1.Jacobo Sanz Ovejero

Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Jacobo Sanz Ovejero

Δημοσίευση από navigator11 »

:lol: :mrgreen: :mrgreen:
Stavros_Paoki

Δημοσίευση από Stavros_Paoki »

Αλητόφατσα είναι και το γουστάρω αυτό σε τερματοφύλακα :D
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

γιατι χαθηκε ο τερματας μας? :roll:
χθες με Ξανθη δεν ηταν να παιξει?
ξερει κανεις κατι?
:pano:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ειχε αδει ανομιζω..
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

ναι ειχε γιατι γεννουσε η γυναικα του την Παρασκευη(να σας ζησει) αλλα σαν να διαβασα στην κεντρικη οτι επεστρεψε κ μαλιστα θα επαιζε χθες. δεν ειμαι κ σιγουρος.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

νομιχω δεν ηταν καν στην αποστολη..
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

οκ τωρα εψαξα κ βρηκα το σχετικο δημοσιευμα για το ματς με Ξανθη στην κεντρικη κ λεει πως επεστρεψε απο Ισπανια κ μπηκε στις προπονησεις αλλα μετα που γραφει την αποστολη που επελεξε ο ΔΩνης δεν τον ειχε, μονο Γλυκο Γιακουμη

μπορει να τον δουμε με Ραπιντ..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

θα ναι παγκο φανταζομαι..ο γλυκος προς το παρων δε βγαινει ..και το δικαιουται νομιζω..
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

για τον Γλυκο +φωνω αλλωστε μεχρι να ερθει τερματας τον υπολογιζαμε βασικο
δεν ξερω εαν του κανει καλο τωρα παλι ο παγκος

αλλα βαση δηλωσεων κυριως του Γ.Χ τον Ισπανο τον πηραμε για βασικο
χθες παντος κ ο Γιακουμης με τρομαξε, πολυ τρακαρισμενος ηταν
ειχε προβλημα με τις πασες του ειδικα με τα ελευθερα, 4 εκανε τα 3 πηγαν στο ιδιο σημειο, πλαγιο αναμεσα απο τους 2 παγκους
Άβαταρ μέλους
dini26

Re: 1.Jacobo Sanz Ovejero

Δημοσίευση από dini26 »

τον Ισπανο υπαρχει περιπτωση να τον δουμε την Πεμπτη?

περιμενω πως κ πως την εμφανιση του,
τον πιστευω πολυ..

Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

δε νομίζω, το πιο πιθανό είναι να πάμε με Γλύκο βασικό
Άβαταρ μέλους
karlat85

Απ: 1.Jacobo Sanz Ovejero

Δημοσίευση από karlat85 »

Κεγω το ιδιο. Γλυκο βλεπω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karlat85 την Δευ 20 Αύγ 2012, 17:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Είναι καλύτερος του Γλύκου, αλλά για πολλούς και διάφορους λόγους, προτιμώ τον τελευταίο για το ματς της Πέμπτης.
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

"Είμαι και νιώθω έτοιμος"
Σάββατο, 08 Σεπτεμβρίου 2012 21:45

Εικόνα

Δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε και ο Χακόμπο, ο οποίος τόνισε πως πλέον είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα:

Για το αν θεωρεί πως είναι έτοιμος για να βοηθήσεις την ομάδα, τόνισε: "Είμαι και αισθάνομαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Ένα μήνα κάνω προπονήσεις με την ομάδα, πλέον έχω καλό ρυθμό και είναι στην κρίση του προπονητή μου αν μπορώ να παίξω στα επίσημα ματς".

Για την εικόνα της ομάδας σήμερα, υποστήριξε: "Στο τελευταίο παιχνίδι στο Περιστέρι δεν ήμασταν καθόλου καλοί, ενώ το σημερινό φιλικό, δεν έχει και τόση μεγάλη σημασία για τον κόσμο, έγινε για να πάρουμε λεπτά συμμετοχής όσοι δεν παίζουμε".

Για το ότι δε θα έχει την ευκαιρία να παίξει φέτος στην Ευρώπη, σημείωσε: "Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Πλέον έχουμε αγώνες στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται".

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1/item/33514-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CE%B8%CF%89-%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%82
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

"Τελικό Κυπέλλου και ψηλά στο πρωτάθλημα"
Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012 14:27

Εικόνα

O Σανθ Χακόμπο με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στον ΠΑΟΚ, τον ανταγωνισμό για τη θέση κάτω από τα δοκάρια και τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός τερματοφύλακας στο «Aθλητικό Metropolis»:

Για την επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Είναι πάντα δύσκολο να αφήνεις το σπίτι σου, να έρχεσαι σε μία ξένη χώρα. Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι κάτι καινούργιο, ευτυχώς ξέρω και λίγα αγγλικά και συνεννοήθηκα. Ο κόσμος με έχει αγαπήσει και σιγά σιγά προσαρμόζομαι στην πόλη και την ομάδα».

Για το αν είναι έτοιμος να παίξε σε επίσημο παιχνίδι, υποστήριξε: «Για αυτό ακριβώς έχω έρθει. Οι ποδοσφαιριστές είναι σε μία ομάδα, για να παίζουν κάθε Κυριακή. Μπορεί ως τώρα να μην έχω καταφέρει να είμαι βασικός, αλλά αυτός είναι ο στόχος μου κάθε Κυριακή».

Για τον ανταγωνισμό με τον Παναγιώτη Γλύκο, τόνισε: «Αυτό δεν είναι δικό μου θέμα, αλλά του προπονητή. Αυτός έχει τους παίκτες και επιλέγει ποιος θα παίξει. Ο Γλύκος είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, έχει αρχίσει να κερδίζει την αυτοπεποίθηση που του έλειπε και έχει αρχίσει να βελτιώνεται».

Για τους δικούς του στόχους με τον ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Θέλω να παίξω σε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, για να είμαι ικανοποιημένος και εγώ από τον εαυτό μου, αλλά και ο κόσμος από μένα».

Για την εντύπωση που του έχει δημιουργήσει η ομάδα ως τώρα, δήλωσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα όνομα στην Ευρώπη. Φέτος μπορεί να μην κατάφερε να περάσει, αλλά είναι πολύ γνωστός για την πορεία του. Φέτος θα συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και πιστεύω θα είναι μία καλύτερη χρονιά, γιατί υπάρχουν επενδύσεις και βοήθεια από τη Ρωσία. Πράγματα που θα βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει εκεί που πρέπει».

Για το ποιο πιστεύει ότι είναι το μεγαλύτερο «όπλο» του φετινού ΠΑΟΚ, είπε: «Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μία πολύ καλή ομάδα φέτος. Έχει έναν καινούργιο προπονητή και το πιο δυνατό του όπλο, είναι ότι πρόκειται για κάτι καινούργιο. Είναι πολύ νωρίς να βάζουμε στόχους, αλλά όλοι στην ομάδα θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου και όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο πρωτάθλημα».

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%8D%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82/item/33616-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CF%85%CF%80%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%88%CE%B7%CE%BB%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”