Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Έλα μωρέ εντάξει, θα συνεχιστεί το ματς στο ΟΑΚΑ. Δεν έγινε και τίποτα... 
αν συνεχιστεί η κούλα και ο ΟΦΗ κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια, θα είναι άξιος της μοίρας του.
ρε αποστολη αλλο ματς εβλεπες?ειπαμε να λεμε για τον γΑυρο αλλα μη λεμε οτι ηταν κ οφσαιντ.πεντακαθαρο ηταν.ΑποστόληςΑ έγραψε:Το καθαρό off-side (σε επίπεδο γελιότητας) γκολ με το οποίο ισοαφάρισε ο Ολυμπιακός αποδεικνύει την κατάντια του Μαριδάκη!
Ο Πανθραξ θα είναι άξιος της μοίρας του έτσι και δεχθεί να βγει στο γήπεδο... 
Μπορεί βέβαια να το σφυρίξει και στα αποδυτήρια
Μπορεί βέβαια να το σφυρίξει και στα αποδυτήρια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GI4NNEN4 την Κυρ 14 Απρ 2013, 20:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η μπαρτσα της Ελλάδας στο μπομπονερα της Θεσσαλονίκης τι έκανε ; Είχα μάθει ότι ο τσιωλης θα παίξει μαζική άμυνα
+1926Asimos έγραψε:Αυτό που έχω να σχολιάσω για όλες τις ομάδες της SL είναι πως ο ΠΑΟΚ έφερε το πιο νορμάλ αποτέλεσμα.
Κύριοι, η βρώμα σε όλο της το μεγαλείο.
εγω σκεφτομενος και την αντιδραση της αεκ στο μεταξυ μας μας κυπελου πρις 2 χρονια θα ηθελα να μπει ο πανθραξ και να τελειωσει και οτι θελει ας γινει την τελευταια αγωνιστικη
- PAOKSaLoNiCa
Αυτοί δεν είναι οι ίδιοι παλικαράδες που βγάλανε ανακοίνωση ότι όποιος δεν πάει απόψε στον γήπεδο δεν είναι Α.Ε.Κ. ; πιστεύω οι περισσότεροι ξέρουμε τι καρκίνος είναι για την Α.Ε.Κ. η ορίτζιναλ όλα αυτά τα χρόνια...
ΕΛΛΑΣ το μεγαλείο σου
ΕΛΛΑΣ το μεγαλείο σου
Και εγω αυτο ακριβώς σκέφτηκα ,ειναι άδικο για μερικούς ηλίθιους να μην λήγει το ματς