Parolos έγραψε:ΩΠ ΩΠ ΩΠ τι βλέπω? Πού είναι τα γαλόνια??
No more bans for me..!! Hell yeah !
![]()
DigitalFan έγραψε:Off-topic: DC, γιατί εγινες... μαύρος;
Παιδια μη ψαρωνετε,
μπορει να ειναι ενα καλοστημενο σχεδιο για να φαμε ολοι μπαν

Parolos έγραψε:ΩΠ ΩΠ ΩΠ τι βλέπω? Πού είναι τα γαλόνια??
![]()
DigitalFan έγραψε:Off-topic: DC, γιατί εγινες... μαύρος;
Άσε που ΚΑΙ θα εντρυφήσουν σε αυτού του είδους τραυματισμών ΚΑΙ θα αλλαξουν και λίγο παραστάσεις.rainmaker έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που θα περάσουν απο ιατρικές εξετάσεις τον Καστελέν.
Απο τη στιγμή που έχει βγάλει ήδη ΔΥΟ προπονήσεις στη Μεσήμβρια, χωρίς να τραυματιστεί ή να πάθει θλάση, σημαίνει οτι ο άνθρωπος είναι ΤΑΥΡΟΣ. Το χορτάρι εκεί και πλοία βουλιάζει...
Ας μείνουμε on topic. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάσουμε τις καρδιές μας.Parolos έγραψε:ΩΠ ΩΠ ΩΠ τι βλέπω? Πού είναι τα γαλόνια??
![]()
Κάπως έτσι ειναι τα πραγματα:angelheart έγραψε:(ψιλο)αναμενόμενα όλα όσα είπε ο Μοϊκανός. Προσωπικά δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση να έχουμε και "χοντρή" αποχώρηση. Τώρα τι είναι χοντρή/ψιλή είναι φυσικά όπως το βλέπει ο καθένας.
Έχουμε μέρες ακόμα μπροστά μας και το πόκερ είναι άθλημα της υπομονής.
εττο/σκονδρας;moican4 έγραψε:Μέσα στην εβδομάδα μάλλον θα έχουμε αποχωρήσεις, η μία ψιλό έκπληξη...
Bane κανένας δε φυτιλιάζει κανέναν. Ο Etto πχ (ΠΧ) που είπες, έμεινε έξω από την αποστολή του τελευταίου παιχνιδιού όντας έτοιμος. Απ' την άλλη και αυτοί που έπαιξαν δεν έθελξαν και με την απόδοσή τους. Θέλω να πω δλδ ότι υποψήφιοι για αποχώρηση υπάρχουν αρκετοί, ειδικά μετά την εκπληκτική τους εμφάνιση με Σαββίδη παρόντα. Ο Λαζάρ πχ (ΠΧ) δεν βλέπεις πως κάνει οτι περνάει από το χέρι του ώστε να ΜΗΝ του ανανεώσουμε το συμβόλαιο ;bane1980 έγραψε:Έττο;
Μας φυτιλιάσατε ρε σεις!!
angelheart,το συμβόλαιο του Lazar,λήγει το καλοκαίρι του 2014.angelheart έγραψε:Bane κανένας δε φυτιλιάζει κανέναν. Ο Etto πχ (ΠΧ) που είπες, έμεινε έξω από την αποστολή του τελευταίου παιχνιδιού όντας έτοιμος. Απ' την άλλη και αυτοί που έπαιξαν δεν έθελξαν και με την απόδοσή τους. Θέλω να πω δλδ ότι υποψήφιοι για αποχώρηση υπάρχουν αρκετοί, ειδικά μετά την εκπληκτική τους εμφάνιση με Σαββίδη παρόντα. Ο Λαζάρ πχ (ΠΧ) δεν βλέπεις πως κάνει οτι περνάει από το χέρι του ώστε να ΜΗΝ του ανανεώσουμε το συμβόλαιο ;bane1980 έγραψε:Έττο;
Μας φυτιλιάσατε ρε σεις!!
Για αυτό το λόγο και είπα (συμφωνώντας με τον Μοικανό) οτι και ψιλή και χοντρή αποχώρηση μπορεί να υπάρξει, απλά εξαρτάται πως αντιλαμβανόμαστε τις έννοιες ψιλή και χοντρή.
Να προσθέσω απλά οτι από Texas holden κτλ δεν έχω ιδέα. Εγώ μπουρλότ και πρέφα έμαθα και εκεί κινούμαι ακόμα. Μακάρι αυτοί που πρέπει να ξέρουν πάντως.