Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
μια-2-5-10.... πορνη τον εχει κανει τον ταβερνιαρη ο Επσταιν!
Πολυ καλος ο Ατρομητος, δε με συμφερει ουτε σαν ΠΑΟΚ ουτε στοιχηματικα(διπλο) αλλα δε με χαλα να περασει ο Ατρομητος
Πολυ καλος ο Ατρομητος, δε με συμφερει ουτε σαν ΠΑΟΚ ουτε στοιχηματικα(διπλο) αλλα δε με χαλα να περασει ο Ατρομητος
Μάλλον συμβαίνει αυτό που φοβόμουν: οι εγγλέζοι δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο EL. Όπως πέρυσι η Τότεναμ.
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Λυγδερά Ζέλια-Γαύροι-Χανούμισες ΜΟΚΟ ΟΛΟΙ!!!! Σας άρεσει το 2-1; Ναι σε εσάς το λέω που έρχεστε και κρυβοκοιτάτε με την ελπίδα ότι θα βρείτε κάτι να μας πείτε; Τι να μας πείτε ρε ανύπαρκτοι; Ε; Που τα τελευταία 5 χρόνια σας έχω μέσα - έξω όλους; Ε; Για σας αριανά δεν μιλώ. Κοιτάξτε την προσφηγή του Αραβίδη και μόκο.
Α ρε Σαββίδη για αυτό γουστάρω που ήρθες! Για να μπει μια τάξη εδώ μέσα! Στην Ελλάδα!
Κομπλεξικοί! Έτσουξε βάζελε ε; Έλα φέτος την 5αρα στον @@σου θα την φας!
Κρίμα για Παρτιζάν.
Α ρε Σαββίδη για αυτό γουστάρω που ήρθες! Για να μπει μια τάξη εδώ μέσα! Στην Ελλάδα!
Κομπλεξικοί! Έτσουξε βάζελε ε; Έλα φέτος την 5αρα στον @@σου θα την φας!
Κρίμα για Παρτιζάν.
καλες κινησεις η αεκ με κατσικοκερη κ κατιδη...ελπιζω να μην παριε και γιαννιωτα,,,,,
0-0 και ο ΠΑΣ τον Πλατανια και η κούλα με τον Αστέρα στο ημίχρονο.Σκ@τ@ πρωτάθλημα θα δούμε φέτος, είναι που είναι όλοι στα lexotanil από την κρίση και ούτε λίγο μπαλίτσα να ξεχαστούμε.
Τα πιτσιρίκια τηα αεκ κάνουν καλή προσπάθεια πάντως.
Οι έλληνες έχουν ταλέντο σα ποδοσφαιιριστές απλά δεν τους εμπιστεύοταν κανείς.
Οι μισθοφόροι της τρίπολης δε μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο απέναντι σε μία ομάδα με πιτσιρίκια.
υγ. μαρυρόγατα για την αεκ είμαι.... 0-1
υγ2. γκολ δώρο...
Οι έλληνες έχουν ταλέντο σα ποδοσφαιιριστές απλά δεν τους εμπιστεύοταν κανείς.
Οι μισθοφόροι της τρίπολης δε μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο απέναντι σε μία ομάδα με πιτσιρίκια.
υγ. μαρυρόγατα για την αεκ είμαι.... 0-1
υγ2. γκολ δώρο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Σάβ 25 Αύγ 2012, 19:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Παντως τον γκερειρο αν τον λεγαν βαλάντη και πουλουσε στα κτελ κολόνιες δεν θα μου έκανε καμια εντύπώση!!!!!
Ακου εκεί κουρέλας χαχαχαχα που πας ωρε κουρελα
Ακου εκεί κουρέλας χαχαχαχα που πας ωρε κουρελα
Το σόλο κλαρίνο τέλειωσε η κούλα έχασε 0-1!0-0 Γιάννενα- Πλατανιάς!