τι πωληθηκε? απο ποιον? και σε ποιον?xrisitsapa έγραψε:Τι να ψαξουμε, τα πραγματα ειναι απλα. Ο Ιβαν θελησε να επενδυσει για τους δικους του λογους και μπηκε.
Αυτο δε σημαινει οτι αυτοι οι οποιοι διοικουσαν τον ΠΑΟΚ τοτε δεν εκαναν τιποτα. Αν ηθελαν, μπορουσαν να τορπιλισουν τη συμφωνια. Ακομα και οι συζητησεις με τον καπεταν- Γιαννη, καποιο σκοπο εξυπηρετησαν. Χρειαστηκαν αμοιβαιες υποχωρησεις, εχεμυθεια και συνεννοηση για να γινει η πωληση. Αυτο ειναι που πιστωνω στο Βρυζα και σε οποιους ηταν στη διοικηση τοτε.
Ζήσης Βρύζας
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Ζήσης Βρύζας
- kataramenos5
Sourmen το γραψαν κι άλλοι, το γαζετα αναδημοσίευσε.Τέλος πάντων κάποιοι ξερουν,κάποιοι κατάλαβαν κάποιοι άλλοι θα τα μάθουν εν καιρό, δεν είναι ώρα.Καλό θα ναι να πάντως να κρατάν και αλεξίπτωτο γιατι η πτώση απ τα σύννεφα θα ναι μεγάλη.sourmenetes έγραψε: Αφου φτασαμε να στηριζουμε τις αποψεις με βαση το gazetta ειμαστε σε καλο δρομο...![]()
![]()
![]()
-
xrisitsapa
Εχεις δικιο, λαθος εκφραση.desperando έγραψε:τι πωληθηκε? απο ποιον? και σε ποιον?xrisitsapa έγραψε:Τι να ψαξουμε, τα πραγματα ειναι απλα. Ο Ιβαν θελησε να επενδυσει για τους δικους του λογους και μπηκε.
Αυτο δε σημαινει οτι αυτοι οι οποιοι διοικουσαν τον ΠΑΟΚ τοτε δεν εκαναν τιποτα. Αν ηθελαν, μπορουσαν να τορπιλισουν τη συμφωνια. Ακομα και οι συζητησεις με τον καπεταν- Γιαννη, καποιο σκοπο εξυπηρετησαν. Χρειαστηκαν αμοιβαιες υποχωρησεις, εχεμυθεια και συνεννοηση για να γινει η πωληση. Αυτο ειναι που πιστωνω στο Βρυζα και σε οποιους ηταν στη διοικηση τοτε.
Εσύ τώρα γιατί μας γυρίζεις τα μυαλά και τον κρατάς;
Θέλεις να μείνεις εσύ και ο ΓΧ να βλέπετε τα ματς;
Θέλεις να ξενερώσει ο κόσμος με την ομάδα τελείως;
Άσε τους εγωισμούς που είχε και ο προηγούμενος και φέρτε έναν ΞΕΝΟ προπονητή από προηγμένο πρωτάθλημα.
Και προς Θεου, μην τον διαλέξεις εσύ!
Θέλεις να μείνεις εσύ και ο ΓΧ να βλέπετε τα ματς;
Θέλεις να ξενερώσει ο κόσμος με την ομάδα τελείως;
Άσε τους εγωισμούς που είχε και ο προηγούμενος και φέρτε έναν ΞΕΝΟ προπονητή από προηγμένο πρωτάθλημα.
Και προς Θεου, μην τον διαλέξεις εσύ!
ειμαστε στο κατι σαν σαρδλες βολιουμ 2.....μονο που προπονηταρα Δεν εχεις.....αν ειναι να μπουν λλεφτα για παικτες βαλτε....αν βρειτε παρτε και ποπονηταρα...αν δεν ειναι στους σκοπους το ανοιγμα του ξπατζετ πειτε το...στηριξτε τον προπονητη και ετοιμαστειτε γι το καλοκαιρι..4 μερες μεινανε.
αν είναι να μείνει ο τύπος που παριστάνει τον προπονητή, καλό θα ήταν να βγάλουν μια ανακοίνωση στήριξης...να ξέρουμε και εμείς τί να αναμένουμε...να ξέρουμε ότι αρχές Ιούλη θα έχουμε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις...να προσευχόμαστε να αποφύγουμε τη Ραπίντ Βιένης
Γιατι ρε Γκαρντιαν ποιος τον εφερε στην ομαδα εγω ή εσυ?
Πιεσε Ζηση για παραιτηση ανευ αποδοχων και δεδουλευμενων καθως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΛΑΙΜΑΙ
ΕΧΩ ΖΑΛΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΠΕΣ.
Πιεσε Ζηση για παραιτηση ανευ αποδοχων και δεδουλευμενων καθως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΛΑΙΜΑΙ
True, +1926Rizla έγραψε:Γιατι ρε Γκαρντιαν ποιος τον εφερε στην ομαδα εγω ή εσυ?
Rizla έγραψε:Γιατι ρε Γκαρντιαν ποιος τον εφερε στην ομαδα εγω ή εσυ?
Είμαστε καλομαθημένοι γι' αυτό...είχαμε χρόνια να φάμε τόσες φάπες μαζεμένες...
Μην ανησυχείτε αδέρφια, αν συνηθίσουμε στη φάπα μετά δε θα ζαλιζόμαστε καθόλου. Τσεκαρισμένο, μου το επιβεβαίωσαν πολλοί συμπολίτες...ξέρετε, από αυτούς που μας περιμένουν πώς και πώς την ερχόμενη Κυριακή..