

Στα πλαγια δεν παιζει καθολου? το καλο του ποδι ποιο ειναι?
black death

Δημοσίευση από black death »

obanebane έγραψε: Αυτον εδω? :shock: :lol:
Μην το γελάς καθόλου, μοιάζουν λίγο με το "beast".

Εικόνα

Ο Μπακάλ δεξής είναι, για πλάγια δεν ξέρω, χλωμό.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Επειδη ποσταρω ανελεητα σχεδον μονος μου θα πω αλλο ενα, φανταστειτε να αποκτηθει ο μπακαλ τη γκρινια εχει να πεσει.
Ηδη ο ενας ειναι απο κατω και καραδοκει. :mrgreen:
black death

Δημοσίευση από black death »

Επ' ευκαιρία, πάρτε γαμάτο σαϊτάκι. Κρατάει τα συστήματα που παίζουν οι ομάδες σε κάθε αγώνα, που παίζει ο κάθε παίχτης κτλ.

http://www.football-lineups.com/footballer/2459/
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Tελικά είναι να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.
Ρε σεις, δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε μου φαίνεται και την πέφτουμε σε όποιον θέλει στόπερ αντί για 10άρι..

Προχτες με αποκάλεσε και κάποιος κακοπροαίρετο (δλδ με σκοπό).. :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: μου φτιαξε τη μέρα.. μετά από τόσα χρόνια στο φόρουμ με ανακάλυψε οτι είμαι αλλόθρησκος..
κρίμα και τα 5 συνεχόμενα διαρκείας.. στον 6ο χρόνο ξεσκεπάστηκα.. :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

obanebane έγραψε:
black death έγραψε:Ο Μπακάλ μου θυμίζει ζούλιο μπαπτίστα απ' ότι έχω δει. Είναι παίχτης που έρχεται από πίσω και κάνει γκολ, δεν πρέπει να το έχει και πολύ το δημιουργικό. Απ' αυτή την άποψη, δεν είναι αυτό που ψάχνουμε, όχι ότι θα με χάλαγε.

Στα πλαγια δεν παιζει καθολου? το καλο του ποδι ποιο ειναι?
ώς κλασσικός Ολλανδός μεσοεπιθετικός, παίζει και τις 3 θέσεις πίσω απο το φόρ. κυρίως πίσω απο το φόρ. καλό πόδι το δεξί.
Άβαταρ μέλους
obanebane

@parolos Αμεσως ομως τσιμπησες :lol: :lol: :lol: :lol:
Οκ ρε πλακιτσα κανω,δε νομιζω απο εμενα μετα απο τοσα χρονια να βλεπεις το αντιθετο?
Διαφορετικες αποψεις υπαρχουν πολλες αλλα ολοι θελουμε το καλο του ΠΑΟΚ και αυτο ειναι το πιο σημαντικο.

Υ.Γ Εγω θελω και στοπερ,αν αυτος ειναι ο κουρμπελης θα ειναι το ιδανικο.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

joshua έγραψε:εχουμε παρει καμια 40ρια παικτες σε ΟΛΕΣ τις αλλες θεσεις η πλειοψηφια των οποιων δεν εβγαλε πανω απο 1 χρονο στην ομαδα

:shock:
Σίγουρα μιλάς για τον ΠΑΟΚ και όχι για τον Αστέρα ή την Ξάνθη;
joshua έγραψε:πηγαιντε ρε επιτελους και ριξτε μια ματια στη λατινικη αμερικη και φερτε με 1 μυριο οχι εναν,2-3 λατιν επιτελικους,δεν μπορει ενας θα βγει
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Νά, αυτές τις υπερβολές να μήν πετούσες και μπορεί να συμφωνούσαμε σε καναδυό θέματα (π.χ. στο ανύπαρκτο scouting).
Έχεις δει πόσο πουλάνε τα βλαστάρια τους οι νοτιοαμερικάνοι; Τα τελευταία πέντε χρόνια, η Πόρτο (που έχει scouting με @@ και που παρ' όλα αυτά έχει φάει και τρελές φόλες) ΔΕΝ έχει πάρει παίκτη από Λατινική Αμερική που να κόστιζε ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΙ. Αλλά, δεν μαμείς, επειδή ΠΑΟΚ είσαι, θα πάρεις και 3 επιτελικούς κατευθείαν από την πηγή με ΕΝΑ. :twisted:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

@obanebane
Ναι ρε το κατάλαβα οτι έκανες πλάκα , απλά μου δωσες την αφορμή.. :lol: :lol:
Τεσπα είμαστε εν αναμονή και λίγο πολύ όλοι στην αγωνία για τον ΠΑΟΚ που θα δούμε σε 7 μέρες.. είτε το παραδεχόμαστε είτε όχι όλοι έχουμε αγωνία..

Απλά αυτό που κατάλαβα είναι πως φαίνεται κάπως σε κάποιους να κάνεις κριτική από πριν, ή να λες οτι περίμενες κάτι καλύτερο και η ομάδα δε λειτουργεί όπως θε πρεπε..

Αυτό που με πειράζει εμένα προσωπικά και το έγραψα αρκετές σελίδες πιο πριν, είναι η νοοτροπία μας..
Κάθε χρόνο τον Ιούλιο είμαστε πρωταθλητές και όλα πάνε τέλεια, έχουμε σούπερ ομάδα (όπως και περσυ είχαμε τον καλύτερο ελληνα προπονητή :lol: ), και απαγορεύεται να πεις το παραμικρό, αλλά κάθε Μάιο κυνηγάμε παίχτες-προπονητές-παράγοντες... Ε κάτι κάνουμε κι εμείς λάθος πάνω σε αυτό..
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

ρωτησα και αλλου αλλα μονο με αυτο το τοπικ ασχολειστε, οποτε ξαναρωταω.ισχυουν τα διαρκειας για σημερα? :evil:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ειναι πολυ ευκολο να κρινουμε οταν ειμαστε απεξω,ο τζος ειναι ενας τους χιλιαδες ελληνες φιλαθλους οπαδους οπως θελετε πειτε το που ξερουν καλυτερα και εχουν τα παντα ευκολα στο μυαλο τους.
Λυπαμε φιλε αλλα εισαι ακριβως αυτο χωρις κανενα ιχνος υπερβολης.
Αυτο δε σημαινει οτι δεν εισαι αποδεκτος απο εμενα η οτι στη λεω,δικαιωμα του καθενος ειναι να βλεπει τα πραγματα οπως γουσταρει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

DamoN έγραψε:ρωτησα και αλλου αλλα μονο με αυτο το τοπικ ασχολειστε, οποτε ξαναρωταω.ισχυουν τα διαρκειας για σημερα? :evil:

Εννοειται.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

thx αδερφε
Άβαταρ μέλους
obanebane

Parolos έγραψε:@obanebane
Ναι ρε το κατάλαβα οτι έκανες πλάκα , απλά μου δωσες την αφορμή.. :lol: :lol:
Τεσπα είμαστε εν αναμονή και λίγο πολύ όλοι στην αγωνία για τον ΠΑΟΚ που θα δούμε σε 7 μέρες.. είτε το παραδεχόμαστε είτε όχι όλοι έχουμε αγωνία..

Απλά αυτό που κατάλαβα είναι πως φαίνεται κάπως σε κάποιους να κάνεις κριτική από πριν, ή να λες οτι περίμενες κάτι καλύτερο και η ομάδα δε λειτουργεί όπως θε πρεπε..

Αυτό που με πειράζει εμένα προσωπικά και το έγραψα αρκετές σελίδες πιο πριν, είναι η νοοτροπία μας..
Κάθε χρόνο τον Ιούλιο είμαστε πρωταθλητές και όλα πάνε τέλεια, έχουμε σούπερ ομάδα (όπως και περσυ είχαμε τον καλύτερο ελληνα προπονητή :lol: ), και απαγορεύεται να πεις το παραμικρό, αλλά κάθε Μάιο κυνηγάμε παίχτες-προπονητές-παράγοντες... Ε κάτι κάνουμε κι εμείς λάθος πάνω σε αυτό..

Φετος ειναι η πρωτη χρονια που πληρωνει καποιος και κανει κουμαντο με τα λεφτα του μετα απο πολλα χρονια.
Γιαυτο εμεις ειμαστε υποχρεωμενοι να στηριξουμε την προσπαθεια και να δωσουμε χρονο,γιατι οπως πολυ καλα ξερουμε ολοι οι ομαδες θελουν χρονο για να χτιστουν.
Και οχι να γκρινιαζουμε ακομα δεν αρχισε η σεζον και να ζηταμε λαγους με πετραχηλια χωρις να αντιλαμβανομαστε την κατασταση που ζουμε.

Υ.Γ Το ξερω οτι για να χτισεις ενα μεγαλο και γερο οικοδομημα θελεις καλα υλικα,αυτο ομως δεν φτανει χρειαζονται ακομα γερα θεμελια καλος αρχιτεκτονας και καποιος που να πληρωνει.
Αν εχεις τα τελευταια τρια σιγουρα θα αποκτησεις και τα καλα υλικα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

obanebane θέλω να μου πεις τι περιμένεις από τον φετινό ΠΑΟΚ, και μία σύγκριση του τί περίμενες..

Εγώ τουλάχιστον έχω προσγειωθεί εδώ και πολύ καιρό, άλλοι νομίζουν οτι φέτος θα χτυπήσουμε double και έχουμε φτιάξει Μπαρτσελόνα.. αυτοί το Μάιο θα κηνυγάνε τους πάντες και θα τους βγάλουν όλους άχρηστους..

Επίσης όταν κάποιοι έλεγαν οτι ο Λόπεζ κι ο Βίτορ έρχονται για πάγκο, σημαίνει οτι περίμεναν να έρθουν καλύτεροι..
Ε δεν είναι λίγο αντίφαση να λένε οι ίδιοι τώρα οτι είναι πιο ικανοποιημένοι από ποτέ?
Εδώ να πω οτι ο Πορτογάλος μου αρέσει απ'όσα έχει δείξει μέχρι τώρα. Αν του βάλεις ένα hammer από δίπλα θα είμαστε κομπλε στην άμυνα.

Τέλος πάντων, η ομάδα υποτίθεται πάει για πρωτάθλημα, τουλάχιστον αυτές είναι οι προσδοκίες του Σαββίδη..
πάμε λοιπόν κι ότι είναι να γίνει ας γίνει..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”