Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
ρουφατε και τα λετε πουστογαυροι..
3μπαλο και στα σπιτια σας σιχαματα.
3μπαλο και στα σπιτια σας σιχαματα.
Στον δεύτερο γύρο θα βραβευσουν τον βεγκερ για να πάρουν βαθμούς
:)
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Argonaut4 έγραψε:ΗΔΟΝΗ ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΙ!
Το τελευταίο γκολ δείτε το Κοντρέρας που δεν μαρκάρει σωστά στη κεφαλιά και μετά το ρουφάνε τα πουστράκια.
Ούτε να πηδήξει δεν είχε δύναμη!
Πιάσαμε τα 4-6 γκολ και με το διπλό της Τότεναμ αύριο, βγάζουμε έξοδα μήνα..!
Όσο για το σημερινό παιχνίδι, αφού τους έβγαλαν τα σωθικά, τους πέταξαν 3 μπαλάκια...
Με 11 παίκτες ο γάβρος άμυνα πίσω από την σέντρα όλοι...
Τελικά σαν την π@τσα ΔΕΝ έχει!
και το καλύτερο EINAI ότι αύριο είναι το πορνό συνεχίζεται... 
Όσο για το σημερινό παιχνίδι, αφού τους έβγαλαν τα σωθικά, τους πέταξαν 3 μπαλάκια...
Με 11 παίκτες ο γάβρος άμυνα πίσω από την σέντρα όλοι...
Τελικά σαν την π@τσα ΔΕΝ έχει!
Για Κοντρέρας , δε θα συμφωνήσω . Κατά τη γνώμη μου ήταν πάρα πολύ καλός για τα δεδομένα του γαύρου.
Από μένα τα συγχαρητήριά μου στο άξιο πρεσβευτή της Ελλάδας στο Τσου λου. Έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από όλους και για μια ακόμα φορά μας γέμισε περηφάνια !
Ανυπομονώ για το επόμενο ματς
Από μένα τα συγχαρητήριά μου στο άξιο πρεσβευτή της Ελλάδας στο Τσου λου. Έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από όλους και για μια ακόμα φορά μας γέμισε περηφάνια !
σκουπίζουμε την τηλεόραση και η ζωή συνεχίζει την πορεία της..
- sourmenetes
- Moderator
++++++++++++++giapas έγραψε:Για Κοντρέρας , δε θα συμφωνήσω . Κατά τη γνώμη μου ήταν πάρα πολύ καλός για τα δεδομένα του γαύρου.
- PAOK_NORTH_ARMY
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον θηλυπρεπή που για άλλη μια φορά έκανε το καθήκον του και χάρισε λίγα ευρουλάκια στα ΠΑΟΚτσάκια και μη ανά την υφήλιο. 4-6 γκολ λοιπόν και συνεχίζουμε τη μεθεπόμενη βδομάδα με περισσότερη προσοχή...
Ο Ινδιάνος της τσαπούς δυστυχώς ήταν πολύ καλός και με μυαλό με εξαίρεση τη τελευταία φάση.
Ο Ινδιάνος της τσαπούς δυστυχώς ήταν πολύ καλός και με μυαλό με εξαίρεση τη τελευταία φάση.
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Εχει πλεον καταντησει ανιαρο....Το ιδιο εργο παντα....Ο γαυρος στην ευρωπη , π@υτσες απο τον καθε πικραμενο και επιστροφη στο αθανατο ελληνικο πρωταθλημα με τους υπαλληλους της ΔΕΚΟ , να πανηγυριζουν το χιλιοστο σκατο-πρωταθλημα τους....
Ειναι η μονη ομαδα που μπαινει με μεσον στους ομιλους και βγαινει απο αυτους με την αξια της....
Περιμενω και το κλαρινο του πρασινου βρυκολακα σημερα .....
Υ.Γ. Πιανω το 1-1 της Σιτι και εχω πονταρει τα 2-3 γκολ της ΔΕΚΟ....Αλλα....Γαυρος ειναι αυτος .....Στα τελευταια δευτερολεπτα τρωει και το 3ο τεμαχιο και παει χαραμι η εμπνευση μου....Με μια λεξη , χαρμολυπη....

Ειναι η μονη ομαδα που μπαινει με μεσον στους ομιλους και βγαινει απο αυτους με την αξια της....
Περιμενω και το κλαρινο του πρασινου βρυκολακα σημερα .....
Υ.Γ. Πιανω το 1-1 της Σιτι και εχω πονταρει τα 2-3 γκολ της ΔΕΚΟ....Αλλα....Γαυρος ειναι αυτος .....Στα τελευταια δευτερολεπτα τρωει και το 3ο τεμαχιο και παει χαραμι η εμπνευση μου....Με μια λεξη , χαρμολυπη....
Καλά αυτη η ντορτμουντ έπρεπε να βάλει 5 γκολ κυριολεκτικά όμως τους πάτησε τους Άγγλους το σκορ ειναι μαγική εικόνα ο χαρτ τους έσωσε ....
- Sick Bastard
Kαι που λες δικέ μου, βλέπω χθες το ματσάκι, 3-1 στο χαλαρό.
Και ανοίγω σήμερα τα πρωτοσέλιδα και τι βλέπω; Πάνω κάτω ότι η Arsenal έπεσε απ τον Λευκό Πύργο και βρήκε πορτοφόλι. Ρε θα τρελαθούμε ρε.
Και ανοίγω σήμερα τα πρωτοσέλιδα και τι βλέπω; Πάνω κάτω ότι η Arsenal έπεσε απ τον Λευκό Πύργο και βρήκε πορτοφόλι. Ρε θα τρελαθούμε ρε.
- navigator11