Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013
Re: Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013
αυτο το ενδιαφερον Σαββιδη διαρκει οσο διαρκει η πωληση των διαρκειας επομενως καμμια σχεση δεν εχει η πωληση των διαρκειας με την αγορα μετοχων του Σαββιδη αλλιως 500 θα πουλουσαμε καθε μερα εδω και 2 μηνες......
ηταν σε στασιμοτητα το θεμα του σαββιδη δυο μηνες...
απο προχθες κινειται κατι.εγω πιστευω αν τελικα γινει το deal τα διαρκειας θα εκτοξευτουν...
και εγω αυτο περιμενω για να παρω...
απο προχθες κινειται κατι.εγω πιστευω αν τελικα γινει το deal τα διαρκειας θα εκτοξευτουν...
και εγω αυτο περιμενω για να παρω...
- DigitalFan
Πάρτε διαρκείας για να δειτε τους υπόλοιπους νέους που μηναν και αναμένεται να φύγουν το επόμενο καλοκαίρι.... Άντε να προλάβετε να δείτε και τον Μαλεζά και τον Σάλπι βαριά βαριά..! Πραγματικά αυτή η ομάδα φέτος πολύ ελκυστική είναι...!
Tα διαρκείας δεν τα παίρνεις επειδή έμεινε ο Σταφ ο Βιερίνια ή ο κοντος.. Ουτε επειδή ήρθε ο Μέσι.. Τα παίρνεις επειδή είναι η κύρια υποχρέωση σου προς την ομάδα.. Είναι ο πιο άμεσος τρόπος απόδειξης της αγάπης σου.. Π.Α.Ο.Κ. θα είσαι και με και χωρίς τον Σταφ τον Βρύζα και τον Δώνη..
Όταν καταλάβουμε οι Έλληνες οπαδοί (και συγκεκριμένα του Π.Α.Ο.Κ.,οι άλλοι δεν με νοιάζουν) οτί διαρκείας πρεπει να το παίρνουμε για να υπάρχει βιωσιμότητα και κίνηση ρευστου στην ομάδα τους όλα θα είναι καλύτερα..
Υ.Γ. Θα μου πείτε και με 20.000 διαρκείας πάλι μέσα μπαίναμε .. Και λέω εγώ.. Η λύση είναι να μην παίρνουμε? Χαζό μου ακούγεται
Όταν καταλάβουμε οι Έλληνες οπαδοί (και συγκεκριμένα του Π.Α.Ο.Κ.,οι άλλοι δεν με νοιάζουν) οτί διαρκείας πρεπει να το παίρνουμε για να υπάρχει βιωσιμότητα και κίνηση ρευστου στην ομάδα τους όλα θα είναι καλύτερα..
Υ.Γ. Θα μου πείτε και με 20.000 διαρκείας πάλι μέσα μπαίναμε .. Και λέω εγώ.. Η λύση είναι να μην παίρνουμε? Χαζό μου ακούγεται
Φίλε πες ότι δεν παίρνεις διαρκείας...(όχι λόγω οικονομικής κρίσης αλλά λόγω επιλογής)DigitalFan έγραψε:Πάρτε διαρκείας για να δειτε τους υπόλοιπους νέους που μηναν και αναμένεται να φύγουν το επόμενο καλοκαίρι.... Άντε να προλάβετε να δείτε και τον Μαλεζά και τον Σάλπι βαριά βαριά..! Πραγματικά αυτή η ομάδα φέτος πολύ ελκυστική είναι...!
Στο φιλικό με Α'ι'ντχόβεν θα πας?
Στο πρώτο ευρωπα'ι'κό? αν περάσουμε στο δεύτερο?
Σε άλλα 4-5 ματς σε πρωτάθλημα-κύπελλο ακόμα και χάλια να είσαι δεν θα πας?
Ένα διαρκείας από σύνδεσμο ή επαρχία στα πέταλα έχει 125 ευρώ. Τα παραπάνω μόνο πόσο σου βγαίνουν?
Τι θέλω να πω...αν θες να το παίξεις πως κάνω αποχή και δεν παίρνω διαρκείας, κάνεις αποχή όλο το χρόνο γενικά.Όχι κάνω αποχή απ' τα διαρκείας αλλά αν μπούμε σε όμιλο τρέχω να υποστηριξω την ομαδάρα μου, ή με σκουλήκι-γαύρο-βαζελο-χανούμι...Αν μπορείς να το κάνεις μπράβο σου, εγώ ξέρω πως και διαρκείας να μη πάρω σε 15 ματς εντός για πλάκα θα πάω. Οπότε τι μάγκας είμαι? εκτός αν είμαστε από αυτούς που δεν έχουν να δώσουν 10-15 ευρώ κάθε 2 βδομάδες στον ΠΑΟΚ αλλά τα δίνουμε σε ρετσίνες και διάφορες ουσίες...και απαιτούμε να μπούμε κούτρα.Και δεν μιλάμε για 15χρονους έτσι?
Απτην μια χαιρομαι να καθαρησει λιγο η ΤΟΥΜΠΑ απαυτους που πηγαιναν επειδη ηταν μοδα και in.
Οσοι φυσικα μεγαλωσατε και θυμαστε πρωταθληματα και μαστραπαδες μην παιρνετε διαρκειας.κουραστηκα να βλεπω κινητα και γκομενες στην 4
Εμεις μαζι για μια ζωη.Απτα παιδικα μου χεονια θυκαμαι να κυνηγαμε προεδρους σε μπασκετ κ ποδοσφαιρο αλλα ειμασταν ΕΚΕΙ στο γηπεδο
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
Οσοι φυσικα μεγαλωσατε και θυμαστε πρωταθληματα και μαστραπαδες μην παιρνετε διαρκειας.κουραστηκα να βλεπω κινητα και γκομενες στην 4
Εμεις μαζι για μια ζωη.Απτα παιδικα μου χεονια θυκαμαι να κυνηγαμε προεδρους σε μπασκετ κ ποδοσφαιρο αλλα ειμασταν ΕΚΕΙ στο γηπεδο
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
- kataramenos5
150(μέση τιμή) χ10.000 διαρκειας λιγοτερα = ενας Σταφυλίδης λιγότερος
Επίσης το συμβόλαιο του Σταφ είναι ένα δάνειο στον Βιολίδη λιγότερο.
Το συμβόλαιο του Κατσικά ένα δάνειο στην υπάλληλο της ΠΑΕ λιγότερο.
Το συμβόλαιο του Βιειρίνια 7 γραφεία και 5 pc λιγότερα.
Το συμβόλαιο του Σαλπιγγίδη, τα λεφτά που τραβήχτηκαν με μονογραφή από τα ταμεία.
Και ου το κάθε εξής...
Είναι ηλίθιο να λες ότι φταίει ο κόσμος για την φυγή του Σταφ, την στιγμή που ο κόσμος έχει καταλάβει ότι όλα τα λεφτά που έδινε τόσα χρόνια έπεσαν θύμα της.. "κακοδιαχείρησης" !! Ο κόσμος είναι ο μόνος που τόσα χρόνια δίνει και ξαναά δίνει ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ. Και είναι εντελώς άδικο να ρίχνουμε το φταίξιμο σ' αυτούς που όχι μόνο βοήθησαν, αλλά εξαπατήθηκαν κι όλας (γιατί εγώ έτσι αισθάνομαι και μαζί μου πολλοί ακόμα).
Το συμβόλαιο του Κατσικά ένα δάνειο στην υπάλληλο της ΠΑΕ λιγότερο.
Το συμβόλαιο του Βιειρίνια 7 γραφεία και 5 pc λιγότερα.
Το συμβόλαιο του Σαλπιγγίδη, τα λεφτά που τραβήχτηκαν με μονογραφή από τα ταμεία.
Και ου το κάθε εξής...
Είναι ηλίθιο να λες ότι φταίει ο κόσμος για την φυγή του Σταφ, την στιγμή που ο κόσμος έχει καταλάβει ότι όλα τα λεφτά που έδινε τόσα χρόνια έπεσαν θύμα της.. "κακοδιαχείρησης" !! Ο κόσμος είναι ο μόνος που τόσα χρόνια δίνει και ξαναά δίνει ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ. Και είναι εντελώς άδικο να ρίχνουμε το φταίξιμο σ' αυτούς που όχι μόνο βοήθησαν, αλλά εξαπατήθηκαν κι όλας (γιατί εγώ έτσι αισθάνομαι και μαζί μου πολλοί ακόμα).
συμφωνω και εγω με γκικα και με φωτη που συμφωνει με γκικα...
5 200...
Περιμενα 6000 εως το τελςο...για να δουμε νπηπς φτασουμε τα 7...και αν απαμε στα 8 μεγαλαη εκπληξη.,..
Περιμενα 6000 εως το τελςο...για να δουμε νπηπς φτασουμε τα 7...και αν απαμε στα 8 μεγαλαη εκπληξη.,..
Να δούμε και την πέμπτη που θα σκάσουν και οι εκτός Σαλονίκης τι θα φύγει!
Εξεπλάγην με το σημερινό 400άρι. Μπράβο ρε μάγκες! Ειδικά εσείς οι Θεσσαλονικείς, αφού το ξέρετε, δεν θα αντέξετε χωρίς γήπεδο. Πάρτε τώρα το διαρκείας, για να μην σας έρθει ο κούκος αηδόνι με τα μεμονωμένα 

βοηθαει και η ομαδα μεχρι στιγμης..κακα τα ψεμματα...μας ξερουμε τοσα χρονια...βεβαια αν ερθει κανα κλαρινο απο τας ευρωπας..ωχ ωχ/
Στα 12 από τα 15 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας το εισητήριο -λογικά- για το πέταλο θα είναι ένα 10ρικο.. Και για τα ντέρμπι κανά 15άρι. Οπότε μικρή η διαφορά, αν δεν αντέξουμε...GI4NNEN4 έγραψε:Εξεπλάγην με το σημερινό 400άρι. Μπράβο ρε μάγκες! Ειδικά εσείς οι Θεσσαλονικείς, αφού το ξέρετε, δεν θα αντέξετε χωρίς γήπεδο. Πάρτε τώρα το διαρκείας, για να μην σας έρθει ο κούκος αηδόνι με τα μεμονωμένα