Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
antifaG4

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από antifaG4 »

Αυτα τα επρεπε με κρυο μυαλο δεν εχουν καμια σχεση με το τι γινετε οταν το αιμα βραζει και βλεπεις τους αλλους απεναντι να πουλανε τρελλα. κατοπιν εορτης και ετα χριστον προφητες σε τετοια ζητηματα ειναι πολυ ευκολο ολοι να γινουν.και βεβαια συνεχιζω να επικροτω την συγκεκριμενη αντιδραση ,αλλοι μπορουν να καθονται στην κερκιδα να πινουν φραππεδακι και να λενε που ειναι η αστυνομια,μπορει να ειναι πιο πολυ ΠΑΟΚ αυτο δεν ξερω...

εμ ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό είναι το πρόβλημα στα ντου. ΠΑΝΤΑ έτσι ήταν και πάντα έτσι θα είναι. Και τα χρεώνεσαι θέλεις δε θέλεις όλα ΜΑΖΙ. Ακόμα και τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ των άλλων αφού επικροτείς το ντου τις χρεώνεσαι και συ. Όπως όμως είπα. είναι δικαίωμά σου. Eφόσον το θέλεις εγώ δεν θα σου το στερήσω.

τα τοσο+τοσο=τοσο εχουν γραφτει στο τοπικ των προστιμων ξαναλεω απειρες φορες και δεν εχω καμια ορεξη να ψαχνω ολες τις σελιδες για τα συγκεκριμενα ποσα.στο συγκεκριμενο τοπικ αναγραφεται και το αρθρο περι επιστροφης/ανακατανομης δια 16 ολων των προστιμων της λιγκας.ως παλιο μελος και μοντ προφανως θα πρπε να το ξερεις.επισης το τοσο + τοσο = τοσο καλο θα ηταν να το απιτεις και απο αυτους που μιλανε για εκατομυρια προστιμα και την μεγαλυτερη οικονομικη πληγη της παε απο τον κοσμο.στην συγκεκριμενη συζητηση προφανως ειμαι και ο μονος που παρεθεσε επισημα εγγραφα με οικονομικα στοιχεια αλλα και αυτο το προσπερνας επειδη ισως εχεις καποια κομπλα μαζι μου ή τις αποψεις μου. δεν πειραζει ,καλη καρδια.

Το τι ξέρω ή δεν ξέρω από τα γραφόμενα του φόρουμ δεν έχει σημασία. Ούτε λέω οτι δεν παρέθεσες επίσημα έγγραφα ούτε τίποτα. Τόσες φορές που είπες "ας το γράψουν άλλοι" θα το είχες γράψει αυτό που ζήτησα. Και πληροφορικά εγώ τα νούμερα τα ξέρω. Δεν τα ζήτησα για μένα.
Πάψε να ΚΡΥΒΕΣΑΙ πίσω από το "με έχεις στη μπούκα κτλ κτλ". Ο τρόπος που σου μιλάω τα δείχνει όλα.

Angelheart
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Νόμιζα ότι αυτό το παραμυθάκι με τους υπερπαοκτσιδες που κάνουν ντού για να για να προστατέψουν τους απλούς παοκτσήδες το είχαμε προσπεράσει. Τέλος πάντων εμενα από τη στιγμή που υπάρχει ιδιοκτήτης δε με απασχολούν τα πρόστιμα . Αν θέλει να μη πληρώνει πρόστιμα ας πάρει τα μετρα του. Γιατι όπως λέμε πολύ σωστά ότι αυτός πληρώνει άρα αυτός αποφασίζει έτσι ισχύει και το αυτός πληρώνει αρα αυτός είναι υπεύθυνος και για το τι γίνετε στη Τούμπα.

Αλλα τρελαίνομαι στην ιδέα ότι υπάρχει η πιθανότητα το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία του σε όμιλο του CL ο ΠΑΟΚ να το παίξει σε άδεια Τούμπα.
antifaG4

πιο πολυ απο τον οπαδο η κλειστη τουμπα δεν ποναει σε κανεναν.-

και καπου εδω το ληγω γιατι δεν μπορω να εξηγω τα αυτονοητα τρεις την ωρα.παω να χτυπησω καμια μπυρα να τα δω ολα πιο ομορφα. καλη συνεχεια.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

κυριε Σαββιδη ετσι φευγουν οι μεγαλοι παικτες απο τις ομαδες τους.

[youtube]gCouhpltXhE#![/youtube]
antifaG4

angelheart καταρχην το να παρεμβαινεις στο ποστ μου απευθειας χωρις παραθεση και να μου απαντας περα απο αντιαισθητικο δυσκολευει και την αναγνωση απο τριτους,αφου εγω μεν ξερω τι γραφω και τι απαντας αλλα καποιος τριτος που διαβαζει προφανως μπερδευεται. Επισης ειναι και πιο ευγενικο να μου απαντας με ποστ παρα με παρεμβαση στο μηνυμα μου δειχνοντας την θεση σου στην ιεραρχια του σαιτ περαν των αλλων.

Κατα τα αλλα εγω οτι ειχα να απαντησω τα απαντησα,στοιχεια για τα συγκεκριμενα εχουν παρατεθει δεκαδες φορες και δεν ειαι εγω υποχρεωμενος καθε βδομαδα που ο καθενας πεταει λασπη λεγωντας οτι θελει να ανατρεχω και να ποσταρω. Το ποιος λεει αληθεια στο συγκεκριμενο ζητημα το ξερω πολυ καλα, γιατι δεν ζητας απο τους διαφωνουντες μαζι μου στοιχεια να τεκμηριωσουν την αποψη τους ?

Οσο για το θεμα ραπιντ ειπα οτι επικροτω το ντου και οτι η ευθηνη βαραινει 99% την παε.

αν κρυβομουν δεν θα μιλουσα στα ισια.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Έπειτα από σειρά δημοσιευμάτων το τελευταίο 24ωρο στο σύνολο του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου, σχετικά με τις θέσεις του πρώην προπονητή της ομάδας κ. Γιώργου Δώνη, η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. σεβόμενη τις αρχές της αποφάσισε να κινηθεί εναντίον του ακολουθώντας τη δικαστική οδό.»
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Αυτόν θέλω να προσλάβει ο δωδώνης για αντίπαλο του Ιβάν :mrgreen:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Έχω γράψει και έχω σβήσει 15 μηνύματα τις τελευταίες 10 ημέρες ...

Μας έχετε ξεφτιλίσει τόσο πολύ κάποιοι ... !!!!

Αντί να είμαστε όλοι μία γροθιά για να εκμεταλλευτούμε την συγκυρία και την δυναμική που έχουμε μαζί με τον νέο ιδιοκτήτη έχουμε γίνει ένα μπουρδέλο και μισό ....

ακόμα κρατάς τους λίγους μέσα στον ΠΑΟΚ ρε πρόεδρε ?

Ελπίζω μέσα στον Ιούνιο να καθαρίσει η μπουγάδα ...

υποσ 1.

Αν δεν γυρίσει με όλες τις τιμές όπως ακριβώς του αξίζει ο φυσικός της αρχηγός τίποτα δεν θα είναι όπως πρέπει ...
όποιος αγαπάει τον ΠΑΟΚ μία επιστολή σαν του Φράγκου και στον πρόεδρο !

όσο για εσάς που μας πρήξατε τα @@καλά εδώ και μήνες με το @@@ίδι αντε κάντε τουμπεκί κανά δίμηνο να μην σας βλέπουμε μπροστά μας ... αν είχατε λίγο τσίπα δεν θα γράφατε ποτέ ξανά μέχρι να βάλετε μυαλό ...

και για να βάλετε μυαλό πρέπει να φάτε πολλά ψωμιά ακόμα ... αυτή την στιγμή δεν μπορείτε να νιώσετε τίποτα από τον πραγματικό ΠΑΟΚ ... μόνο μεταγραφές και παπαριές για τον νέο προπονητή μπορείτε πλέον να γράφετε

υποσ 2.
επειδή είχα την τύχη να είμαι 4 ημέρες στην μία και μοναδική Πόλη του κόσμου σας εύχομαι να πάτε όλοι σας κάποια στιγμή για να νοιώσετε από που ερχόμαστε και πως θα έπρεπε να κάνουμε και εδώ την ζωή μας ...
οτιδήποτε μικρό και τιποτένιο δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με τον πραγματικό ΠΑΟΚ ...

αυτό πρέπει να έχει στο μυαλό του ο πρόεδρος και ελπίζω να ακούει τις γνήσιες παοκτσήδικες φωνές και να διώξει όλες τις λίγδες από δίπλα
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Θα ήθελα να παραθέσω τις σκέψεις μου σχετικά με τις μπούκες και τις εκάστοτε διοικήσεις.

Οι μπούκες στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι καταστροφικές και καταδικαστέες, αλλά πιστεύω πως δυστυχώς διαλέξαμε την λάθος περίσταση για να τις καταδικάσουμε. Η αφέλεια της διοίκησης και η παρουσία για ακόμα μια φορά ανίκανου ή επίορκου υπεύθυνου της ΕΛ.ΑΣ. για την διεξαγωγή αγώνα στην Τούμπα δικαιολογεί τις ενέργειες των θερμόαιμων. Δεν θα ήταν η πρώτη φορά που οι μπάτσοι θα παρακολουθούσαν απαθείς τις ρίψεις σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Το γεγονός είναι πως η μπούκα τερμάτισε αυτή την επικίνδυνη κατάσταση και γι αυτό είναι δικαιολογημένη, ενώ οι μπάτσοι και η διοίκηση όχι. Σε όσους θεωρούν ακίνδυνες τις ρίψεις «πυροτεχνημάτων» κατά της 7 δεν βρίσκω νόημα να απαντήσω, αφού είμαι βέβαιος πως πρόκειται είτε για τόσο μπαρουτοκαπνισμένους που πλέον υποτιμούν τον κίνδυνο, είτε για «αντεπιστέλλοντα μέλη» του ΠΑΟΚ. Το αν αυτοί που μπήκαν μέσα το έκαναν από αλτρουισμό, εγωισμό η ό,τιδήποτε άλλο δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει ότι τερμάτισαν μια επικίνδυνη κατάσταση και μετά αποχώρησαν χωρίς άλλα έκτροπα.

Μια που το φερε ο λόγος όμως για το κίνητρο ας κάνω κι εγώ μια άλλη ερώτηση: όλοι εμείς που δεν μπουκάραμε και δεν αντιδράσαμε όταν βλέπαμε να πέφτουν οι φωτοβολίδες στην 7 σαν το χαλάζι το κάναμε από αυτοσυγκράτηση? Έβραζε το αίμα μας και ξεχειλίζαμε από οργή, αλλά σκεφτήκαμε το καλό του ΠΑΟΚ και μια πιθανή τιμωρία της ΟΥΕΦΑ και συγκρατηθήκαμε? Μήπως υπήρξαν πχ κάποιοι που δεν ενδιαφέρθηκαν, κάποιοι που απλώς δεν μπλέκουν ποτέ με τέτοια πράγματα, κάποιοι που… πλέον έχουν γεράσει, κάποιοι που τους βόλεψε να το παίξουν κοινωνοί της ευρωπαϊκής κουλτούρας και κάποιοι που σκέφτηκαν «Πω, πω, ευτυχώς που δεν είμαι εκεί» και συνέχισαν το σποράκι και τη μπυρίτσα τους, ρίχνοντας κανα μπινελίκι στους μπάτσους ώστε να κάνουνε και το «αγωνιστικό» τους χρέος? Και μήπως αν μας πετύχαινε κανένας πυρσός πχ στο πόδι, μερικοί θα ξεχνούσαμε την αυτοσυγκράτηση και την ευρωπαϊκή παιδεία και θα πετούσαμε μετά στους αυστριακούς μέχρι και τις λάμπες από τους προβολείς της Τούμπας? Μήπως τελικά η μπούκα έσωσε όχι μόνον τη χαμένη μας τιμή, αλλά όντως και τη σωματική ακεραιότητα (ίσως και τη ζωή) κάποιων αδερφών?

Υπενθυμίζω πως οι πρώτοι που μπούκαραν στο γήπεδο, το έκαναν για να φύγουν από την 7 όχι για να αντεπιτεθούν. Αυτό, καθώς και το γεγονός της επίθεσης των αυστριακών με φωτοβολίδες κατά των οπαδών μας θα ήθελα να τονιστεί με τα αντίστοιχα στοιχεία στην ΟΥΕΦΑ. Και θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε αν ο μισέλ μετά τους ξέφενους πανηγυρισμούς του το 1985 αφιέρωσε τελικά και λίγο χρόνο για να μάθει τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία. Τι γνώμη έχει σήμερα για τις επιθέσεις κατά οπαδών που οδηγούν σε στρίμωγμα και πανικό? Εξακολουθεί να πιστεύει πως η είσοδος στο γήπεδο για οποιονδήποτε λόγο είναι χειρότερη από την ρίψη φωτοβολίδων κατά οπαδών? Ξέρω, θα πει πως ο ΠΑΟΚ ήταν υπεύθυνος για τον έλεγχο τέτοιων καταστάσεων, αλλά θα ήθελα να ξέρω το σκεπτικό του. Αν κατορθώσουμε να περάσουμε όπλα, τότε αλίμονο στον εκάστοτε γηπεδούχο?

Για να εξαλείψω κάθε αμφιβολία, ναι δικαιολογώ απόλυτα την εισβολή και ακόμα και σήμερα που το σκέφτομαι ψύχραιμα πάλι δεν αλλάζω την άποψή μου. Ο οποιοσδήποτε οπαδός δικαιούται να μην κινδυνεύει όταν πηγαίνει στο γήπεδο, ανεξαρτήτως αν είναι παιδί ή 40 χρονών μαντράχαλος. Αν η διοίκηση και η αστυνομία είναι ανίκανες να με προστατέψουν, θα πω μπράβο σε όποιον με απαλλάξει από τον κίνδυνο. Τόσο απλό.

Τέλος, δεν θα έλεγα ποτέ σε κάποιον νέο να κάτσει να ανεχθεί να τον χτυπάνε μέσα στο σπίτι του γιατί «κινδυνεύουμε να μας τιμωρήσουν», γιατί «είναι άδικο μεν αλλά οι άλλοι έχουν τα μέσα» και διάφορα παρόμοια. Από το «μην προκαλείτε γιατί θα μας τιμωρήσουν», φτάσαμε στο «μην αντιδράτε στους τραμπουκισμούς γιατί θα μας τιμωρήσουν»? Δηλαδή θα μας χτυπάνε μέσα στο σπίτι μας και θα καθώμαστε να βλέπουμε απαθείς? Ε όχι. Αυτό το θεωρώ μεγαλύτερη ξεφτίλα από ο,τιδήποτε άλλο. Αν οι μπάτσοι ήταν αποτελεσματικοί (εδώ γελάνε), ναι να ξεφώνιζα κι εγώ τους μπουκαδόρους. Ως τότε όμως, εμένα με ενδιαφέρει πρώτα η ασφάλειά μου, η αξιοπρέπειά μου και η δικαιοσύνη. Αν δεν μπορούν να την εξασφαλίσουν οι μπάτσοι και η διοίκηση, τότε μπράβο σε όποιον μπορεί. Και δεν θέλω να τους περάσει ο ραγιαδισμός που πάνε να επιβάλλουν ούτε καμιά «συμμόρφωση προς τας υποδείξεις». Αν λειτουργεί δικαιοσύνη στην ΟΥΕΦΑ (μάλλον κι εδώ γελάνε) να διεκδικήσουμε το δίκιο μας. Αν λειτουργεί το παρασκήνιο και οι διασυνδέσεις, ας ενημερώσει κάποιος το νέο μεγαλομέτοχο. Το «σκύφτε το κεφάλι γιατί δεν έχετε δύναμη» δεν το θέλω. Προσωπικά δεν με εκφράζει και θα ντρεπόμουν αν εξέφραζε την πλειοψηφία των παοκτσήδων. Είναι η άποψή μου και φυσικά δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα και η σωστή, η συμφέρουσα για την ομάδα ή ο,τιδήποτε άλλο.

Όσο για το κείμενο του αδερφού tad, συμφωνώ πως είναι επιτακτική η ανάγκη αποκατάστασης του Pablo, αλλά διαφωνώ με τα υπόλοιπα περί δικαιώματος έκφρασης των τέως υποστηρικτών του σερ. Όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος, εφόσον αυτό προκαλείται ανυστερόβουλα.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Othin ,
Αν και διαφωνησα και διαφωνω με τα ντου ( και με το συγκεκριμενο ), πρεπει να πω οτι αυτα που λες εχουν πολυ νοημα, και με βαζουν σε σκεψεις. Ισως να εχεις και δικιο.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

angelheart έγραψε:Οι δικοί μας αφού τελείωσε η φάση στην 7, έκοψαν δρόμο μέσα απο το γήπεδο, κοπάνησαν και παίκτες μας (επειδή δεν τα είπαν δλδ πάει να πει δεν έγινε ; ), ο άλλος πήρε τον πυροσβεστήρα στο κέντρο και έριχνε δεξιά αριστερά (το ξέχασες ; ), έκαναν ζημιές στον αγωνιστικό χώρο κτλ κτλ. Αυτά με τη μια, σε έβγαλαν από την φάση "πήγα να υπερασπίσω την τιμή μου" και σε έβαλαν στη φάση "τα σπάω γιατί γουστάρω".
Αυτά είναι καλό να λέγονται και να μαθαίνονται.. Εγώ πχ δεν τα γνώριζα...
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

angelheart έγραψε:Οι δικοί μας αφού τελείωσε η φάση στην 7, έκοψαν δρόμο μέσα απο το γήπεδο, κοπάνησαν και παίκτες μας (επειδή δεν τα είπαν δλδ πάει να πει δεν έγινε ; ), ο άλλος πήρε τον πυροσβεστήρα στο κέντρο και έριχνε δεξιά αριστερά (το ξέχασες ; ), έκαναν ζημιές στον αγωνιστικό χώρο κτλ κτλ. Αυτά με τη μια, σε έβγαλαν από την φάση "πήγα να υπερασπίσω την τιμή μου" και σε έβαλαν στη φάση "τα σπάω γιατί γουστάρω".
Πάντα κρύβεται από πίσω το "τα σπάω γιατί έτσι γουστάρω", κακά τα ψέμματα..
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Μα τώρα σοβαρά συζητάμε ακόμα αν νομιμοποιούνται τα ντου η όχι στο γήπεδο? Κάποια στιγμή πρέπει να ωριμάσουμε σαν λαός και να κόψουμε τις αστείες δικαιολογίες. Δεν είναι ούτε θέμα ευρωπαϊκής παιδείας ούτε ωχαδερφισμού το να μη κάνεις ντου στο γήπεδο. Απλή σοβαρότητα είναι. Και κάποια στιγμή επίσης, πρέπει και η ΠΑΕ να πάρει τα μέτρα της. Η δικαιολογία της ανίκανης αστυνομίας έχει κουράσει. Αν δε μπορεί η αστυνομία να προστατέψει τη Τούμπα, που και η κουτσή Μαρία το ξέρει ότι δε μπορεί, ας το κάνει η ίδια...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Othin έγραψε:Θα ήθελα να παραθέσω τις σκέψεις μου σχετικά με τις μπούκες και τις εκάστοτε διοικήσεις.

Οι μπούκες στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι καταστροφικές και καταδικαστέες, αλλά πιστεύω .......
..........................................

Υπενθυμίζω πως οι πρώτοι που μπούκαραν στο γήπεδο, το έκαναν για να φύγουν από την 7 όχι για να αντεπιτεθούν. Αυτό, καθώς και το γεγονός της επίθεσης των αυστριακών με φωτοβολίδες κατά των οπαδών μας θα ήθελα να τονιστεί με τα αντίστοιχα στοιχεία στην ΟΥΕΦΑ. Και θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε αν ο μισέλ μετά τους ξέφενους πανηγυρισμούς του το 1985 αφιέρωσε τελικά και λίγο χρόνο για να μάθει τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία. Τι γνώμη έχει σήμερα για τις επιθέσεις κατά οπαδών που οδηγούν σε στρίμωγμα και πανικό? Εξακολουθεί να πιστεύει πως η είσοδος στο γήπεδο για οποιονδήποτε λόγο είναι χειρότερη από την ρίψη φωτοβολίδων κατά οπαδών? Ξέρω, θα πει πως ο ΠΑΟΚ ήταν υπεύθυνος για τον έλεγχο τέτοιων καταστάσεων, αλλά θα ήθελα να ξέρω το σκεπτικό του. Αν κατορθώσουμε να περάσουμε όπλα, τότε αλίμονο στον εκάστοτε γηπεδούχο?

Για να εξαλείψω κάθε αμφιβολία, ναι δικαιολογώ απόλυτα την εισβολή και ακόμα και σήμερα που το σκέφτομαι ψύχραιμα πάλι δεν αλλάζω την άποψή μου. Ο οποιοσδήποτε οπαδός δικαιούται να μην κινδυνεύει όταν πηγαίνει στο γήπεδο, ανεξαρτήτως αν είναι παιδί ή 40 χρονών μαντράχαλος. Αν η διοίκηση και η αστυνομία είναι ανίκανες να με προστατέψουν, θα πω μπράβο σε όποιον με απαλλάξει από τον κίνδυνο. Τόσο απλό.
.......................................................................
.....................................................................
Όσο για το κείμενο του αδερφού tad, συμφωνώ πως είναι επιτακτική η ανάγκη αποκατάστασης του Pablo, αλλά διαφωνώ με τα υπόλοιπα περί δικαιώματος έκφρασης των τέως υποστηρικτών του σερ. Όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος, εφόσον αυτό προκαλείται ανυστερόβουλα.
++++++++
Η μόνη και ελπίζω τελευταία φορά που έδωσα δίκιο σ αυτούς που μπήκαν μέσα.

angelheart έγραψε:Εκείνη δλδ τη μέρα, θα έμπαιναν μέσα, θα πήγαιναν όμορφα και ωραία από ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΑΡ (όπως και έγινε μέχρι κάποιου βαθμού για να μη τα ξεχνάμε), θα πήγαινες μπροστά στην 7 και θα ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕΣ εκεί. Και αφού το έχεις κάνει, θα ξαναγύρναγες πίσω πάλι από το κουλουάρ όμορφα και ωραία. Αν μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο (που πίστεψέ με ΔΕΝ) τότε ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα μπορούσε να σου πει κάτι. Ποιος θα έλεγε ; η ΠΑΕ ; η Αστυνομία ; ακόμα και στην ΟΥΕΦΑ θα είχες κάτι ΣΟΒΑΡΟ να πεις και δεν θα τους ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕΣ.
Angel αυτά που λες δε γίνονται.Μιλάμε για αφιονισμένη μάζα όχι για πειθαρχημένο λόχο που κάνει παρέλαση.Και φυσικά θα υπήρχαν και αρκετοί μπαχαλάκηδες που θα έκαναν του κεφαλιού τους(πυροσβεστήρες κλπ)

Τι τα σκαλίζουμε παλι ρε παιδια τα αναλύσαμε 1000 φορές οταν έγιναν.Μήπως να τα σβήνατε κιολας?
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

copy/paste από το quote

"...Αν μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο (που πίστεψέ με ΔΕΝ) ..."

έχει νόημα να πω περισσότερα ;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”