Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
giapas

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από giapas »

marley 4 έγραψε:τα σημερινα λενε για σκονδρα και κολοβο
καλοι παιχτες και οι 2 με λιγα σχετικα χρηματα ερχονται
γνωμη μου ειναι να παροθμε αυτους τους δυο και αν μπορουν να ερθουν ενας απο λαζοβιτς λουκας κυριως ο λουκας ειμαστε στον αφρο μεχρι το καλοκαιρι
ενισχυση θελουμε και οχι ονοματα που θα θελαμε να παρουμε
Συμφωνώ με το φίλο.
Τον Λάζοβιτις μόνο ως όνομα τον έχω ακούσει... Ένας φίλος είπε ότι έχει να αγωνιστεί 1 χρόνο και ότι μιλάμε για μισθούς 7ψήφιους. Θα κάνω λίγο το γκρινιάρη και θα πω ότι προσωπικά δε μου αρέσει απλά να ακούμε ένα όνομα και να μην εξετάζουμε τέτοιες παραμέτρους. θα ήθελα 2-3 προσθήκες , να μπούνε και να βοηθήσουν την ομάδα άμεσα ώστε να είσαι φαβορί για τη 2η θέση και να παίξεις τα ρέστα στο Κύπελλο. Το καλοκαίρι έχει ο Θεός ανάλογα και με τις τότε συνθήκες.

Και ένα τελευταίο που έχω πει πολλές φορές, δε νομίζω να μπορείς να κρατήσεις αποδυτήρια όταν ο Μ.Ο των παικτών σου είναι στα 250-300 χιλιάρικα και ξαφνικά φέρεις ένα δανεικό με 1 μύριο. Ελπίζω να γίνει καλός σχεδιασμός για την ομαλή και ομοιόμορφη αύξηση της στάθμης της ποιότητας ( άρα και των μισθών) της ομάδας.... ο βάζελος ακόμα πληρώνει σισεδες, σίλβα,λετο και λοιπές δυνάμεις που του έδωσαν μεν ένα πρωτάθλημα αλλά τον χρέωσαν 30 χαρτιά...
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Δε γράφω συχνά στο φόρουμ πόσο μάλλον σε αυτό εδώ το θρεντ κι αυτό γιατί ποτέ δεν κάηκα ιδιαίτερα για το ποιος θα έρθει.Όταν γράφονται όμως ποδοσφαιρικές ανακρίβειες του τύπου ο Λάζοβιτς είναι σέντερ φορ και τι να τον κάνουμε αισθάνομαι την ανάγκη να πω δυο κουβέντες.

Πήρε χρόνια στις συζητήσεις μας στον ΠΑΟΚ για να φτάσουμε να μιλήσουμε για αμιγώς ποδοσφαιρικά θέματα. Πήρε χρόνια με τους δημοσιογράφους που αρθρογραφούσαν στην ομάδα να φτάσουμε σε ένα σημείο να καταλαβαίνουμε ποιο είναι το φυσικό πόδι ενός παίκτη παρά το ότι αρκεί σε ένα ματς να παρακολουθήσεις κάποιον πως υποδέχεται τη μπάλα και πως την κρατάει ή γιατί τοποθετείται στην αντίθετη πτέρυγα για να εκμεταλλευτεί το ενδεχόμενο σουτ με το καλό πόδι. Πήρε χρόνια να περαστεί στη συνείδηση του κόσμου πως ο Sorlin ήταν ένας πλήρης τακτικά ποδοσφαιριστής παρά το ότι εκνεύριζε πολλούς γυρνώντας τη μπάλα πίσω αντί να κάνει τσαλίμια περνώντας το πόδι του από πάνω της στη γραμμή και λοιπές σικαμπαλιές που αρέσουν στους θαμώνες επαρχιακών θιάσων. Πήρε χρόνια στο Santos να μάθει στην ομάδα και στη νοοτροπία μας τι σημαίνει παίζω ποδόσφαιρο και όχι μπάλα. Η χαρά μου βλέποντας τον κόσμο να εκφράζει μια σταδιακή ωρίμανση αρχίζοντας να μιλάει επιτέλους και καθαρά ποδοσφαιρικά ήταν και παραμένει μεγάλη. Η συζήτηση για τη θέση του Lazovic έχει να κάνει με την εξέλιξη του ποδοσφαίρου την τελευταία δεκαετία.
Ο Lazovic είναι αντίστοιχη περίπτωση με τον Scocco και η συζήτηση για το πως αξιοποιείς ένα σύγχρονο επιθετικό πολυεργαλείο που δεν είναι στατικός striker κορυφής έχει να κάνει με το τι στυλ ποδοσφαίρου θες να παίξεις.
Ο παίκτης είναι κλασσικός δεξιοπόδαρος με αξιοπρεπές αριστερό (όπως και ο Vieirinha που μας πήρε χρόνια να ουρλιάζουμε ότι είναι δεξιοπόδαρος παρότι παίζει αριστερά και θέλει αρκετά καρβέλια για να κάνει αντίστοιχη καριέρα) που έθελξε στο μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας ως αριστερό εξτρέμ συγκλίσεως. Εκεί έκανε τα μεγάλα του παιγνίδια στην PSV όπου τον πρωτοείδα και εγώ όπως οι περισσότεροι και εκεί έφτιαξε το όνομα και το κασέ του. Στην πορεία και όπου έπαιξε καθώς όλο και περισσότερες ομάδες εγκατέλειπαν την ιδέα κλασσικού striker περιοχής άρχισε να παίρνει το ρόλο του false nine ενός καινούργιου υβριδίου που εισήχθη από τη Masia με τον Messi και τον Fabregas.

Όπως και ο Scocco που φέτος έπαιξε μόνος του κορυφή στη Newells και βγήκε πρώτος σκόρερ αγγίζοντας και το πρωτάθλημα έτσι και ο Lazovic μπορεί να παίξει και εκεί. Όπως είναι φυσικό μετά από μια ηλικία σε όλους τους τεχνίτες εκρηκτικούς παίκτες η ταχύτητα πέφτει και αναπόφευκτα συγκλίνουν στον άξονα είτε για να παίξουν πίσω από το φορ είτε ως αυτό το είδος ψευτοφορ. Όλα αυτά είχαν να κάνουν και με τη σταδιακή εξαφάνιση των επιθετικών στην ενδεκάδα υπέρ των αμυντικών μέσων.

Όταν μεγάλωνα οι περισσότερες ομάδες έπαιζαν 4-3-3, ύστερα περάσαμε στο 4-4-2 με έναν ακόμα χαφ, κατόπιν άρχισε η διανοητική δικτατορία του Mourinho ελέω σκοπιμότητας καθώς τα λεφτά ήταν πολλά και φτάσαμε στο 4-5-1 με δυο αμυντικά χαφ για να καταλήξουμε στο 4-6-0 όπου δεν υπάρχει παίκτης περιοχής και η ερημιά εκεί θέλει κυάλι να τη δεις. Ο Lazovic με τον Spalleti ο οποίος παρακολουθεί και κοπιάρει ότι κάνει ο Πορτογάλος χρόνια τώρα (όπως οι περισσότεροι) θέλει και είχε δοκιμασει και αλλού να παίζει έτσι και η Zenit και δεν θεωρεί τον Lazovic πρώτη επιλογή. Το θέμα για μένα δεν είναι λοιπόν η θέση του Lazovic που ήταν ένα δεξιοπόδαρο εξτρέμ με τα καλύτερα παιγνίδια του αριστερά με το ανάποδο και μπορεί να παίζει και περιφερειακός ή ψευτοφορ.
Το πρόβλημα είναι τι θέλεις να παίξεις και αν το έχεις καταλάβει ο ίδιος.

Από την επιλογή να παίξουμε 4-4-2 στην ευθεία χωρίς όμως να έχουμε όχι τους 4 κλασσικούς παίκτες γραμμής (μαζί με τις αλλαγές τους) παρά μόνο τον συνεπώνυμο Γιώργο πήγαμε στο 4-3-3 και πανάθεμα αν έχει καταλάβει κανείς τι παίζουμε στην επίθεση με επιλογές τύπου Lawrence αριστερά όταν ο άνθρωπος τρέχει λες και ρυμουλκεί βαπόρι.

Το να πάρεις λοιπόν τον Lazovic και να του δώσεις ένα εκατομμύριο καθαρά το χρόνο (που από τη μεριά του καλώς τα ζητάει γιατί τα φέρνει και μπορεί να τα βρει και αλλού από το νεκροταφείο ελεφάντων) και να μην ξέρεις τι θες να παίξεις είναι σα να πάρεις μια πλάκα χρυσού και να τη φυλάς στην κωλότσεπη.

Το θέμα δεν είναι ποιον θα πάρεις.

Το θέμα είναι αν έχεις καταλάβει εσύ ο ίδιος τι θέλεις να παίξεις.

Αφού το αποφασίσεις τότε μπορεί και να καταφέρεις να το περάσεις και στους παίκτες.

Αν δεν μπορείς να πειθαρχήσεις και να εμπνεύσεις όμως την ίδια σου την οικογένεια είναι εξαιρετικά αμφίβολο
αν θα μπορέσεις να διαχειριστείς ανθρώπινο δυναμικό εκκατομυρίων ευρώ.

Μακάρι το νέο έτος να φέρει φώτιση για να ξεμπερδευτούν τα μυαλά.

Οι παίκτες και οι θέσεις τους βρίσκονται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος olivares την Πέμ 03 Ιαν 2013, 16:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Γεια σου ρε Percy. Ούτε που σε ξέρω (εννοώ προσωπικά) αλλά αφού βρέθηκε και κάποιος που θέλει να μιλήσει για *ποδόσφαιρο* να πω μόνο να είσαι καλά. Τα υπόλοιπα (όπως λες) βρίσκονται.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Ενώ τον λουκας τον ξέρετε όλοι !
Σε 2 ματσακια τον είδατε και βγάλετε συμπέρασμα !
Κανένας σας δεν έχει ιδέα απο λουκας λέω εγώ !
Εδώ δεν ξέρατε ότι ο Σκοπιανός τερματοφύλακας τους
ήταν στον πανκο και βριζαν τον άλλον !

Ναι για λαζοβιτς έχω μια γνώμη !
Γιατί στα τελευταία ας πούμε 3 χρόνια τον έχω ακούσει η δει
Και 5-6 φορές ας πούμε !

Για λουκας όχι δεν έχω άποψη , μακάρι να έρθει
και να είναι τόσο καλός όσο τον κάνετε !

Να μετανοήσω τώρα ή θα περιμένω να με σχωρέσεις πρώτα ;
Σοβαρά τώρα. Ρε άνθρωπε, πας καλά ; τι είναι αυτά που λες ;
Angelheart
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Μπράβο ρε olivares .
1926 μπράβο.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

μιλησε στο ραδιο ο εκπρόσωπος του ολαιταν,αυτο που καταλαβα ειναι οτι η βεροια θελει να τον πουλησει(μαλλον στον γαυρο)αλλα αυτος θελει να μεινει βεροια και να διαλεξει αυτος που θα παει
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ο κολοβός αυτή τη στιγμή είναι καλύτερη περίπτωση από τον ολαιτάν και πολύ καλύτερη και από τον μαυρία

υγ. μανιακέ τα σέβη μου
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

navigator11 έγραψε:Οι ίδιοι βέβαια γράφουν και για σκέψεις να επιχειρηθεί ο Κουμάλο να πάει από κει που'ρθε.
Ή μας τελείωσε αυτό το ... παραμύθι;;
O κολκινιο εχει μπει στο μυαλό Δωνη ΓΧ και ζηση και γράφει για τις ενδομυχες σκέψεις τους που πολλες φορές ειναι αντικρουόμενες οπως στο θέμα κουμαλό :):):):) τι πίνεις και δεν μας δίνεις ρε κολκα :):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

pagotatzis έγραψε:Ενώ τον λουκας τον ξέρετε όλοι !

Και 5-6 φορές ας πούμε !

Angelheart
Angelheart όλα καλά ;
Εγώ αναφέρθηκα σε αυτούς που γραψαν
ότι θεωπιουμε τον λαζοβιτς !
Και άλλη φορά μην ξανά γράψεις στο ποστ μου
Μόνο αν παραβίαση κανόνες !
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Πολύ ηρεμία έχει πέσει, να υποθέσω πριν την καταιγίδα :?:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Olivarez, έμεινα με το π..ς ανά χείρας :mrgreen:
Γαμάτη παρέμβαση
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Έχω να γράψω από μήνες έως χρόνια για θέματα του ΠΑΟΚ στο forum, αλλά δεν θα μπορούσα να μην επανέλθω για να υποκλιθώ στον τρισμέγιστο Oli. Ελπίζοντας ότι θα μας ξαναθυμηθεί σύντομα...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

pagotatzis έγραψε:
pagotatzis έγραψε:Ενώ τον λουκας τον ξέρετε όλοι !

Και 5-6 φορές ας πούμε !

Angelheart
Angelheart όλα καλά ;
Εγώ αναφέρθηκα σε αυτούς που γραψαν
ότι θεωπιουμε τον λαζοβιτς !
Και άλλη φορά μην ξανά γράψεις στο ποστ μου
Μόνο αν παραβίαση κανόνες !
Δεν υπαρχει λογος για λογομαχιες...
Ηρεμια και συνεχιζουμε...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Sourmenetes αν θέλεις και μπορείς εξήγησε μου ποιος ο λόγος να μου επιτευχθεί
έτσι ;
Δεν κατάλαβα !
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Μετά τον Κώστα Κατσουράνη ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση ενός αμυντικού και μέσα από το gazzetta.gr έχετε ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή για την περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ! Ο «δικέφαλος» αναζητά στόπερ και ο Κροάτης είναι τη δεδομένη στιγμή η ιδανικότερη λύση. Πότε θα υπάρξουν εξελίξεις; «Είμαι σε διαρκή επαφή με τον ΠΑΟΚ και εύχομαι να τελειώσουν όλα καλά. Θέλω αρκετά να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να παίξω με τον ΠΑΟΚ, αν δεν το ήθελα άλλωστε θα είχα ως προτεραιότητα άλλες περιπτώσεις. Περιμένω την απάντηση της ομάδας, μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, πιθανόν αύριο... Σύντομα λοιπόν εξελίξεις» τόνισε στο gazzetta.gr ο διεθνής στόπερ.
Απο gazzetta. Gr
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”