Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Για τους wanabe Stoner & Rossi .... σε δυόμισι βδομάδες ....
Για να μην γεμίζω το φόρουμ με το σεντόνι του Ειδικού Κανονισμού του αγώνα, τον τελευταίο μπορείτε να τον διαβάσετε στο http://www.moth.gr
Αν έχετε καμιά απορία, ρωτάτε εδώ ή στα τηλέφωνα που έχει στην αφίσα και στο site.
Υπάρχει κάποια ένσταση σχετικά με το Honda Jazz; Μη με ρωτήσετε "για τι χρήση;". Προορίζεται για ΟΛΕΣ τις χρήσεις (πόλη, ταξίδια, οικογένεια κτλ). Παλιότερα είχα διαβάσει πως κατασκευάζεται στην Κίνα και μου είχε φανεί κάπως κοροιδίστικο.
καλό ρε γμτ και το υβριδικο αλλα πολλά τα λεφτα.....εγω βασικα το θεμα της βενζινης τον αντιμετωπισω με υγραεριο και μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος (corolla sedan 1.4) και οχι πολλα χιλιομετρα καθε χρονο
φιλε καλημερα,και με το συμπαθειο!καιγε καπου καπου και λιγη βενζινη,γιατι λογο υλικου(που δεν γουσταρει την καυση απο το συγκεκριμενο μιγμα)υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να χτυπησει βαλβιδες!το επαθε φιλος μου!με corolla 1.4 vvti 2005 μοντελο!450 ευρο το κοστος σε φιλο του μαστορα!και ειδικο υλικο στις βαλβιδες,απο την ιδια την τουοτα!
τετοιο εχω!!!! η δικια μου πρακτικη ειναι να αφηνω το υγραεριο να στραγγιξει κανα καμια 10-20χλμ βενζινη και μετα γεμιζω. θελω να πιστευω οτι του αρκει
Αν έχεις σκοπό να αγοράσεις καινούριο αμάξι, τότε δεν είναι και τόσα πολλά τα λεφτά, άλλο αν πρέπει να κανείς κάτι στο δικό σου, τότε αέριο
Φεύγει από το κεφάλι σου o μπελάς με τα τέλη κυκλοφορίας, μέχρι τα 50 έχεις σχεδόν 0 κατανάλωση βενζίνης, σκέψου το κέρδος έχεις από τις μετακινήσεις μέσα στην πόλη,
Για βενζινοκίνητο κοιτάζω. Θέλω να αντικαταστήσω την εργένικη 3θυρη Alfa 147, με ένα αυτοκίνητο το οποίο θα με εξυπηρετεί (στο βαθμό του δυνατού) και ως αυτοκίνητο πόλης αλλά και ως οικογενειακό. Τα χιλιόμετρα που κάνω είναι λίγα. Μάλλον καταλήγω στο jazz και ήθελα να ακούσω εάν υπάρχουν μελανά σημεία.