Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
- angelheart
- Επικοινωνία:
Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα .. vol
Guardian περισσότερο συμφώνησες μαζί μου παρά το αντίθετο.
Αν πας στον κάθε επιχειρηματία με κουβέντες του στυλ "...Ο ΠΑΟΚ ειμαστε εμεις, ο ΛΑΟΣ του, και οσο αφορα τα ιδεωδη και τα θεματα που αφορουν την οικογενεια του συλλογου, αποφασιζουμε ΜΟΝΟ εμεις..." θα σε γράψει ΑΜΕΣΩΣ στα @@ του. Δεν θέλω καν να μπω στη διαφωνία με σένα (ή οποιοδήποτε άλλο) για το ποιος είναι ο λαός που όλοι (μα όλοι) τον αντιπροσωπεύουν καλύτερα από "τους άλλους". Για ΛΕΦΤΑ μιλάω. Για πράγματα δλδ που τα ΜΕΤΡΑΜΕ.
Αν λοιπόν πας και του πεις "είμαστε 50,000 και ΔΕΝ θα ξανα-μανα-πατήσουμε το πόδι μας σε γήπεδο άλλο πλην της Τούμπας" όπως δλδ υπονοείς στο δεύτερο post (γιατί στα ίσα ΔΕΝ το λες) τότε φυσικά θα κάτσει να συζητήσει μαζί σου και θα σε ακούσει με ΜΕΓΑΛΗ προσοχή. Εξ ου και είπα αυτά που είπα, που μάλλον δεν τα κατάλαβες, όπως δεν με είχες καταλάβει και τότε με τη ΛΒ.
Μπορεί να θυμάσαι μπορεί και όχι, αλλά έχει πάνω από 2,5 χρόνια που σου είχα πει οτι γήπεδο θα γίνει στου Καρατάσου και μάλιστα είχα γράψει και κατεβατό με τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της περιοχής. Εϊχα πει μάλιστα τότε (αν θυμαμαι και καλά) οτι αυτά μου προκύπτουν επειδή μετρώ τα κουκιά και όχι επειδή εμένα έτσι με βολεύει. Φυσικά έχω και προσωπική προτίμηση αλλά αυτό όταν μιλάμε για γκαφρά είναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ.
Εντελώς άσχετο.
Η Ουντινέζε είναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ παράδειγμα που μπορείς να βρεις για να υποστηρίξεις τα επιχειρήματά σου. Μπορεί να βγάζουν και 30 εκ € το χρόνο καθαρά αυτοί. Στα ΠΑΠΑΡΙΑ τους αν έρθουν και όχι 1.000 αλλά και 10,000 παραπάνω ή αν δεν έχουν πυρήνα σαν την 4. Ούτε καν τους νοιάζει. Η οικογένεια Pozzo έχει πλέον 4 ομάδες ΕΠΙΣΗΜΑ. Η δε "δήλωση" του Pozzo για τους δικούς μας ήταν κυριολεκτικά να 'χαμε να λέγαμε.
Το καλύτερο παράδειγμα που μπορείς να βρεις για να στηρίξεις τα επιχειρήματά σου είναι η Liverpool. Ψάξτο λίγο και θα καταλάβεις τι εννοώ
Αν πας στον κάθε επιχειρηματία με κουβέντες του στυλ "...Ο ΠΑΟΚ ειμαστε εμεις, ο ΛΑΟΣ του, και οσο αφορα τα ιδεωδη και τα θεματα που αφορουν την οικογενεια του συλλογου, αποφασιζουμε ΜΟΝΟ εμεις..." θα σε γράψει ΑΜΕΣΩΣ στα @@ του. Δεν θέλω καν να μπω στη διαφωνία με σένα (ή οποιοδήποτε άλλο) για το ποιος είναι ο λαός που όλοι (μα όλοι) τον αντιπροσωπεύουν καλύτερα από "τους άλλους". Για ΛΕΦΤΑ μιλάω. Για πράγματα δλδ που τα ΜΕΤΡΑΜΕ.
Αν λοιπόν πας και του πεις "είμαστε 50,000 και ΔΕΝ θα ξανα-μανα-πατήσουμε το πόδι μας σε γήπεδο άλλο πλην της Τούμπας" όπως δλδ υπονοείς στο δεύτερο post (γιατί στα ίσα ΔΕΝ το λες) τότε φυσικά θα κάτσει να συζητήσει μαζί σου και θα σε ακούσει με ΜΕΓΑΛΗ προσοχή. Εξ ου και είπα αυτά που είπα, που μάλλον δεν τα κατάλαβες, όπως δεν με είχες καταλάβει και τότε με τη ΛΒ.
Μπορεί να θυμάσαι μπορεί και όχι, αλλά έχει πάνω από 2,5 χρόνια που σου είχα πει οτι γήπεδο θα γίνει στου Καρατάσου και μάλιστα είχα γράψει και κατεβατό με τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της περιοχής. Εϊχα πει μάλιστα τότε (αν θυμαμαι και καλά) οτι αυτά μου προκύπτουν επειδή μετρώ τα κουκιά και όχι επειδή εμένα έτσι με βολεύει. Φυσικά έχω και προσωπική προτίμηση αλλά αυτό όταν μιλάμε για γκαφρά είναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ.
Εντελώς άσχετο.
Η Ουντινέζε είναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ παράδειγμα που μπορείς να βρεις για να υποστηρίξεις τα επιχειρήματά σου. Μπορεί να βγάζουν και 30 εκ € το χρόνο καθαρά αυτοί. Στα ΠΑΠΑΡΙΑ τους αν έρθουν και όχι 1.000 αλλά και 10,000 παραπάνω ή αν δεν έχουν πυρήνα σαν την 4. Ούτε καν τους νοιάζει. Η οικογένεια Pozzo έχει πλέον 4 ομάδες ΕΠΙΣΗΜΑ. Η δε "δήλωση" του Pozzo για τους δικούς μας ήταν κυριολεκτικά να 'χαμε να λέγαμε.
Το καλύτερο παράδειγμα που μπορείς να βρεις για να στηρίξεις τα επιχειρήματά σου είναι η Liverpool. Ψάξτο λίγο και θα καταλάβεις τι εννοώ
O Kόκκαλης και ο γαύρος που πριν 15 χρόνια ήταν πολύ πιο οργανωμένος απ' ότι εμείς σήμερα ήταν μ@λ@κες που μειναν στον Πειραιά και με γήπεδο 35.000?
Ήταν κορόιδα ε? με τη λογική σας έπρεπε να πάνε στην εθνική Αθήνας-Λαμίας με γήπεδο 100.000 θεατών?
Έλεος με το γ...νο πάρκινγκ.
Έχετε πάει σε γήπεδο εξωτερικού μακρυά από πόλη? εκεί να δείτε μποτιλιάρισμα...
Ήταν κορόιδα ε? με τη λογική σας έπρεπε να πάνε στην εθνική Αθήνας-Λαμίας με γήπεδο 100.000 θεατών?
-
πριν 20 χρονια ο Κοκκαλης και ο γαυρος ηταν μαλακες που αφησαν το Καραισκακη και ανεβηκαν 20 χιλιομετρα βοριοτερα στο Μαρουσι?brigate4 έγραψε:O Kόκκαλης και ο γαύρος που πριν 15 χρόνια ήταν πολύ πιο οργανωμένος απ' ότι εμείς σήμερα ήταν μ@λ@κες που μειναν στον Πειραιά και με γήπεδο 35.000?
ξαναγυρισαν επειδη το κρατος μας ειναι λαρτς και χαριζει γηπεδα
Οσο για παρκινκ και μποτιλιαρισμα,οπου και να γινει το γηπεδο θα τελιωσει μετα απο 5-10 χρονια και λογικα με σταση μετρο
Για το τζαμπα γηπεδο λες?Ο κοκαλης ψαχνοταν να το κανει αλλου,δεν τα γνωριζεις καλα τα πραγματα,brigate4 έγραψε:O Kόκκαλης και ο γαύρος που πριν 15 χρόνια ήταν πολύ πιο οργανωμένος απ' ότι εμείς σήμερα ήταν μ@λ@κες που μειναν στον Πειραιά και με γήπεδο 35.000?
εσυ πες μου ποια ομαδα εκενε καλο γηπεδο και το εκανε στο κεντρο τις πολλης?Μηπως η μπαγιερν μηπως η ντορτμουντ,μηπως η σαλτσμπουργκ,?
Δεν μου ειπες το κεδος να γινει το γηπεδο εκει,
Καο ναι το παρκινγκ ειναι προβλημα,πολυ μεγαλο μαλιστα,
Και ποια εθνικη λαμιας,η πυλαια η το καρατασου ειναι μακρυα?5 λεπτα αποσταση ειναι,παλι στην Τουμπα θαλες παω,γιατι το γηπεδο θα λεγετε νεα Τουμπα,για να καλυφθεί και το προβλημα σας με το ονομα,
- Sick Bastard
Ελπίζω το νέο γήπεδο να είναι κοντά στο σπίτι μου, να μη χρειάζεται να τραβιέμαι κάθε φορά.
Αν κάποιος φτιάξει γήπεδο, αμφιβάλω πολύ αν θα ρωτήσει τη Θ4 ή κάποιον άλλο ΑΣΧΕΤΟ με αυτό το ζήτημα, το που θα το χτίσει.
Αν κάποιος φτιάξει γήπεδο, αμφιβάλω πολύ αν θα ρωτήσει τη Θ4 ή κάποιον άλλο ΑΣΧΕΤΟ με αυτό το ζήτημα, το που θα το χτίσει.
- Μπαρκαρούτσος
Γιατί όχι κοντά στο δικό μου πχ;; Δεν κατάλαβα!
Απέναντι από το σπίτι μου, λοιπόν, ΚΑΙ να έχει μέρος να δένω το ποδήλατό μου και αποκλειστικούς ΜΑΤατζήδες για να προσέχουν τα ποδήλατα, γιατί τα κλέβουν πολύ εύκολα...
Απέναντι από το σπίτι μου, λοιπόν, ΚΑΙ να έχει μέρος να δένω το ποδήλατό μου και αποκλειστικούς ΜΑΤατζήδες για να προσέχουν τα ποδήλατα, γιατί τα κλέβουν πολύ εύκολα...
- PaOkArAsIrAkLiO
Να γκρεμιστεί η θεολογική σχολή και να γινει πάλι το γήπεδο στο συντριβάνι στην ιστορική έδρα του ΠΑΟΚ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
- Μπαρκαρούτσος
Να γκρεμιστεί η παραλία και να γίνει το γήπεδο εκεί! 
Edit: Πέρα από τη πλάκα, αυτοί που θέλουν parking για το γήπεδο, είναι αυτοί που το θέλουν στη Τούμπα ή σε άλλο πλανήτη, ή οι άλλοι που λένε "Γερό να 'ναι κι όπου να 'ναι";;;

Edit: Πέρα από τη πλάκα, αυτοί που θέλουν parking για το γήπεδο, είναι αυτοί που το θέλουν στη Τούμπα ή σε άλλο πλανήτη, ή οι άλλοι που λένε "Γερό να 'ναι κι όπου να 'ναι";;;
ρε συ καρλατ η πυλαια απο κεντρο ειναι 1 ωρα με το λεωφορειο...αν ερθει δε ο αλλος απο δυτικα καντο 1,30 στην ξεφτιλα εκδρομη κανει ο αλλος αντε να τον σηκωσεις να τραβηχτει στην πυλαια...ειναι και μαρκετιστικο το θεμα δεν εμπνεει εκτος πολης στις ερημιες τι να κανουμε χανει αυτο το old school στοιχειο της η τουμπα...ολα μετρανε...και οπως με παραθετεις εσυ οι αγγλοι μακακες ειναι που τα εχουν μεσα στην πολη και τα ανακατασκευαζουν κιολας??ρωτα και τους οπαδους της λιβερπουλ κατα ποσο θελουν να αλλαξει περιοχη το ανφιλντ...karlat85 έγραψε:Για το τζαμπα γηπεδο λες?Ο κοκαλης ψαχνοταν να το κανει αλλου,δεν τα γνωριζεις καλα τα πραγματα,brigate4 έγραψε:O Kόκκαλης και ο γαύρος που πριν 15 χρόνια ήταν πολύ πιο οργανωμένος απ' ότι εμείς σήμερα ήταν μ@λ@κες που μειναν στον Πειραιά και με γήπεδο 35.000?
εσυ πες μου ποια ομαδα εκενε καλο γηπεδο και το εκανε στο κεντρο τις πολλης?Μηπως η μπαγιερν μηπως η ντορτμουντ,μηπως η σαλτσμπουργκ,?
Δεν μου ειπες το κεδος να γινει το γηπεδο εκει,
Καο ναι το παρκινγκ ειναι προβλημα,πολυ μεγαλο μαλιστα,
Και ποια εθνικη λαμιας,η πυλαια η το καρατασου ειναι μακρυα?5 λεπτα αποσταση ειναι,παλι στην Τουμπα θαλες παω,γιατι το γηπεδο θα λεγετε νεα Τουμπα,για να καλυφθεί και το προβλημα σας με το ονομα,

οσο αναφορα το θεμα του παρκινγκ ειναι εντελως κοροιδια εδω στο παλατακι παιζαμε και οταν μαζευαμε 8000 γινοταν της ταναπους απο μποτιλιαρισμα...λες και εχει κανενα δρομο η θεσσαλονικη που μπορει να απορροφησει την κινηση...ή εκτος που να μιλαμε για το ανεκδοτο του περιφερειακου...και σκεψου οτι στην τουμπα πχ ο μισος λαος κατεβαινει με λεωφορεια...στην πυλαια πχ ολοι σχεδον θα το κοβουν με αμαξια...καταλαβαινεις τι θα γινεται μετα...πρεπει να το σκεφτεις σφαιρικα το θεμα...
για μενα μια ανακατασκευη της τουμπας(ριζικη βεβαια και σταδιακη) ή η εκταση της εκθεσης ειναι η καλυτερη λυση...μεσα στην πολη, μικρο κοστος μετακινησης, να δεσποζει το γηπεδο να το βλεπουν ολοι να καταλαβαινουν ολοι το ''μια πολη μια ομαδα''...ειναι πως το βλεπει ο καθενας...
το θεμα ειναι να αρχισουν να ζυμωνονται οι καταλληλες συνθηκες για να βγει μια ακρη αρχικα...
-
Ρε παιδια, το θεμα δεν ειναι το παρκινγκ, γιατι κολλαμε εκει; Αλλα ειναι τα προβληματα:
1. Μπορει να γινει γηπεδο 35+ στην Τουμπα, η θα την πατησουμε σαν την κουλα και το βαζελο;
2. Μπορουν στο γηπεδο να υπαρχουν και εμπορικοι χωροι ωστε να ειναι βιωσιμο σαν επενδυση και να βρει χρηματοδοτες ( τραπεζες);
Δυστυχως με το φτωχο μου το μυαλο λεω ΟΧΙ και στα δυο ερωτηματα. Αν υπολογισω το ελληνικο κρατος, τους καλοθελητες κτλ κτλ λεω οτι ετσι και γκρεμιστει εστω και μια θυρα της Τουμπας, δε βλεπω να ξαναχτιζεται. Θα σκασουν προσφυγες, αρχαια,κορμορανοι κτλ και τη βαψαμε.
Οσο για εμπορικο, εννοειται οτι σε μια τετοια περιοχη, δε χρειαζεται να κανεις και το Cosmos. Ακομα και ενα μικρο θα ηταν πολυ επιτυχημενο. ΑΛΛΑ εχουμε το προβλημα εκεινου του μουσειου που εκανε ο παπαγεωργοπουλος, που εφαγε ολο το διαθεσιμο χωρο.
1. Μπορει να γινει γηπεδο 35+ στην Τουμπα, η θα την πατησουμε σαν την κουλα και το βαζελο;
2. Μπορουν στο γηπεδο να υπαρχουν και εμπορικοι χωροι ωστε να ειναι βιωσιμο σαν επενδυση και να βρει χρηματοδοτες ( τραπεζες);
Δυστυχως με το φτωχο μου το μυαλο λεω ΟΧΙ και στα δυο ερωτηματα. Αν υπολογισω το ελληνικο κρατος, τους καλοθελητες κτλ κτλ λεω οτι ετσι και γκρεμιστει εστω και μια θυρα της Τουμπας, δε βλεπω να ξαναχτιζεται. Θα σκασουν προσφυγες, αρχαια,κορμορανοι κτλ και τη βαψαμε.
Οσο για εμπορικο, εννοειται οτι σε μια τετοια περιοχη, δε χρειαζεται να κανεις και το Cosmos. Ακομα και ενα μικρο θα ηταν πολυ επιτυχημενο. ΑΛΛΑ εχουμε το προβλημα εκεινου του μουσειου που εκανε ο παπαγεωργοπουλος, που εφαγε ολο το διαθεσιμο χωρο.
Δεν είναι θέμα πού βολεύει το καθένα...έγραψα και σε προηγούμενες σελίδες κάποια πράγματα.
Ξέρω άπειρους ΠΑΟΚτσήδες από επαρχία που μου λένε ότι σαν την αίσθηση του να φτάνεις στη Τούμπα
να μυρίζεις τα σουβλάκια, να ακούς τα τραγούδια κλπ δεν τη ανταλλάζουν με τίποτα. Παρκάρουν και
800 μέτρα μακρυά (όπως και 'γω και πολύ πιο μακρυά τις περισσότερες φορές) περπατάμε και 10 λεπτά...
Φανταστείτε ένα νέο γήπεδο πχ στο Κόσμος.
Παίρνουμε όλοι τα ΙΧ (ενώ σε ένα γήπεδο εντός πόλης ζήτημα αν θα παίρνουν οι μισοί) , παρκάρουμε -πάλι με την ανάλογη ταλαιπωρία- μπαίνουμε,βλέπουμε το ματς,φεύγουμε.
Α, σόρι ξέχασα θα έχει cinema και Μc Donalts...
Ας τα έχει και αυτά αλλά εμάς δεν πρέπει να μας απασχολεί αυτό.
Επίσης ένα νέο γήπεδο θα τραβήξει κόσμο από μόνο του τα πρώτα 2 χρόνια...μετά θα θέλεις ΟΜΑΔΑ.
Η Μπάγερν που ανέφερε ένας φίλος, δεν είναι δικό της φίλε. Η Γιουβέντους στο Ντελε Άλπι ήταν μια αποτυχία,
το αγόρασε και το έκανε πολύ μικρότερο.
Στην Ελλάδα οι 4 μεγάλες ομάδες έχει αποδειχτεί έχουν 10-15 χιλιάδες σταθερούς.Άλλους 10 στα ντέρμπι και
άλλους 10 όταν παίζω με Νάπολι.
Για να μη μιλήσω για τις 3-4 χιλιάδες που είμαστε εδώ και 2 χρόνια. Φταίει η κρίση αλλά η οικονομική μας κατάσταση δεν θα αλλάξει για τα επόμενα 15 χρόνια...
Ξέρω άπειρους ΠΑΟΚτσήδες από επαρχία που μου λένε ότι σαν την αίσθηση του να φτάνεις στη Τούμπα
να μυρίζεις τα σουβλάκια, να ακούς τα τραγούδια κλπ δεν τη ανταλλάζουν με τίποτα. Παρκάρουν και
800 μέτρα μακρυά (όπως και 'γω και πολύ πιο μακρυά τις περισσότερες φορές) περπατάμε και 10 λεπτά...
Φανταστείτε ένα νέο γήπεδο πχ στο Κόσμος.
Παίρνουμε όλοι τα ΙΧ (ενώ σε ένα γήπεδο εντός πόλης ζήτημα αν θα παίρνουν οι μισοί) , παρκάρουμε -πάλι με την ανάλογη ταλαιπωρία- μπαίνουμε,βλέπουμε το ματς,φεύγουμε.
Α, σόρι ξέχασα θα έχει cinema και Μc Donalts...
Ας τα έχει και αυτά αλλά εμάς δεν πρέπει να μας απασχολεί αυτό.
Επίσης ένα νέο γήπεδο θα τραβήξει κόσμο από μόνο του τα πρώτα 2 χρόνια...μετά θα θέλεις ΟΜΑΔΑ.
Η Μπάγερν που ανέφερε ένας φίλος, δεν είναι δικό της φίλε. Η Γιουβέντους στο Ντελε Άλπι ήταν μια αποτυχία,
το αγόρασε και το έκανε πολύ μικρότερο.
Στην Ελλάδα οι 4 μεγάλες ομάδες έχει αποδειχτεί έχουν 10-15 χιλιάδες σταθερούς.Άλλους 10 στα ντέρμπι και
άλλους 10 όταν παίζω με Νάπολι.
Για να μη μιλήσω για τις 3-4 χιλιάδες που είμαστε εδώ και 2 χρόνια. Φταίει η κρίση αλλά η οικονομική μας κατάσταση δεν θα αλλάξει για τα επόμενα 15 χρόνια...
Σκεφτομενος πιο ηρεμα σημερα εχω να ρωτησω.
Τι και ποιος ακριβώς επανεφερε το γηπεδικο ζητημα?
Και που ξερουμε οτι αυτο δεν εγινε απο "εξω" για να μας διχασει?
Γιατι πριν καμια βδομαδα ολους μια χαρα μας θυμαμαι.
Ετσι κι αλλιως γηπεδο, ή στη τουμπα ή στην εκθεση θα γινει.
Τι και ποιος ακριβώς επανεφερε το γηπεδικο ζητημα?
Και που ξερουμε οτι αυτο δεν εγινε απο "εξω" για να μας διχασει?
Γιατι πριν καμια βδομαδα ολους μια χαρα μας θυμαμαι.
Ετσι κι αλλιως γηπεδο, ή στη τουμπα ή στην εκθεση θα γινει.

Το ζήτημα το ανέφερε (δεν το επανέφερε) ο σαγώνιας όπως έχουν κάνει κατά καιρούς πολλοί άλλοι αρδ (βασιλόπουλος πχ) αλλά τώρα αποφάσισε-ένοιωσε την ανάγκη η θ4 να (ξανα)πάρει θέση.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτόν τον κόσμο. :ugeek:
Edit: Ύστερα και από το σημερινό άρθρο των σπορ, νομίζω ότι πλεόν είναι φανερή η τεχνητή ανακίνηση ενός άκαιρου (κατά την γνώμη μου) θέματος, ελέω ανυπαρξίας ειδησεογραφίας.
Μετά τον σαγώνια, τοποθετήθηκαν οι Θ4, νικολακις, ζαΐρης και τώρα τα σπορ .... Μέσα σε 24 ώρες.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτόν τον κόσμο. :ugeek:
Edit: Ύστερα και από το σημερινό άρθρο των σπορ, νομίζω ότι πλεόν είναι φανερή η τεχνητή ανακίνηση ενός άκαιρου (κατά την γνώμη μου) θέματος, ελέω ανυπαρξίας ειδησεογραφίας.
Μετά τον σαγώνια, τοποθετήθηκαν οι Θ4, νικολακις, ζαΐρης και τώρα τα σπορ .... Μέσα σε 24 ώρες.
Re: Απ: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..
Γιατί στο καινούριο δεν θα έχει καντίνες και μουσική;
Τι σημαίνει μυρίζει τούμπα; όλα αυτά που λες μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε γήπεδο, απλώς για κάποιο λίγο είστε κολλημένοι με την λέξη τούμπα
Το ίδιο είναι να έχει θέση πάρκινγκ και το.ίδιο να καις πέντε λίτρα πάνω κάτω στις ανηφόρες
Τι σημαίνει μυρίζει τούμπα; όλα αυτά που λες μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε γήπεδο, απλώς για κάποιο λίγο είστε κολλημένοι με την λέξη τούμπα
Το ίδιο είναι να έχει θέση πάρκινγκ και το.ίδιο να καις πέντε λίτρα πάνω κάτω στις ανηφόρες