Συμφωνώ με το φίλο.marley 4 έγραψε:τα σημερινα λενε για σκονδρα και κολοβο
καλοι παιχτες και οι 2 με λιγα σχετικα χρηματα ερχονται
γνωμη μου ειναι να παροθμε αυτους τους δυο και αν μπορουν να ερθουν ενας απο λαζοβιτς λουκας κυριως ο λουκας ειμαστε στον αφρο μεχρι το καλοκαιρι
ενισχυση θελουμε και οχι ονοματα που θα θελαμε να παρουμε
Τον Λάζοβιτις μόνο ως όνομα τον έχω ακούσει... Ένας φίλος είπε ότι έχει να αγωνιστεί 1 χρόνο και ότι μιλάμε για μισθούς 7ψήφιους. Θα κάνω λίγο το γκρινιάρη και θα πω ότι προσωπικά δε μου αρέσει απλά να ακούμε ένα όνομα και να μην εξετάζουμε τέτοιες παραμέτρους. θα ήθελα 2-3 προσθήκες , να μπούνε και να βοηθήσουν την ομάδα άμεσα ώστε να είσαι φαβορί για τη 2η θέση και να παίξεις τα ρέστα στο Κύπελλο. Το καλοκαίρι έχει ο Θεός ανάλογα και με τις τότε συνθήκες.
Και ένα τελευταίο που έχω πει πολλές φορές, δε νομίζω να μπορείς να κρατήσεις αποδυτήρια όταν ο Μ.Ο των παικτών σου είναι στα 250-300 χιλιάρικα και ξαφνικά φέρεις ένα δανεικό με 1 μύριο. Ελπίζω να γίνει καλός σχεδιασμός για την ομαλή και ομοιόμορφη αύξηση της στάθμης της ποιότητας ( άρα και των μισθών) της ομάδας.... ο βάζελος ακόμα πληρώνει σισεδες, σίλβα,λετο και λοιπές δυνάμεις που του έδωσαν μεν ένα πρωτάθλημα αλλά τον χρέωσαν 30 χαρτιά...