Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από kataramenos5 »

che4 έγραψε:
moican4 έγραψε:Κάντε καμιά μεταγραφή ρεεεε... :D

Γεια σου ρε μοικανε
Επιτέλους κάποιος που συμφωνεί μαζί μου ότι ο Λουκάς δεν είναι μεταγραφή
:lol: :lol: :lol: Δε παίζεσαι.
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Δημοσίευση από PAOKSaLoNiCa »

K_geo έγραψε:εγώ λέω να μαδήσει μια μαργαρίτα και αναλόγως να πράξει.

:lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

kataramenos5 έγραψε:
che4 έγραψε:

Γεια σου ρε μοικανε
Επιτέλους κάποιος που συμφωνεί μαζί μου ότι ο Λουκάς δεν είναι μεταγραφή
:lol: :lol: :lol: Δε παίζεσαι.

Εχω πει τόσες φορές ότι πάνω απολα ο χαβαλες να γίνεται εδώ μέσα
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Ποιος απο εδω μεσα θελει τον Βαλντιβια για δεκαρι στον ΠΑΟΚ να παω να τον φερω;;;; :lol: :lol: :lol:
Παντως περα απο την πλακα το transfermarkt τον εχει ελευθερο δεν ξερω και τι συμβαινει με την ανανεωση συμβολαιου με την Παλμειρας βεβαια αλλα θα ηταν σουπερ περιπτωσαρα για την ομαδα μας....επειδη δεν εχω ακουσει μας τον εχουν προτεινει και αυτον;;;;;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

βαλντιβα οχι......τι λεει ο τζεμπουρ απαντησε? :mrgreen: :evil:

αντε να κλεισει ο λουκας να ησυχασουμε λιγο....το ιδανικο ειναι και σισοκο και ολισε και κολοβος , δρομο ο γεωργιαδης και μτγγραφξ ο λορενς
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Χμμ το καντε καμια μεταγραφη σημαινει να μην κανουν μεταγραφη δηλαδη ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ.
Αρχιζω και φοβαμαι... :ugeek:
ΜΟΙΚΑΝΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Εικόνα
H ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν απο λιγο στο fb
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς και διασταυρωμένες πληροφορίες, στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται απ'το μεσημέρι ο Γάλλος επιθετικός Νταβίντ Τρεζεγκέ , συνοδευόμενος απ'τον μάνατζέρ του. Αυτή την ώρα γευματίζουν στο Μακεδονία παλάς μαζι με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ζήση Βρύζα και τον Γκερμάν Τσιστιακώφ. Σε λίγο νεώτερα..

www.metropolispreast .com
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Καρδινάλιος?

edit: γράψε ρε το priest σωστά να μη ψαρώνει ο κόσμος :twisted:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arrwstos την Παρ 05 Ιούλ 2013, 16:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
xavakhs

Δημοσίευση από xavakhs »

Επιστρέφει στην Ιταλία ο Τρεζεγκέ;

Ο πρώην "γιουβεντίνος", Νταβίντ Τρεζεγκέ φέρεται έτοιμος να αποχωρήσει από την Ρίβερ Πλέιτ και σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα δύο ιταλικές ομάδες έχουν έρθει σε επαφή μαζί του για να τον "επαναπατρίσουν".

Ο Τρεζεγκέ έχει φτάσει αισίως τα 35 του χρόνια και σύμφωνα με τον ατζέντη του, Αντόνιο Καλιέντο, Μπολόνια και Βερόνα έχουν έρθει σε επαφή με την πλευρά του Γάλλου επιθετικού. Ωστόσο, επιθυμία του ίδιου είναι να παραμείνει και να αγωνιστεί στη Νότια Αμερική, χωρίς να απορρίπτει ενδιαφέρουσες προτάσεις.
Στους "μπιανκονέρι" ο Νταβίντ Τρεζεγκέ, έμεινε για 11 χρόνια, κατακτώντας 2 πρωταθλήματα, ενώ παρέμεινε στην ομάδα όταν αυτή υποβιβάστηκε στη Serie B, επαναφέροντας τη και πάλι στην πρώτη κατηγορία, μαζί με Ντελ Πιέρο, Μπουφόν και Νέντβεντ.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

arrwstos έγραψε:Καρδινάλιος?

edit: γράψε ρε το priest σωστά να μη ψαρώνει ο κόσμος :twisted:
ναι γαμώ τ'αγγλικά μου μέσα!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
xavakhs

Δημοσίευση από xavakhs »

Ροντρίγκο Λόπεζ Φερνάντεζ: «Ο Λούκας έρχεται για το Τσάμπιονς Λιγκ»

Στον «ARENA FM 89,4» μίλησε ο Ροντρίγκο Λόπεζ Φερνάντεζ, μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Λούκας, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά είπε: «Είμαστε πολύ κοντά. Πιστεύω ότι μέχρι το βράδυ θα έχει τελειώσει το θέμα θετικά. Εμείς περιμέναμε τη Καρπάτι, να μιλήσει με τον ΠΑΟΚ για να τελειώσει το θέμα με τις δύο ομάδες».

Για τον Λούκας: «Ο Λούκας θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ, είναι ήρεμος αυτή τη στιγμή και συνεχίζει τις προπονήσεις του για να είναι έτοιμος για την επόμενη χρονιά. Θέλει να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τον ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Συμφωνήσαμε στο οικονομικό κομμάτι με τον ΠΑΟΚ, από τη πλευρά του παίκτη. Ωστόσο, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες μεταξύ των δύο ομάδων που αφορούν τους όρους μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή. Είχαμε τις απαραίτητες επαφές με τους κ.κ.Βρύζα, Γκοτζάρεβα, Τσιστιακόφ και χτες διαπραγματευόμασταν στη Τούμπα τους όρους του συμβολαίου και τις λεπτομέρειες με τη Καρπάτι. Το συμβόλαιο του θα είναι πάνω κάτω γύρω στα 3 χρόνια».

Για το αν είχε άλλες προτάσεις: «Ναι είχε προτάσεις από ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν, αλλά η Καρπάτι θέλει να παραχωρήσει τον παίκτη στον ΠΑΟΚ, διότι έκανε τη καλύτερη προσφορά».
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

έχω μεγάλη περιέργεια να δώ το ντήλ με τον Ολίσε, δεδομένου ότι τον παίρνουμε για ένα χρόνο δανεικό αλλά και σε ένα χρόνο....λήγει και το συμβόλαιο του!
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

Λογικά θα γινει παράλληλα επέκταση του συμβολαιου για ένα χρονο,απλά ακουγεται οτι αυτή την φορά θα έχει μπει και ρήτρα αγοράς
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειμαι και εγω περιεργος να δω τους ορους της συμφωνιας με Ολισε και αν αξιζε να προτιμηθει αντι του Σισικο, γιατι μαλλον οι θεσεις των ακραιων θα κλεισουν με αυτον τον Λουκας και τον Κολοβο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”