Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Σκορδας for ever
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Πάντως στο ενδεχόμενο να αιτηθεί ο Ιβάν τη χρήση του Καυτατζογλείου, ήδη λέγεται ότι οι Ηρακληδείς ετοιμάζουν ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ απάντηση, με πορείες, καταλήψεις, "ντου" στη ΣΕΚΑΠ και το Μακεδονία Παλάς.
...απλα να τους πει καποιος οτι το ταξι μετα τις 12 χρεωνει διπλη ταριφα...
Αν νοικιασουν πουλμανακι τους συμφερει πιο πολυ
μακεδονια παλλας και με το 15 του ΟΑΣΘ κατεβαινουν.....
μακεδονια παλλας και με το 15 του ΟΑΣΘ κατεβαινουν.....
Ανατριχιάσαμε..Θα κατέβουν όλοι,να πάρω δηλαδή τηλέφωνο να κλείσω βανάκι;Αλλιώς χωράνε και σε ταξί..
-
Μπαρκαρούτσος
Είναι όντως τρελοί αυτοί...
Τις μέρες που ήταν να πέσουν, έκαναν πορεία.
Το λοιπόν, αυτή η πορεία επρόκειτο να περάσει στον δρόμο κάθετα από το σπίτι μου.
Στο μπαλκόνι είχα μια μεγάλη σημαία του Π.Α.Ο.Κ., ευδιάκριτη εννοείται!
Οπότε και ήρθαν αυτοί από κάτω και άρχισαν να βρίζουν, να χτυπούν τα κουδούνια, "ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΩΡΗ *ΟΥΤΑΝΑ", "ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΜΕ" κτλ.
Βγήκε η μάνα μου στο μπαλκόνι (εγώ έλειπα) και τους πούλησε τρέλα του τύπου "Δεν κατεβάζω τη σημαία ρε" και δεν την κατέβασε μέχρι που μετά από κανένα μισάωρο έφυγαν... Δεν μάσησε!
Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ!
(Παίζει να 'μαι ο μόνος γιος που έκανε τη μάνα του Π.Α.Ο.Κ.!)
Τις μέρες που ήταν να πέσουν, έκαναν πορεία.
Το λοιπόν, αυτή η πορεία επρόκειτο να περάσει στον δρόμο κάθετα από το σπίτι μου.
Στο μπαλκόνι είχα μια μεγάλη σημαία του Π.Α.Ο.Κ., ευδιάκριτη εννοείται!
Οπότε και ήρθαν αυτοί από κάτω και άρχισαν να βρίζουν, να χτυπούν τα κουδούνια, "ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΩΡΗ *ΟΥΤΑΝΑ", "ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΜΕ" κτλ.
Βγήκε η μάνα μου στο μπαλκόνι (εγώ έλειπα) και τους πούλησε τρέλα του τύπου "Δεν κατεβάζω τη σημαία ρε" και δεν την κατέβασε μέχρι που μετά από κανένα μισάωρο έφυγαν... Δεν μάσησε!
Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ!
(Παίζει να 'μαι ο μόνος γιος που έκανε τη μάνα του Π.Α.Ο.Κ.!)
Οι γριες........θα κανουν αυτα....τα σκουληκια μολις πεσουν......θα κανουν τα αλλα........
Απλα θα τους παρακαλουσα να μας ενημερωσουν εαν και ποτε θα μπρουμε να κυκλοφορουμε στην πολη εμεις οι ΠΑΟΚτσηδες.....!

Απλα θα τους παρακαλουσα να μας ενημερωσουν εαν και ποτε θα μπρουμε να κυκλοφορουμε στην πολη εμεις οι ΠΑΟΚτσηδες.....!
-
Dimg4
Rizla έγραψε:Θα στεναχωρησω τους φιλτατους Αρειανους αλλα κανεις δεν κανει χαρες σε ρουφιανους...
Καλη πορεια στην:
Εγω ελαλησα τοτες...κανενας δεν χαριζεται σε ρουφανιους,το αντιθετο θα ελεγα...