8. Bruno Cirillo
- sarkofagoktinos
- ΑποστόληςΑ
Re: Bruno Cirillo
Μας βλέπω εναντίον του γαύρου να παίζουμε χωρίς Cirillo, Contreras, Garcia, Vitolo, ίσως και χωρίς Savini αν ο τελευταίος αποδειχθεί εξίσου...Μεσογειακός!
- ContrerasPablo
Kαι στην άμυνα θα μείνει μόνο ο Σνάουτσνερ????ΑποστόληςΑ έγραψε:Μας βλέπω εναντίον του γαύρου να παίζουμε χωρίς Cirillo, Contreras, Garcia, Vitolo, ίσως και χωρίς Savini αν ο τελευταίος αποδειχθεί εξίσου...Μεσογειακός!
Ωραία.. Φουλ επίθεση και πίσω.. φουλ του άσσου!!
- paok4kyriakos
ε ταχουμε πει τα κανει κατι τετοια ο μπρουνο....θα σκοραρει πιστευω αρκετες φορες φετος.
-
δεν μου αρεσε ουτε σημερα....ειναι νωρις βεβαια αλλα εκανε διωξιματα οχι αναλογα με την ποιοτητα του, επισης δεν μαρκαρε καλα και δεν συννενοηθηκε καλα.....εγω προσωπικα τον πιστευω πολυ τον παικτη θεωρω οτι αν πιασει το επιπεδο του στην 44 θα ειναι ο καλυτερος μπακ της ομαδας μας....ειναι με διαφορα ο καλυτερος αμυντικος στο να βγαινει πρωτος στη μπαλα και αυτο περιμενω απο αυτον...........ΜΠΡΟΥΝΟ ΝΟΙΩΣΕ ΠΑΟΚ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ.......
- PAOKfanAthens
ειναι απο τους αμυντικους που τα καρφωνουν κι ο συγκεκριμενος μπορει να το κανει με ωραιο τροπο οπως και σημερα,στο πρωταθλημα ειναι βεβαιο οτι θα δουμε κι αλλα και πιστευω και κρισιμα!

- sarkofagoktinos
καλη η γκολαρα αλλα δεν τον πηραμε γι'αυτο πισω περνουσαν πουλια!!!πρωτιμω μαλεζα.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Γκολάρα ο Bruno, από αυτά που φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο.
το highlight του καλοκαιριού.
το highlight του καλοκαιριού.
- Maximus
Με πηρε την ατακα το sarkofagoktinos...gash04 έγραψε:Απίστευτο γκολ.
Κρίμα που δεν ήταν θεαματικό ε Μάξιμε?
Ααααα! Μας εχετε τριλανι! Και εμεις παιζαμε σεντερ μπακ Κυριε σεξυ Μπρουνο αλλα δεν τρεχαμε στα κορνερ να σκοραρουμε! Αντε ντραγκα ντρουγκα τα κολαρακια εξω...
Αν ειναι ετσι να βαλουμε εσενα επιθετικο και να γυρισουμε τον αμπαλο τον Μουσλι στα μπακ!
Να φυγετε! Να πατε αλλου να σκοραρετε!
- ΑποστόληςΑ
Έτσι!
Τι θες ρε Bruno και σκοράρεις;
Γι' αυτό σε πήραμε;
Άλλος είναι ο ρόλος σου άχρηστε! Αλλά δεν φταίς εσύ! Ο Fernando φταίει που δεν ξέρει τι του γίνεται!
ΥΓ : Μην μας ακούς Bruno μου! Έλληνες που - διαρκώς - γκρινιάζουμε, είμαστε! Άλλωστε κι εσύ, σαν Μεσογειακός, μας καταλαβαίνεις!
Τι θες ρε Bruno και σκοράρεις;
Γι' αυτό σε πήραμε;
Άλλος είναι ο ρόλος σου άχρηστε! Αλλά δεν φταίς εσύ! Ο Fernando φταίει που δεν ξέρει τι του γίνεται!
ΥΓ : Μην μας ακούς Bruno μου! Έλληνες που - διαρκώς - γκρινιάζουμε, είμαστε! Άλλωστε κι εσύ, σαν Μεσογειακός, μας καταλαβαίνεις!