Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- PaokPatraG4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Παντως πιστευω οτι για 10αρι ολο και καποιο καλο ονομα θα ερθει στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας...ειδικα τωρα που υπαρχει και ο Στεφενς στην ομαδα!!!!!
- ΑποστόληςΑ
έλα..μόλις ρώτησα τον Μούσλι στο φμπ..δεν μου είπε πολλά..μάλλον μεθυσμένος ήταν!
- ΑποστόληςΑ
Εγώ πάλι πήρα τηλέφωνο τον κολλητό μου (Τζιόλης) για το αν θα έρθει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και με είπε να κλείσω γιατί πάει να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο...
…και ενώ εμείς πίνουμε καφεδάκι, χαλαροί πατώντας f5 κατά διαστήματα, κάποιες ανήσυχες ψυχές ΑΡΔ
ψάχνουν να βρουν την είδηση ως έγκριτοι δημοσιογράφοι
του ΠΑΟΚ. Ρε ουστ.
Για πρώτη φορά εμείς χαλαροί
και αυτοί κάθε μέρα εκτίθενται όλο και περισσότερο!
Υ.Γ. φέτος θα δούμε μπαλάρα αδέρφια!!!!

Για πρώτη φορά εμείς χαλαροί
Υ.Γ. φέτος θα δούμε μπαλάρα αδέρφια!!!!
Χωρικός έγραψε:έλα..μόλις ρώτησα τον Μούσλι στο φμπ..δεν μου είπε πολλά..μάλλον μεθυσμένος ήταν!
σου είπε όμως να ξαναπάρεις σε τρεις ώρες;ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ πάλι πήρα τηλέφωνο τον κολλητό μου (Τζιόλης) για το αν θα έρθει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και με είπε να κλείσω γιατί πάει να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο...
Όχι σε 3 ώρες, όυτε σε 3 αιώνες δεν σηκώνει ξανά τηλ ο συγκεκριμένος, θα έπεσε σε κανένα πηγάδι.. 
Αστυνόμος Σαινης(η ζαιρης) μάλλον λάθος τηλέφωνο θα πήρε και θα τον έκανε πλάκα κάποιος
:)
τι ωραιες και ηρωικές εποχες με θυμισες!K_geo έγραψε:το γ@μ@το είναι ότι σιγά σιγά αλλάζουν και οι τίτλοι στους περισσότερους αρδ και πλέον βάζουν και ένα ερωτηματικό στο τέλος:
- έρχεται ο Άλεξιτσ (;)
- επαφή με Μισίμοβιτς (;)
- στον ΠΑΟΚ ο Πίτι (;)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αμα αρχισει να ξεβαφει και η οθονη θα' αμαστε κομπλέ
Κι αν ο μάνατζερ του Μισίμοβιτσ είναι και μάνατζερ του Πίτι και στο τηλέφωνο εννοούσε ότι κλείνει την μεταγραφή του Πίτι στη Γρανάδα;

Εγω πιστευω οτι το ονοματεπωνυμο που θα σκασει σαν βομβα ξεκιναει και τελειωνει με αλφα, και απλα θα ανακοινωθει και θα μεινουμε ολοι με το στομα ανοικτο.
Κοντη γιορτη.
Κοντη γιορτη.