Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από Χωρικός »

και αυτά , σε μια μέρα που παίζουμε σημαντικότατο παιχνίδι με τον βαζελο.. απο ποιά Τούμπα είσαι ρε Τουμπιώτη;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Eorptol ωραία όλα αυτά, αλλά έχω-δεν έχω δέκα λεπτά που έκραξα για τα συνεχόμενα ποσταρίσματα! Μάζεψε τα κι εσύ...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Η μπιριμπα της Γκοτζαρεβα ειναι ποιο σημαντικό πράγμα απο το ματς σήμερα ....χωρικέ τούμπα υπάρχει και στο Κιλκίς .......

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ας υποθέσουμε ότι δεν είναι τρολάρισμα από ξένο και είναι από κάποιον υπέρμαχο μιας άλλης λύσης στον ΠΑΟΚ.

Μεγαλομέτοχος στην ομάδα μας, αυτή τη στιγμή, είναι ο κ. Σαββίδης. Αυτή είναι η πραγματικότητα! Όσοι θέλουν να του κάνουν κακό, υπέρ μίας άλλης λύσης στην ομάδα (π.χ. η ουτοπία, με τα σημερινά -και όχι μόνο- δεδομένα, της λαϊκής βάσης), καλό θα ήταν να επιχειρηματολογήσουν για την άποφή τους και όχι να πετάνε λάσπες! Γιατί εάν δεν είναι λάσπη, οι φωτογραφίες, σε συνδυασμό με το ύφος και την ειρωνία, τότε τι είναι ?

Κανείς δεν νομιμοποιείται να μην δέχεται ότι ο άνθρωπος έβαλε χρήματα στην ομάδα (με το αζημίωτο, σίγουρα, αλλά αυτό είναι κακό ? όχι, για να καταλάβω δλδ!) και να προσπαθεί να εφευρίσκει θέματα που θα μπορούσαν να εγείρουν θέματα εις βάρος της παρουσίας του στα διοικητικά της ομάδας, προσδίδοντας διαστάσεις διαπλοκής με Βατοπέδια, στις όποιες σχέσεις είχε με τον Εφραίμ!

Ή μήπως τελικά, ... έβρεξε, που λέει και ο Αρκαδοπόντιος ?

Μήπως θα έπρεπε να "καθαρίσει" λίγο η ατμόσφαιρα του topic, εκεί στο τέλος της 115ης και στην αρχή της 116ης σελίδας ?
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

οι μετοχες ειναι πλεον στο συρταρι του πατερ.. :lol:
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

ηλιθιος-τρολ΄-σπαμερ-φιλος του Τσαλτιδη-σκουληκι-λασπολογος-προκαλω να δημιουργησω αναστατωση πριν το ματς με τον βαζελο και διαφορα αλλα ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ για εμενα σχολια

Παρολα αυτα οπως κανω εξ αρχης θα συνεχισω να λέω αυτο που βλεπω
Και παρακολουθω οσα μπορω περισσοτερα για να μην πουλαει κανενας παππα
ΠΧ Οταν μου λενε οτι ο Κονταρεφ κανει φυλλο και φτερο την ΠΑΕ και αυτος εχει ερθει maximum 3 μερες στην θεσσαλονικη θα το λεω.Αφου ο ιδιος δημοσιευει τις ιστιοπολοικες του ανυσηχιες στη βορεια θαλλασα

Οταν μου παρουσιαζουν την Γκοντσαρεβα για δεξι χερι του Σαββιδη και οικονομικη του διευθυντρια που παει και στηνει τις εταιρειες που αυτος αγοραζει εγω θα λεω οτι βλεπω ενα χαμηλοβαθμο στελεχος

Οταν οι φιλοι του Σιστιακοφ του ευχονται καλη επιτυχια στην συναντηση που θακανει στο Ροστωφ το οποιο ενας δεν γνωριζει οτι ειναι καν στην Ρωσσια θα ξερω οτι αυτοι που μου μιλανε για παλιο σχεδιασμο μου λενε ψεμματα

Οταν ο Σαββιδης ειναι το πεμπτο σε σειρα ατομο που εμπλεκεται στα του πΑΟΚ και εχει πανω απο το μεσο ορο καλές σχεσεις με τον Εφραιμ δεν θα ντρεπομαι να το πω

Οταν εξηγω πως και γιατι ειναι ο Μαυροφρυδης αποτυχημενος θα το λεω

Οταν εχουν περασει φερομενα ως μελη τριων διαφορετικων εγκληματικων οργανωσεων απο την ΠΑΕ επι προεδριας των Ζ θα το θυμηζω σε αυτους που τους εξυμνουν

Οταν ο Σαββιδης ειναι μεσω των παιδιων του στον ΠΑΟΚ.τοτε το ιδιο ειναι και ο Γκαγκατσης το ιδιο ειναι και ο Σαχπατζιδης.Δυο μετρα και δυο σταθμα εγω για τα τεκνα δεν θα κραταω

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι δεν εγινε ποτε εσπιθεση σε καποιον που μιλαει για την GAZPROM,για κολλητηλικια με τον Πουτιν,για λεφτα που θα βαλει σιγουρα στο μελλον και οσα φτιαχνουν το προφιλ του επενδυτη.΄

ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΡΙΧΝΩ ΛΑΣΠΗ?
ΤΙ ΨΕΜΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ?
ΠΟΙΟΝ ΕΧΩ ΒΡΙΣΕΙ?
ΠΟΙΟΝ ΕΧΩ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙ?

Ατομα που υπερασπιστηκαν μεχρι τελειταιας ρανιδος του αιματος τους τα
Ζ και αντιδρουσαν σε οτι κριτικη τους εκαναν συνεχιζουν το ιδιο βιολι με τονν Σαββιδη.Αυτοκλητοι "ψευτοπροστατες" της ομαδας.Ο καθενας ειναι ελευθερος να λεει αυτο που θελει και κανεις απο εσας δεν εχει διοριστει προστατης της ομαδας απεναντι στους αλλους.Οποιος φανταζεται οτι εχει τετοιο ρολο να μαζευτει
Οταν λοιπον καποιος με κατηγορει για κατι,καλο θα ειναι να μην βαζει λογια στο στομα μου αλλα να με κατηγορει συγκεκριμενα
Παμε λοιπον παλι
ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΡΙΧΝΩ ΛΑΣΠΗ?
ΤΙ ΨΕΜΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ?
ΠΟΙΟΝ ΕΧΩ ΒΡΙΣΕΙ?
ΠΟΙΟΝ ΕΧΩ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙ?
toumpiotis35

sourmenetes έγραψε:Toumpiotis τα μισα τα οποια λες, τα λενε αλλοι..
Αρα,εσυ που τα βρισκεις δεδομενα???

"Εκανε λεει συναντησεις και με αλλους"...
Ποιος το λεει αυτο???
ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΚΚΟΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ?

"Ειναι φιλες οι ταδε με τις ταδε"...
Ποιος το λεει αυτο???
Να δεις τις φωτογραφιες τους στο facebook

"Ο σιστακοφ εκανε συναντηση με τον σαββιδη τοτε"..
Ποιος το λεει αυτο???
Ειδες τι ρουφιανος ειναι το facebook?

Εν πασει περιπτωσει..Λες οσα λες,πες μας ομως και το λογο που τα λες...
ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΖΗΤΑς ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ?συνελθε

Εχεις υπονοιες,βλεπεις συνωμομοσιες???Τι ειναι αυτο δηλαδη που θες να μας πεις ποσταροντας 5 η ωρα το πρωι,εντελως τυχαια,5-6 φωτο???Ξερεις κατι???
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟ ΝΙΜΟΥ ΟΤΙ ΝΤΥΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο SOURMENTES ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ
Και γω εχω μια φωτογραφια με το ζαγορακη...Μιλαω με την παε ΠΑΟΚ..Ή μηπως ειμαι αναμεμειγμενος με τα χρεη που εχει ο ΠΑΟΚ??
ΚΟΡΝΙΖΩΣΕ ΤΗΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ

Περιμενουμε τις εξηγησεις σου...Αλλιως πολλα σχολια και φοτο δεν υπαρχει λογος να υπαρχουν και να αιωρουνται..
toumpiotis35

Γιατι υπαρχει αντιδραση στο αν ο Σαββιδης συναντησε αρχες Νοεμβρη τον Σιστιακοφ και συμφωνησαν?Ποιος θιγεται εκτος απο αυτους που γραφουν για μακροχρονιο σχεδιασμο?Γιατι τετοια αντιδραση?

Ποιος θιγεται αν οι Γκοντσαρεβα εχει κοινωνικες σχεσεις με την οικογενεια Μαυροφρυδη?

Υπαρχει καποιος που να αμφισβητει τις συναντησεις εφραιμ-γκουροβανιδη και εφραιμ-ιβαν?Εγραψα εγω κατι γι αυτες εκτος απο το γεγονος.Ποιος αντιδραει και γιατι?

Υπαρχει καποιος να βαλει το χερι του στην φωτια οτι ο Ζαγορ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ προεκλογικη εκστρατεια υπερ του Γκαγκατση οπως εμφανιζουν δημοσιευματα?Πως θιγει τον ΠΑΟΚ αυτο?Ποιος αντιδραει σε μια τετοια εκδοχη?Μηπως τα Ζαγοροσκυλα?

Υπαρχει κανενας που να αμφισβητει τα λεγομενα του Γκουροβανιδη οτι σπουδαζει εκκλησιαστικο δικαιο?
Γιατι αυτο ενοπχλει καποιους?Ποιους?

Αμφισβητει κανενας τις συναντησεις του Μπατατουδη με τον Σαχπατζιδη?Εδειχναν το μελλον και δεν το βλεπαμε.Ποιος ενοχλειται αν το θυμιζω και αυτο?
toumpiotis35

Αποφασισα την αποχωρηση μου απο το διαδυκτιο
Η προσωπολατρεια που επικρατει μου προκαλει πλεον αλλεργια
Πιο πολυ με στεναχωρουν τα προσβλητικα σχολια πολλων οι οποιοι θεωρουν οτι κατεχουν την αληθεια
Οταν εχω φτασει να θεωρουμαι εχθρος του ΠΑΟΚ νομιζω πως δεν εχω θεση σε τετοιες διαδικασιες
Ευχομαι στην ομαδα τα καλυτερα
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Αμήν.
Ντρεπόμουν να γράψω ότι είμαι Τουμπιώτης κι εγώ ....
[youtube]OJ9_4yrYoNY[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Χαχαχαχα

Πίσω ουτιδανοί! Εικονοκλάστες! Ουουου 666 !

Ρε δεν είμαστε καλά. Το γέλιο είναι οτι σε οποιαδήποτε διαμάχη με μέλος που παραληρεί με αρνητικό τρόπο, καταλήγουμε μονίμως να διαβάζουμε τη φράση "προσωπολάτρες".

Βρε 100 φορές σου είπα οτι οι απόψεις είναι προσωπικές και μπορείς να πιστεύεις οτι θέλεις. Αμα δημοσιεύεις όμως αρνητικά και επικριτικά σχόλια, τουλάχιστον στήριξέ τα με νορμάλ τρόπο, έχοντας κάποιο καθαρό στόχο και οχι με φήμες και συνωμοσιολογικές τάσεις. Κι εσύ έκανες ΜΟΝΟ τα αντίθετα. Ε πως να μη σε κράζουμε;

Άσε που γράφεις συνεχόμενα ποστ τα οποία είναι δεδομένο πως θα διαγραφούν, ασχέτως περιεχομένου.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ποιον σωστό τρόπο ρε Ρέιν; Με την λάσπη στον ανεμιστήρα ή με τις εξυπνάδες και τις αποκαλύψεις στυλ Εσπρέσο και Τσάο;
Δηλαδή, για να καταλάβω, μπήκε στον κόπο να ερευνήσει τα fb της Κοντσάρεβα, του Σιστιάκοφ, των θυγατέρων του Ιβάν και της γυναίκας του Μαυροφρύδη; Για την αγάπη του στον ΠΑΟΚ; ΟΚ ....
Εύχομαι ολόψυχα να κρατήσει την υπόσχεσή του για αποχώριση από το ... διαδύκτιο. :lol:
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΑΒΒΙΔΗ!ΑΚΟΥΣ???ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!ΚΑΙ ΟΧΙ 1 ΚΑΙ 2!
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

νομιζω οτι συνθημα που θα πρεπει να ακουγεται για 90 λεπτα ειναι το
'' παρε παιχτες οεοεοε παρε παιχτες οεοεοε''...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

gergeo4 έγραψε:ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΑΒΒΙΔΗ!ΑΚΟΥΣ???ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!ΚΑΙ ΟΧΙ 1 ΚΑΙ 2!
για ιανουαριο 2-3 παραπανω οχι γιατι δεν θα κυκλοφορουν πολλες καλες περιπτωσεις το καλοκαιρι ναι .....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”