14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- trel@menos
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
δηλαδη οι ειρωνιες που ακουει εδω και 2 χρονια ο σαλπι στο φορουμ δεν ειναι ειρωνιες απο λογαριασμους στο ιντερνετ προς ανθρωπο με ονοματεπωνυμο?
προσωπικα παντως δεν ειδα που ηταν το ειρωνικο σ αυτο που ειπε ο εορπτολ.
προσωπικα παντως δεν ειδα που ηταν το ειρωνικο σ αυτο που ειπε ο εορπτολ.
Και βέβαια είναι ειρωνίες λογαριασμών σε φυσικό πρόσωπο με τη μοναδική διαφορά ότι ο ένας (φούρναρης) είναι οπαδός του ΠΑΟΚ και ο άλλος (14) είναι ποδοσφαιριστής άρα υπάλληλος άρα κονομάει και μέσα στην χοντρή κονόμα του εμπεριέχεται και η έκθεση του στη δημοσιότητα τηλεοπτική, ραδιοφωνική ή διαδικτυακή.
Για τον εορπτόλ άσε να ξέρω καλύτερα αδερφέ αν το να απαντήσει κάτω από μένα και να μιλάει για το φούρναρη είναι ειρωνία ή όχι.

Αν ο φούρναρης ή ο μπακάλης ή ο οποιοσδήποτε παρεξηγήθηκε, ας έρθει με τον επώνυμο δικηγόρο του να το λύσουμε το θέμα.
Εσύ είναι η 2η φορά που πας να δημιουργήσεις θέμα, χωρίς μάλιστα να σε αφορά, εκτός και αν είσαι ο δικηγόρος του ... φούρναρη.
Πάρε μια βδομάδα off, να ξεκουραστείς και να ηρεμίσεις.
DC
Για τον εορπτόλ άσε να ξέρω καλύτερα αδερφέ αν το να απαντήσει κάτω από μένα και να μιλάει για το φούρναρη είναι ειρωνία ή όχι.

Αν ο φούρναρης ή ο μπακάλης ή ο οποιοσδήποτε παρεξηγήθηκε, ας έρθει με τον επώνυμο δικηγόρο του να το λύσουμε το θέμα.
Εσύ είναι η 2η φορά που πας να δημιουργήσεις θέμα, χωρίς μάλιστα να σε αφορά, εκτός και αν είσαι ο δικηγόρος του ... φούρναρη.
Πάρε μια βδομάδα off, να ξεκουραστείς και να ηρεμίσεις.
DC
Δεν κατάλαβα γιατι να μην μιλήσω για οποιοδήποτε είτε ειναι ο Νικόλας , φουρναρης
Κλπ πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατι άρπαζεσε εγώ θα το έκανα μόνο αν ηταν κολλητός μου η ειμουν ο ίδιος πίσω απο το nickname ....!!!!
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Κλπ πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατι άρπαζεσε εγώ θα το έκανα μόνο αν ηταν κολλητός μου η ειμουν ο ίδιος πίσω απο το nickname ....!!!!
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
μάλιστα... αρχίσανε τα μπαν, πριν καν ξαναπαίξει ο κοντός.
κοντέ καλά είσαι εκτός, μη βιάζεσαι.
η ομάδα έχει στρώσει με λόρενς πίσω από κλάους
κοντέ καλά είσαι εκτός, μη βιάζεσαι.
η ομάδα έχει στρώσει με λόρενς πίσω από κλάους
παντως απο περυσι αλλα και φετος οσο επαιξε, δεν εδειξε οτι μπορει να δωσει το κατι παραπανω...
και εγω ειμαι της αποψης οτι δεν χρειαζεται να παιξει με τα σκουληκια...
αν ολα πανε καλα ας μπει στο 80 για να παρει χρονο...
και εγω ειμαι της αποψης οτι δεν χρειαζεται να παιξει με τα σκουληκια...
αν ολα πανε καλα ας μπει στο 80 για να παρει χρονο...
- Emprostisghsoitrelamenoi
Πιστευω πως δεν θα ξεκινησει αλλα θα παρει χρονο συμμετοχης.Ποσος θα ειναι αυτος?...Εξαρταται απο την εκβαση του αγωνα.Για ψυχολογικους,και οχι μονο,λογους,θα ηθελα να σκοραρει.
- kataramenos5
από Emprostisghsoitrelamenoi » Τρί Σεπ 25, 2012 2:56 pm
Καλημέρα Δημήτρη.

- Emprostisghsoitrelamenoi
Η ζωντάνια και η ενέργεια του Δημήτρη είναι αέναη κι αστείρευτη όλο το 24ωρο. Σε κάνει να πιστεύεις πως ο ήλιος δεν δύει ποτέ. Μοναχά 90 λεπτά(ενίοτε και λιγότερα..) ξεκουράζεται, κι αυτό τα βράδια.
Οπόταν, ξανάμανά, καλημέρα Δημήτρη.
Οπόταν, ξανάμανά, καλημέρα Δημήτρη.
-
kataramenos5 έγραψε:από Emprostisghsoitrelamenoi » Τρί Σεπ 25, 2012 2:56 pm
Καλημέρα Δημήτρη.![]()
Όντως θεϊκό.