Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ηρεμίαααααααα...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

shark4 έγραψε:Παντως , θα συμφωνησω με αυτο που λεει ο ηλικιωμενος του φορουμ με τα χαμομηλια ...Εχουμε ενα σωρο προβληματα στην καθημερινοτητα μας , ας χαλαρωσουμε λιγο και ας απολαυσουμε την ολη ιστορια ....

Περυσι τετοιες εποχες κοιτουσαμε ποιους θα αποδεσμευσουμε , σε ποιον θα πρωτοδωσουμε , πως θα παρουμε αδειοδοτηση , αν θα μας κυνηγησει η Ουεφα και παει λεγοντας ...

Ηρθε ο Ιβαν , πληρωνει , δεν αγχωνομαστε για προσφυγες , για χρεη προς τριτους , για αδειοδοτησεις , μας εφερε και εναν απο τους κορυφαιους προπονητες , απεδειξε - με τη χθεσινη συνεντευξη - οτι για παρα πολλα πραγματα ειχε γνωση , δεν κολωσε να αναγνωρισει το λαθος του ( βλ. Γκαρσια ) και εχει βαλει και 2 στοχους ...

Τα χρεη και το πρωταθλημα...Δηλαδη σε ενα πρωταθλημα που περα του γαυρου δεν υπαρχει τιποτα αλλο ,με προπονητη του 1.3 εκατομμυριου , τι επρεπε να δηλωσει, οτι παμε να σωσουμε την κατηγορια ?

Ουτως ή αλλως θα ερθει η ημερα που θα κριθει και αυτος για τα πεπραγμενα του. Προς τι η βιασυνη , η επιφυλακτικοτητα και η καχυποψια ?

Τωρα αν ειπε και μια ατακα περι Ροναλντινιο και τι εγινε ? Δεν εθιξε και την ιστορια της ομαδας ...Αλλωστε και απο προηγουμενη συνεντευξη του εχειθ δειξει οτι καποιες στιγμες λειτουργει 100% με το θυμικο του .... Εδω ειχε πει οτι εχει ετοιμο το τραπεζι στο ξενοδοχειο για την κουπα του Τσ.λ. , ο Ροναλντινιο σας πειραξε ?

Που στο κατω-κατω της γραφης μπορει να ειναι και αληθεια ..Αλλα και να ηταν μια π@παρια , τι εγινε ? Πληγωσε κανενος τον εγωισμο , εθιξε κανενα ?
Δικιο έχεις ας απολαύσουμε το ταξίδι.Κολλάμε στις λεπτομέρειες.Πήρα καλό προπονητή κι έχω γεμάτη τσέπη ,αυτή είναι η ουσία.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:opaokara: :opaokara:

Ας ακουστεί επιτέλους η...καταραμένη η αλήθεια! :D
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Το μόνο που με χάλασε στη χτεσινή συνέντευξη ήταν ο μεταφραστής του Ιβάν. Εφόσον απευθύνεσαι σε Έλληνες κάνε τον κόπο και βρες έναν που να ξέρει να αποδίδει σωστά αυτά που θες να πεις στα ελληνικά. Τη συνέντευξη δεν πρόλαβα ακόμα να την ακούσω ολόκληρη (κολλούσε το γιουτιουμπ χτες), κάποια αποσπάσματα μόνο άκουσα και τη διάβασα σε ενα ΑΡΔ σάιτ. Είναι που είναι αγράμματοι οι αρδ και δεν ξέρουν να εκφράζονται, προσπαθούσε και ο διερμηνέας να μεταφράσει κατά λέξη και ήρθε και έδεσε το γλυκό.

:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ο μεταφραστής ήταν λες και είναι άραβας που σπούδασε ελληνικά και έμενε ρωσία...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από eorptol »

toumpiotis35 έγραψε:
eorptol έγραψε:
Parolos έγραψε:Ρε μάγκες κουλάρετε..
Νταξ ο toumpiotis λέει κάποια πράγματα, ακούγεται.. όποιος θέλει συμφωνεί ή διαφωνεί..
Τί του την πέφτετε τώρα όλοι μαζί δεν έχω καταλάβει..

Το θέμα είναι να μιλάμε με επιχειρήματα κι όχι να λέμε τον καθένα οτι είναι ΑΡΔ ή θέλει επίτηδες να κάνει κακό κλπ..

Και στην τελική άρεσε σε κανέναν αυτό που είπε ο Ιβάν για το Ροναλντίνιο.. εμένα μου φάνηκε γραφικότητα..
Κοιτα φίλε όταν κριτικάρεις κάποιον ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΊΣΑΙ ΣΩΣΤΌΣ ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΙΡΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΊΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΟΛΛΗΜΑ-ΕΜΠΑΘΕΙΑ ...... ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ...

Ποσες φορες θα πεις το ιδιο παραμυθι?Ποσες φορες ακομη θα σε καλεσω να αποδειξεις αυτα που λες οτι εχω πει και δεν θα απαντησεις?Το ιδιο ψεμα το διατηρεις επι εναμιση χρονο
Για ποιο λογο εχεις πρόβλημα εμπάθεια με τον ιβαν ; πες μου ασε τα περι κριτικής εμπάθεια ειναι και το βλεπει αυτο καθε καλοπροαιρετος άνθρωπος
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

teod1980 έγραψε:Ο μεταφραστής ήταν λες και είναι άραβας που σπούδασε ελληνικά και έμενε ρωσία...
Ενω ο άλλος τα Ολλανδικά (ή Γερμανικά ?) τα μίλαγε φαρσί .Σα μεταφραση απ το google ενα πράμα.
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

kataramenos5 έγραψε:Ειλικρινά ρε dimg4 , eorptol και sourmen απορώ που κάθεστε και σκάτε.Τα παμε 100 φορές ακόμα δε μαθατε? Κάποιοι εμφανίζονται μόνο οταν πάει να δημιουργηθεί πρόβλημα(ή έτσι ελπίζουν) με την εκάστοτε διοίκηση .Δεν είναι μόνο ο Ιβάν .Κρατάει χρόνια η κολόνια.Ψαξτε και λίγο τα ποστ του καθενός πρίν εμπλακείτε σε τέτοιες συζητήσεις .
Είπα να ακολουθήσω τη συμβουλή σου και να ψάξω τα ποστ αυτού για τον οποίο γίνεται η συζήτηση. Είδα τις 10 πιο πρόσφατες σελίδες των ποστ του. 90% αυτών είναι στο "Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης", 5% στο "Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ"... Και όλα στο ίδιο μοτίβο και ύφος...
mcavalera4

Δημοσίευση από mcavalera4 »

logios έγραψε:
mcavalera4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Μιλαει ο Σαββιδης, γιατι πουλας τρελα Σαββιδη... λες και ξερετε τι κανει οντως και αν οντως εχει πει στον ρονι να ερθει. Δηλαδη επειδη θελει το πρωταθλημα και υποσχεταο τοσα πρεπει να φερει 15 μπαμ? ΡΕΕΕΕ 3 παικτες πηρε και θα κανει αλλες 5-6 τι κομπλεξ βγαζετε ρε για τον ανθρωπο που μας εχει σωσει? καποιοι ειστε εκτος τοπου και χρονου και αντι να απολαυσετε το ταξιδι που μολις αρχισε σας χαλαει το ενα και ξινιζει το αλλο. Δε γουσταρετε ουτε τις αληθειες που ειπε? Μην στηριζετε και καθιστε στα φορουμ να βγαζετε τις εξυπναδες σας
Νομιζω οτι οσοι εκφρασαμε την επιφυλακτικοτητα μας για αυτα που λεει ο προεδρος μονο κομπλεξικοι δεν ειμαστε...Το να ακους, να σκεφτεσαι τι ακουσες, να το φιλτραρεις και να το κρινεις αναλογα δεν ειναι κομπλεξ φιλε μου...Εγω προσωπικα πιστευω στον Σαββιδη αλλα αυτο δεν σημαινει πως θα με μανιπουλαρει με δηλωσεις για Μπερμπατοφ και Ροναλντινιο...Ο τυπος ειναι αλεπου και αυτο με χαροποιει ιδιαιτερα, αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν θα κρινω αυτα που λεει...Του παει το κολπο του μεγαλομετοχου σε ομαδα, τα λεει ωραια, γοητευει τον διψασμενο για διακρισεις κοσμο...Μαγκας ειναι και καραμπουζουκλης, ειναι επενδυτης και οχι ΠΑΟΚτσης,..οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε,τοσο καλυτερα για ολους...[/quote/]

Μανιπουλάρει;;;;;;

Πολύ γρήγορα φιλτράρεις , το κολπο του μεγαλομετοχου σε ομαδα , οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε τοσο καλυτερα για εμας........

Δεν θα σχολιασω τους σαφεστατους υπαινιγμους και συνεχισε να μας ξυπνάς για τα σχεδια επιβουλης των αλεπουδων.....

Ποιους υπαινιγμους ρε φιλε ? Υπαινιγμος για κατι ειναι το γεγονος πως δεν ψαρωνω με ροναλντινιο και ντρογκμπα ? κοινη λογικη ειναι...μια χαρα ειναι η προεδραρα...στην τελικη πληρωνει και μπορει να λεει οτι γουσταρει..σιγα μην κατσει να ακουσει εσενα και μενα...

Κανεναν δεν θελω να ξυπνησω για τιποτα...την προσωπικη μου αποψη εκφραζω, πραγμα που αποτελει συνταγματικο μου δικαιωμα...γιατι μυγιαζεστε με το παραμικρο μερικοι ?
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Όσοι πέρνεται και αναλύετε τις μετρητοίς τα λόγια του Πρόεδρα χάνεται την ουσία ...

Αν θέλετε να βγάλετε άκρη με τον πρόεδρα αναλύστε τις πράξεις του ... και την ακολουθία που έχουν αυτές ... τότε και μόνο τότε θα βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα ...

υποσ.
μεγάλη γάτα ο πρόεδρας και το παιχνίδι που παίζεται είναι πολύ υψηλού επιπέδου και ξεπερνά το βρώμικο ελληνικό ποδόσφαιρο ...
από ότι καταλαβαίνει η δική μου πτωχή γκλάβα το παιχνίδι αυτός το ξέρει καλύτερα από τους περισσότερους ... ακόμα και από τα μεγάλα λαμόγια της Αθήνας ...
μακάρι ... γιατί μαζί με αυτόν θα κερδίσει και η αγαπημένη μας ομάδα !!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

tad έγραψε:Όσοι πέρνεται και αναλύετε τις μετρητοίς τα λόγια του Πρόεδρα χάνεται την ουσία ...

Αν θέλετε να βγάλετε άκρη με τον πρόεδρα αναλύστε τις πράξεις του ... και την ακολουθία που έχουν αυτές ... τότε και μόνο τότε θα βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα ...

υποσ.
μεγάλη γάτα ο πρόεδρας και το παιχνίδι που παίζεται είναι πολύ υψηλού επιπέδου και ξεπερνά το βρώμικο ελληνικό ποδόσφαιρο ...
από ότι καταλαβαίνει η δική μου πτωχή γκλάβα το παιχνίδι αυτός το ξέρει καλύτερα από τους περισσότερους ... ακόμα και από τα μεγάλα λαμόγια της Αθήνας ...
Παλι καλα που καταλαβαινουν τα ψιλα γραμματα ορισμενοι...
Άβαταρ μέλους
koseco

Δημοσίευση από koseco »

tad έγραψε:Όσοι πέρνεται και αναλύετε τις μετρητοίς τα λόγια του Πρόεδρα χάνεται την ουσία ...

υποσ.
;)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

kataramenos5 έγραψε:Ειλικρινά ρε dimg4 , eorptol και sourmen απορώ που κάθεστε και σκάτε.Τα παμε 100 φορές ακόμα δε μαθατε? Κάποιοι εμφανίζονται μόνο οταν πάει να δημιουργηθεί πρόβλημα(ή έτσι ελπίζουν) με την εκάστοτε διοίκηση .Δεν είναι μόνο ο Ιβάν .Κρατάει χρόνια η κολόνια.Ψαξτε και λίγο τα ποστ του καθενός πρίν εμπλακείτε σε τέτοιες συζητήσεις .
Αυτο που λες, το τονιζω εδω και μερες για 2-3 ατομα και για τον εναν εφαγα και μπαν. Αλλα προφανως μονο εμεις το βλεπουμε
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

toumpiotis35 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Εσενα "τουμπιωτη" κατι δε σου αρεσει στην ολη φαση. Ηρθε επενδυτης και βγαζεις ενα κομπλεξ απιστευτο

Εγω λεω οτι φασκει και αντιφασκει.Εσυ πες αυτο που θελεις.Υπαρχει προβλημα και θες να μιλας μονο εσυ?
Μπορειτε να ζητησετε ποινικοποιηση σε οποιον κανει κριτικη η μιλανε για πραγματα που "χαλανε " το προφιλ του Ιβαν με ποινη τον εγκσλεισμο σε γκουλαγκ της Σιβηριας
χαχα φιλε εχεις θεματα ε? αυτο τωρα ειναι χιουμορ προφανως απο την πλευρα σου ή απλως κανεις μια γελοια προσπαθεια να με ειρωνευτεις.Εσυ καταλαβεςς οτι θελω να μιλαω μονος μου? Θελω να τονισω επιτελους οτι καποιοι ειστε εμπαθεις και κομπλεξικοι ανευ προηγουμενου. Αυτο θελω να τονισω.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

toumpiotis35 έγραψε:To κοβω εδω γιατι θα αρχισω να βριζω χοντρα.
σιγα χαλαρωσε, τρομαξαμε. Επειδη σε ταπωνουν ολοι και σου δειχνουν οτι εισαι ή λαθος ή το κανεις επιτηδες τρελαινεσαι και θα "βρισεις ασχημα" :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”