Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
thodoris31

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Δημοσίευση από thodoris31 »

σα να ξεσαλωσαμε :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

ΤΟ θεωρω δυσκολο να κανουμε αλλη μεταγραφη
Άβαταρ μέλους
thodoris31

Δημοσίευση από thodoris31 »

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thodoris31 την Δευ 13 Αύγ 2012, 13:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
amanaoua4

Δημοσίευση από amanaoua4 »

δεν νομιζω να κλεισανε οι μεταγραφες .. βασικα εγω θα ηθελα ενα ταχυδυναμικο αμυντικο χαφ-μουλαρι πιστευω πως το εχουμε αναγκη και ευελπιστω να το φερουν ...
pariz
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pariz »

angelheart έγραψε:Δλδ Desperado, είναι καλύτερος από τον Νικολίτα της St Etienne ;
Επειδη τον εχω δει αρκετες φορες απο κοντα, εχω να πω οτι δεν δινει πασα ουτε με αιτηση!
Επισης ειναι καθαρα παικτης ασβεστη, πιστευω θελαμε περισσοτερο κατι σαν τον ιρλανδο που μπορει να κανει και το ..20αρι :mrgreen:

Κατα τ'αλλα ο Νικολιτσα τρεχει σαν δαιμονισμενη στρουθοκαμηλος :D
ειναι αρκετα καλος αλλα μυαλο..γιοκ
pariz
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pariz »

Τρόμος έγραψε:Θέλουμε ένα δεκάρι για να παίξουμε ρόμβο.Πιστεύω πως για ρόμβο θα πάει ο Λαζάρ αριστερά με αλλαγή τον Ρομπέρ και δεξιά ο Ιρλανδός με αλλαγή το Φωτάκη.Ο Γεωργιάδης θα πάει αλλαγή στο δεκάρι όπως και ο Πέλκας που θα παίζει όμως και δευτερος επιθετικός αντί του Σαλπιγγίδη.
__________________________________Χακόμπο(Γλύκος)________________________________
__Εττό(Αποστολόπουλος)________Κουμάλο(Ιντζίδης,Στάμου)____Βιβιαν(Κατσικάς)__Λίνο(Σταφ.)____
____________________________Γκαρσία(Κάτσε,Παναγιωτούδης)_____________________________
___Λώρενς(Φωτάκης)_____________________________________________Λαζαρ(Ρομπερ)_________
______________________________10άρι(Γεωργιάδης)_____________________________________
_________Σαλπιγγίδης(Πέλκας)________________________Κλάους(Γιάννου)___________________
Η ίδια βασική 11άδα γυρίζει σε 4-4-2 σε ευθεία χωρίς αλλαγή παίκτη:
__________________________________Χακόμπο(Γλύκος)________________________________
__Εττό(Αποστολόπουλος)________Κουμάλο(Ιντζίδης,Στάμου)____Βιβιαν(Κατσικάς)__Λίνο(Σταφ.)____
__Λώρενς(Γεωργιάδη)_________Λαζάρ(Φωτάκη)__________Γκαρσία(Κάτσε,Παναγιωτούδης)___10άρι(Ρομπέρ)_
_________Σαλπιγγίδης(Πέλκας)________________________Κλάους(Γιάννου)___________________
Εχω την εντυπωση πως και ο Λωρενς μπορει να παιξει 10αρι..σιγουρα καλυτερα απο Ρομπερ και Γεωργιαδη
kos

Δημοσίευση από kos »

ταβανι και πατωμα ταυτοχρονα η τριτη θεση. τυπικη διαδικασια για τον ΠΑΟΚ το πρωταθλημα.
κανενας λογος για ακριβες μεταγραφες.
αποπληρωμη χρεων προς παικτες και τριτους.
ρυθμιση χρεων προς το δημοσιο.
και 5εκ απο ομιλους να παρουμε παλι αμυνα πρεπει να παιξουμε.
να κανουμε μια καβα, να δουμε εαν του χρονου θα υπαρχει η χωρα και το ποδοσφαιρο και θα ερθει η ωρα για το Παοκτσηδικο ντου
Άβαταρ μέλους
amanaoua4

Δημοσίευση από amanaoua4 »

ακριβως αυτο νομιζω πως ο νικολιτα ειναι λιγο παικτης τυπου ...ολο μελι μελι μελι και απο τηγανιτα ΤΙΠΟΤΑ :lol: :lol: :lol:

2 μεταγραφες καναμε και αμεσως βλεπω αλλη διαθεση στο φορουμ
:opaokara: :opaokara:

πολυ σωστος kos
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος amanaoua4 την Δευ 13 Αύγ 2012, 13:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kaltirim

Δημοσίευση από kaltirim »

Κάτι μου λέει ότι τώρα που προλαβαίνουν να δηλώσουν και τους δύο, θα έχουμε και τρίτο παραμονές του αγώνα με ραπιντ. Τώρα αν θα είναι χαφ η επιθετικός δεν ξέρω. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

πρεπει να παρουμε πασι θησεια την δευτερη θεση για να παμε προκριματικα τσουλου να χωσει το χαρτι μετα ο ποντιος και να σωθουμε
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

kos έγραψε:ταβανι και πατωμα ταυτοχρονα η τριτη θεση. τυπικη διαδικασια για τον ΠΑΟΚ το πρωταθλημα.
κανενας λογος για ακριβες μεταγραφες.
αποπληρωμη χρεων προς παικτες και τριτους.
ρυθμιση χρεων προς το δημοσιο.
και 5εκ απο ομιλους να παρουμε παλι αμυνα πρεπει να παιξουμε.
να κανουμε μια καβα, να δουμε εαν του χρονου θα υπαρχει η χωρα και το ποδοσφαιρο και θα ερθει η ωρα για το Παοκτσηδικο ντου
ακριβως οπως το εγραψες...και εγω ετσι το βλεπω αν δεν βαρεσει κανα κανονι ο βαζελος στα μεσα της χρονιας...απο εκει και περα και ο ρωσσος ετσι νομιζω το βλεπει πρωτα γινομαστε υγιες σωματειο και μετα παμε για το βημα παραπανω αγωνιστικα...
Άβαταρ μέλους
xavakhs

Δημοσίευση από xavakhs »

Φωτια το τοπικ απ το πρωι..μολις τελειωσα με την αναγνωση ολων των σχολιων..Επιτελους μεταγραφες μετα απ τις αποδεσμευσεις..οσο και αν μου ξυνισε ο βραζιλιανος τοσο με κ@υλωσε ο Ιρλανδος..πιστευω πως θα βοηθησει πολυ και θα μας κανει να ερωτευτουμε το βρωμοσουτο και την τρελα που εχει. Ριξτε μια ματια και σ' αυτο που δηλωσε "Για τα ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά: "Αγωνίζομαι πίσω από τον κεντρικό επιθετικό, αλλά έχω παίξει σε όλες τις θέσεις στο κέντρο και δεξιά και αριστερά και από εκεί και πέρα είναι θέμα του προπονητή μου που θα με χρησιμοποιήσει". Που σημαινει οτι παιζει κυριως ως δεκαρι...
Άβαταρ μέλους
karlat85

Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Δημοσίευση από karlat85 »

Πιστευω θα γινει και κινηση μετα τις 31 αυγουστου
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

xavakhs έγραψε:Φωτια το τοπικ απ το πρωι..μολις τελειωσα με την αναγνωση ολων των σχολιων..Επιτελους μεταγραφες μετα απ τις αποδεσμευσεις..οσο και αν μου ξυνισε ο βραζιλιανος τοσο με κ@υλωσε ο Ιρλανδος..πιστευω πως θα βοηθησει πολυ και θα μας κανει να ερωτευτουμε το βρωμοσουτο και την τρελα που εχει. Ριξτε μια ματια και σ' αυτο που δηλωσε "Για τα ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά: "Αγωνίζομαι πίσω από τον κεντρικό επιθετικό, αλλά έχω παίξει σε όλες τις θέσεις στο κέντρο και δεξιά και αριστερά και από εκεί και πέρα είναι θέμα του προπονητή μου που θα με χρησιμοποιήσει". Που σημαινει οτι παιζει κυριως ως δεκαρι...
Για τον βραζιλιάνο πάντως ο Κόλκας στο twitter είπε ότι είναι καλύτερος απο όσους έχουμε...
Και για τον Ιρλανδό ότι θα γίνει πουλέν :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

:lol: :lol: :lol: :lol: άμα το είπε ο Κολκας κάτι θα ξέρει αυτη η μπαλαδοφατσα :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”