Απαγορεύεται απ'τη Nova..lamosas έγραψε:Απογορευση δηλώσεων στον προπονητή θα βάλεις;

Απαγορεύεται απ'τη Nova..lamosas έγραψε:Απογορευση δηλώσεων στον προπονητή θα βάλεις;
Δεν υπάρχει περίπτωση Αργοναύτη.Τελειώνει η σαιζόν και θ ανοίξουνε τα στόματα.Argonaut4 έγραψε: και θα βγει και λάδι στο τέλος
Τα δεινά των πάντων απ εδώ ξεκινούν!!!!Argonaut4 έγραψε:Τώρα είστε στο σωστό τόπικ.
Εδώ έπρεπε να σχολιάζουμε εδώ και καιρό και όχι στου Δώνη.
Του βγάζω το καπέλο του Βρύζα πάντως έκανε τη δουλίτσα του και θα βγει και λάδι στο τέλος αλλά ο ΠΑΟΚτσής είναι αγαθός αλλα όχι χαζός.
+1Argonaut4 έγραψε:Τώρα είστε στο σωστό τόπικ.
Του βγάζω το καπέλο του Βρύζα πάντως έκανε τη δουλίτσα του και θα βγει και λάδι στο τέλος αλλά ο ΠΑΟΚτσής είναι αγαθός αλλα όχι χαζός.
MANIAKOS έγραψε:+1Argonaut4 έγραψε:Τώρα είστε στο σωστό τόπικ.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Argonaut4 έγραψε:Πσσττττ κύριε Βρύζα?
Τι γίνετε.....μια χαρά σου λεει ασχολούνται με τον Δωνη(κολλητο μου) και τον Γκαρσία που μου έδιωξε τον Μπερρέτα.
Η μέρες σου στο ΠΑΟΚ είναι λίγες.......με το να μη μιλάς και να κρύβεσε δε σε γλιτώνει απο τον ΠΑΟΚτσή.
Θα σε πω εγώ.gergeo4 έγραψε:μεσιε Εγω φυτηλιαζω?μαλλον δεν διαβαζεις τι γραφεται απο καποιους τοσο καιρο για συγκεκρημενα ατομα του ποδοσφαιρικου τμηματος,εκεινα ειναι φυτιλασματα οχι το δικο μου..2ον δεν ειναι ολα τελειΑ αλλα για καποιους η ισοπεδωση ειναι πολυ ευκολη ενω εχουν βοηθησει αποδεδειγμενα την ομαδα αλλοι πολυ κ αλλοι λιγοτερο.εσυ δεν εκραξες; το κοντρερας αλλα αλλοι το καναν κ με ασχημο τροπο κιολας
τελος για πες μου τα κακα που ειναι πολυ περισσοτερα απο τα καλα?