Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μονο ο Κωνσταντινιδης κληθηκε στη νεων οποτε ισως να σημαινει οτι και ο παναγιωτουδης εχει τις ευθυνες του για τη μη συμμετοχη σε αγωνες...και ουχι μονο ο κοουτς
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Τι λες ρε αδερφε;;Εκτος του οτι τον Κατσε τον ξερω απο τη Σταυρουπολη Ξανθης πριν τον αρπαξουμε απ'τα χερια του Πανοπουλου δεν εχω καταφερθει ποτε υβριστικα για μελος της ομαδας!!Παιχτουρα ειναι το παλικαρι αλλα καμια σχεση το σχολιο μου μ'αυτον!!!Ο χαρακτηρισμος γενιτσαρος παει στον ομοσπονδιακο παχατουριδη,ψαξου με τις κλησεις και θα καταλαβεις αν ειμαι απαραδεκτος...Απο αυριο ομως γιατι σημερα εχει SEX KAI BIA!!!!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Για τον παχατουριδη κανενα πρόβλημα και συμφωνώ αλλα αυτά τα δικός μου δικός σου για παίκτες του ΠΑΟΚ δεν ειναι σωστά τέλος πάντων αποπροσανατολιζομαστε ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΗΓΚ ......

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Ελπίζω οι απόψεις και τα συμπερασματα σου φαρμακοποιε να είναι μόνο δικά σου και όχι του Παναγιωτουδη. Γιατί αν 17 χρονών παιδί έχει αρχίσει τα "με αδικεί ο προπονητής γιαυτο δεν παίζω" ή "παίζουν μόνο οι γλυφτες και εγώ που δεν είμαι θα με έχουν στην απέξω" σε 2-3 χρόνια θα ψάχνει για επάγγελμα όσο ταλέντο και να έχει στο ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ετσι ειναι ειναι κρίμα να επηρεαζετε το παιδί απο τέτοιες απόψεις ειναι ταλέντο να δουλέψει και θα διακριθεί όλοι θα είμαστε δίπλα του μην το δηλητήριαζουμε κάνουμε πολυ κακό σε αυτόν και σε κανέναν άλλο

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

ρε μαγκες ξεκολλατε!!!ειναι δυνατον να αναφερομαι σε παικτες του ΠΑΟΚ με ορους ''δικος μου'' και ''δικος του'';;και καρφι δε μου καιγεται για παικτες εκτος της ομαδας!!ιδεα δεν εχω τι νομιζει ο Παναγιωτουδης ή ο Ποποβιτς που μπηκανε στο περιθωριο,με νοιαζουν μονο ως περιουσιακα στοιχεια της ΠΑΕ με καλο μελλον!!μη τα θελετε ολα μασημενα,ιδιως τετοια μερα...
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

παρε την νικη σημερα κ θα εχεις κ εσυ το κερδος σου....
εισαι απο αυτους τουλαχιστον που ξερουν καλα την σημασια της αποψινης νικης!!!
τελειωστε τους τα ονειρα για σωτηρια κ γεμιστε τους εφιαλτες.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

+1000
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

MEτα απο 4 1 να χω να πω τοσα αρνητικα για προπονητη και ομαδα δεν το περιμενα ποτε...

Αν δεν ειχαμε απεναντι ομαδα β εθνικης θα τρωγαμε αρκετα ηλιθια γκολ////

Απαραδεκτοι πισσω με τακουνακια παιχνιδακκια κια διαφορα αλλα χαζα...κεφαλιες να μας παιρνει ο καπε συνεχεια και ο καθε πικραμνος...απαραδεκτη νοοτροπια στο 2ο...

Με εκνευρισε ο Δωνης που βαλε πρωτη αλλαγη το καμμενο χαρι τον γεωργιαδη που εκανε 7 ενεργεις συνολο και οι 7 λαθος...Εβαλε τον Πελκα στο80φευγα για ποιο λογο?? + την απειθαρχια της ομαδας που του την χρεωνω κατα το ημισι..
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Δεν δεινω απαραιτητα ευθηνη στον προπονητη για καποιες αδυναμιες αλλα σιγουρα ειναι δουλεια του να τισ διωρθωσει.

Ειπα και πριν οτι περιμενω να δω βελτιωση. Για την αμυνα δεν θελω καν να μιλησω.
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

δεν ξερω αν φταιει ο δωνης η ολοι οι τριγυρω
επρεπε να περιμενουν το κλωτσιδι και να προφυλαχθουν στο 2ο μερος
πως; η τους ριχνεις αλλα 3 μεχρι το 60 η ενισχυεις το κεντρο και δεν περναει κουνουπι

αντιθετως αυτοι με το μυαλο τους νομιζαν οτι μπορουσαν να το γυρισουν και τρεχανε σαν παλαβοι

απο το αγχος τους και μονο πως θα πανε στη συναγωγη επρεπε να δειξουν παθος για να ξεπλυνουν το ντορτι
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Πρέπει να είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που ο ΠΑΟΚ κάνει το καλύτερο ξεκίνημά του στο πρωτάθλημα απ το 95, κερδίζει 4-1 αντί για 7-2 και ακούει κράξιμο ο προπονητής. Άλλα επίπεδα πρόσφυσης.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Δε μπορώ να μη σου πιστώσω το κομμάτι που σου αναλογεί για το πρώτο ημίχρονο. Πάθος ήθελα να δω, πάθος είδα.

Προσωπικά γούσταρα πολύ που σε είδα να τρελαίνεσαι στο τέλος όταν το ματς έγινε ταναπου.

Στη θέση σου θα έβαζα Πέλκα - Σταφ στις θέσεις Λίνο - Λιαμ απο το 60. Να έχεις κέρδος από τη καυλα των μικρών για διάκριση σε τέτοιο ματς και να γράψει μισή ντουζίνα το κοντερ.

Συνέχισε δυνατά
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει στον πάγκο του προπονητή από την αρχή της χρονιάς.-

Θα γράψω για αυτόν τον πουθενά μόλις φύγει από την πολλυαγαπημένη ομάδα μου.

ΥΓ.Μόλις φύγει στο φόρουμ θα γίνει το ίδιο "πάρτι" που έγινε με τους ΧαβοΔερμητζάκιδες.

Μία εβδομάδα ban και στον επόμενο χαρακτηρισμό θα είναι πολύ περισσότερο.
DC
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Παντως θετικο οτι εβαλε νερο στο κρασι του και με φωτακη δεξια εχουμε καλυτερη ισορροπια αν και χανουμε σε1 εναντιον ενος...θεωρητικα παντα.. :cry:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”