Σταύρος Κόλκας

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τρί 07 Αύγ 2012, 02:02

+1926 x 4
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46411
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευσηαπό Photis » Τρί 07 Αύγ 2012, 02:19

Συμφωνώ και εγώ παιδιά μαζί σας. Θεωρώ πως δεν νομιμοποιείται πρόσωπο που δεν σχετίζεται σε Α βαθμό με τον ΠΑΟΚ να του έχουμε τόπικ.Ας ανοίξουμε και από 1 για τον καθένα μας.
:pano:
Τα μυαλά μας πονάνε...
Άβαταρ μέλους
Photis
 
Δημοσιεύσεις: 8678
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 19:04
Τοποθεσία: Cyprus

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευσηαπό makiz » Τρί 07 Αύγ 2012, 10:27

Καλως η κακως ο κολκας δεν ειπε καμια μπουρδα στα γραφωμενα του....

μπορει να εχει πει κατα καιρους λαλακιες και να εχει κανει χοντραδες αλλα αυτα που λεει σημερα ειναι νορμαλ...

ετσι ειναι......

η μπαλα μπορει να τον παρει και αυτον σε περιπτωση που ο Σαββιδης αναλαβει....και να παει σπιτι του....



και βεβαια δεν πρεπει να κλεισει το τοπικ απο την στιγμη που ασχολειται αυτος με το ΠΑΟΚ,

ρεπορτερ του ΠΑΟΚ ειναι αρεσει η δεν αρεσει απο την στιγμη που μιλα η γραφει για τον ΠΑΟΚ θα πρεπει να ενημερωνονται ολοι και να τον σχολιαζουν....τι λογοκρισια ειναι αυτη.....

ας γραφει μπουρδες και ας τον ξεσκιζουν εδω ......αν ειναι γλειωδης καλο θα του κανεται με το κλεισιμο.....
makiz
 
Δημοσιεύσεις: 131
Εγγραφή: Σάβ 26 Ιούλ 2008, 10:11

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευσηαπό eleos » Τρί 07 Αύγ 2012, 10:45

Τι σας φταίει και ασχολείστε δε καταλαβαίνω..;

Το τόπικ προφανώς υπάρχει για να σχολιάζουμε τα όσα γράφει αυτός, μιας και είναι πολλά.

Αν δε σας αρέσει μη μπαίνετε, πάντως χρησιμότητα έχει.
Στηρίζω τους παίχτες και τα ακούω.
Thats who I am.
Άβαταρ μέλους
eleos
 
Δημοσιεύσεις: 2398
Εγγραφή: Κυρ 29 Ιουν 2008, 13:56
Τοποθεσία: Σαλλλονίκη - Northshire Abbey

Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευσηαπό eorptol » Τρί 07 Αύγ 2012, 11:00

Και εγω πιστεύω ότι πρέπει να κλείσει και αν κάτι πρέπει να σχολιάσουμε για αυτα που γράφει να τα γράψουμε σε ένα γενικό τοπικ που αφορά τους ΑΡΔ συνολικά .....του δίνουμε μεγάλη αξία αν έχουμε ξεχωριστό τοπικ γιαυτον μπορει όταν θέλει να γράφει καλα αλλα τέτοιο γλυψιμο ούτε ο μινος δεν κάνει που ειναι και ξεχωριστή προσωπικότητα :):)


ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΓΕΝΕΘΑΜΕ ΕΜΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
eorptol
 
Δημοσιεύσεις: 16927
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:40
Τοποθεσία: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευσηαπό Olorin » Σάβ 11 Αύγ 2012, 00:12

Κράξτε ελεύθερα. Εγώ πιστεύω ότι το παρακάτω άρθρο του Κόλκα είναι καλό, ιδιαίτερα όσον αφορά του στόχους της νέας διοίκησης και τα πεπραγμένα του βρύζα.

Έτσι γράφτηκε και θα γραφτεί η ιστορία


Πριν 14 μήνες, ο Βρύζας πιεζόταν να υπογράψει στον Παναθηναϊκό με ετήσιες αποδοχές 500ων χιλιάδων ευρώ και 4% προμήθεια σε κάθε πώληση ποδοσφαιριστή, νούμερο που φαντάζει μικρό, αλλά η αλήθεια είναι πως αν είσαι καλός πωλητής δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο.

Ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ, έχοντας τότε περάσει στο περιθώριο του ΠΑΟΚ, δέχτηκε πιέσεις να μην απαντήσει θετικά στη πρόταση και αυτοί που τον πίεσαν – οι δύο, τρεις, μη φανταστείτε παραπάνω – το έκαναν γνωρίζοντας πως η εποχή Ζαγοράκη ολοκληρώνεται σύντομα και η εναλλακτική Βρύζα είναι η μοναδική, ίσως και αυτή που θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να αναπτυχθεί κι άλλο. Γιατί στον ΠΑΟΚ ακόμη και σήμερα, υπάρχουν πράγματα που δεν γίνονται φανερά και από ανθρώπους που δεν έχουν δόλο.

Ο Βρύζας, ήταν αυτός που τελικά παρέλαβε ένα καράβι που βούλιαζε και σε έξι μήνες το παρέδωσε καθαρό. Για την ακρίβεια, όχι ακριβώς καθαρό, αλλά νούμερο δύο σε οικονομικό στάτους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτή τη στιγμή που γράφω, έχω ανεβάσει στο PAOK24 πως τα χρήματα του Σαββίδη, φαίνονται στο ταμείο της ΠΑΕ. Για εμένα αυτό ήταν και το κριτήριο για να θεωρήσω πως η δουλειά έγινε.

Πρώτα απ όλα, θα ευλογήσω τα γένια μας, θεωρώντας πως διατηρήσαμε ένα πολύ σοβαρό προφίλ όλο αυτό το διάστημα, αποφύγαμε τις υπερβολές, τα δημοσιεύματα εντυπωσιασμού και με τη στάση μας βοηθήσαμε να γίνει η δουλειά.

Από εκεί και πέρα, πρέπει να αναλύσω λίγο την επόμενη ημέρα για να μην έχει κανένας λανθασμένη εντύπωση.

Ο Σαββίδης δεν είναι ένας επιχειρηματίας που δεν επιδιώκει στο κέρδος. Ακόμη και άρμα του να είναι ο ΠΑΟΚ για να προχωρήσει σε παράλληλες επιχειρηματικές δραστηριότητες στη χώρα, από την ΠΑΕ θέλει το κέρδος.

Μέχρι στιγμής, έχει βάλει στον ΠΑΟΚ 11,952 εκατ. ευρώ, με τα δύο του δανείου και αυτά δεν είναι τα μόνα που θα βάλει στον βωμό της εξυγίανσης. Θεωρείται σίγουρο πως στις αρχές του 2013 θα γίνει νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που θα πρέπει να καλυφθεί από τον ίδιο. Τότε, θα γίνει και ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού, δημιουργώντας μία αιρετή διοίκηση που είναι άγνωστο από ποιους θα αποτελείται.

Μέχρι τότε, συνεχίζει ο Βρύζας ως πρόεδρος, με μοναδική προσθήκη την Μαρία, την υπεύθυνη της πλευράς Σαββίδη, αλλά και τον Άντον Κοντάρεφ που άφησε άριστες εντυπώσεις στις διαπραγματεύσεις με τον Α.Σ.

Για όσους πιστεύουν πως το πλάνο θα αλλάξει με την είσοδο του Σαββίδη, μάλλον θα πρέπει να κρατάνε μικρό καλάθι. Εγώ από αυτά που έχω καταλάβει, η ανάπτυξη της ομάδας θα γίνει παράλληλα με αυτή της εταιρίας και με βήματα αργά και σταθερά.

Σήμερα για παράδειγμα, ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση σε πολύ καλό και έμπειρο κεντρικό αμυντικό ελπίζοντας να τον κλείσει με 350 χιλιάδες καθαρά, όμως αυτός ζήτησε 500 χιλιάδες και η μεταγραφή δεν έγινε. Αν η εντολή Σαββίδη ήταν «μπαίνουμε δυνατά στην αγορά» τι πιο εύκολο από το να αποκτηθεί ο παίκτης.

Ο Σαββίδης κατηγορήθηκε για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την διαπραγμάτευση με τον Α.Σ. αλλά εγώ θα πω πως όταν κάποιος μπαίνει σε μία ΠΑΕ, τι πιο λογικό να ζητήσει σήμα, κυλικεία κτλ… Αν ο Α.Σ. κέρδιζε 100 χιλιάδες από αυτά, μπορεί ο Σαββίδης να θεωρεί πως μπορεί να κερδίσει ένα εκατ. ευρώ με τον τρόπο που θα τα δουλέψει. Γιατί να αφήσει λεφτά να φύγουν;

Εμένα δεν με τρομάζει η επιχειρηματική λογική του, ούτε η έλλειψη συναισθήματος γιατί αν συνεχίσει να λειτουργεί έτσι ή θα δει πως υπάρχει κέρδος και θα αναπτύξει την ΠΑΕ ή θα αποχωρήσει παραδίδοντας μία πιο ελεγχόμενη κατάσταση από τη σημερινή, θέλω να ελπίζω.

Εμένα με τρομάζουν περισσότερο οι τυχοδιώκτες και οι άσχετοι που το παίζουν σχετικοί. Δε μου δείχνει τέτοιος ο Σαββίδης.

Για να κάνω και λίγο ρεπορτάζ μέσα από το μπλογκ, ο νούμερο ένα στόχος της πλευράς Σαββίδη είναι ο καθαρός ΠΑΟΚ μέχρι τις 30 Μαρτίου, όταν και θα περάσει από τον έλεγχο της ΟΥΕΦΑ και θα προσπαθήσει να φύγει από τον έλεγχό της.

Η διάθεση των δέκα εκατ. ευρώ, θα είναι λίγο σύνθετη. Η ρευστότητα, δίνει την ευκαιρία διαπραγμάτευσης του συνολικού χρέους και αυτό θα είναι το ένα κομμάτι χρήσης του ρευστού.

Την ίδια στιγμή, πρέπει να τηρούνται οι διακανονισμοί, πρέπει η ομάδα να είναι πληρωμένη και πρέπει να ξέρουν οι παίκτες πως το μέλλον τους είναι εξασφαλισμένο.

Τα λεφτά αυτά επίσης, δίνουν την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ, στον Βρύζα για την ακρίβεια, να κυνηγήσει κι άλλο χρήμα. Μέχρι στιγμής, έψαχνε χρήμα για να καλύψει τρύπες και όταν ο συνομιλητής το γνωρίζει αυτό, μάλλον φοβάται πως τα πετάει και δεν πιάνουν τόπο.

Κέρδος για τον ΠΑΟΚ με την είσοδο Σαββίδη, είναι πως αισθάνεται πλέον δυνατός. Αισθάνεται δυνατός εντός της πόλης και απέναντι σε αυτούς που ασελγούν επάνω του στον βωμό της δήθεν δημοκρατίας, αισθάνεται δυνατός εκτός πόλης γνωρίζοντας πως μετά τον Ολυμπιακό είναι το δεύτερο πιο εμπορικό ποδοσφαιρικό προϊόν.

Νομίζω πως πλέον υπάρχει η δυνατότητα εκμετάλλευσης του μονοπωλίου της Βορείου Ελλάδος, αφού οι ενοχλητικοί δεν έχουν άλλες δυνάμεις να φωνάξουν όντας υπό διάλυση και πως ήρθε η στιγμή να αποβάλουμε όλες τις φύρες των μικροσυμφερόντων γύρω από τον σύλλογο.

Το κέρδος για τον ΠΑΟΚ είναι πολλαπλό, όμως το θέμα είναι να οργανωθούμε και να το αναπτύξουμε ο καθένας από την πλευρά του.

Μονοπώλιο στο 30% του γεωγραφικού πλάτους της χώρας, μπάσιμο στα κέντρα αποφάσεων ως δεύτερος σε οικονομικός στάτους σύλλογος, ομάδα που σταδιακά θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστική από οποιαδήποτε άλλη ελληνική έχοντας τον χρόνο να στηθεί μέσα από επιλογές που θα συνδυάζονται σε γηγενείς ποδοσφαιριστές.


Καταλήγοντας, θέλω να αναφερθώ λίγο στον Βρύζα, καλύπτοντας όλους αυτούς τους αλήτες που τον σπίλωναν τόσο καιρό.

Πρώτα απ όλα, ξεχνώντας πως είμαι δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ, θεωρώ πως είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχουν περάσει από την ομάδα. Όσοι τον γνωρίζουν, μπορούνε να με επιβεβαιώσουν. Όσοι δεν, ας κάτσουν στα αυγά τους.

Πήρε την ομάδα προβληματική και με το ένα πόδι εκτός αδειοδότησης. Βρήκε σχεδόν 12εκατ. ευρώ από τον Σαββίδη, άλλα 2εκατ. ευρώ από πωλήσεις και μην προσθέσω και το πόσο μείωσε το μπάτζετ παρά τις πιέσεις που δέχτηκε απ όσους είναι έξω από τον χορό και κάνουν υψηλή κριτική.

Η ομάδα αδειοδοτήθηκε, έχει έναν κορμό, πέρασε στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, γνωρίζουμε όλοι ποιες είναι οι αδυναμίες της και γίνεται προσπάθεια να καλυφθούνε.

Ως πρόεδρος διοίκησης πρωτοδικείου, ολοκλήρωσε μία πώληση του ΠΑΟΚ με όρους ευνοϊκούς για την ΠΑΕ, κάτι που από μόνο του τον κατατάσσει στους κορυφαίους παράγοντες του συλλόγου γιατί αυτός είναι ο βασικός στόχος μίας τέτοιας διοίκησης.

Και όλα τα παραπάνω σε έξι μήνες, που τα μαλλιά του άσπρισαν.

Επειδή σε αυτή τη πόλη που ζούμε, ελάχιστοι έχουν τους όρχεις να παραδεχτούν πως έγιναν ρόμπες, περιμένω μία απαξιωτική συμπεριφορά πολλών απέναντι στον Βρύζα.

Ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ, ο πρόεδρός του είναι όσο αναίσθητος χρειάζεται για να τον τρέξει μπροστά. Η εποχή της συνδιοίκησης πέρασε.

Κώδικας: Επιλογή όλων
http://blog.paok24.com/?p=2370
"I have dreamed a dream, but now that dream is gone from me"
- Morpheus
Άβαταρ μέλους
Olorin
 
Δημοσιεύσεις: 1974
Εγγραφή: Τετ 26 Μαρ 2008, 03:35
Τοποθεσία: The Source

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευσηαπό MANIAKOS » Σάβ 11 Αύγ 2012, 00:31

βοηθησαν οι αρδ λεει...ετσι..στις επιτυχιες η ΄΄επιτυχιες'' παντα μεσαα ειναι..στα ασχημα οι αλλοι φταινε...


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤ ΚΟΛΚΑ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS
 
Δημοσιεύσεις: 33752
Εγγραφή: Τετ 25 Ιουν 2008, 21:34

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευσηαπό teo4giannitsa » Σάβ 11 Αύγ 2012, 00:34

Σαββίδη κράτα τον Κόλκα κοντά....
Τζαλμόσκυλο
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa
 
Δημοσιεύσεις: 1708
Εγγραφή: Δευτ 18 Ιούλ 2011, 19:18

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευσηαπό ABOLEYTOI » Σάβ 11 Αύγ 2012, 00:38

και εμένα εκεί έπεσε το μάτι μου :lol:

αφού μας έβγαλε τσουλου, δε θα μας έβρισκε επενδυτή;
Από όλα τα σημεία
μου αρέσει η τελεία.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI
 
Δημοσιεύσεις: 8366
Εγγραφή: Σάβ 14 Μαρ 2009, 23:54

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευσηαπό Olorin » Σάβ 11 Αύγ 2012, 00:44

Δεν παίζεστε, από όλο το άρθρο αυτό κρατήσατε? :lol: :lol: :lol:
"I have dreamed a dream, but now that dream is gone from me"
- Morpheus
Άβαταρ μέλους
Olorin
 
Δημοσιεύσεις: 1974
Εγγραφή: Τετ 26 Μαρ 2008, 03:35
Τοποθεσία: The Source

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευσηαπό MANIAKOS » Σάβ 11 Αύγ 2012, 00:50

:pano: εισαι :D
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS
 
Δημοσιεύσεις: 33752
Εγγραφή: Τετ 25 Ιουν 2008, 21:34

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευσηαπό Sladjan Spasić » Σάβ 11 Αύγ 2012, 01:42

Olorin έγραψε:
Έτσι γράφτηκε και θα γραφτεί η ιστορία

Μέχρι τότε, συνεχίζει ο Βρύζας ως πρόεδρος, με μοναδική προσθήκη την Μαρία, την υπεύθυνη της πλευράς Σαββίδη, αλλά και τον Άντον Κοντάρεφ που άφησε άριστες εντυπώσεις στις διαπραγματεύσεις με τον Α.Σ........

.........Ο Σαββίδης κατηγορήθηκε για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την διαπραγμάτευση με τον Α.Σ. αλλά εγώ θα πω πως όταν κάποιος μπαίνει σε μία ΠΑΕ, τι πιο λογικό να ζητήσει σήμα, κυλικεία κτλ… Αν ο Α.Σ. κέρδιζε 100 χιλιάδες από αυτά, μπορεί ο Σαββίδης να θεωρεί πως μπορεί να κερδίσει ένα εκατ. ευρώ με τον τρόπο που θα τα δουλέψει. Γιατί να αφήσει λεφτά να φύγουν;

Κώδικας: Επιλογή όλων
http://blog.paok24.com/?p=2370


Αυτή η Μαρία,που την αναφέρουν οι αρδ τόσο καιρό με το μικρό της και θα μπει και στο διοικητικό συμβούλιο της Π.Α.Ε.,επώνυμο δεν έχει?Έχει κάποιο κόμπλεξ με το επίθετό της και μας το κρύβει?
Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο.Σε κάθε περίπτωση,μικρή σημασία έχει.Απλώς μου κάνει εντύπωση το συγκεκριμένο γεγονός,γι'αυτό και το σχολιάζω.

Σχετικά με αυτό που γράφει για το σήμα,τα κυλικεία κτλ,αν ο Σαββίδης πιστεύει ότι με τη δική του διαχείρηση,θα βγάλει πολλά χρήματα παραπάνω απ'όσα έβγαζε ο ερασιτέχνης,μπορούσε πολύ απλά να τα πάρει και να αυξήσει κατάτι το ποσό που θα δίνει στον ερασιτέχνη.Ο Σαββίδης ''κατηγορήθηκε'',γιατί τα ήθελε όλα δικά του και όχι επειδή,λογικότατα,ήθελε την εκμετάλλευση του σήματος και των χώρων του γηπέδου.
Εν πάση περιπτώσει,τα της διαπραγμάτευσης αποτελούν πλέον παρελθόν.
Ο χρόνος θα δείξει,αν ο ερασιτέχνης θα καταφέρει να παραμείνει βιώσιμος και ανταγωνιστικός με τα συγκεκριμένα έσοδα.
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić
 
Δημοσιεύσεις: 436
Εγγραφή: Πέμ 14 Απρ 2011, 03:26

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευσηαπό karlat85 » Σάβ 11 Αύγ 2012, 06:03

Μαρια κοντσαρεβα αποτι βλεπω στο εξώφυλλο της Sportday
Άβαταρ μέλους
karlat85
 
Δημοσιεύσεις: 4304
Εγγραφή: Παρ 18 Δεκ 2009, 14:43
Τοποθεσία: Αριδαια

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευσηαπό PAPA TSIBIKOS » Σάβ 11 Αύγ 2012, 08:02

[quote="Olorin"]
Κέρδος για τον ΠΑΟΚ με την είσοδο Σαββίδη, είναι πως αισθάνεται πλέον δυνατός. Αισθάνεται δυνατός εντός της πόλης και απέναντι σε αυτούς που ασελγούν επάνω του στον βωμό της δήθεν δημοκρατίας, αισθάνεται δυνατός εκτός πόλης γνωρίζοντας πως μετά τον Ολυμπιακό είναι το δεύτερο πιο εμπορικό ποδοσφαιρικό προϊόν.

Νομίζω πως πλέον υπάρχει η δυνατότητα εκμετάλλευσης του μονοπωλίου της Βορείου Ελλάδος, αφού οι ενοχλητικοί δεν έχουν άλλες δυνάμεις να φωνάξουν όντας υπό διάλυση και πως ήρθε η στιγμή να αποβάλουμε όλες τις φύρες των μικροσυμφερόντων γύρω από τον σύλλογο.

Το κέρδος για τον ΠΑΟΚ είναι πολλαπλό, όμως το θέμα είναι να οργανωθούμε και να το αναπτύξουμε ο καθένας από την πλευρά του.
[quote]
Πραγματικά πολλή καλό και ρεαλιστικό άρθο.
Ειδικά το σημείο που αναφέρει για το μονοπώλιο της Βορείου Ελλάδος.
Φυσικά τονίζει ότι θέλει ο ίδιος να είναι γρανάζι της ανακαινισμένης μηχανής του ΠΑΟΚ :lol:
Μην τρώγεστε μεταξύ σας φάτε τους πλούσιους......λεφτά υπάρχουν.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS
 
Δημοσιεύσεις: 1454
Εγγραφή: Παρ 11 Φεβ 2011, 20:30

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευσηαπό dimbar » Σάβ 11 Αύγ 2012, 09:23

Οσο περισσότερο προσπαθεί ο Κόλκας να περάσει γραμμή, τόσο πιο καχύποπτος θα γίνομαι.Ο καιρός θα δείξει.
Δεν είναι ΠΑΟΚ το να γλύφεις εκεί που φτύνεις
dimbar
 
Δημοσιεύσεις: 2584
Εγγραφή: Σάβ 07 Μαρ 2009, 22:54

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Δημοσιογράφοι

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης