30.Bongani Sandile Khumalo
Re: 30.Bongani Sandile Khumalo
teod1980 έγραψε:Δεν εμπνέει σιγουριά.
Το αντίθετο, είναι παρών απών.
Σε μία φαση πηδάει ο Χάκομπο να πιάσει τη μπάλα, και πηδάει μπροστά του ο Κουμάλο και τον προλαβαίνει. Και διώχνει ο Σταφ τελικά. Και κοιτάω τον Ισπανό και με ανοιχτά τα χέρια και απεγνωσμένα δείχνει στο Δώνη ''Τι να κανω;'' και δείχνει τον Κουμάλο.
Προφανώς θα φώναξε αλλά ο Κουμάλο πετούσε αετό.
Γελαγε ολη η καφετέρια σε αυτη τη φαση......ολοι νομίσαμε πως θα τον κοπανησει ο Χακόμπο.Δε γινετε να βγει καμμια κόκκινη ....σα το Γλύκο.....να δούμε και καναν αλλο παικτη?
Σημειωση.....να φαει κοκκινη σε ματς που νικαμε 2-0 στο τελος του ματς!

Απορώ που ορισμένοι βλέπουν βελτίωση σε αυτόν τον παίκτη.Είναι μακράν ότι χειρότερο αμυντικά είχαμε τα τελευταία 1000 χρόνια.

- Dinos_Liverpool
OK, συμφωνώ ότι το παιδί δεν το "έχει". Άλλο, όμως, αυτό και άλλο ότι δεν έχει βελτιωθεί από την αρχή της περιόδου. Και γω, όπως και όλοι μας, είχα αναρωτηθεί πως είναι δυνατόν να κατάφερε να πάρει μεταγραφή για την Tottenham και γω συνεχίζω να αναρωτιέμαι. Παρ' ότι τεχνικά δεν σκαμπάζω και πολλά, δεν νομίζω ότι ο Δώνης (παρ΄ όλο τον μεγάλο εγωισμό του) τον εμπιστεύεται μόνο και μόνο για να υπερασπίσει την επιλογή του. Ούτε και ο προπονητής της εθνικής Ν. Αφρικής. Σίγουρα κάτι περισσότερο βλέπουν από εμάς και αυτό δεν είναι... η απαράμιλλη τεχνική του, αλλά η δύναμη και η ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι. Υστερεί σε πολλά σημεία, τα οποία έχετε αναφέρει και σεις, αλλά ας μην τον αδικούμε. Όσο παίρνει παιχνίδια δείχνει να βελτιώνεται και να πατάει καλύτερα, ειδικά ως προς τις τοποθετήσεις και τα μαρκαρίσματά του (μην κοιτάτε μία συγκεκριμένη φάση που τυχόν έχασε τον αντίπαλο, αλλά τη συνολική του παρουσία.. Εξάλλου πόσες φορές δεν χάσανε αντίπαλο οι Lino και Etto ?).
Ίσως ο Vivian να ξέρει, αυτό που λέμε, πιο πολύ μπάλα, αλλά ούτε και γω θα τον εμπιστευόμουν αυτή τη στιγμή περισσότερο. Δεν με έχει πείσει από τα λίγα που έχω δει (και σε δύναμη και σε σωστή τοποθέτηση και στα ψηλά). Ούτε και ο Ιντζίδης. Θεωρώ ότι δικαίως αγωνίζονται ο Κατσικάς και ο Khoumalo σαν CB αυτή τη στιγμή.
Ένα άλλο προσόν που έχει είναι η φιλοτιμία του. Δεν εγκαταλείπει καμία φάση, προσπαθεί να βοηθήσει να φύγει η μπάλα προς τα χαφ με σωστό τρόπο και όχι όπως να 'ναι. "Βλέπει" και συμμετέχει περισσότερο και αυτός είναι ένας τομέας που βελτιώθηκε. Το είδαμε και προχθες αυτό που κατέβασε μπάλα και πήρε πιο πολύ χώρο προτού περάσει την μπάλα στα χαφ. Θα μου πείτε ότι, είχανε τις γραμμές τους πίσω οι Κρητικοί και η διπλή ζώνη άμυνας δίνει τη δυνατότητα να πάρουν μέτρα, όταν επιτίθεσαι, τα CB, αλλά τέλος πάντων είναι κάτι που το προσπάθησε και δεν απέτυχε, για μένα.
ΥΓ. Εννοείται ότι, αν έχεις δει Contreras... τι άλλο να δεις και τι παραπάνω να θες, αλλά όπου φτωχός και μοίρα του... αυτό είμασταν το καλοκαίρι και αυτή τη δυνατότητα είχαμε.
Ίσως ο Vivian να ξέρει, αυτό που λέμε, πιο πολύ μπάλα, αλλά ούτε και γω θα τον εμπιστευόμουν αυτή τη στιγμή περισσότερο. Δεν με έχει πείσει από τα λίγα που έχω δει (και σε δύναμη και σε σωστή τοποθέτηση και στα ψηλά). Ούτε και ο Ιντζίδης. Θεωρώ ότι δικαίως αγωνίζονται ο Κατσικάς και ο Khoumalo σαν CB αυτή τη στιγμή.
Ένα άλλο προσόν που έχει είναι η φιλοτιμία του. Δεν εγκαταλείπει καμία φάση, προσπαθεί να βοηθήσει να φύγει η μπάλα προς τα χαφ με σωστό τρόπο και όχι όπως να 'ναι. "Βλέπει" και συμμετέχει περισσότερο και αυτός είναι ένας τομέας που βελτιώθηκε. Το είδαμε και προχθες αυτό που κατέβασε μπάλα και πήρε πιο πολύ χώρο προτού περάσει την μπάλα στα χαφ. Θα μου πείτε ότι, είχανε τις γραμμές τους πίσω οι Κρητικοί και η διπλή ζώνη άμυνας δίνει τη δυνατότητα να πάρουν μέτρα, όταν επιτίθεσαι, τα CB, αλλά τέλος πάντων είναι κάτι που το προσπάθησε και δεν απέτυχε, για μένα.
ΥΓ. Εννοείται ότι, αν έχεις δει Contreras... τι άλλο να δεις και τι παραπάνω να θες, αλλά όπου φτωχός και μοίρα του... αυτό είμασταν το καλοκαίρι και αυτή τη δυνατότητα είχαμε.
Προσωπικά διαφωνώ...
Για τον Βιβιάν ΔΕΝ τον είδαμε καλά καλά γιατί τραυματίστηκε..
Τώρα είναι έτοιμος και γιατί ΔΕΝ παίζει το ξέρει ο Δώνης...
Ο Κουμαλό έχει βελτιωθεί...
Που ακριβώς?
Τον αποκτήσαμε (δανεικό) για να βελτιώσει εμάς, όχι εμείς αυτόν...
Το ότι ΨΗΛΑ ΔΕΝ έχει πρόβλημα, αυτό έλειπε ρε παιδιά, να μην μπορεί να πάρει και μια κεφαλιά 2 μέτρα νταμάρι, αμυντικός όμως δεν σημαίνει "παίρνω κεφαλιές" μόνο..
Ξαναλέω, δεν έχει αίσθηση του χώρου, "χάνεται" σε συνθήκες πίεσης και όχι μόνο..
Θα βάλω το απόγευμα 2-3 screenshots που στο παιχνίδι με τον Πλατανιά είναι αλλού για αλλού...
Σε ότι αναφορά,Ντίνο
Επιλογή Δώνη φυσικά...
Τώρα σε σχέση π.χ με τον Τσιρίλο, είναι η μέρα με την νύχτα..
Ο Ιταλός ότι και να ήταν, ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ και έδινε το 100% που μπορούσε ΠΑΝΤΑ...
Έβαζε και τις φωνές και τους ξυπνούσε κάπου κάπου...
Σιγά τώρα το πρωτάθλημα που δεν μπορούσε να πάιξει αλλά είπαμε..
Για τον Βιβιάν ΔΕΝ τον είδαμε καλά καλά γιατί τραυματίστηκε..
Τώρα είναι έτοιμος και γιατί ΔΕΝ παίζει το ξέρει ο Δώνης...
Ο Κουμαλό έχει βελτιωθεί...
Που ακριβώς?
Τον αποκτήσαμε (δανεικό) για να βελτιώσει εμάς, όχι εμείς αυτόν...
Το ότι ΨΗΛΑ ΔΕΝ έχει πρόβλημα, αυτό έλειπε ρε παιδιά, να μην μπορεί να πάρει και μια κεφαλιά 2 μέτρα νταμάρι, αμυντικός όμως δεν σημαίνει "παίρνω κεφαλιές" μόνο..
Ξαναλέω, δεν έχει αίσθηση του χώρου, "χάνεται" σε συνθήκες πίεσης και όχι μόνο..
Θα βάλω το απόγευμα 2-3 screenshots που στο παιχνίδι με τον Πλατανιά είναι αλλού για αλλού...
Σε ότι αναφορά,Ντίνο
να σου θυμίσω ότι ο Μάρκος Αντόνιος έρχοταν με 300 χιλ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ, ενώ ο Κουμαλο ήρθε με 250 χιλ ΔΑΝΕΙΚΟΣ..αυτό είμασταν το καλοκαίρι και αυτή τη δυνατότητα είχαμε
Επιλογή Δώνη φυσικά...
Ο Ιταλός ότι και να ήταν, ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ και έδινε το 100% που μπορούσε ΠΑΝΤΑ...
Έβαζε και τις φωνές και τους ξυπνούσε κάπου κάπου...
Σιγά τώρα το πρωτάθλημα που δεν μπορούσε να πάιξει αλλά είπαμε..
Αυτό είπα κι εγώ.DC έγραψε:Όσα ποστ και να διαβάζεις, το ποιος θα παίζει δεν το αποφασίζουμε εμείς και δεν νομίζω ότι εδώ γράφουμε και διαβάζουμε γι αυτόν τον λόγο.
Πάντως δανεικό όταν παίρνει μία ομάδα τον παίρνει γιατί τον χρειάζεται όχι για να τον ετοιμάσει για τους άλλους.
- Dinos_Liverpool
ΟΚ, έτσι τα βλέπεις εσύ Μοϊκανέ, αλλιώς εγώ.
Δεν είπα ότι είναι παικταράς, είπα ότι βελτιώνεται.
Ο Vivian δεν μου άρεσε καθόλου στην Αυστρία (όπως και πολλοί άλλοι, όπως και ο Δώνης, φυσικά, που είναι ο κύριος υπαίτιος του αποκλεισμού). Δεν με έχει πείσει ότι είναι ακόμα έτοιμος. Μπορεί όταν είναι, να βοηθήσει περισσότερο. Προς το παρόν στα δύο τρία παιχνίδια που τον είδαμε ως βασικό και ως αλλαγή... δεν!
Το καλοκαίρι κρίθηκε ότι θα βοηθούσε περισσότερο από τον Marcos Antonio. Προτιμήθηκε να έρθει δανεικός, με option αγοράς νομίζω, σίγουρα λόγω του ονόματος της Tottenham και της εθνικής που έπαιζε. Κάποιοι έκριναν ότι ίσως ήταν πιο έμπειρος. Ας πούμε ο Δώνης μόνος του, δεκτό. Ρίσκαρε και ίσως να μην του βγήκε η επιλογή, σε σχέση με τον Marcos Antonio... Εσύ είσαι σίγουρος ότι ο Βραζιλιάνος θα ήταν όπως τον ξέραμε και καλύτερος του Khoumalo ? Δεν νομίζω. Και εγώ, με τα στοιχεία που είχα στα χέρια μου, τον stopper της Tottenham θα έπαιρνα.
Δεν μ' αρέσει να γκρινιάζω όταν η ομάδα πάει καλά. 7-2-1 σε 10 παιχνίδια, είναι επίδοση που άλλες εποχές θα το έλεγες "πάμε για τίτλο".
Τέλος πάντων, τώρα θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος. Με τον βάζελο και με το γαύρο θα κριθούν και ο Khoumalo και όλα τα παιδιά και ο Δώνης. Όσο δύσκολο και αν φαίνεται (ειδικά με τον γρύλο), ας ευχηθούμε να διαψευστούν οι επικριτές τους και τα παιδιά να τα δώσουν όλα. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια παίζεται όλο το πρωτάθλημα και η χρονιά για την ομάδα, όσον αφορά τις μεγάλες φιλοδοξίες που κάποιοι έχουμε κρυφά μέσα μας (πολύ κρυφά και πολύ μεγάλες... δε βαριέσαι, δεν το λέμε και φωναχτά μη μας μαζέψει και κανείς). Έτσι δεν είναι ?
Ο Vivian δεν μου άρεσε καθόλου στην Αυστρία (όπως και πολλοί άλλοι, όπως και ο Δώνης, φυσικά, που είναι ο κύριος υπαίτιος του αποκλεισμού). Δεν με έχει πείσει ότι είναι ακόμα έτοιμος. Μπορεί όταν είναι, να βοηθήσει περισσότερο. Προς το παρόν στα δύο τρία παιχνίδια που τον είδαμε ως βασικό και ως αλλαγή... δεν!
Το καλοκαίρι κρίθηκε ότι θα βοηθούσε περισσότερο από τον Marcos Antonio. Προτιμήθηκε να έρθει δανεικός, με option αγοράς νομίζω, σίγουρα λόγω του ονόματος της Tottenham και της εθνικής που έπαιζε. Κάποιοι έκριναν ότι ίσως ήταν πιο έμπειρος. Ας πούμε ο Δώνης μόνος του, δεκτό. Ρίσκαρε και ίσως να μην του βγήκε η επιλογή, σε σχέση με τον Marcos Antonio... Εσύ είσαι σίγουρος ότι ο Βραζιλιάνος θα ήταν όπως τον ξέραμε και καλύτερος του Khoumalo ? Δεν νομίζω. Και εγώ, με τα στοιχεία που είχα στα χέρια μου, τον stopper της Tottenham θα έπαιρνα.
Δεν μ' αρέσει να γκρινιάζω όταν η ομάδα πάει καλά. 7-2-1 σε 10 παιχνίδια, είναι επίδοση που άλλες εποχές θα το έλεγες "πάμε για τίτλο".
Τέλος πάντων, τώρα θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος. Με τον βάζελο και με το γαύρο θα κριθούν και ο Khoumalo και όλα τα παιδιά και ο Δώνης. Όσο δύσκολο και αν φαίνεται (ειδικά με τον γρύλο), ας ευχηθούμε να διαψευστούν οι επικριτές τους και τα παιδιά να τα δώσουν όλα. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια παίζεται όλο το πρωτάθλημα και η χρονιά για την ομάδα, όσον αφορά τις μεγάλες φιλοδοξίες που κάποιοι έχουμε κρυφά μέσα μας (πολύ κρυφά και πολύ μεγάλες... δε βαριέσαι, δεν το λέμε και φωναχτά μη μας μαζέψει και κανείς). Έτσι δεν είναι ?
Dinos_Liverpool μπράβο ρε φίλε.
Καιρό είχα να διαβάσω εδω μέσα τόσο καλά επιχειρηματολογημένες απόψεις.
Πάνω κάτω συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις.

Καιρό είχα να διαβάσω εδω μέσα τόσο καλά επιχειρηματολογημένες απόψεις.
Πάνω κάτω συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις.

- kataramenos5
Δυστυχώς έτσι είναιmoican4 έγραψε: Ξαναλέω, δεν έχει αίσθηση του χώρου, "χάνεται" σε συνθήκες πίεσης και όχι μόνο..
.....
....
η αληθεια ειναι οτι βελτιωθηκε...απο εκει που απορουσαμε αν εχει καμια σχεση με ποδοσφαιρο τωρα απλα λες οτι ειναι ενας ποδοσφαιριστης σαν τα κουτουκια που κυκλοφορουν στην γ εθνικη...δυστυχως με αυτα που βλεπουμε εχουμε ξεχασει τι σημαινει ενα κανονικο σεντερ μπακ(τσιριλο,μαλεζας ας πουμε)...που να θυμηθουμε και ενα ποιοτικο σεντερ μπακ(κοντρερας ας πουμε)...
Ντίνο, για τον Βιβίαν, δεν μπορώ να πω κάτι..Dinos_Liverpool έγραψε:ΟΚ, έτσι τα βλέπεις εσύ Μοϊκανέ, αλλιώς εγώ.
Μπορεί για εσένα να μην κάνει οι ίδιοι οι συμπάικτες του όμως μιλάμε για έναν πολύ καλό παίκτη ...
Τώρα για τον Κουμαλό...
Το ρίσκαρε, δεν το καταλαβαίνω...
Με λεφτά που ΔΕΝ υπήρχαν αποκτήθηκε (ΔΑΝΕΙΚΟΣ έχει σημασία) ένας παίκτης που κάνενας ΔΕΝ ήξερε..
Ο Μάρκος Αντόνιος ήταν γνωστός και στον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ σε αυτόν..
Τώρα εδώ και καιρό ακούμε για προσαρμογή και λοιπές μ@@...
Σε μια περίπτωση που δεν υπήρχε χρήμα τότε, προσπαθείς να ελαχιστοποίησεις το ρίσκο με παίκτες που γνωρίζεις σαν προπονητής..
Τώρα το αν θα ήταν καλύτερος σαφώς και θα ήταν, για ποιο λόγο να μην είναι, όταν ένας παίκτης έχει τα στοιχεία που έχει σαν πάικτης δεν τα χάνει με την παροδο του χρόνου..
Άλλα χάνονται αλλά τα τεχνικά χαρακτηριστικά όχι..
Είναι σαν να λέμε ότι ο Βιερίνια τον Ιανουάριο θα είναι όπως ήταν πρώτα?
Γιατί επειδή δεν αγωνίζεται?
Τεσπα, ελπίζω να πάνε όλα καλά...γιατί οι δικαιολογίες τελειώσανε..
Τελος παντων ...Αφηστε το ησυχο.....Δηλωσε μαλιστα οτι εχει μελλον στην Τοτεναμ και οτι απολαμβανει το ποδοσφαιρο στον ΠΑΟΚ...
Στα θετικα οτι σταματησε τις δηλωσεις οτι θελει να σκοραρει και οτι εκανε στροφη στις ταβερνες με τα θαλασσινα....
Στα θετικα οτι σταματησε τις δηλωσεις οτι θελει να σκοραρει και οτι εκανε στροφη στις ταβερνες με τα θαλασσινα....

- Sick Bastard