Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013

Δημοσίευση από eorptol »

αυτο το ενδιαφερον Σαββιδη διαρκει οσο διαρκει η πωληση των διαρκειας επομενως καμμια σχεση δεν εχει η πωληση των διαρκειας με την αγορα μετοχων του Σαββιδη αλλιως 500 θα πουλουσαμε καθε μερα εδω και 2 μηνες......
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

ηταν σε στασιμοτητα το θεμα του σαββιδη δυο μηνες...
απο προχθες κινειται κατι.εγω πιστευω αν τελικα γινει το deal τα διαρκειας θα εκτοξευτουν...
και εγω αυτο περιμενω για να παρω...
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Πάρτε διαρκείας για να δειτε τους υπόλοιπους νέους που μηναν και αναμένεται να φύγουν το επόμενο καλοκαίρι.... Άντε να προλάβετε να δείτε και τον Μαλεζά και τον Σάλπι βαριά βαριά..! Πραγματικά αυτή η ομάδα φέτος πολύ ελκυστική είναι...!
Άβαταρ μέλους
marolas

Δημοσίευση από marolas »

Tα διαρκείας δεν τα παίρνεις επειδή έμεινε ο Σταφ ο Βιερίνια ή ο κοντος.. Ουτε επειδή ήρθε ο Μέσι.. Τα παίρνεις επειδή είναι η κύρια υποχρέωση σου προς την ομάδα.. Είναι ο πιο άμεσος τρόπος απόδειξης της αγάπης σου.. Π.Α.Ο.Κ. θα είσαι και με και χωρίς τον Σταφ τον Βρύζα και τον Δώνη..

Όταν καταλάβουμε οι Έλληνες οπαδοί (και συγκεκριμένα του Π.Α.Ο.Κ.,οι άλλοι δεν με νοιάζουν) οτί διαρκείας πρεπει να το παίρνουμε για να υπάρχει βιωσιμότητα και κίνηση ρευστου στην ομάδα τους όλα θα είναι καλύτερα..

Υ.Γ. Θα μου πείτε και με 20.000 διαρκείας πάλι μέσα μπαίναμε .. Και λέω εγώ.. Η λύση είναι να μην παίρνουμε? Χαζό μου ακούγεται
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

DigitalFan έγραψε:Πάρτε διαρκείας για να δειτε τους υπόλοιπους νέους που μηναν και αναμένεται να φύγουν το επόμενο καλοκαίρι.... Άντε να προλάβετε να δείτε και τον Μαλεζά και τον Σάλπι βαριά βαριά..! Πραγματικά αυτή η ομάδα φέτος πολύ ελκυστική είναι...!
Φίλε πες ότι δεν παίρνεις διαρκείας...(όχι λόγω οικονομικής κρίσης αλλά λόγω επιλογής)
Στο φιλικό με Α'ι'ντχόβεν θα πας?
Στο πρώτο ευρωπα'ι'κό? αν περάσουμε στο δεύτερο?
Σε άλλα 4-5 ματς σε πρωτάθλημα-κύπελλο ακόμα και χάλια να είσαι δεν θα πας?
Ένα διαρκείας από σύνδεσμο ή επαρχία στα πέταλα έχει 125 ευρώ. Τα παραπάνω μόνο πόσο σου βγαίνουν?

Τι θέλω να πω...αν θες να το παίξεις πως κάνω αποχή και δεν παίρνω διαρκείας, κάνεις αποχή όλο το χρόνο γενικά.Όχι κάνω αποχή απ' τα διαρκείας αλλά αν μπούμε σε όμιλο τρέχω να υποστηριξω την ομαδάρα μου, ή με σκουλήκι-γαύρο-βαζελο-χανούμι...Αν μπορείς να το κάνεις μπράβο σου, εγώ ξέρω πως και διαρκείας να μη πάρω σε 15 ματς εντός για πλάκα θα πάω. Οπότε τι μάγκας είμαι? εκτός αν είμαστε από αυτούς που δεν έχουν να δώσουν 10-15 ευρώ κάθε 2 βδομάδες στον ΠΑΟΚ αλλά τα δίνουμε σε ρετσίνες και διάφορες ουσίες...και απαιτούμε να μπούμε κούτρα.Και δεν μιλάμε για 15χρονους έτσι?
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Απτην μια χαιρομαι να καθαρησει λιγο η ΤΟΥΜΠΑ απαυτους που πηγαιναν επειδη ηταν μοδα και in.

Οσοι φυσικα μεγαλωσατε και θυμαστε πρωταθληματα και μαστραπαδες μην παιρνετε διαρκειας.κουραστηκα να βλεπω κινητα και γκομενες στην 4

Εμεις μαζι για μια ζωη.Απτα παιδικα μου χεονια θυκαμαι να κυνηγαμε προεδρους σε μπασκετ κ ποδοσφαιρο αλλα ειμασταν ΕΚΕΙ στο γηπεδο

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

150(μέση τιμή) χ10.000 διαρκειας λιγοτερα = ενας Σταφυλίδης λιγότερος
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Επίσης το συμβόλαιο του Σταφ είναι ένα δάνειο στον Βιολίδη λιγότερο.
Το συμβόλαιο του Κατσικά ένα δάνειο στην υπάλληλο της ΠΑΕ λιγότερο.
Το συμβόλαιο του Βιειρίνια 7 γραφεία και 5 pc λιγότερα.
Το συμβόλαιο του Σαλπιγγίδη, τα λεφτά που τραβήχτηκαν με μονογραφή από τα ταμεία.

Και ου το κάθε εξής...

Είναι ηλίθιο να λες ότι φταίει ο κόσμος για την φυγή του Σταφ, την στιγμή που ο κόσμος έχει καταλάβει ότι όλα τα λεφτά που έδινε τόσα χρόνια έπεσαν θύμα της.. "κακοδιαχείρησης" !! Ο κόσμος είναι ο μόνος που τόσα χρόνια δίνει και ξαναά δίνει ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ. Και είναι εντελώς άδικο να ρίχνουμε το φταίξιμο σ' αυτούς που όχι μόνο βοήθησαν, αλλά εξαπατήθηκαν κι όλας (γιατί εγώ έτσι αισθάνομαι και μαζί μου πολλοί ακόμα).
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Συμφωνούμε γκίκα!
:pano:
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

συμφωνω και εγω με γκικα και με φωτη που συμφωνει με γκικα...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

5 200...

Περιμενα 6000 εως το τελςο...για να δουμε νπηπς φτασουμε τα 7...και αν απαμε στα 8 μεγαλαη εκπληξη.,..
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Να δούμε και την πέμπτη που θα σκάσουν και οι εκτός Σαλονίκης τι θα φύγει!
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Εξεπλάγην με το σημερινό 400άρι. Μπράβο ρε μάγκες! Ειδικά εσείς οι Θεσσαλονικείς, αφού το ξέρετε, δεν θα αντέξετε χωρίς γήπεδο. Πάρτε τώρα το διαρκείας, για να μην σας έρθει ο κούκος αηδόνι με τα μεμονωμένα ;)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

βοηθαει και η ομαδα μεχρι στιγμης..κακα τα ψεμματα...μας ξερουμε τοσα χρονια...βεβαια αν ερθει κανα κλαρινο απο τας ευρωπας..ωχ ωχ/
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

GI4NNEN4 έγραψε:Εξεπλάγην με το σημερινό 400άρι. Μπράβο ρε μάγκες! Ειδικά εσείς οι Θεσσαλονικείς, αφού το ξέρετε, δεν θα αντέξετε χωρίς γήπεδο. Πάρτε τώρα το διαρκείας, για να μην σας έρθει ο κούκος αηδόνι με τα μεμονωμένα ;)
Στα 12 από τα 15 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας το εισητήριο -λογικά- για το πέταλο θα είναι ένα 10ρικο.. Και για τα ντέρμπι κανά 15άρι. Οπότε μικρή η διαφορά, αν δεν αντέξουμε... :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”