8. Bruno Cirillo
Re: 8. Bruno Cirillo
Να μεινει αλλα με μειωμενες αποδοχες. Για το αμυντικο μας φετινο καταντημα δεν φταιει μονο αυτος αλλα ολη η φετινη αμυντικη μας διαταξη η οποια ηταν αθλια. Ολη η ομαδα αμυνεται και ολη η ομαδα επιτιθεται.
Τώρα το είδα.....thanx Στέφανε for stating the obvious....stephanos έγραψε:Αφενός είναι 34.
Αφετέρου συμφωνείτε στον ένα χρόνο.

- ΑποστόληςΑ
Η μόνη περίπτωση για να μην ανανεώσουμε το συμβόλαιο ενός ενδεκαδάτου παίκτη (φέτος) όπως ο Cirillo είναι να έχουμε βρει ήδη έναν άλλον ενδεκαδάτο, συμφερότερο του Bruno.
- cristiano4
μετά απο την ομιλία του Μπόλονι δεν ξέρω κατα ποσο θα ανεβάσουμε την προταση στα χρηματα που ζητησε ο ιταλός,υπηρχε διαφορά νομιζω,καλός με πάθος αλλά θα ήθελα να δούμε κάτι άλλο σαν παρτενερ του κοντρέρας φέτος,για να δουμε
Αν είναι δυνατόν να μιλάμε γιά ανανέωση του Τσιρίλο ?
Ο άνθρωπος είναι άμπαλος και επικίνδυνος ταυτόχρονα.Το μόνο που έχει είναι το πάθος,άλλο τέτοιο έχουν και μερικές εκατοντάδες-χιλιάδες αλάνια εκεί γύρω στα τσιμέντα.Ας πάρουμε έναν από εκεί.
Μιλάμε γιά σταδιακή ανανέωση και θέλουμε να ανανεώσουμε τον Τσιρίλο? Σ'αυτήν την θέση θέλουμε ένα ψηλό και αθλητικό σέντερ μπακ στυλ Μάρκος Αντόνιο(μεγάλη μαλακί@ πέρσι που δεν τον πήραμε), γιά να καλύπτει και τις αδυναμίες του Κοντρέρας στο ψηλό παιγνίδι.Ακόμα δεν έχω ξεχάσει το δεύτερο ματς με τον Άγιαξ και τα ματς με την κούλα.Ο άνθρωπος δεν μπορεί να πηδήξει εφημερίδα διπλωμένη,περιμένουμε να μαρκάρει Δέλλες,και Ντιοπ κτλ
Χίλιες φορές καλύτερα τον Μαλεζά παρά αυτόν.
Τσιρίλο και Σαβίνι παρελθόν χθες.

Ο άνθρωπος είναι άμπαλος και επικίνδυνος ταυτόχρονα.Το μόνο που έχει είναι το πάθος,άλλο τέτοιο έχουν και μερικές εκατοντάδες-χιλιάδες αλάνια εκεί γύρω στα τσιμέντα.Ας πάρουμε έναν από εκεί.
Μιλάμε γιά σταδιακή ανανέωση και θέλουμε να ανανεώσουμε τον Τσιρίλο? Σ'αυτήν την θέση θέλουμε ένα ψηλό και αθλητικό σέντερ μπακ στυλ Μάρκος Αντόνιο(μεγάλη μαλακί@ πέρσι που δεν τον πήραμε), γιά να καλύπτει και τις αδυναμίες του Κοντρέρας στο ψηλό παιγνίδι.Ακόμα δεν έχω ξεχάσει το δεύτερο ματς με τον Άγιαξ και τα ματς με την κούλα.Ο άνθρωπος δεν μπορεί να πηδήξει εφημερίδα διπλωμένη,περιμένουμε να μαρκάρει Δέλλες,και Ντιοπ κτλ
Χίλιες φορές καλύτερα τον Μαλεζά παρά αυτόν.
Τσιρίλο και Σαβίνι παρελθόν χθες.

Yπερβολες.
Ο τσιριλο ειναι ενας καλος ποδοσφαιριστης με πληθος καλων εμφανισεων στον ΠΑΟΚ.Η συζητηση που θα ειχε ενδιαφερον ειναι εαν θα επρεπε να εχουμε ενα πιο ογκωδη κεντρικο αμυντικο αντι του τσιριλο.Δηλαδη δεν ειναι η ποιοτητα του τσιριλο που προβληματιζει ,ουτε φυσικα η ηλικια(αυτα ποτε θα τε ξεπερασουμε????) αλλα το στυλ του κεντρικου αμυντικου που πρεπει να εχουμε.
Απο τη στιγμη ομως που υπαρχει προπονητης ,αν επιλεξει τσιριλο,εμενα μου κανει
Ο τσιριλο ειναι ενας καλος ποδοσφαιριστης με πληθος καλων εμφανισεων στον ΠΑΟΚ.Η συζητηση που θα ειχε ενδιαφερον ειναι εαν θα επρεπε να εχουμε ενα πιο ογκωδη κεντρικο αμυντικο αντι του τσιριλο.Δηλαδη δεν ειναι η ποιοτητα του τσιριλο που προβληματιζει ,ουτε φυσικα η ηλικια(αυτα ποτε θα τε ξεπερασουμε????) αλλα το στυλ του κεντρικου αμυντικου που πρεπει να εχουμε.
Απο τη στιγμη ομως που υπαρχει προπονητης ,αν επιλεξει τσιριλο,εμενα μου κανει
@ geoavr αλανι ο τσιριλο φετο εκανε παρα πολυ καλη χρονια ...
η καλυτερη λυση ειναι να διωξουν το χειροτερο σεντερ μπακ της ελλαδος τον μαλεζα και τον σαβινι και να φερουν ενα σεντερ μπακ για βασικο αλα σανκαρε
η καλυτερη λυση ειναι να διωξουν το χειροτερο σεντερ μπακ της ελλαδος τον μαλεζα και τον σαβινι και να φερουν ενα σεντερ μπακ για βασικο αλα σανκαρε
ναι φοβερή χρονιά έκανε για τους αντιπάλους και ειδικά για την αεκ..η τραγικότητα του στον αέρα ήταν ότι πρέπει για κάθε αντίπαλο..στα πλει οφ έκανε μόνο 5 γκολ δώρο
ειπαμε εμπαθεια αλλα ρε φιλε το παρακανες..αν καποιος ειχε εικονα τραγικου ποδοσφαιριστη στα πλειοφ ηταν ο κοντρερας(προφανως ειχε φθασει στα ορια του απο ολη τη χρονια).η αδυναμια στα στημενα ηταν θεμα προπονητη.Και με σαντος παιξαμε αρκετες φορες με κοντα σεντερ μπακ αλλα γκολ απο στημενα δεν τρωγαμε.
Τεπσα,τζαμπα κοιταμε πισω..Αν ο μπολονι θεωρει οτι ο τσιριλο κανει δεν μας πεφτει λογος.
Προσωπικα θα ηθελα να μεινει σαν 3ος σεντερ μπακ και βασικο να παρουμε τον Ντουγκλαο αλλα δυστυχως δεν υπαρχουν χρηματα.
Τεπσα,τζαμπα κοιταμε πισω..Αν ο μπολονι θεωρει οτι ο τσιριλο κανει δεν μας πεφτει λογος.
Προσωπικα θα ηθελα να μεινει σαν 3ος σεντερ μπακ και βασικο να παρουμε τον Ντουγκλαο αλλα δυστυχως δεν υπαρχουν χρηματα.
Εχω την ιδια αποψη για τσιριλο οτι ακομα ενα χρονο τον εχει, ειδικα με τα λεφτα που του δινουμε καλυτερο ελευθερο παιχτη δεν βρισκουμε.
Οσο για τις αναγκες της ομαδας νομιζω οτι ενας παιχτης τυπου σανκαρε η και ο ιδιος αν γινεται ειναι αυτο που θελουμε.
Μονο αν ειναι υπο κανονικες συνθηκες αυτο που βλλεπουμε να παιζει στο βολο.
Υ.Γ Ο ντουγκλαο δεν ξερω γιατι ποτε δεν μου γεμισε το ματι, δεν τον θεωρω κατι ιδιαιτερο.
Οσο για τις αναγκες της ομαδας νομιζω οτι ενας παιχτης τυπου σανκαρε η και ο ιδιος αν γινεται ειναι αυτο που θελουμε.
Μονο αν ειναι υπο κανονικες συνθηκες αυτο που βλλεπουμε να παιζει στο βολο.
Υ.Γ Ο ντουγκλαο δεν ξερω γιατι ποτε δεν μου γεμισε το ματι, δεν τον θεωρω κατι ιδιαιτερο.
- PAPA TSIBIKOS
Η ομάδα έχει ανάγκη ενός στόπερ κεφαλοσφαιριστή και δυστηχώς κανένας από τους βασικούς μας στόπερ δεν είναι,όχι γιατί είναι κοντοί αλλά γιατί δεν έχουν αντίληψη της φάσης.Χάνουν και την πορεία της μπάλας και τον παίκτη.
Γι΄αυτό τους βλέπαμε φέτος στις περισότερες σέντρες να είναι κυριολεκτικά καθηλωμένει στο έδαφος.
Αντιθέτα στο έδαφος έχουν πολλές καλές τοποθετήσεις και μαρκαρίσματα.Δεν αρκεί.
Πιστεύω ότι δεν θα ανανεώσει λόγο Μπόλομι.....μαυράκια γι΄αυτή την θέση υπάρχουν πολλά.
Γι΄αυτό τους βλέπαμε φέτος στις περισότερες σέντρες να είναι κυριολεκτικά καθηλωμένει στο έδαφος.
Αντιθέτα στο έδαφος έχουν πολλές καλές τοποθετήσεις και μαρκαρίσματα.Δεν αρκεί.
Πιστεύω ότι δεν θα ανανεώσει λόγο Μπόλομι.....μαυράκια γι΄αυτή την θέση υπάρχουν πολλά.
συμφωνω απολυτα για τα πλευ οφ εχει ευθυνη για 5 6 γκολ και δεν αναφερω Αγιαξ μεσα εξω και τσεσεκα μεσα και Αρη στο πρωταθλημα βασικα αν θυμασε 7 8 ματς που ενας παιχτης ηταν κακος εως τραγικος αυτο κατι λεει.xristos14 έγραψε:ναι φοβερή χρονιά έκανε για τους αντιπάλους και ειδικά για την αεκ..η τραγικότητα του στον αέρα ήταν ότι πρέπει για κάθε αντίπαλο..στα πλει οφ έκανε μόνο 5 γκολ δώρο
και οσο για μερικους που λενε που να βρεις καλυτερο απλα δεν ξερει απο μπαλα να σας θυμησω τον Τσιριλο τον πηραμε απο ομαδα της Ιταλιας που τερματισε τελευταια εκεινη την χρονια με τον Μπρουνο βασικο γραναζι της αμυνας που ητανε για γελια.
Βασικα παιχτες σαν τον Τσιριλο η αγορα ειναι γεματη και μπορεις να βρεις πολυ ανετα και οχι 35 χρονων.
Πως θα σας φαινοτανε αν ακουγατε οτι ο ΠΑΟΚ παει να κλεισει εναν 34χρονο αμυντικο απο την Τσεζενα που επεσε κατηγορια για βασικο στοπερ φετος?Πιθανον ολοι να ειχατε απογοητευτει ε συγκρινεται τις δυο περιπτωσεις και πειτε μου την διαφορα.
Και μην μου πειτε οτι ο Τσιριλο ειναι καλυτερος απο τα σεντερ μπακ του γαυρου,βαζελου μπορει να ειναι καλυτερος απο τον Δελα της αεκ αλλα μονο και μονο που τον συγκρινεις με εναν πρωην ποδοσφαιριστη υπαρχει προβλημα και να μην τον συγκρινω και με ολυμπιακο βολου με Σανγκαρε,Αλβαρεζ γιατι θα ειναι αστειο ακομα και με Λαζαριδη του σκουληκιου και Χοσεμι της γριας που κανανε πολυ καλυτερο πρωταθλημα.
Μην νομιζεται οτι εχουμε κανενα τρελο ροστερ 2 βαθμους πανω απο Μπεο και τρεις απο τον αρη τερματισαμε
bristol έγραψε:συμφωνω απολυτα για τα πλευ οφ εχει ευθυνη για 5 6 γκολ και δεν αναφερω Αγιαξ μεσα εξω και τσεσεκα μεσα και Αρη στο πρωταθλημα βασικα αν θυμασε 7 8 ματς που ενας παιχτης ηταν κακος εως τραγικος αυτο κατι λεει.xristos14 έγραψε:ναι φοβερή χρονιά έκανε για τους αντιπάλους και ειδικά για την αεκ..η τραγικότητα του στον αέρα ήταν ότι πρέπει για κάθε αντίπαλο..στα πλει οφ έκανε μόνο 5 γκολ δώρο
και οσο για μερικους που λενε που να βρεις καλυτερο απλα δεν ξερει απο μπαλα να σας θυμησω τον Τσιριλο τον πηραμε απο ομαδα της Ιταλιας που τερματισε τελευταια εκεινη την χρονια με τον Μπρουνο βασικο γραναζι της αμυνας που ητανε για γελια.
Βασικα παιχτες σαν τον Τσιριλο η αγορα ειναι γεματη και μπορεις να βρεις πολυ ανετα και οχι 35 χρονων.
Πως θα σας φαινοτανε αν ακουγατε οτι ο ΠΑΟΚ παει να κλεισει εναν 34χρονο αμυντικο απο την Τσεζενα που επεσε κατηγορια για βασικο στοπερ φετος?Πιθανον ολοι να ειχατε απογοητευτει ε συγκρινεται τις δυο περιπτωσεις και πειτε μου την διαφορα.
Και μην μου πειτε οτι ο Τσιριλο ειναι καλυτερος απο τα σεντερ μπακ του γαυρου,βαζελου μπορει να ειναι καλυτερος απο τον Δελα της αεκ αλλα μονο και μονο που τον συγκρινεις με εναν πρωην ποδοσφαιριστη υπαρχει προβλημα και να μην τον συγκρινω και με ολυμπιακο βολου με Σανγκαρε,Αλβαρεζ γιατι θα ειναι αστειο ακομα και με Λαζαριδη του σκουληκιου και Χοσεμι της γριας που κανανε πολυ καλυτερο πρωταθλημα.
Μην νομιζεται οτι εχουμε κανενα τρελο ροστερ 2 βαθμους πανω απο Μπεο και τρεις απο τον αρη τερματισαμε
δεν επρεπε να γραψω αλλα δεν αντεχω.Καθεσαι και υποτιμας εναν απο τα καλυτερα σεντερ μπακ της χρονιας(Δελλα){Ξερω..γερος...σκουληκι..αργος..ΑΛΛΑ αν ανοιξετε τα ματια σας θα δειτε οτι εκανε τρομερη χρονια} και συγκρινεις τον τσιριλο με τον αλβαρεζ που ειναι κοφτης.
Μακαρι να παρουμε παικτες που επαιζαν περσυ βασικους στο καμπιονατο.Προσωπικα θα ειμαι ευχαριστημενος αλλα δυστυχως βασικο παικτη ομαδας καμπιονατο δεν μπορουμε να παρουμε ευκολα.
ΥΣΤ:Ειπα και πριν την αποψη μου για να μην παρεξηγηθω.Δεν θα με ποιασει μελαγχολια αν ο τσιριλο φυγει αλλα αν μεινει θα ειναι μια αρκετα καλη επιλογη ΕΙΔΙΚΑ αν παρουμε αλλον εναν ποιοτικο σεντερμπακ.