Και ειλικρινα...στην ερωτηση ποιος απο τους κιτρινους ειναι χειροτερος...δυσκολευομαι να απαντησω!

Το πως καταφεραν οι ΑΕΚτσηδες και εκαναν την ομαδα τους το ιδιο αντιπαθητικη με τα ασπονδηλα......ειναι πραγματικα απιστευτο!
Ακόμα από αυτούς θα ψωνίζουμε; Έχουμε Ιβάν, αδερφέ!jibbie έγραψε:εγω θελω την ακαδημια στην Α', να ψηνει κ κανα παικτακι για την μεγαλη ομαδα..
mpafos4 έγραψε:Γραφετε τις ομαδες κανονικα,ρε παιδες!.....
ΑΕΚ ειναι!Ας μη γινομαστε σαν ολους τους αλλους που προσπαθουν να μειωσουν ολους τους υπολοιπους γραφοντας τους με μικρα!...Ετσι κι αλλιως ξεφτιλιζουν οι ιδιοι τις ομαδες τους!!!Αρκει!!
Οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΟΜΠΡΟΙ!
Το ιδιο βλεπω κι εγω..ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Εγω γιατι βλεπω τον Σπανο εκτος πλευ οφ;;
στο βωμο του "σκιζωδωνηκαιδεμενοιαζει" και ο λινεν ειχε εμφανιστει σαν προπονηταρας....Sick Bastard έγραψε:Μετά το παραμύθι του προπονηταρά Αναστό, που επειδή είχε στήσει 3-4 πούλμαν στην Τούμπα, μόνο που δεν είχε χριστεί νέος Μουρίνιο (κι απ δω μέσα), τελείωσε και το ψέμα (με επίσης φανατικούς οπαδούς και απ δω μέσα) με τον Μάντζιο.
Αντίος και να μας γράφετε.
αν ηταν σωστος ποδοσφαιρικος παραγοντας φιλε δεν θα φτανε σε σημειο να στησει ματς ο προπονητης του με παικτες κατω απ τη μυτη του ωστε να αναγκαζεται τωρα να τους σουταρει.hitman έγραψε:Εύγε Σπανέ. Αυτός είναι παράγοντας ποδοσφαιρικός, καθάρισε τους υπευθύνους για το χάλι της ομάδας του σε μια νύχτα, πριν την πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και πριν τεθεί εκτός στόχων.
Μόνο καλό θα κάνει στον Ατρόμητο αυτή η εκκαθάριση.
Παράδειγμα προς μίμηση ( Αμήν ).