1.Jacobo Sanz Ovejero
- pirate_salonica
Re: 1.Jacobo Sanz Ovejero
Όντως η αγκωνιά λίγο περίεργη...
Α,και ελπίζω να μην είναι όσο τρύπας είναι στο Pro που έπαιξα πριν,διότι έχασα 3-1 από την Μπάγερν ενώ ήμουν 1-0 στο ημίχρονο,έφαγα 3 στο δεύτερο στις 3 τελικές που κάνανε όλες κι όλες... Ότι πήγε μέσα έγραψε!
Α,και ελπίζω να μην είναι όσο τρύπας είναι στο Pro που έπαιξα πριν,διότι έχασα 3-1 από την Μπάγερν ενώ ήμουν 1-0 στο ημίχρονο,έφαγα 3 στο δεύτερο στις 3 τελικές που κάνανε όλες κι όλες... Ότι πήγε μέσα έγραψε!
Οντως. Τι μ@λακια εκανε.dimbar έγραψε:Θα μπορούσε κάλιστα να είχε πάρει κόκκινη στην αγκωνιά!Λάθος του μεγάλο.
Βοντκα τους ποτιζουν μεσ τα αποδυτηρια. Ειπαμε παθος αλλα με μυαλο κιολας.
Ειδαμε και παθαμε να μπεις αγορι μου να αρχισουμε να κραταμε το 0 παθητικο, μη μας τρελαινεις.
Ότι καλύτερο έκανε ever ο Κούτσια για τον ΠΑΟΚ ήταν εκείνη η κόκκινη. Μπράβο ρε Μέσι
εκτος απο τις εξοδους θετικοτατος. αλλα ρε παιδι μου κανεις εξοδο και επειδη δεν ξερω, ισβως γιατι φοβασαι οτι δεν θα την κατεβασεις ή οτι θα σου φυγε,ι αποφασιζεις να βαλεις μπουνιες.βαλε και τα 2 τα χερακια σου. ποτε δεν πας με το ενα γιατι μειωνεται η επιφανεια προσκρουσης με την μπαλα, γιατι λιγο φαλτσακι να εχει η μπαλα μπορει μεχρι και γκολ να μπει πολλα στραβα μπορουν να γινουν.βαζε και τα 2 χερια αν ειναι να διωξεις με μπουνιες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lefis την Κυρ 04 Νοέμ 2012, 20:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Απ: 1.Jacobo Sanz Ovejero
Δεν παραξενευομαι ..Κλασικός γκολκίπερ του ΠΑΟΚMANIAKOS έγραψε:μπραβο...
μαλλον εχουμε θεμα με εξοδους..
διαφωνω στις εξοδους εγω δεν ειδα κανενα θεμα...καθαρισε τα 2/3 στις σεντρες που επρεπε...αν εννοεις που δεν μπλοκαρε καποιες λογικο λογω του οτι οι σεντρες ηταν δυνατες και μεσα σε αναμπουμπουλα δυσκολα το κανεις...αν κατι του χρεωνω ειναι 1 ή 2 διωξιματα ψιλοασχημα...MANIAKOS έγραψε:μπραβο...
αλλα πιστευω ακομα πατηματα βρικσει...
παρολα αυτα σημερα πηρε τα πονταλακια μονος του σχεδον...
και σε αλλα παιχνιδια το ψιλοεδειξε ...αλλα θα φανει..Sera4 έγραψε:διαφωνω στις εξοδους εγω δεν ειδα κανενα θεμα...καθαρισε τα 2/3 στις σεντρες που επρεπε...αν εννοεις που δεν μπλοκαρε καποιες λογικο λογω του οτι οι σεντρες ηταν δυνατες και μεσα σε αναμπουμπουλα δυσκολα το κανεις...αν κατι του χρεωνω ειναι 1 ή 2 διωξιματα ψιλοασχημα...MANIAKOS έγραψε:μπραβο...
αλλα πιστευω ακομα πατηματα βρικσει...
παρολα αυτα σημερα πηρε τα πονταλακια μονος του σχεδον...
Επιτέλους βρήκαμε έναν σωστό τερματά μετά από τόσα χρόνια...Μπράβο και συνέχισε τη καλή δουλειά που κάνεις!
Πολύ καλός!!
Καλά αντανακλαστικά, καλή καθοδήγηση, νεύρο.
Ελπίζω η μέση να μην σε προδόσει και να είσαι μαζί μας πολλά χρόνια ακόμη.
Καλά αντανακλαστικά, καλή καθοδήγηση, νεύρο.
Ελπίζω η μέση να μην σε προδόσει και να είσαι μαζί μας πολλά χρόνια ακόμη.
συνεχισε ετσι, MVP σημερα μαζι με Κλαους. ανανεωση χθες!!
προσεχε τα νευρα σου γιατι εκει με το δοκαρι που κλωτσησες περασε απο διπλα σου η 2η κιτρινη.
κ ο Γκαρσια και ο Σορλεν στο παρελθον πηραν καπακι 2η για διαμαρτιρια. γενικα προσοχη γιατι κ με την κουλα εκεινη η αγκωνια που σου ξεφιγε θα μπορουσε να ηταν μιρεα.

προσεχε τα νευρα σου γιατι εκει με το δοκαρι που κλωτσησες περασε απο διπλα σου η 2η κιτρινη.
κ ο Γκαρσια και ο Σορλεν στο παρελθον πηραν καπακι 2η για διαμαρτιρια. γενικα προσοχη γιατι κ με την κουλα εκεινη η αγκωνια που σου ξεφιγε θα μπορουσε να ηταν μιρεα.

Ωραιος ο βαρυποινιτης.
Μονο ψεγαδι καποιες σεντρουλες που ενω "φαινοταν" ευκολες αντι να μπλοκαρει εδιωχνε με Uppercut ... :ugeek:
MVP
Μονο ψεγαδι καποιες σεντρουλες που ενω "φαινοταν" ευκολες αντι να μπλοκαρει εδιωχνε με Uppercut ... :ugeek:
MVP