20.Liam Lawrence
Re: Γιώργος Δώνης
Η συζήτηση έγινε για το αν ο Λώρενς είναι διεθνής ή όχι.
Τουλάχιστον δεν αμφισβητείς ότι ο Λώρενς είναι διεθνής.
Αισθάνθηκες την ανάγκη όχι μόνο να εμπλακείς αλλά και να βάλεις 5 λίνκς για να επιχειρηματολογήσεις για 3 πουλάκια που κάθονταν;
Αισθάνθηκες την ανάγκη όχι μόνο να εμπλακείς αλλά και να βάλεις 5 λίνκς για να επιχειρηματολογήσεις για 3 πουλάκια που κάθονταν;
- navigator11
άλλο ένα άκρως ψυχαγωγικό,θα τολμούσα να χαρακτηρίσω,νήμα.μέσα στα τόσα ακόμα,διαδραμόντος του χρόνου.απαλεψιές στα πιο high των.

Απάντησα όπως επέλεξες να απαντήσεις στο ποστ μου. Από την άλλη επιμένεις να αγνοείς το νόημα αυτών που έγραψα και να επιχειρηματολογήσεις. Navi αισθάνομαι χαρά που σου δίνω διασκέδαση τους χαλεπούς αυτούς καιρούς.dimbar έγραψε:Η συζήτηση έγινε για το αν ο Λώρενς είναι διεθνής ή όχι.
*DC σορυ για το οφ τοπικ αλλα δυστυχως η συζητηση περι λωρενς αναπτύχθηκε σε λαθος μερος
- navigator11
Re: 20.Liam Lawrence
φίλε μου δεν σκορπίζεις χαρά συγκεκριμένα εσύ.απλά πάλι φαγούρα για τριβές βλέπω.σε μιά φάση,που αμιγώς ποδοσφαιρικώς και ξεκομμένα απ'ό,τι άλλο,το τονίζω,δεν νοιώθω να συντρέχει σοβαρός λόγος.
στο θέμα μας,διεθνής - ξεδιεθνής ο ιρλανδός τη στιγμή αυτή έχει φανέλα βασικού στην ομάδα με κλειστά μάτια.μακάρι απ'το καλοκαίρι να γίνει 3η επιλογή.ως τότε όμως υπάρχει πολύ ψωμί.και με το συναγωνισμό,που υπάρχει για τη θέση του,θα το φάει ολομόναχος.αν σταματήσει να τρώει κόκκινες ασφαλώς ...
στο θέμα μας,διεθνής - ξεδιεθνής ο ιρλανδός τη στιγμή αυτή έχει φανέλα βασικού στην ομάδα με κλειστά μάτια.μακάρι απ'το καλοκαίρι να γίνει 3η επιλογή.ως τότε όμως υπάρχει πολύ ψωμί.και με το συναγωνισμό,που υπάρχει για τη θέση του,θα το φάει ολομόναχος.αν σταματήσει να τρώει κόκκινες ασφαλώς ...
- Μπαρκαρούτσος
Τρίτη επιλογή;;; Εγώ είπα στην κεντρική ότι ο Φωτάκης μπορεί να 'ναι μια αξιόπιστη ρεζέρβα του χρόνου και με δολοφονήσανε! Πρόσεχε τι λες.. :ugeek:
- navigator11
lamosas έγραψε:Απάντησα όπως επέλεξες να απαντήσεις στο ποστ μου. Από την άλλη επιμένεις να αγνοείς το νόημα αυτών που έγραψα και να επιχειρηματολογήσεις. Navi αισθάνομαι χαρά που σου δίνω διασκέδαση τους χαλεπούς αυτούς καιρούς.dimbar έγραψε:Η συζήτηση έγινε για το αν ο Λώρενς είναι διεθνής ή όχι.
*DC σορυ για το οφ τοπικ αλλα δυστυχως η συζητηση περι λωρενς αναπτύχθηκε σε λαθος μερος
Για να το κλείσουμε εδώ, εγώ ανέφερα ότι ο Λώρενς είναι διεθνής πράγμα που αμφισβητήθηκε με αρκετή δόση προσωπικής ειρωνίας από τον Armagedonas ο οποίος προφανώς το αγνοούσε.
Απο κεί και πέρα αν ο Λώρενς είναι παίκτης αξίας ή όχι είναι μία τελείως διαφορετική συζήτηση.
Αν το νόημα αυτών που έγραψες είναι ότι παρόλο που υπάρχουν αρκετοί διεθνείς στην ομάδα αυτό δεν λέει και πολλά γιατί κατα βάση είναι μέτριοι παίκτες δεν θα διαφωνούσα στην ουσία.Απλά όπως και στο αρχικό μου πόστ θα κάνω την σύγκριση με το ποιοί παίζουν φέτος στις άλλες ομάδες και ειδικά στην αεκ.
ΥΓ Θεωρώ ότι μπορούμε να συζητάμε χωρίς ειρωνίες και προσωπικές επιθέσεις.
- Μπαρκαρούτσος
Κι εγώ αυτό εννοούσα, αλλά....navigator11 έγραψε:αν πέσει το ρούβλι χαλάζι μιλάμε ...
Πάντως δεν θα πέσει ΤΟΣΟ χρήμα ώστε ο Liam να 'ναι 3η αλλαγή..! 1η αλλαγή το πολύ.. Πιστεύω θα υπάρχει χώρος γι'αυτόν στη νέα 11άδα..
Καμία διάθεση ειρωνίας φίλε μου, και ναι αυτό ηταν το νόημα των όσων έγραψα. Δυστυχώς είμαστε οι μέτριοι (μπορεί και κάτω του μετρίου) ανάμεσα στους κακούς.
Απλά μπήκα σε αυτόν τον κόπο γιατί κατα καιρούς έχω βαρεθεί να διαβάζω ασυναρτισίες για το ροστερ του ΠΑΟΚ από το σύνολο των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ και κατα συνέπεια από πολούς συνοπαδούς μας λες και είμαστε αόματοι.
Σορυ αν σε έθιξα με οποιοδήποτε τρόπο.
Απλά μπήκα σε αυτόν τον κόπο γιατί κατα καιρούς έχω βαρεθεί να διαβάζω ασυναρτισίες για το ροστερ του ΠΑΟΚ από το σύνολο των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ και κατα συνέπεια από πολούς συνοπαδούς μας λες και είμαστε αόματοι.
Σορυ αν σε έθιξα με οποιοδήποτε τρόπο.
Κάποιος να του εξηγήσει του Λώρενς σε ποιο πρωτάθλημα παίζει πια χώρα και την ιστορία της ομάδας.
- kataramenos5
Και τί να του πούν βρε Αγοναύτη ? "Εκκινήθεις?Γιατί εκκινήθεις?" Τράκαρε με τον άλλον και του δώσανε κάρτα για θέατρο.Τί λέμε τωρα..
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Δεν ξερω τι παπα σου πουλήσαν αλλα η Ελλαδα ειναι ωραια χωρα,γιατι μαλλον γιαυτο τρως τις κοκκινες βαριεσαι τα ταξιδια,αλλα φιλαρακι την πατησε,εχασες ταξιδακι κρητη και κερκυρα,και θα πας την αλλη βδομαδα στην χαβουζα,μπραβο σου