Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από Equalizer »

Να πω κι εγώ την αλήθεια ντεμι ντεμι ήμουν. Μπορεί και να είναι ειρωνικό αλλά δεν ήταν και ξεκάθαρο.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αν και θεωρω οτι το μήνυμα δεν ηταν ειρωνικο γιατι αυτο ειναι το στην του μπαρλοου, επρεπε ομως να διευκρινιστει πρωτα απο τον ιδιο πριν εξοριστει σε καποιο νησι για μπανια
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

eorptol έγραψε:
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:προς Sera4 , abg καρπουζα katarameno, danirifle, εορπολ......μπλε κοκκινους και υπολοιπο Paokmania

επιτελους ξημερωσε.....επιτελους........γαμω την αγανακτηση και την ανεχεια μου...Ξημερωσε ρεεεεε......
ΠΑΟΚ ρεεεεεε γ@μω την τρελα μου.......ΠΑΟΚ......ΠΑΟΚ ειπα ρεεεεεε.....ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ.......τιποτα αλλο ρε ....ΠΑΟΚ.....Παοκαρα μου......ζωη μου.....μια ζωη ΠΑΟΚ....
καψουρα μου μεγαλη και παντοτινη.......αιντε ρε Παοκτσακια μου.......Παοκαρααααααα.. :opaokara:
..... ωχ Παναγια μου.....αυτα.....

Υ.Γ.Ερωτηση.......τι εγεινε ρε μαγκες.....σαλτραρε ο ταγμα;....
Απαντηση.....δε γ@μεις.....σαλταρισμενος ηταν απο παντα :mrgreen: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
ΠΑΟΚ ΕΙΣΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ....
κάπου διάβασα ότι υπήρξε τοποθέτηση στην αγορα του ΠΑΟΚ απο τον ιβαν ,απο τον ΜΠΑΜΠΗ εκπρόσωπο του καπετάνιου ειναι αλήθεια ;

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Εγώ πάντως έχω μια συμπάθεια στους Πάνθηρες, γιατί από μικρός τους έπαιρνα στο τότε Total Club Manager (α ν λέγεται έτσι) της EA.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Όσον αφορά το μνμ του Barlow. Και εγώ όταν το είδα σκέφτηκα οτι μπορεί να είναι και ειρωνικό. ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ. Ο Barlow ΔΕΝ κάνει καμία προσπάθεια να δείξει οτι είναι και τέτοιο. ΔΕΝ βάζει ούτε ένα χαβαλεδιάρικο emoticon στη τελική. ΚΑΤΙ τέλος πάντων για να μας κάνει να το πάρουμε στο χαβαλέ. Οπότε δεν το βρίσκω παράξενο το μπανιάρισμα καλοκαιριάτικα. Τα υπόλοιπα (email κτλ) τα είπε ο DC.

Σε γενικές γραμμές το πρόβλημα με τα μηνύματα είναι για μένα (ΓΙΑ ΜΕΝΑ) ένα. ΔΕΝ γουστάρω τα καφριλίκια. Μπορείτε μια χαρά να πείτε την γνώμη σας μιλώντας ΧΩΡΙΣ στραβοστομιές. Και για να μη παρεξηγηθούμε. Στραβοστομιά είναι το "Θοδωράκη", στραβοστομιά είναι και το "ρετσίνας". Και παρατηρήσεις και μπανιαρίσματα θα υπάρχουν ΚΑΙ για τα δυο.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Τέλος το θέμα με τον Μπάρλοου μη το κουράζετε.

Σεβαστείτε επιτέλους μερικοί κάποια πράγματα.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

καινουρια εποχη για τον ΠΑΟΚ
πλεον νομιζω οτι θα μπορεσουμε σιγα σιγα να δουμε ολυμπιακο παναθηναικο στα ισια και να διεκδικησουμε πρωταθλήματα στην πραγματικοτητα και οχι στα λογια

ο σαβιδης ειναι μεγεθος που δεν ειχε ποτε ο ΠΑΟΚ

ας ελπισουμε να πανε ολα καλα και να μην μας ξυπνησει κανενας αποτομα απο το ονειρο που ξεκιναει
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

ελπιζω να μη βγεις ΨΕΥΤΑΡΑΣ, ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ και ΚΛΕΦΤΗΣ οπως ΟΛΟΙ τα τελευταια 16 χρονια

τα σημαδια ειναι ενθαρρυντικα (εισαι ο μονος που κινεισαι με σοβαροτητα και χωρις φανφαρες), αλλα μετα απο ΤΟΣΟ παπα που φαγαμε απο
1. ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ
2. ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
3. ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

δε μπορω παρα να ειμαι επιφυλακτικος

κατα τα αλλα ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

τον ΠΑΟΚ μας
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Την χτεσινή μέρα κάπως έτσι ένιωθα... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[youtube]xAayTAO8Z_E&feature=related[/youtube]
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:προς Sera4 , abg καρπουζα katarameno, danirifle, εορπολ......μπλε κοκκινους και υπολοιπο Paokmania

επιτελους ξημερωσε.....επιτελους........γαμω την αγανακτηση και την ανεχεια μου...Ξημερωσε ρεεεεε......
ΠΑΟΚ ρεεεεεε γ@μω την τρελα μου.......ΠΑΟΚ......ΠΑΟΚ ειπα ρεεεεεε.....ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ.......τιποτα αλλο ρε ....ΠΑΟΚ.....Παοκαρα μου......ζωη μου.....μια ζωη ΠΑΟΚ....
καψουρα μου μεγαλη και παντοτινη.......αιντε ρε Παοκτσακια μου.......Παοκαρααααααα.. :opaokara:
..... ωχ Παναγια μου.....αυτα.....

Υ.Γ.Ερωτηση.......τι εγεινε ρε μαγκες.....σαλτραρε ο ταγμα;....
Απαντηση.....δε γ@μεις.....σαλταρισμενος ηταν απο παντα :mrgreen: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Ελα Tαγμα πες την αλήθεια :Εσυ το εβγαλες το "Ήρθαμε σκαστοί απο την κλινική.." και ήταν προσωπικό βίωμα :opaokara:

ΥΓ Εγω πάντως είμαι ακόμα μουδιασμένος.Θέλω να χαρώ και δε μπορώ.Όταν περιμένεις κατι τέτοιο 40 χρόνια,με το που γίνεται πραγματικότητα δε μπορείς να το πιστέψεις.Λές δε μπορεί κατι αλλο παίζει,κάτι θα γίνει,κάτι θα στραβώσει και θα προσγειωθούμε πάλι ανώμαλα.
Άβαταρ μέλους
kaltirim

Δημοσίευση από kaltirim »

Τώρα που ανέλαβε την ομάδα ο τεμέτερον μεγιστάνας καπνού, σκέφτομαι να ξαναρχίσω το κάπνισμα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Είναι σαφές, πλέον, γιατί έχει φάει στέρηση βαθμού τόσα χρόνια και δεν έχει γίνει ακόμα αντισυνταγματάρχης...
:lol: :lol: :lol:

Έέέέτσι Τάγμα! Όλοι έχουμε χαρεί!

Επιτέλους ανοίγονται προοπτικές πρωτόγνωρες για την ομάδα. Πρώτα απ' όλα νοικοκυριό, εξόφληση υποχρεώσεων και με μεθοδικότητα χτίσιμο ομάδας. Απλώνουμε τα πόδια μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα και δεν έχουμε παράλογες απαιτήσεις, ειδικά στην αρχή. Μακάρι να γίνει και ο διακανονισμός των χρεών όπως το πάλευε ο Ζαγοράκης (πρωτογενές + 15-20%). Είμαι χαρούμενος και πολύ αισιόδοξος (βέβαια... με περνάει ο βροχοποιός, αν κρίνω από το χθεσινό στην κεντρική, αλλά ακολουθώ από κοντά).

:nairepaok:
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Dino τα ειπες ολα.....

....''Επιτέλους ανοίγονται προοπτικές πρωτόγνωρες για την ομάδα. Πρώτα απ' όλα νοικοκυριό, εξόφληση υποχρεώσεων και με μεθοδικότητα χτίσιμο ομάδας. Απλώνουμε τα πόδια μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα και δεν έχουμε παράλογες απαιτήσεις, ειδικά στην αρχή. Μακάρι να γίνει και ο διακανονισμός των χρεών όπως το πάλευε ο Ζαγοράκης (πρωτογενές + 15-20%)''.....

...αν γινουν αυτα και οι παικτες πληρωνονται στην ωρα τους και υπαρχει ηρεμια στα αποδυτηρια,
αυτοματα η ομαδα αλλαζει επιπεδο.
Ολα τα αλλα θα ερθουν απο μονα τους....

Υ.Γ.απαντηση σε.... περιεργα και''υποπτα'' σεναρια-φημες..... :mrgreen: :opaokara:

''....ηρθαμε σκαστει απο την φυλακη......Παοκαρα μου δεν το ξερουν οι γιατροι....

και θα ρθουμε ξανα γιατι απο ΠΑΙΔΙΑ μας παλαβωσε η Ασπρομαυρη στολη....(μας χαζεψε τελειως) :mrgreen:

ΠΑΟΚ ολε...ολε ολε ολε...ΠΑΟΚ ολε ολε ολε ολε ΠΑΟΚ ολε ολε ολε '':pano: :nairepaok: :opaokara:

για σας Παοκτσακια μου ομορφα....λεβεντοπαιδα.....αετοπουλα.....ΠΑΟΚ ρεεεεεε :opaokara: :opaokara:

....κριμα....παει το Παοκτσακι...ρε σαλταρε τελειως ο ταγμα με τον Ιβαν..... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Α ρε Ιβαν τι μας έκανες.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εγω λεω να περιμενουμε χωρις ενθουσιασμο ολοι....και οταν λεμε ολοι.....
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

πω πω πω ρε ταγματαρχη
φανταζεσε να κανει το λαθος και να μας φερει και την....σαρα;;;;;
μονο που το σκεφτωμε μου σ............ χεστηκα επανω μου

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”